Att kunna vinna 500 kr hos Triumph.

 

 

Visst är det något speciellt med fina underkläder? Jag tycker det. Så när jag inför den här tävlingen fick välja ett set av Triumph kände jag mig som ett barn i en godisaffär. Tillslut blev det det här klassiska, hudfärgade setet och jag är vrålnöjd.

 Och nu har du chansen att kunna vinna ett presentkort hos Triumph på 500 kr att köpa dig något riktigt vackert för. Det där som du kanske inte skulle unnat dig i vanliga fall. En liten lyx till dig själv. Och det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att motivera i en kommentar här nere varför just du ska vinna ett presentkort på 500 kr hos Triumph. Svårare än så är det inte.

Tävlingen pågår till och med den 6 november kl 14:00.

Lycka till!

(Denna tävling är i samarbete med Triumph).

//

229 kommentarer till “Att kunna vinna 500 kr hos Triumph.

 1. Jag har insett att det är roligare att ha flådiga underkläder även om det bara är en vanlig grå tisdag och även om ingen mer än jag ser dem. Såå.. 500 kronor Triumph skulle hjälpa mig i min nya livsfilosofi!

 2. Jag var precis i London och peppen på nya Victoria secret-butiken var enorm. Besvikelsen likaså när jag insåg att inte en enda av BHarna där passade brösten mina. Jag.vill.också.ha.fina.underkläder!

 3. Jag har sedan mina två kamrater valde att gå från B-kupa till F-kupa, kämpat med att hitta en bh som är skön och ändå ger mig wawawoom-känsla! För en vecka sedan tog denna jakt mig till ett nytt lowpoint. Jag köpte en mormors-bh, jag som precis ska bli 26 år gammal köpte en gigantisk tygpåse att stoppa mina bröst i. Jag behöver få tro att det finns fina och sköna bhåar även för mig. Jag tror och hoppas att Triumph kan vara min räddning! Hoppas du också tycker det 🙂
  Kram

 4. Hej! Jag har vanligtvis ”vanliga” vita trosor på mig även om jag alltid känner mig så himla mycket finare. Så jag skulle vilja vinna för att förgylla vardagen, för att inte tala om vad maken skulle bli glad! 🙂

  Tack för en strålande blogg!

  Annette

 5. Hej Emma. Vilken underbar tävling (Som jag hoppas att jag vinner).
  Jag tycker att jag ska vinna för att dels är jag värd det och dels är min man det.
  Jag är en nybliven mamma som ammat färdigt precis. Det säger väl egentligen allt. Men jag motiverar i alla fall.
  Jag har alltid älskat att klä mig i fina under men under graviditeten hände något (konstigt va? 😉 ) Jag köpte såklart inga fina underkläder och när bebisen kom och jag ammat färdigt har jag upptäckt till min förvåning att mina bröst har blivit mindre och ja hängigare. Mina gamla bh:ar ser fullständigt galet ut när jag sätter på mig. Minsta lilla rörelse så hoppar dom ut. Brösten alltså. Trosorna jag har, är tvättade 7000 gånger så även det heligaste hoppar ju fram och ut eller vad det nu gör så fort jag rör mig. Detta har resulterat i att min man får inte längre se mig i underkläder och jag skäms nästan för mig själv när jag kollar mig i spegeln.
  Varför jag inte köper några nya underkläder är för att av mammapengen blir man inte miljonär och för dom pengarna jag får över har jag kämpat med att köpa nytt innehåll till min garderob eftersom mina övriga kläder även dom blivit för stora eller får små. Jag är alltså i stort behov av fina underkläder som sitter som en smäck mot min förlösta mammakropp. Dessutom förtjänar min man att se sin fru i fina underkläder. 🙂
  Tack för mig.
  Vänligen sandra

 6. ”Rak i ryggen, ner med axlarna, in med magen, ut med bröstet!”
  Hjälp, jag känner att jag behöver ta hjälp av diverse stödåtgärder och 500:- till detta skulle vara himla ”upplyftande” 🙂

 7. jo , men har börjat tappa det därmed att matcha trosa och bh …*skrattar…som man alltid gör i början av ett förhållande…det är dags att skärpa till sig igen och med ett nytt fint set från triumph så har man ju alla möjligheter att lyckas med det igen…*ler

  Varm kram

  Pernilla På Piazzan

 8. Här var en passande tävling för mig. Jag har ammat i snart sju månader, och jag har under denna tid haft en (!) amnings-bh. Lagom jobbigt och väldigt oglammigt. Nu när lillfjonken har börjat äta mat ska det bli heelt underbart att få köpa lite nya underkläder. Triumph har dessutom alltid passat helt klockrent på min kropp! Så ja, jag är självklart med i tävlingen =)

 9. Fantastisk tävling! Triumph är en av få butiker som har storlekar som passar mig. Som mamma till en (trotsig) tvååring och en nyligen (vinglande) sittandes 6 månaders bebis så har jag minst sagt händerna fulla om dagarna. Har precis slutat amma och gått ner alla gravidkilon men inga underkläder passar tyvärr längre – verkar som att kroppen förändras en hel del under två täta graviditeter.. Så, jag är värd att vinna 😉

 10. Jag jobbar på en mansdominerad arbetsplats och går hela dagarna i en marinblå uniform. För att känna mig lite kvinnlig försöker jag ha något snyggt under. Det ändrar faktiskt hela känslan! Jag får då vara kvinna… Ett litet bidrag till detta hade varit roligt!

  Mvh
  Heléne

 11. efter att ha gått omkring med amingsbh:n och xl sunk trosor nu i 5 månader är det dags att få ett lyft i garderoben med ngt nytt och fräscht!

 12. Sådan här person/kvinna/mamma är jag så det är klart jag vill tävla:
  Småbarnsmamma till två trollungar som tar all min tid.
  Eko-reko kvinna, som håller på att lära sig mera om kvalité både för garderob och liv!
  Sambo som inte varit så tillgänglig för min fina partner med amning och vaggande bebisnätter som vi delat och varit lika trötta båda två.
  Mjukiskläder, urtvättat och noppor, i starkt behov av en nystart!

 13. I somras gifte jag och min man oss! Bara han, jag, vår dotter och son pös till Göteborg, bodde flott, gifte oss borgligt och firade på Liseberg hela kvällen tillsammans. Karuseller, burgerking, heliumballonger och snask! En helt galet underbar dag för vår familj. Den enda haken blev väl att ha bröllopsnatt med en treåring och en 6månaders (=noll bröllopsnatt).. Det slutade som vilken natt som helst, det vill säga ledsna barn, bök, fyra man i sängen och en ”slänga.i.oss.frukost” samtidigt som vi kämpade med att inte få sura miner på oss av resten som satt där.. Nåja. Om ni inte förstod det bestod även vår ”romantiska” natt av vita noppriga bomullstrosor samt amningslinne.
  Nu fyller mannen år i slutet av nästa månad och i present ska jag ge honom en hotellnatt UTAN barn. Jesus. Första natten utan den minsta. Hur ska detta gå?! Det perfekta skulle ju varit att kunna fira en försenad bröllopsnatt i något lite galet fint under!
  Tack för fin tävling! Kramar

 14. Efter att ha läst många artiklar om HMs hemska klädtillverkning funderade jag på vart jag numera skulle köpa mina underkläder. Alla de affärer jag normalt går till låter ”sina” anställda utomlands jobba under hemska förhållanden för att vi ska kunna köpa billiga kläder. Mitt samvete tillåter mig inte att storkonsumera på andras bekostnad men Triumf slår mig inte som en av dessa företag eftersom de satsar på kvalitet framför kvantitet och all respons jag har hört från vänner som köpt deras underkläder är enbart positiv. Jag tänker inte skylla på att jag är student, men det vore onekligen lyxigt att ha på sig ”bra grejer” som dessutom är snyggt. Därför kan man få chansen att vara vacker inuti och utanpå samtidigt som man känner sig bekväm och snygg utan täckande kläder!

 15. För att det är dags att börja att ha matchande snygga saker på kroppen!
  Grattis i efterskott, i övrigt! 🙂

  Catharina

 16. Hej, vi ska försöka få till ett litet syskon snart så lite snygga underkläder vore en bra början…;)

 17. Säger så här ”because I’m worth it!” 🙂 Har ammat i över 1 år nu och kroppen och knoppen skulle behöva ha sig en liten påminnelse om att det finns en KVINNA här inne bland amnings bh:ar och sånt. Inte bara en mjölkkossa:) Så det så 😉

 18. Ja, varför ska just jag vinna? Kanske för att jag har haft en (!) favorit-BH som jag använt i ur och skur. Och häromdagen gick den sönder i spännet och är beyond repair. Nu går jag runt i en dyr, men ack så obekväm BH och småsvär dagarna i ända. Behovet av en ny BH är rätt överväldigande kan man väl lugnt påstå. BH-budgeten är dock inte mycket att hänga i julgranen. Så jag går och bävar för att behöva leta en lågbudget-BH som ändå är bekväm, alternativt lägga mer pengar än känns okej på en BH. 500 kr presentkort skulle onekligen sitta finfint! Och Triumph brukar ju göra både sköna och fina underkläder vet jag av erfarenhet.

 19. Underkläder kan gör ett under för kroppen under kläderna. Givetvis vill även jag vara med och tävla. Bra underkläder är ett måste för att man ska känna sig fin innifrån och ut. Ett stöd i livet inte bara för bysten utan även för självförtroendet och självkänslan. Och bra underkläder finns hos Triumph, det enda märket som passar mina bröst som ett ”smäck”. Triumphs underkläder skänker mig en känsla av att inte ha något under, att vara naturlig och fri.
  /Jenny

 20. Höggravid och lycklig som jag är, skulle jag naturligtvis bli ännu lyckligare om jag efter graviditeten och förlossningen kunde se fram emot nya fräscha och sexiga underkläder! Inte bara till mig utan även till min underbara man som alltid står vid min sida!

 21. ja varför…
  Därför att jag aldrig unnar mig något fint.
  Jag köper fint till barnen men inte till mig själv.
  Jag snålar och vänder på kronor för att kunna handla men då blir det bara praktiska saker.
  Jag skulle gärna vara fin från under till över.
  Fin och rumpa och bröst.
  Tack på förhand.
  Maja

 22. Älsklingen och jag har en romantisk weekend inbokad i december till sköna Göteborg. Skulle vara mysigt att överraska med något raffigt under 😉 Mina urtvättade HalloKitty trosor gör sig inte lika bra längre 😉 Kram Jenny

 23. Att under graviditeten gå från B-kupa till C-kupa var precis lika kul som det låter och jag köpte gladeligen nya underkläder! Att efteråt gå från C-kupa till A-kupa var kanske inte riktigt lika upphetsande och det blev liksom inga nya inköp. Men med ett presentkort så måste man ju faktiskt handla och då skulle jag ju trots allt kunna låtsas att det finns något kvar att slänga ner i bh:n?
  Ha en fin dag!
  Mvh, Malin

 24. Tja för 100 år sedan när man var barnlös o nykär så kostade man på sig vackra sköna underkläder, nuförtiden köper jag boxerkalsonger till mina tonårskillar o kärleken får se mig i ”evakostymen” tror att min underklädslåda hängt med på övertid länge, men eftersom jag startade upp en omskolning o plugg med lån, så får den vara urtvättad o skral länge till. Ett presentkort kunde ju spica upp the lovelife pyttelitte iaf 😉

 25. Jag ska vinna ett presentkort på 500 kronor för att jag banne mig tycker att jag förtjänar det! Jag är dålig på att unna mig själv lyxigare saker, speciellt underkläder som ibland känns som ett nödvändigt ont. Med bra underkläder kan jag känna mig fin och därmed bli fin, genom att sträcka på mig och utstråla självsäkerhet!

 26. Att få glädja mannen, det är han väl unnat…. Något vackert under, det är han väl unnat…;) Att själv få känna lyx, kvalitet och något skönt mot huden… Det är mig väl förunnat!!

 27. Gravid och med växande bröst har jag gått till min mamma och lånat lite stöd, har kännts onödigt att lägga pengar på en helt ny för hur stora kan de bli?? Nu börjar jag växa ur även dessa och jag längtar efter att låta lite egenvald lyx och flärd få stötta. Så ett bidrag skulle göra mig( och min älskade make!!!) glad!

 28. När jag öppnar underklädeslådan blir jag inte precis på gott humör, eller något annat humör heller för den delen. En vinst här skulle kunna göra underverk 🙂

  Kramar Kicki

 29. Just hemkommen från en underbar resa i USA. (Innan Sandys framfart..) och jag har för första gången varit i en Victoria Sectrets butik. Jag var i himlen. Begäret var värre där än på den tiden jag var sockerberoende och var i en godisbutik. Kommer aldrig att berätta för min mamma hur mycket pengar som spenderades där..

  Triumph känns väl som det närmaste vi kan komma en sådan butik här i Sverige, så JA, gärna. Jag vill vinna. Jag vill spendera pengar på underkläder. Jag vill efter en viktnedgång på 26 kg (slutade med socker/snabba kolisar…) visa upp mig – och ska man visa upp sig – då är det bäst man har snygga underkläder!!

  Ja just det. Nyskild och behöver ny man. Då måste man oxå vara fin under.. Trasiga gamla bomullstrosor är inget att hänga i julgranen tydligen.. 😉

  Kram

 30. Det var de vackraste underkläderna jag sett på mycket länge! Wow- jag skulle bli så glad över att få bli fin i dessa!
  Ut med trista bomullstrosor och in med spets och glamour! Livet är för kort för att inte få känna av detta och det gör man snabbt om man bär något vackert närmast kroppen! Bra jobbat Triumph!

 31. Krav och ideal. Lycklig och smal.
  Lyckan stor med 15 kilo ner.
  Men pengar att köpa nya fina kläder för finns ej mer.
  Triumph har kläder i storlekar för stora och små.
  Strumpor, trosor och bh.
  För 500 kronor kan jag handla mer än jag annars skulle kunnat.
  En sådan fin tävling med fina medtävlande är unnat för få.

  Tack för en fin blogg!

 32. Sonen föddes på en helt underbart lycklig dag.
  Nu sitter dock någon snopen här, nämligen jag.
  Det finns inte längre så mycket framtill som vill puta ut.
  Istället hänger där två påsar som går att slå i knut.
  Jag letar sorgset i min underklädeslåda.
  Tyvärr finns inte mycket att skåda.
  Kanske kan Triumphs bh:ar hjälpa mig på traven lite grann,
  att åtminstone skapa en illusion av det snygga som försvann?

 33. Härom kvällen när vi skulle gå och lägga oss frågade min man om jag hade lånat mormors trosor…borde kanske uppgradera mig!?

 34. För att det är dags att skaffa nåt nytt i den vägen (för länge sedan). Blir ju så lätt att göra det med en go check i näven. Förresten man kan inte vinna pariserbullarna va?? Dom verkade inte gå av för hackor.

 35. Hej Emma,

  Underkläderna du visade på bild är ljuvliga! Dem vill ja ha. Min motivering är simpel: Jag vill vara fin! På jobb måste jag bära dräkt, känslan att där under finns något alldeles extra gör mig glad och på gott humör.

  Hoppas det räcker… Kram Marianne

 36. Först och främst så har jag födelsedag idag och det borde ju berättiga till en vinst tycker jag 😉 För det andra så är jag gravid och skulle verkligen behöva ett nytt set med underkläder för att piffa upp vardagen!!!

 37. Jag skulle behöva uppdatera hela bh-”garderoben” då det var alldeles för länge sedan och jag också gått och mätt mig och haft helt fel storlek…pust. Har införskaffat en ny och helt plötsligt är det ju skönt att ha bh! Dock väldigt dyrt att köpa på sig massa nytt, så detta hade ju varit perfekt för en fattig student!

 38. Jag är 28, singel, flyttat till stora staden, jobbar ihjäl mig för att ”bygga en karriär”, sparar varenda slant jag kan för att skapa en stabil framtid, går på gymmet för att se ”ung och fräsch” ut – och toppar det hela med slitna bomullstrosor med hål i. Strävan efter perfekt kanske åtminstone kan uppnås där den betyder mest: närmast huden och hjärtat.

 39. Tack Du underbara för att jag fick skratta mig fördärvad av Din födelsedagsbeskrivning! Och som efterrätt bjuder Du på en salig bild av BH och trosor som man kan tråna sig ännu mer fördärvad efter! OM Du bara visste hur jag njöt och hur jag skulle njuta ifall att jag hade sådana!

  Kram! Anita

 40. Jag vill vara med och tävla och jag BEHÖVER verkligen en ny bh, ja trosor med för den delen då jag är gravid! Denna gång verkar det vara trillingar minst för så mycket som jag växt åt alla håll och kanter är inte i närheten av förra gången så redan nu i v 10 behöver jag nya underkläder!!!

  Kram kram

 41. Mina dessour är UNDER all intimklädeskritik! Le boobs har släppts fria som om de skulle leva kvar i 70-talets hippiefasoner och le big african rump residerar i snodda landstingsnättrosor… Om jag skulle vilja Triumphera? HELL YEAH!

 42. Jag är i STORT behov av nya underkläder! Har gått runt i amningsbh:ar i snart ett år. Det är lååååång tid. Känns inte så jättesexigt direkt så jag skulle behöva nåt nytt och snyggt. Tillbaka till verkligheten 🙂

 43. Det skulle vara ett välkommet bidrag i min annars väldigt snäva studentbudget för att kunna uppdatera min BH-låda med nåt nytt, snyggt och fräscht!

 44. Jag skulle vilja ”nominera” min allra bästa vän C som efter fyra års studier nu hamnat i en rejäl ”komma ut i arbetslivetssvacka”. Djup depression och ångestattacker som kommer dagligen. Då jag bor i Lund och hon i Göteborg är känslan ibland nästan övermäktig att inte kunna hjälpa mer än att stötta via telefon. Jag hade så gärna velat pigga upp henne för hon är den finaste vän man någonsin kan få, och nu mer än nånsin behöver hon lite uppmuntran!

 45. Hej, jag älskar Triumphs bh’ar. Jag har två favoriter som jag alternerar mellan varje dag, och jag börjar känna att de har gjort sitt. Dags för en uppfräschning helt enkelt. Det settet du valt Emma, var otroligt snyggt!

 46. Jag vill vinna för att jag inte äger ett matchande set med BH och trosor. Det skulle ju vara kul att åtminstone en gång i veckan kunna ha något som hör ihop 🙂

 47. Visst är det något speciellt?! Jag köper endast billighetsgrejer som sitter som skrutt… Men det blir liksom så, måste prioritera jeans till en 6-åring som växer som ogräs 🙂 Men varför skulle jag vinna – hmm, ingen aning! För att jag skulle bli superdupergulleglad? Ja, det skulle jag och kanske för att jag vill vara lite extra snygg ”under” när jag går på flirtingjakt vid frysdisken på ICA!

  Mycket vackert set du hittade – mer spets åt folket!!

 48. Jag önskar att detta inte var en tävling för mig men sen min son kom har det gått utför och jag måste erkänna att jag fortfarande använder en av mina gamla amningsbhs. Sonen är ett…:)

 49. Min älskade man har blygt sagt till mig att han vill köpa underkläder till mig, men skulle knappt våga, alla män gör ju det typ!säger han! skulle VI vinna detta skulle han så gärna få välja något vackert helt själv. Lycka till min älskling!

 50. Jag är gravid, och den största skillnaden hittills är att mina bröst blivit större. Med tanke på de myggbett jag har i vanliga fall är det på intet sätt ovälkommet, men mina vanliga bh:ar känns som stödstrumpor för brösten. Sitter hårt och strävt. Att köpa en eller två nya vore inte alls dumt (och jag tror inte maken misstycker heller ;)!

 51. Mitt liv rasade samman i våras när killen jag trodde jag skulle skaffa familj med gjorde slut. Nu har jag, mot alla odds och vad jag själv trodde var möjligt, träffat en man som säger allt det där som jag aldrig trodde jag skulle få höra. Någon som nästan är lite för bra för att vara sann. Jag har nästan börjat tro på honom när han säger att jag är sexig. Kanske lite nya underkläder skulle hjälpa mig att KÄNNA mig sexig? Han förtjänar iaf att få se annat på mig än mina vanliga, missmatchade, underkläder 🙂

 52. Ja varför inte liksom?
  Blivande två barns mor som mitt i hormonstormarna är ensam då sambon åkt på kurs I Sthm en månad..
  Med trytande ork och en outröttlig tvååring ett heltidsjobb som ibland suger musten ur en och en magen som växer är de är inte alltid man känner sig så där nypon fräsch och sexig..
  Så ja, varför inte liksom??
  /Alexandra

 53. Heej!

  Vem vill inte vara fin under?! 😉 Men av någon konstig anledning så när man varit tillsammans mer än tio år så är det så lätt att fastna i ”new body” bomullsträsket.. fattar inte varför.. Men nu får det vara nog 😉 Jag vill vara fin för min andra hälft och känna att kärleken bubblar igen 🙂 Tihi sååå snälla hjälp mej lite på traven 🙂

  Kram, Jenny

 54. Jag vill vara fin under och få känna den där vardagslyx känslan av att ha fina underkläder även om bara jag vet om det just då, ja givetvis så vet ju sambon det med.

 55. Efter min andra graviditet på två år som resulterat i mina underbara barn (en 2-årig son och en 2-veckors dotter) skulle underkläder vara en härligt lyxig present till mig själv då min kropp inte känns på topp just nu!

  Jag hoppas på tur och tackar för en mysig och inspirerande blogg!

 56. Hej!
  Vilken bra tävling, sånt man alltid tänker man skall unna sig men så blir det allt för sällan.
  Har precis ammat färdigt mitt andra barn och nu passar inte bh:arna som jag hade före eller emellan barnen…
  Brösten har ju blivit mindre, men hör och häpna- jag gillar dem MER! De har sådan form jag alltid velat ha och är alldeles lagom stora! Så jag vill gärna smycka mina två fina svalor med en vacker bh, att jag sedan gärna slänger av den framför min man eftersom jag känner mig finare än någonsin är ju en annan femma… 😉
  Tack för din fina blogg!
  Kramar Linn

 57. Det räcker med en snabb titt på mina urtvättade trosor i byrålådan för att inse varför jag ska ta chansen att vara med i den här tävlingen. Kanske skulle en vinst även kunna glädja någon annan här hemma! 😉
  Må så gott i höstmörkret!
  /Anna-Karin

 58. Absolut inte för min mans skull! Utan för min egen skull – jag skulle bli överlycklig över att få en skön bh som också sitter bra under kläderna. Som student med udda bh-storlek går det helt enkelt inte att hitta i vilken affär som helst.

 59. Att känna sig fin hela vägen inneifrån och ut är stärkande för både självkänslan. och självförtroendet.. Även om bara jag vet så sträcker jag automatiskt på mig. Triumphs kläder är så lyxiga och det är sällan en tonårsmamma kan unna sig något i den klassen! Åh, vad jag skulle bli glad om jag vann!

 60. Vilken triumf att vara gravid,
  det har jag längtat efter en längre tid.
  Men vad har med behagen hänt?
  (detta har min man också känt… )
  Det är inte bara magen som expanderar
  det är även bh:n som komprimerar.
  Därför vore det en triumf att ett presentkort vinna
  nu när mina bröst blir alldeles stinna.

 61. Har svårt att hitta bh eftersom jag har en ”ovanlig” storlek , litet omfång och stor kupa. Triumph är det märke där jag oftast kan hitta fina underkläder. Så jag hoppas på tur och håller tummarna :-).

 62. Jag skulle verkligen behöva en ny behå eller två
  Efter sex månaders amning har mina bröst blivit för små.
  Det finns inte längre något som passar
  Om man inte räknar ica-kassar 😉

  tack för en toppen blogg!!Kram

 63. Åh, jag vill vinna!
  Jag har nyligen börjat få upp ögonen för lite finare underkläder, tyvärr finns inte ekonomin till det. Det är så tråkigt och fult att bara skrota runt i sladdriga bh:ar från hm och Lindex när jag (och min man) VET att det finns så mycket bättre där ute. Tyvärr verkar ekonomin vara fortsatt ostadig ett tag till så ett presentkort hade suttit väldigt fint!

 64. Jag älskar Triumph. Finns ingen butik som har bättre underkläder. Dock säger tyvärr plånboken nästan alltid nej 🙁 Har genom åren samlat ihop ett gäng som jag älskar och använde flitigt (blir ju aldrig dåliga så det är bara att använda år efter år) men så kom dagen när jag beslöt mig för att jag var trött på att vara tjock! Jag har med en massa svett och en massa tårar kämpat mig ner nästan 20 kilo 🙂 Yey, är väldigt stolt 🙂 Men jag har nu inga fina och härliga underkläder som passar längre. Med presentkortet skulle jag i alla fall ha en älskling i byrålådan:)
  Tess

 65. Heejj Emma!

  Kul med vackra underkläder!

  Jag vet varför jag bör vinna, jag tänkte på det direkt när jag läste att man kunde vinna ett presentkort på underkläder.

  Förra veckan var jag och min allra bästa vän på modevisning för/på en butik utanför Uppsala. Under modevisningen var det en tävling, våra biljettnummer blev dragna ur en skål, man kunde vinna tex ett presentkort på en BH från ett speciellt märke, och de skulle ha ALLA storlekar på BHar av det här märket.

  ”Shit vad bra!” tänkte jag, för min vän har nämligen gajgääntik boobs och har alltid svårt att hitta BHar som passar henne (och när de väl passar så är de svindyra.) Hon hade t.o.m. sagt i bilen på vägen dit att hon skulle behöva en ny BH och lät lite ängslig med tanke på att det brukar bli så dyrt.

  Så jag tänkte att vinner jag detta presentkort så ska hon få det på en gång! (Själv har jag ”helt vanliga” 70B i stl.)

  Men det behövde jag inte, för hon vann! Och blev jätteglad!

  Sen gick vi in i butiken efter modevisningen och hon skuttade (likaså hennes boobies) bort till BH-avdelningen och började rycka i de spetsprydda skönheterna.

  Men där fanns ingen stl som passade henne. Och när hon frågade efter sin stl så tittade de konstigt på henne och sa : -”Jasså? Det var….. häftigt… Med en sån stl alltså.”

  De hade inte ALLA stl som de hade sagt.. Min vän provade några som låg närmast i stl, men ingen passade.

  Så hon fick ingen BH som var vacker med spets på, som hon kunde känna sig vacker i. Det var jättetråkigt att se hennes besvikna blick när vi gick därifrån och hon hade ”bara tagit en” BH eftersom ingen passade.

  Så därför vill jag vinna! Perfekt julklapp till min bästaste vän! 😀

 66. Det här är precis vad jag behöver. Jag har precis slutat amma min son och är såå trött på alla gamla urtvättade formlösa amnings-bh:ar. Det vore perfekt mammalyx med en välsittande bh med välförtjänt stöd för trötta efter-amningsbröst.

 67. Enligt min man så är motiveringen enkel. ”För att hon behöver det”, sa han. Hmmm…inte ett gott tecken ha ha. Så snälla, vore tacksam för vinst.

  kram

 68. Efter en graviditet så känns underkläderna sisådär roliga och snygga. Skulle så gärna vilja förnya i underklädeslådan för både min och min sambos skull:)

 69. Det skulle kännas galet lyxigt att dölja så fina underkläder under täckbyxorna på lekplatsen nu i vinter! Håller tummarna för att det blir så!!

 70. Jag hoppas på en vinst som en liten upplyftande ljusglimt i höstmörkret! Efter att ha börjat träna på nytt, så vore det kul att känna sig extra fräsch ända in på skinnet. 🙂

 71. Har erfarenhet av Triumphs perfekta passform, och skulle mer än gärna komplettera min lilla garderob med ett nytt set från Triumph. Fina modeller har jag sett på Triumphs hemsida, klassiska och sensuella modeller, som passar in fint hos mig. Jag håller tummarna och hoppas att det denna gång är min tur.

 72. Hej Emma 🙂 Jag tillhör ligan som anser att ett gott självförtroende börjar redan med underkläderna. Just nu är jag sjukskriven från mitt arbete som förskollärare då livet som tonårsmamma, ensam mamma och ökade krav i ett arbetslag (med endast mig som utbildad förskollärare) fått mig att ledsna rejält. För endast två veckor sedan sökte jag en tjänst inom något helt annat, ett pilotprojekt som ska vara i fem kommuner i Sverige. Det handlar om att vara brobyggare för Romer. Så, efter att i så många år gått och känt att jag vill göra något annat än det jag har utbildat mig till men inte vetat vad…hittade jag detta jobbet och kände ”YES!”. Idag öppnade jag min arbetsmail och till min stora glädje är jag en av fyra personer som blivit kallad på intervju gällande två tjänster som just brobyggare! Aldrig har jag varit så lycklig men oj vad mitt självförtroende behöver stärkas…och då börjar vi med underkläderna! Den dagen jag ska på intervjun ska jag bokstavligen GLIMRA med snygg outfit, en massa kunskap och ett ”göttans” självförtroende! Så snälla! Jag vill vinna!!! Kram Angelica

 73. Jag och mannen ska ha första natten borta från lillan (som nu är snart 14 månader) nu i november och ett set nya underkläder skulle göra mig fantastiskt glad och få tillfället att kännas lite högtidligt och speciellt.
  Kram

 74. Har man en f-kupa som jag, är det svårt att finna en som sitter fint. Jag har precis köpt en bh på Triumph som satt som gjutet på mig. Den kostade mig en slant men det var det värt. Deras service var kanon och personalen kunnig, så dit vill jag igen, med presentkort i handen!
  Kram

 75. Åh vilken bra tävling! Min motivering är enkel; mina amningströtta tuttar behöver verkligen ett bra stöd nu. Och gärna något som man känner sig extra fin i:)
  nio månaders graviditet och sen amning på det sätter sina spår på kroppen, även om det såklart är värt det när man har fått en liten guldklimp:)

 76. Så svårt det känns att motivera varför JAG skulle vinna det fina behå-setet, efter att ha scrollat förbi alla fyndiga motiveringar! JAG, en 56-årig single-kvinna, uppskattar också att känna mig fin. Och underkläderna spelar faktiskt stor roll för hur man känner sig. Känslan av att bära ett nytt raffigt underklädesset är obetalbar, och kanske är det någon högre makt som ser till så att jag vinner det!
  Mvh Karin Stjärnkvist

 77. Hej. Jag fick min lilla ängel i april och hon gav mig ett par nya tuttar modell större och längre. Nu är vi på nedfasning av amningen och modellen på brösten börjar då enbart vara längre. Så ny förvaring börjar behövas.

 78. Tänker varje dag; borde handla nya underkläder, men… Prio nr 1 har varit
  mina två små barn, men det börjar bli dags att tänka på det innersta ”klädlagret” nu!
  Susanne i Finland

 79. Jag vill vinna ett presentkort av den enkla anledningen att jag skulle vilja ha r i k t i g a underkläder nästa gång jag skriver tenta! Min trötta studentkropp skulle smyckas och bli vacker och jag skulle skriva ett grymt resultat på tentan och därefter vara redo för en After School!

 80. Vi har ingen återförsäljare i min stad som har sortering av Triumph, och det saknar jag väldigt mycket!!! Jag har jättesvårt att hitta en bh som sitter bra hela dagen!! Vill vinna!!!:)

 81. ooooo, jag vill vinna denna tävling…sååå jäääla mycket! skulle verkligen behöva piffa upp mig där under liksom. jag och Honey-Bunnyn jobbar olika skift och går om varandra nästan hela veckorna, så när det vankas helg så vill jag ju liksom känna mig extra piffig, för både min egen skull och för att kanske vara lite så där vacker/erotisk/ fru, så han inte glömmer bort att det behövs fler barn här i bygden-ish…;) och för att jag så lämpligt fyller jämnt om sisådär 12 dagar. FATTA!!! 30 långa år har tanten funnits…=) och nog kan en liten tant som denna behöva nå snyggt att sätta på sig…=)
  många kramar och jaaaa jag vill vinna…(om detta försvann i poängen ngn-stans!?)
  =)

 82. Efter att ha gått ner en massa många kilon så har en del av brösten också försvunnit vilket gör att jag bara har en bh som passar just nu. Skulle ju vara toppen att få en ny som både är snygg och sitter snyggt!

 83. Oh My! Jag vill vinna, eller rättare sagt: JAG MÅSTE VINNA! Så oerhört less på mina mjuka, mjölkfläckade amningsbehåar så jag kräks. Lite nya underkläder skulle nog få min man att tappa hakan!

 84. Jag är gravid i v. 34 och har en 15 månaders hemma…
  Dvs både kropp och plånbok är minst sagt ansträngda. Tänk att vinna detta! Lyx att inte behöva trycka ner brösten i ngt små bh.s längre..:)

 85. Om jag med en bild skulle visa upp min underklädeslåda skulle det inte vara någon tvekan om att jag skulle behöva detta presentkort! Har bh:ar och trosor som har fler år på nacken än vad våra 2 barn har! Har inte prioriterat detta och ett måste snarast för att hotta upp ett slentrianaktigt småbarns-föräldraliv!!! Viftar desperat med båda armarna….snälla låt mig vinna!!!

 86. Vore underbart, härligt och helt fantastiskt att få vinna detta presentkort!!! Minskat en storlek så mina underkläder sitter inte alls som dom ska… Att få känna sig fin ända inifrån vore toppen!!

  Sofia I

 87. Ljuvligt!! Om jag vann skulle jag ge presentkort till en vän som verkligen skulle behöva få piggas upp då hon befinner sig i en väldigt svår tid! En tjejdag på stan med lite shopping och kaffe!

 88. Är så där härligt, vimsig, pirrigt yrt kär! Levt ensam i alldeles för många år, men nu har han med stort H dykt upp! Att ha vackra underkläder får ju nu en helt annan betydelse 😉
  Kram

 89. Den här nya kroppen jag har fått efter att jag fött barn, behöver nya underkläder. Rumpan är större och brösten obefintliga. Men det fixar väl ett sett med sexiga underkläder?! Kanske min man blir så glad att min dotter får sig ett syskon. 🙂

 90. Jag har lääääänge tänkt att jag ska gå in på Triumph för att få riktig experthjälp att hitta en bh som passar perfekt. Det har dock inte blivit av eftersom det alltid finns annat som jag behöver lägga mina slantar på. Med ett presentkort finns det inte längre någon ursäkt!

 91. Hej, som 2 barnsmamma glömmer man lätt sig själv, jag skulle vilja lyxa till det med lite läckra men ändå sköna underkläder, de kan väl jag få vara värd?!

  Tack Emma för en underbar blogg,med tänkvärd text.

 92. Efter två kottar kommit till
  och kroppen spelat en ett spratt
  att vara snygg undertill, det enda jag vill
  en vinst och jag skulle få fnatt! 🙂

 93. Motiveringen: Bäbis-slutat-amma-för-evigheter-sedan-men-inte-uppdaterat-underklädeslådan-o-skulle-vilja-ha-något-bra-nu-när-här-börjas-jobbas-i-övermorgon!? Kan det vara anledning nog?! 🙂

  //Tanja

 94. Ååå jajaja… skulle verkligen vilja vinna detta… sist jag köpte nya underkläder… fina såna alltså… ja det var så länge sen så jag kommer inte ens ihåg när… illa va =/ Happ, håller tummar, tår och allt annat för en vinst. Kram på dig.

 95. Springer runt i mina slitna, urtvättade ”mammatrosor”
  sambon försöker allt och ger mig allmosor:
  – ”Snälla köp något annat än rosor!
  Om jag får välja, ett par spetstrosor!”

 96. Jag skulle så gärna vinna eftersom jag verkligen borde uppdatera min underklädesgarderob. Köpte senast nya bh:n våren 2008 då jag slutade amma min första tös! Har efter det hunnit vara gravid och amma tös nr 2. Man kan kalla det bra kvalitet på mina bh:n eller bara lathet, men något nytt och lite lyxigt från Triumph skulle inte vara illa alls 😉

 97. För att det där var det snyggaste setet jag sett på länge!!!Vill ha!!! Triumf verkar ha god smak och du med Emma! 😉 /Anna

 98. Att vara rädd om sig och bära en Bh som passar och sitter bra betyder mycket både för kropp och själ. Att den sen är snygg är ju bara ett plus.
  Kram Anita

 99. Det gamla vanliga kortet: ammandet var överför dryga halvåret sedan och den utlovade spänsten återkom aldrig. Så att säga.

 100. Som arbetslös och ensamstående blir det inte att jag införskaffar så mycket till mig själv. Med ett presentkort skulle jag ges möjligheten att få unna mig ett plagg som gör att jag känner mig vacker och fin! Tänk att få bära ett set av triumph närmast kroppen. Det måste vara höjden av kvinnlig lyx!

 101. Efter att nu ha ammat 2 barn så är det dax att säga adjö till gamla Bhs , tuttarna har blivit mindre men snygga och mina är dom ju fortfarande och behövs piffas upp !:) kram på dig!

 102. Hej!
  Härom dagen var vi på middag hos några vänner. Efter några timmar åker ett sällskapsspel fram. Det här spelet går ut på att man ska säga ärligt vad man tycker. En fråga löd: vem runt det här bordet har sexigast underkläder?
  Jag litar naturligtvis på att min man gillar mina underkläder så jag känner mig lugn. Men där tog jag fel. Han lägger sin röst på att han tror att den andra kvinnan har finare underkläder.

  DÄR har du svaret: jag vill visa för min man att jag är lika sexig som en 24 åring…trots att det är 13 år emellan. Blir man inte sexigare med åren, även som kvinna?
  Jag vill visa att jag kan vara lika sexig som för 20 år sen.

  /Ullis

 103. Jag önskar mig presetkortet av den enkla anledningen att jag och mina små myggbett ska få känna oss lite kvinnliga, för en gångs skull. Triump har ju otroligt snygga underkläder, och förhoppninsvis får man lite personlig hjälp där av kunnig personal, lyx för en student som mig!

 104. Jag borde vinna ett presentkort då min man tycker att jag bara köper djurmönstrade underkläder och trosor som han tycker ser ut som kalsonger vilket jag tycker är toppen. Men jag skulle vilja handla lite nytt och överraska honom men något sobert, stilrent i vitt och spets!

 105. Govänner. Min underklädeslåda är en fröjd för ögat om man vill ha sig ett gott skratt! Rätt snygga slinkiga doningar som satt bra innan graviditeten tog över min kropp, sen en skrälldus med enorma hotpantsliknande (tvärrandiga?!?) doningar som jag tydligen bunkrade upp med under dessa nio månader! Så nu 9 månader efter min att min son tittat ut, så tittar jag lite längtade till dom slinkiga små, och går fortfarande runt i mina hotpants (som totalt tappat form, vett och sans) även om dom sitter på halvstång. Och vad mina bröst anbelangar så skulle dom nog känna sig betydligt mer älskade om dom fick dansa runt i en vacker bh från Triumph, istället för en nopprig sport-topp.
  Ja jag blev tydligen en ”sån där mamma som tappar det” efter att barnet kom… Men se upp, för nu ska här shapas upp! 🙂

 106. Gud så lätt. Jag vet av erfarenhet att mina efter-amnings-bröst kommer att vara både längre och mindre än mina före-amnings-bröst. Alltså kommer jag behöva en uppdatering av den delen av garderoben inom kort. Och vad skulle passa bättre än en riktigt fin Triumph-BH att hålla den nya modellen på plats? Ingenting! Så därför vill jag vinna!

 107. Efter ett drastiskt viktras pga sjukdom så svalpar det omkring lite lösa skinnlappar i mina gamla bh-kupor! Jisses så hemskt det ser ut och jag har ju naturligtvis bara köpt nya kläder, inte UNDERkläder som ju egentligen är ännu viktigare för att bygga en fin siluett. Så sort behov av presentkort tack! 😉

 108. Jag har lyckats gå ner i vikt, brösten behöver nåt som lyfter och är mindre i omkrets! Behöver piggas upp i mörkret!

 109. Alla mina underkläder i garderoben ser ut att ha gått igenom väldigt svåra perioder och har tappat i stort sett allt självförtroende, jag kan ju inte påstå att de piggar upp en dyster dag. Helt enkelt därför förtjänar jag att vinna denna tävling för att kunna unna mig lite nytt!

 110. Därför att jag fyller år idag 🙂 34 år och då behöver man lite snygga underkläder som piggar upp en småbarnsmamma (och pappa ;-P) och samtidigt ger bra stöd där det behövs. Jag unnar mig alldeles för sällan snygga bra underkläder även fast jag verkligen behöver!

 111. Efter att ha gått med very hot amnings BH i ett antal månader skulle jag verkligen behöva lite nytt! En ny BH hade varit underbart och så frächt! Måste ju börja nånstans!! Kroppen är ju inte som den va förr, såå mycket bättre har ju gjort så vi fått världens finaste lille unge!

 112. Jag vill vinna för att jag och min sambo behöver ha lite kvalitetsmys och då skadar det inte med en fin BH =) Vi genomgår en massa jobbiga utredningar och väntan på IVF och det kan mitt i all stress och press vara skönt att få känna sig lite het och sexig igen!

 113. Efter 3 barn ser kroppen inte ut som den gjorde,
  Investera i nya underkläder är något man borde.
  Triumph kan konsten att förvilla,
  men mammaledig och shopping rimmar illa.

  Kram kram!

 114. Underbara tävling! Håller just på att kasta ut alla välandvända, missfärgade underkläder och ”hotta” upp underklädsgarderoben lite…men tyvärr kostar det en del att köpa nytt, speciellt när man upptäcker att nästan allt måste slängas. Så, detta är alltså den ulitmata tävlingen just nu. Vore underbart!
  kram!

 115. Nästa år gifter vi oss äntligen! Tänk vilken glädje för både min man och mig om det inte behöver ske i sliten sportbehå!!!

 116. Småbarnsåren avklarade med råge. Nu är det tonåringar som snart är myndiga. Nu är det jag som i rask fart snart är 50. Tittar i min låda med underkläder och nästan gråter. Vill ha nya snygga underkläder när jag snart träder in i min andra tonår :-).

 117. Jag är en 23årig tjej som just nu är gravid med mitt första barn (känns fortfarande underligt att bara skriva det). Mitt liv har ändrats så otroligt mycket på 3,5vecka sen jag fick veta om min graviditet när jag åkte in till akuten pågrund av magsmärtor. Magsmärtor som jag kände visade sig vara att det växer inom mig.

  Jag är inne på min tredje månad och jag börjar bli orolig för att bli stor, det har varit min skräck sedan länge. Jag har varit träningsberoende och jag har varit strikt när det gäller min kost. Men nu är jag gravid och har släppt allt, men det skrämmer mig fortfarande. Jag vill kunna känna mig fin och jag hoppas så otroligt mycket att när magen växer mer så ska jag kunna njuta av det. Fina underkläder kan hjälpa och det skulle vara underbart att kunna vinna och unna mig detta.

  Nu när jag få ett litet pyre om ett halvår 🙂 Kram

 118. Jag har gått ner några kilon i vikt och trist nog behövs det verkligen nya underkläder, inget sitter snyggt längre. Så det vore fantastiskt kul att få välja nytt ifrån Triumph.

 119. Den perfekta tävlingen!
  Jag hoppas hoppas verkligen att turen ska komma till mig. Eller ja till min sambo egentligen ;). Vi ska på en liten kärleksweekend om några veckor och vad hade inte då varit perfekt om inte ett nytt set underkläder! Har man snygga underkläder lyser det igenom och man känner sig snygg och nästan studsar fram.
  Håller tummar och tår på att få vinna!
  Ha det så bra!

  Kram Jenny

 120. Jag är bjuden på ett bröllop i Madrid i december och ska ha en tjusig festklänning i vinrött på kvällen som min älskade mor syr åt mig. Problemet är att alla mina få bh:ar är mycket välanvända och eftersom jag tillhör den minoritet som har stl 70H är det inte så lätt att
  1)överhuvudtaget hitta en passande BH (glöm de vanliga kedjorna, här snackar vi specialaffärer)
  2)hitta en BH som dessutom är snygg och skön och
  3) inte kostar fruktansvärt mycket (en tokbillig BH går ändå på 300-400 kronor… normalpris är mer 800-1000kr..)
  Eftersom axelpartiet kommer bestå av chiffong (som ju är ganska see-through) skulle (förhoppningsvis) en AMOURETTE 300 i färgen wine stl 75G vara väldigt passande och då skulle jag dessutom få känna mig vacker hela vägen inifrån och ut!

 121. Så underbart med nya underkläder. Efter att jag nu efter 5 år är friskförklarad från min bröstcancer så finns framtiden där! Att hitta en snygg, bekväm och framförallt funkande bh till mig med ett bröst och en protes till vettigt pris är inte lätt. Så efter att ha provat flera varianter av de billigare alternativen (som är det som passar min plånbok) vore det så skönt att kunna köpa en vettig bh från Triumph. Så jag hoppas att turen kanske är på min sida!

  Tack för en otroligt fin blogg och grattis i efterskott! 🙂

 122. skönhet börjar inifrån, så näst efter insidan kommer väl underkläderna, men de glöms ju lätt bort eftersom de inte syns så ofta 😉

 123. Triumph har så snygga underkläder med bra passform så ett set från Triumph kanske skulle hjälpa till att göra sussen i sänghalmen och få en att känna sig extra fin för någon:)

  Inte den längsta motiveringen men hoppas att det räcker.

 124. Men åhh vad glad jag blir för denna tävling!! Jag har idag på mig en på tok för liten BH och min sambos kallingar… Inte det vackraste eller skönaste….. Varför? Jo jag väntar barn igen:) Vilket är helt underbart, men jag känner mig inte så speciellt vacker när jag inte ens får på mig mina egna trosor. Så jag skulle verkligen bli så glad om jag vann ett presentkort så nya underkläder kunde inhandlas och jag får känna mig lite vacker i min svällande barbakropp:)

  Kram
  Ida

 125. Jädrar i haven, en tävling med motivering. Jag som är så jäkla kass på detta.
  Hur ska man skriva?
  VAD vill du läsa?
  Hur vinner man ditt hjärta och Trumpfs?

  Rakt och ärligt så är BRA underkläder svindyrt och bortprioriterat. Därför vore de ju kalas med ett presentkort som BARA kan användas till underkläder (Triumpf har inte börjat sälja blöjor eller toapapper än va?).
  Pengar garanterat till underkläder, BARA till mig, som jag själv får välja 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 126. För att jag förtjänar det och tror att vackra underkläder skulle hjälpa till med 35-ålderskrisen… 😉

 127. Seriöst. Jag behöver nytt. Kan jag skicka en bild? Alltså, mina bh’or är så oerhört slitna och fula. I have no words.

 128. Jag tycker att jag borde vinna eftersom jag fortfarande går omkring med amningsBH fastän yngsta dottern nyss fyllde tre!

 129. Wow wow wow säger jag bara och hoppas även att mannen säger detsamma om jag vinner. Efter många och slitiga år med småbarn är det nu äntligen dags för en man o fru weekend. Detta skulle ju bli pricken över i:et……KRAM och hopp om vinst!
  //Vackra viola

 130. Jag har precis flyttat till Stockholm och här träffade jag världens bästa pojkvän! Jag är dock en fattig student och alla mina underkläder är från Lindex. Jag skulle vilja vinna för att kunna vara fin för min pojke som har tagit hand om mig när jag varit så ensam här, och som många andra har skrivit så piffar fina underkläder upp vilken tråkig måndag som helst!

 131. På en student med tom plånbok hade vackra underkläder suttit perfekt
  då dem nuvarande underkläderna klassas som defekt

 132. På en student med tom plånbok hade vackra underkläder suttit perfekt
  då dem nuvarande underkläderna klassas som defekt!

 133. Halloween ikväll. Å det är baske mig alldeles för mycket godis å alldeles för lite bus i det här hemmet. Behöver snygga underkläder!

 134. Perfekt tävling! Jag får ångest bara av att tänka på min underklädeslåda. Efter graviditet och amning är det inget som passar längre. Men inte har jag gjort något åt det. Sätter på mig mina gamla opassande saker och känner mig långt ifrån fin. Nya underkläder som sitter som gjutet ligger högst upp på listan nu.

 135. vilken fantastisk tävling! jag är i stort behov utav ett presentkort hos triumph, jag dör litegrann när jag ser det där vackra set:et och jag dör litegrann när jag inser att jag inte köpt nya underkläder på ca två år. Förklaring? En studentplånbok som inte duger till att unna sig fint inunder kläderna. /Tina

 136. Jag såg mig i spegeln på lunchen på stan o tänkte -Gud, här krävs verkligen en uppfräschning!! Nya underkläder skulle kunna vara en början 🙂 Tack för mig & tack Emma för en fin blogg! Kram Linda

 137. Jag har precis gått ner en massa i vikt (typ 25kg) efter mina två barn och det är fantastiskt! Dessvärre har jag INGA underkläder som passar längre.. Så jag skulle verkligen vilja vinna och kunna unna mig ett nytt lyxig set som belöning för allt kämpande 🙂

 138. Tjosan, det där vill jag vinna! Vilken förträfflig vinst; lite lyxigt under och hela dagen känns som extra plusplus av allt! Kram och tack för chansen :O)

 139. Ojojoj…det är så pinsamt att erkänna men jag har inte, under mitt 30-åriga liv, ännu ägt ett set med matchande underkläder. Skamligt och jag måste ha världens underbaraste man som härdar ut med mina miss matchningar hejj vilt i alla möjliga färgskalor;-)

  Med Triumph hoppas jag finna en bh och en trosa som båda sitter som gjutna på min kropp och då ska jag ha en liten fotosession och ge min man en fin fotobok till stundande födelsedagen;-)

  Kramis

 140. Efter att ha fött barn och ammat…så tja…så ändras ju brösten en hel del. Jag går fortfarande i mina amningsbh:ar eftersom mina ”gamla” inte passar längre. Jag ska erkänna att jag inte har prioriterat mig sen Vilde föddes och ”alla” pengar har gått till kläder till honom. Så Mamman här har inte haft råd att unna sig ett par nya underkläder. Så ett nytt underklädes set till denna Mamman hade varit toppen! För jag är såå trött på mina amingsbh:ar och jag/vi har inte råd med sådant just nu…Hade gärna velat visa upp mig i Triumph underkläder för min fina sambo som kämpar varje dag för att få ett jobb!

  Kramar på er.

 141. För de är så himla tunga (läs stora). De behöver liksom emellanåt plockas upp och stoppas in i en bh.
  Men när de är så tunga och otympliga är det så jobbigt att hitta en bh som passar dock och när jag väl hittar en som passar, så brukar notan glida iväg uppåt. Skulle vara lite roligt att inte behöva öppna plånboken när nästa bh skall inskaffas.

 142. Ååh vilken fin tävling, vill gärna vinna förstås 🙂 Är just nu höggravid, beräknat bf 7 nov. Det skulle ju vara fantastiskt att kunna lyxa till det med fina undisar när lillen sett världens ljus 🙂

  Tack oxå för en härlig blogg!
  /Helena

 143. Min sambo säger så här: ”när du har underkläder från Triumph (ett väl använt och inslitet set) så är det som att älska med en motorcykel; då blir det åka av”…! 😀 Om detta är sant vet jag inte men ett litet bidrag till ett nytt (not-so-very-slitet) set skulle tas emot å det tacksammaste!

 144. Efter ha gått ner två storlekar på brösten (har fortfarande stor byst) så hänger bokstavligen allt – jag skulle behöva köpa mig en fin BH som kan göra livet lite lättare (!) och finare.

 145. Att vinna ett bidrag till nya underkläder vore lycka! Efter att ha varit gravid och sedan ammat vår älskade dotter har kroppen förändrats och inga underkläder sitter som dom ska. Kvar liggandes i underklädslådan är ammningsbhar och bhar som en gång passade. Det skulle vara trevligt med lite nya underkläder som sitter bekvämt och dessutom är snygga. Hoppas!!!

 146. Jag såg bilden på de vackra underkläderna och tänkte att ”snart ska den dagen komma när jag köper vackra underkläder till mig själv och känner att min kropp är vacker nog att bära dem”. Jag är snart tjugofem och har i mer än tio år varit missnöjd – extremt missnöjd – med min kropp och behandlat den därefter. Straffat den, hatat den. Späkt mig, svält mig – en behandling som bara gjort mig olyckligare och olyckligare.
  Men den senaste tiden har omtänksamma människor i min närhet sett till att jag tagit bättre hand om min kropp, och som genom en förtrollning – fast jag vet att det är högst verkligt – känner jag mig lyckligare och starkare än jag gjort på länge. Och denna lycka tänker jag verkligen inte släppa taget om nu. Det är en kamp, för när jag börjat äta går jag givetvis också upp i vikt, och det känns läskigt och obekvämt att inte kunna hålla sig i hungerkänslorna som ”trygga” händer. Jag erkänner, det är jobbigt, för motviljan mot kilona sitter ju kvar. Och det är då jag ser den här bilden, och tänker mig att bära vackra, lyxiga, kvinnliga underkläder på denna min nya, friska kropp – och kunna älska det jag ser i spegeln. För första gången på så oerhört länge. Kanske är det ytligt, eller kanske hjälper det för att orka fortsätta kämpa, att ha något vackert att kämpa mot och för, bara att glädjas över. Jag vet i alla fall att jag hellre är lycklig och stark i mina nya kilon än olycklig och svag utan dem.

 147. Ganska komiskt faktiskt. Sitter i sängen med min kära sambos kalsonger, eftersom tiden inte funnits till att tvätta mina trosor, kanske behöver jag fler,hmm, och kanske hade min sambo uppskattat om hans kalsonger fått vara i fred och att jag hade ett par ”finare” set underkläder än hans….)
  Fin blogg förresten!
  Johanna

 148. Jag är så dålig på att unna mig underkläder! Tänker att det är onödigt att lägga pengar på sådant som inte syns.. Fast egentligen vet jag att fina under får mig att känna mig finare på utsidan!

 149. Hjelp Emma! Jeg trenger desperat nytt undertøy! Med tre barn og full jobb, blir det ikke mye spennende som hender på soverommet lenger for å si det sånn.. Kansje litt sexy undertøy kan hjelpe oss å finne tilbake til romantikken?? 🙂
  Klem og takk for en fin konkurranse.

 150. Från noll barn till tre barn på 41/2 år. Från DD-kupa till……. lång C-kupa på lika många år. Taxöronen är ett faktum men också tre underbara barn…<3 Lite nytt i garderoben till det innersta kanske kan hjälpa mig och min sambo på traven, då vi just nu går igenom vad jag tror är en klassisk 7-årskris i kombination med hektiska småbarnsår. En vinst från Triumph skulle göra mig jätteglad! Tack för en underbar blogg!

 151. Jag vill så gärna vinna eftersom jag ägnat senaste halvåret åt att tänka att jag borde köpa en, två, tre nya BH:er. Varför jag inte gjort det? Jag lyckas aldrig hitta någon jag känner mig nöjd med, är helt vilsen kring storlekar och annat och vågar/orkar/prioriterar inte att ta tag i det. Men jag menar, vinner jag ett så fint presentkort MÅSTE jag ju ta mig i kragen och äntligen behöver inte BH-låda eka tom!

 152. Av många har jag hört att när man är gravid så känner man sig så ful och tjock. Jag känner mig tvärtom. Vackrare än någonsin och jag älskar allt som just nu händer med och i min kropp. Det skulle vara underbart att till denna känsla få smycka min kropp med något mer vacker. såsom vackra underkläder.

 153. Hej!
  Nu har jag gått ner 18 kilo i vikt för jag vill vara hälsosam & stark!
  När jag nu trivs i snygga underkläder så skulle jag vilja ha det på daten jag ska ha med min kille = middag, snygg klänning & vad passar inte bättre än ett par riktigt snygga underkläder då 🙂

 154. Vem vill inte vara snygg under kläderna?! Lite nytt med extra av det fina får gärna flytta hem till mig och min garderob 🙂 Handen på hjärtat så har jag aldrig testat deras utbud, så ja det vore banne mig på tiden!
  Nu hoppas jag på tur 🙂

  Mvh Eva-Karin

 155. Vilken underbar tävling! Vill så gärna vinna eftersom jag bara har underkläder i vitt eller svart men nu plötsligt längtar efter färg!

 156. Hahahah vilken toppen tävling!

  Skulle vilja ge en liten surprise till min man som fyller 40 snart, liten hotellövernattning och pricken över i vore ju en ny uppsättning med fancy underkläder…
  Det är nog inte bara jag som jublar om jag har turen att vinna utan även min man så småningom 😉

  kram kram

 157. Vilken underbar tävling, jag behöver verkligen något vackert under, så jag kan få känna mig lite fin för min man, och när man har det det lilla extra så lyser man upp lite extra, spelar ingen roll vilket väder!!

  Tack för en fin blogg!
  Ha en fin dag!

 158. Tack för den bästa bloggen! Underbart roligt med tävling och jag skulle behöva piggas upp med lite nya underkläder. Fyllde dessutom år i måndags och alla kvinnor vet att det inte längre är roligt med födelsedagar
  kram

 159. Igår började jag beskåda, den röriga underklädeslådan. Det kastades en massa, både bh-ar, nattlinnen och trosor, så nu är det läge för allmosor. Ett presentkort från triumph skulle göra susen, för nu behöver jag verkligen uppdatering på ”saker” att ha under blusen.

 160. Hallå 🙂 Vilken fantastisk tävling! Passar mig som hand i handske. För tre veckor sedan födde jag en liten underbar pojke! Att vinna ett presentkort på fina Triumphs underkläder skulle vara fantastiskt då jag älskar dessa underkläder med god kvalitet och snygga detaljer och så har jag ju så klart längtat efter lite nya underkläder!
  Mvh Alexandra E-W

 161. Hej hopp!

  Ett presentkort på Triumphs underkläder skulle göra mig otroligt glad! =D Det skulle även ge mig den där lilla extra lyxkänslan man inte så ofta känner som student. =D

  Tack för bra läsning och inspiration i höstrusket!

  Kram Linn

 162. jag är gärna med och tävlar.

  Vi fyller alla fyra i familjen år i slutet av nov/början av december. och mitt emellan sambons och min födelsedag firar vi även 8 år tillsammans. Vi föräldrar har sagt att vi inte ska köpa något till varandra i födelsedagspresenter- utan att vi ska köpa till barnen istället då jag dessutom fått reda på att jag kommer bli arbetslös i början av nästa år!

  Så skulle mer än gärna vilja vinna detta i födelsedagspresent till mig själv, eller att överraska sambon med när vi firar 8 år 😉 för vem behöver inte underkläder men unnar sig själv det i allra sista hand? Sambon har till och med börjat kalla mina trosor för ”yllekalsonger” haha!

 163. Åh, jag dör lite grann när jag tittar på det där fina setet på bilden. Efter att ha gått upp en del i vikt senaste halvåret har mina bhåar fått ge med sig, byglarna har åkt ur på sidorna och efter att min näst sista hela bh också gick sönder igår grät jag nästan. Man måste ha i alla fall två bhåar vilket innebär att jag måste bege mig ut på underklädeshoppning å det snaraste! Kanske kan det bli något så vackert som det du visar upp på bilden! Som gör att jag också känner mig vacker! <3

 164. Hej hej!

  Många som vill vinna i en sådan härligt tävling! Hihihi så även jag… Eller till min älskade man!
  Speciellt idag när hela min vita tvätt (barn i tvättstugan är inte att rekommendera…) fick med makens ena blå stumpa…! Ja så var det med de ny, fina o frächa underkäderna! Inte kul att sätta på. Men vilka skall man välja i den butiken? Där finns ju alltid massa fint att välja på – så en lite hjälp på treven är välkommet;)!

  Tack för en mysig blogg.
  MVH
  K

 165. När jag var barn beundrade jag ofta min mammas BH:ar, speciellt den lilla rosa rosetten som på den tiden nästan alltid fanns mellan kuporna. Jag skulle vilja ge min mamma ett nytt set att åter bli beundrad i och kanske t.o.m. få känslan att känna sig lite ”ung” igen! Hälsningar Monica

 166. Because I´m worth it 🙂

  Sant som det är skrivet… så skulle det vara en dröm att få bära vackra sexiga underkläder och jag tror inte att sambon skulle ha något emot det heller. Hi hi.

 167. Efter att ha spenderat två år i Afrika är alla mina underkläder rödbruna. Önskar mig innerligt helt nya, kritvita underkläder med bra passform!

 168. Som student har jag inte så stor klädbudget i allmänhet. När det kommer till det som ska sitta under kläderna är den i synnerhet usel. Faktiskt så usel att jag inte har mer än en enda urgammal och uttvättad bh. Som jag fått av min mamma som inte hade användning för den och som körsbär på moset egentligen inte alls passar mig heller. Den här tävlingen är alltså som gjord för mig och jag hoppas innerligt att jag vinner!

 169. Jag vill vinna för att det optimala är att ha underkläder som verkligen passar och sitter bra.
  Som det är nu så rasar jag i vikt… 6,1 kg första veckan, förhoppnings nåt liknande denna veckan – sen är dagen D kommen. Överviktsoperation. Kläderna kommer trilla av mig redan om några veckor (jag har rätt lång väg att gå, därmed mååånga storlekar)!
  Varför då inte lyxa till det och verkligen ha ett LYXIGT underklädesset mitt i viktnedgången!? Detta skulle ju vara en klockren sporre som får en att springa runt i motionsspåret bara för att komma i det snabbare!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 170. Åå underbart, jag har precis kommit hem efter en månads skolarbete i slummen i Mumbai (Dharavi). Som hej då-present från guest houset vi bodde på har jag fått bedbugs och loppor med hem. Så nu ligger alla kläder i frysen i några dagar. Det skulle vara jättekul att få köpa något fint och nytt och genomrent!

 171. Är gärna med och tävlar om denna fina vinst. Är så dålig på att köpa fina underkläder, om jag skulle ha turen att vinna skulle det glädja både mig och min sambo.

 172. Jag ska gifta mig i december och är därför på jakt efter vackra underkläder att ha på mig på den stora dagen så skulle jag vinna så skulle jag bli så glad! 🙂 Kram

 173. Att befinna sig i ”välsignat tillstånd” är underbart och helt ofattbart. Känslan av att en person växer och formas att andas likt mig och min sambo är en känsla jag aldrig trodde var möjlig. Känslan av att gå upp i vikt och att kroppen förändras är.. underlig, men en väldigt naturlig del av denna upplevese. Jag tänker mig att nya, fina underkläder kan få mig att känna mig snyggare som gravid och mer tillfreds med att kroppen förändras. Trevlig helg, vänligen Helena W

 174. Jaaaa!!! Det vill jag vinna! 2 barn på kort tid har satt sina spår… Ajajaj, men dom är söta dom små liven. Underklädesförrådet måste ses över, och det pronto. Allt som finns är sladdrigt, tråkigt och illasittande. Problemet är bara att man inte prioriterar det i den stressiga vardagen med två små sessor. Jag skulle bli så himla dunderglad för ett presentkort på nya fina underkläder från Triumph!
  Tusen tack också för en toppeninspirerande och mysig blogg.
  Kram Anna-Märta

 175. Jag är gärna med och vill vinna eftersom underkläderna jag har nu inte är de roligaste precis. Tyvärr är ju inte det något jag prioriterar i arbetslöshetens vågor….

 176. Det där med underkläder är svårt, man vet att man borde satsa på kvalité och be någon expert att titta och begrunda medan man provar ut sin RÄTTA storlek, som tydligen ofta är någon helt annan än den man brukar släpa hem. JAG behöver VERKLIGEN slänga en del och byta ut, för det sitter inte rätt om man går från två till fyra bröst när man sätter på sig en bh och ofta har ryggspännet uppe i nacken så att en vanlig bh mer liknar en halterneck för att den alltså är för stor i omkretsen. Därför. HÅller tummarna, tack för möjligheten att delta i denna fina tävling!

 177. Jag är urusel på att satsa på bra underkläder till mig själv så detta skulle ju vara ett ypperligt tillfälle för mig 😉 Att ha minsta brösten i en syskonskara på fem har inte heller hjälpt mig att satsa på bra underkläder, väldigt lätt att ärva deras gamla… dålig vana som kanske borde ändras på! 🙂

 178. Att ständigt ha dålig underkläder är ett signum… jag har fina kläder men när de kommer till underkläder så är jag kass på att unna mig. Jag har gjort de dumma valet att gå i underkläder som inte håller formen, framförallt BH som inte håller för stora bröst på sin plats. Önskar min en ny BH så därför skriver jag här. 🙂
  Kram

 179. Jag vill hylla mina två vapendragare som givit näring åt våra tre små underverk och jag tycker att de förtjänar ett bättre öde än att förpackas i uttvättade, gråaktiga amningsbehåar…

  PS. Jag är säker på att min man tycker likadant! DS!

 180. Jag vill känna mig fin till både vardag och fest.
  Nya underkläder från Triumph skulle fixa det bäst.
  Som ammande mamma till två underbara små,
  har jag själv stått tillbaka, men det är dags att ändra på!

 181. Jag hade tidigare en ide om att man bara behöver svarta och vita underkläder… jag köpte in det som behövdes och nu ångrar jag mig! Jag behöver in färg i min underklädeslåda, så ett presentkort på triumph hade varit perfekt! KRAM

 182. Skulle behöva köpa nya underkläder eftersom jag slängde en heldrös för någon vecka sen för de var trasiga eller för små eftersom de är typ 5 år gamla och har nu köpt två nya som sitter perfekt men det är så dyrt att köpa underkläder när man har så dålig inkomst som jag har.

 183. Efter graviditeten var inte kroppen riktigt sig lik, men jag har inte vågat köpa några nya underkläder eftersom jag fortfarande ammade, men nu har jag slutat amma, stannat upp i vikten och skulle verkligen behöva byta ut varenda bh och trosa jag har för ingenting sitter som det ska, så det skulle vara helt underbart att vinna detta. Nu till vintern och dessutom dagisstarten är det så mycket annat som måste köpas och som studerande mamma har jag helt enkelt inte råd att unna mig själv något fint just nu, så detta skulle bli min julklapp! 🙂

 184. Är gärna med!

  Jag har nyligen testat ut min BH storlek i en butik och jag hade F kupa vilket innebär att det är väldigt svårt att hitta och där kupan finns är BH:arna väldigt dyra. Som student är det väldigt svårt att ha råd.

 185. Jag har många bhar hemma men ingen passar perfekt. De sitter åt på fel ställen, kuporna antingen för små eller för stora osv… Inte bekvämt! Kanske personalen inne på Triumph kan hjälpa mig att hitta rätt storlek så jag slipper gå och ”rätta till” under tröjan hela tiden. 😛

 186. Jag tävlar åt min sambo som satt och kollade på tävlingen men som sen avfärdade den med -Ah, jag vinner aldrig ändå! Hon önskade sig underkläder i födelsedagspresent men jag köpte aldrig eftersom jag tycker det är så svårt med storlek, inte kul att komma hem med fel. Tanken att köpa ett presentkort slog mig aldrig, men nu hoppas jag kunna vinna ett till henne.

 187. För att klä sig i nya riktigt fina underkläder får en att känna sig riktigt fin, och jag är i behov av den känslan en regnig höst som denna

 188. Fick barn för 1,5 år sedan. Absolut värt det på alla sätt och vis, men min kropp är inte densamma. Jag har ett ärr från kejsarsnittet på magen, fem extra kilon, och en helt annan bh-storlek en innan graviditeten. Just nu kämpar jag för att känna mig bekväm i min nya kropp, och att få känna mig fin igen. Ett nytt set med underkläder, där bh:n faktiskt har rätt storlek, vore ett stort steg på vägen.

 189. Jag vill vinna presentkortet för att jag skulle gärna överraska min man med ett par sexiga underkläder ( på mig alltså), jag har en massa tråkiga för tillfället.

 190. Efter att bhar krånglat de senaste åren tack vare byte från p-piller till mini-piller så har jag behövt uppdatera hela underklädesgarderoben. Jag köper enbart bhar i bra kvalité, exempelvis twilfit och triumph och därför kostar det en del att byta ut alla. Nu har jag i alla basicfärger (vit, beige och svart) men saknar de lite snyggare färgade varianterna… Jag menar, vem vill inte ha en bh (eller kanske till och med ett set?) i rött? Som student to be (i januari) så kan jag inte lägga ner mer pengar på just en massa kläder, även om jag älskar att shoppa just det. Därför skulle jag bli jätteglad om jag fick vinna! 🙂

 191. Är gravid och skulle vilja kunna fota den växande magen, då vill man ha snygga underkläder på bilderna.

 192. Jag är jättegärna med 🙂

  Skönhet & avkoppling behvös i mina stressiga skoldagar just nu. Lite nya underkläder skulle göra susen i både min garderob & på min kropp. Jag är i behov av nya underkläder nu när vintern börjar komma och kylan tar över då man vill sitta inne vid soffan & mysa med sin pojkvän i lite extra fina & bekväma underkläder!

 193. Urtvättade trosor och samma gamla bh är min vardag, och det där med att matcha under och över har jag slutat med för länge sedan. Jag är 19 år men känner mig betydligt mer gammal och sliten. För att känna mig lite yngre och fräschare skulle nog ett nytt underklädes-set göra susen! Tack för en rolig blogg!

 194. Hmm varför skulle jag få vinna ett presentkort på Trump…..Får att lätt slinker ner ett tag 3betalaför2erbjudande i kundvagnen och hur kul är såna set ? eller kanske för att jag har ett jobb där vi alltid byter om till underkläderna ihop ? Eller för att kärleken går på sparlåga sen vi blev småbarns föräldrar ? Eller helt enkelt för att kunna ge bort till stora dottern som är student och aldrig har ågra pengar över till sånt lyx ?

 195. Jag borde vinna efter att ha burit det dyrbaraste jag har, i 9 månader, och sedan gått igenom den största förändringen någonsin av min kropp. Den kommer aldrig bli densamma igen, och ett par lyxiga underkläder skulle iallafall sitta som plåster på såren 🙂

 196. De här är den perfekta vinsten för mej…
  Jag har fått 3 små barn på 3,5 år och ett par taxöron på köpet 🙂
  Har en låda full av underkläder i alla tänkbara storlekar.
  Från xs-xl…. så visst borde de finnas nåt som passar, men icke.
  Trycker jag ner taxöronen i en liten bh väller de på nåt konstigt sätt ändå över, och försöker jag med en större variant här hemma kan jag stoppa in en hel hand dessutom.
  Så please Triumph help me 🙂

 197. Jag skulle faktiskt ge detta presentkort till min syster som precis fått barn, skulle vilja ge henne något som får henne att bara tänka på sig själv för en liten stund!

 198. Jag behöver nya underkläder, då alla jag har inte sitter som de ska längre. De är alldeles för stora! 😀

 199. firar 3 månader som gift och vill ju kunna överraska min make med lite snygga undisar.. bara för man e gift ska man ju inte säcka ihop sig..sen kan man tillägga att jag e värdelös på att köpa jus bhar och jag e ganska desperat behov av sån.. hi hi

 200. Jag hoppas på att få vinna då jag inte haft råd att unna mej några snygga, mer exklusiva underkläder.
  Skulle gärna vinna och köpa något nytt och fint i present till mej själv för att fira min viktnedgång på 40kilo och två graviditeter. 🙂
  Man kan alltid hoppas på lite tur. 🙂

 201. Underkläder är alltid bra att få sponsring med då det alltid blir dyrt när man behöver bra passform för en stor byst.

 202. Åh Triumph är ju verkligen ett bra märke 🙂
  Har varit snål och slarvat med kvaliteten,
  blir dyrt i längden med billigare underkläder.
  Att man aldrig lär sig!

  Jag vill ha en bra bh som håller lökarna på
  plats även om jag hamnar med fötterna uppåt 😉

 203. Efter en period där jag rasade i vikt och mådde allmänt dåligt börjar man nu äntligen ”äta upp sig” till en vikt som jag trivs bäst med och ett par nya underkläder hade varit perfekt att fira sin nya kurvigare kropp med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg