Att vara täckt i målarfärg.

 

 

Jomenvisst. Jag har startat projekt Göra-Om-Kontoret idag. Det blev visst ett storprojekt med målning av både det ena och det andra, och den här gången var jag till och med duktig och dokumenterade före så att ni kan få lite före-och-efter-bilder när det hela är klart. Men jag tror att det blir bra faktiskt! Lite mera ombonat och mycket mindre vitt. Och så lite bjälkar på toppen.

Så nu måste jag återgå till kontoret. Jag har lyckats övertala mannen om att idag är en vansinnigt bra dag att borra upp gardinstänger på (såg en grej på Oprah för några veckor sen som jag helt enkelt inte kunnat få ur skallen så nu ska det testas) och nu står han där inne med en borrmaskin och svär. Det brukar vara en hint om att det är läge att sladda förbi och hjälpa till.

Fin kväll allihop så ses vi imorgon!

12 kommentarer till “Att vara täckt i målarfärg.

  1. haha underbart! jo min man brukar kunna ge vinkar i bland han med…=) härligt när man bara tar tag i saken som man grunnat på…och speciellt när det blir bättre än bäst! lycka till och hoppas vi får se snart…=)

  2. Jodå, de där svordomarna känner man ju till… Då vet man att klockan är slagen… hahahaha!
    Vad kul att måla kontoret, du driftiga kvinna! Ska bli kul att se!

    Kram
    Petronella

  3. Åh gillar ombonat, bjälkar och lite mindre vitt! Precis vad jag håller på med här hemma hos oss just nu! Längtar till före och efter bilderna!!! Gillar verkligen din stil!!! Ha en härlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg