Att ha fyllt år.

 

 

Igår började dagen med världens vackraste morgon utanför dörren, och prinsesstårta och Limhamnsbomber väntande i köket. Jäklar vad det är gott med Limhamnsbomber, alltså. Även klockan halv sju på morgonen.

 

 

Och jag fick paket! Bästa mannen hade som vanligt hittat de absolut bästa presenterna. Jag fick ett nytt objektiv jag tummat på ett tag och sen vad som kan vara de snyggaste Primebootsen någonsin.

 

 

Jag höll på att smälla av en smula. Han hade sett mig tråna över dom inne hos Countrydreams när jag var på jakt efter mina boots. Inte undra på att han såg så märklig ut när jag fick hem mina förra skor, stackarn. Då låg redan de här gömda under hans stickade tröjor i garderoben.

 

 

Sen åkte jag och jobbade typ hur hårt som helst och stressade hem som en galning för att hinna fixa iordning allting inför kvällen. Det skulle ju vankas middag med tema Hollywoodfruar! Jag hade fått peruker från Rapunzel till mig, Lena och Nelly och försökte förvandla mig själv till Gunilla. Det skulle passa mig, tänkte jag.

Och så kom tjejerna!

 

 

Fru Sederblad som kom som sig själv eftersom hon inte kunde stanna så länge med tanke på elvaåringarna, och Nicole som kom som Isabel Adrian. Fru Sederblad var mycket gladare i verkligheten än vad hon ser ut att vara på den där bilden. Jag måste sagt nåt mycket märkligt precis innan jag knäppte av kortet.

 

 

Nelly skulle vara Anna Anka. Det var hysteriskt roligt. Vi fick typ spika fast hennes peruk i skallen med hårnålar för att hon inte skulle se ut som om hon levt länge på en camping.

 

 

Bäst var nog ändå Svåra Lena. Kolla på henne! Vi skrattade så vi fick kramp. Hon skulle vara Anna Nicole Winter och såg bannemig inte klok ut. Iris var vrålsnygg såklart och Limhamnsbomberna var perfekt fluffiga och maten var grym. Jag hade gjort en stor italiensk buffé från grunden med alla tillbehör och –

yeah right. Jag fick det hemkört från en restaurang i stan en halvtimme innan alla kom.

 

 

Vi åt och åt och pratade om snöleoparder och jag hade ett mycket ouppstyrt spontan-musikquiz där alla skulle sitta och gasta etta! tvåa! och sjunga Dr Alban. Det var kul. Så kul att jag inte alls hade koll på vem som vann.  Eller ens vem som hade rätt för den delen.

 

 

Jamen där är ju jag! Som Gunilla. En jäkligt glad Gunilla iofs, men ändå. För efter att Nelly tagit sönder min mixer i sin iver att göra Daiquiris var det dags att ge sig på Singstar. Visst var det alldeles för längesen man sjöng Singstar? Just det. Så det skulle vi göra. Under tiden fick Nicole stå och försöka smälta Nellys frysta jordgubbar i en kastrull på spisen, för Nelly hade inte riktigt gett upp det där med daiquiris ännu.

 

 

Så vi sjöng och skrattade och sörplade den ljumma saftsoppa som Nelly tillslut serverade oss i små indiska glas. Och jag filmade en massa! För typ första gången någonsin. Ska se om jag kan få ihop en film sen. Fast utan ljud får det nog bli, för det där var inte vackert alltså.

 

 

Och så blev det nästan natt och det var dags att säga hejdå. Och jag kunde gå och lägga mig och vara sådär alldeles extra lycklig över att ha de absolut finaste människorna som finns så himla nära en sån här dag

när jag fyller 32 och får vara Gunilla.

30 kommentarer till “Att ha fyllt år.

 1. Meeen vilken galet roligt kväll! Alltså svåra Lena är ju helt obetalbar i sin blonda wig!

  Så fina vänner du har! Det är den allra bästa gåva man kan få !

 2. Härliga bilder från din dag:)
  Vilken restaurang fick du maten ifrån & var den bra?

  Hälsningar Christel

 3. Amen, huur roligt hade inte ni dåååå… va,va,va!
  Härligt med kalas när det blir så där lite ouppstyrt med
  massor av flams och asflabb!

  Grattis i efterskott, fantastiska Emma!

  Kram
  Petronella

 4. Gunilla har väl aldrig varit så där glad och snygg 😉 Ni ser ut att ha haft det helt galet roligt! Grattis igen!

 5. Grattis till ett sjukt bra objektiv. Jag är tokkär i mitt exemplar!!! Det blir helt makalöst bra bilder. Lägg gärna upp ett inlägg ”att äga 50 mm f/1.4 USM” så jag får se hur du som är expert tar bilderna. 🙂
  Och sen skorna…my oh my… din man har bra koll och smak 😉

 6. Happy Birthday for yesterday!

  Looks like you had the most wonderful time, enjoyed reading your post, with lovely photo’s and what a star of a husband to buy you such thoughtful presents, lovely indeed!

  Wishing you a wonderful week!

  Mxx

 7. Fina underbara ni 😀 Så himla roligt att läsa om kvällen och få en glimt av hur roligt det måste ha varit i verkligheten!

  Ser verkligen fram emot en film och ljudet måste ju faktiskt vara med 😉

 8. Pople strawberry är ett hett tips de gånger man absolut vill ha en daquiri men inte orkar/vill/brys sig om att mixa alla jordgubbar… den är supergod med medelstark alkohol och massor av jordgubbar i. Den finns i vissa taxfreeaffärer, hemsida finns här; http://pople.fi/

  Grattis efterskott till den bästa bloggerskan 🙂

 9. Men hur kan jag ha missat det här inlägget? Det set ut som ni hade en väldigt rolig kväll 😀 Vart gömde du karln o silkesapan under kvällen? 🙂 Tror jag grattade på instagram men säger grattis igen i efterskott för säkerhets skull 😉

 10. Stort grattis på födelsedagen. Verkar ha varit en helt perfekt dag 🙂 Ni ser ut att ha det fantastiskt kul och fina presenter fick du ju också 🙂

  kram
  /Vivvi

 11. ha ha…skrattar så jag får kramp. Vi hade oxå en sån fest med Hollywood fruar Tema, jag själv var Mindy och min bästa vän var Maria Montazami, vi skrattade och flamsade så vi höll på att gå i bitar, vi hade vår fest när det var säsongpremiär. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg