Att kunna vinna det finaste zinkhuset.

 

 

Jamen hur snyggt är inte det här zinkhuset?! Och nu kan det bli ditt!

För i samarbete med Holmbytorp kommer nu tävlingen där en lycklig person kan kamma hem det här vackra zinkhuset från Madam Stoltz. Det är stort och vackert och har öppningar bak så att man kan peta in ett ljus eller två för att få det sådär tokmysigt.

Och det enda du behöver göra för att tävla är att:

1. Motivera varför just du ska vinna det här urtjusiga zinkhuset.

Gilla gärna Holmbytorp på Facebook här.

Tävlingen pågår till och med den 10 november klockan 14:00.

Lycka till, allihop!

216 kommentarer till “Att kunna vinna det finaste zinkhuset.

  1. Oh, jag som kikade in på en hemsida för att köpa det, men där var det slutsålt, och så dyker det upp ett här!
    Det skulle göra sig alldeles utmärkt i ett av våra matsalsfönster – till glädje för oss, våra gäster (och sannolikt också våra grannar 😉

  2. Jag håller med- Hur snyggt är inte detta zinkhus! Fantastiskt läckert!

    Kinatankar får jag när jag tittar på detta vackra och rustika hus med sitt tilltalande välvda mjuka tak. Jag älskar Kina och jag brinner för materialet zink! Mina tankar far iväg österut…till hutongerna, till de vänliga människorna i de trånga gränderna som tittar på mig och säger Ni hao! Jag blir lycklig!
    Detta hus hade gjort mig så glad, lycklig och jag hade fått lite Kinakänsla i den skånska myllan!

    TACK!

    Ha en fin helg

    Mvh
    CCE

  3. Åhh det vill jag vinna för det hade passat perfekt i vårat vardagsrums fönster, för mig att njuta av när mannen kollar på fotboll och jag virkar! 🙂

  4. Jisses vilket annorlunda zinkhus mot de andra som nästan alla ser lika ut… Jag vill vinna för att jag tycker huset är alldeles alldeles underbart och för att jag skulle vårda det ömt. Och såklart för att det skulle sprida ett vackert sken i vardagsrummet nu på Hösten när jag sitter där allt som oftast och ammar.

    Jag gillar på fejjan!

  5. Den skulle ju passa som en smäck framför min urläckra fototapet i hallen,stående på den turkosa lastpallen…;))) Jaa,du skulle hålla med mig om du såg den…;))
    Å jag har gillat på FB…

    KRAAAM på re å ha en mysig kväll!!!

  6. O M G!! Senast igår kväll satt jag å grät en skvätt och dreglade över detta galet snygga hus!Men som föräldraledig så kan man tyvärr inte prioritera just sånt..snyft! Och så kommer denna chansen..herremintid!!!Är förmodligen en av väldigt få i vårt avlånga land som inte har facebook men har signat upp för nyhetsbrevet och följer på Insta. Trevlig helg alla!!

  7. Om jag håller mina tummar tillräckligt hårt så kommer förhoppningsvis min sambo att få tummen ur o äntligen sätta upp några skåp i vardagsrummet i helgen.
    På just dom skåpen skulle detta hus få stå och se sååååå fint ut!
    Vinner jag och skåpen inte kommit upp så får han en anledning och fixa det omgående!! 🙂
    Har inte FB, annars hade jag absolut gillat dom där!
    /J

  8. För att jag är zinkhus fantast! Å alla vet om det! Kan liksom inte gå förbi! Dem ropar på mig! -Köp mig!!!
    Och sällan kan jag motstå! Men när min granne köpte detta huset så bet avundsjukan till lite grann, för där gick min gräns… Men har tillochmed drömt om detta hus! Vill ha!! Och det skulle bli ompysslat hos mig som ett ljushus förtjänar! Å tänt varje kväll! För där det finns eld finns det liv!
    Håller tummar å tår!
    Gillar på fb!

  9. Jag har gillat på Facebook och skulle bli så himla lycklig om jag vann detta Zinkhus . Som sjukskriven har man inte mängder att röra sig med och detta skulle lysa upp min vardag =)

  10. Jag vill gärna vinna huset eftersom jag fyller år i november och behöver lite uppmuntring eftersom min sambo engagerar sig till fullo i ”movember” och odlar mustasch den här månaden.. Och han passar dessvärre INTE i mustasch. Jag tror att vi får ta födelsedagsmiddagen hemma i år, då gärna i skenet av ett zinkhus med ljus i.

  11. Jag har gillat! Har ingen bra motivering till varför just jag ska vinna förutom att huset vore fasligt fint på vårt gamla piano!

  12. Denna höst/vinter kommer jag att spendera mycket tid hemma då jag behöver komma ikapp med mig själv o föröka styra in mitt liv på en annan bana. Då hade jag behövt något vackert att titta på!

  13. Å vilket fint!

    Jag vill gärna vinna huset och lysa upp tillvaron i denna mörka årstid! Det skulle vara helt perfekt i vårt sovrum och skulle skänka oss mys i en tuff vardag 🙂

    Trevlig lördagskväll!

    Jenny

  14. Åh, vad fint!! Och vad mkt annat fint ni hade i shopen. Jag gillar på FB. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för att det skulle skänka mig lite glädje medan jag på helger och kvällar sitter och pluggar till ett prov för auktoriserad revisor…Jag är snart 40 år och trodde att jag gjort mina år i skolbänken:-) Som ett av barnens kompisar uttryckte sig..: ”Jag trodde att du jobbade på kontor..varför pluggar du då?” Jag: ”Ehh ja det kan man verkligen undra..”

    Kram

  15. Åh, vill göra min lille sons hörna av vårt sovrum ännu mysigare! Det underbara zinkhuset kunde han kika på när han lär sig att sova i egen säng! (Det går sådär, men med fint ljussken från huset skulle det kanske gå lättare). Många kramar och tack för en härlig, hoppfull blogg!
    Momo

  16. Jag älskar julen då man får välja ut den finaste julgranen och göra det så där mysigt hemma att man allra helst önskar att man bara kunde sitta och läsa böcker och dricka varm choklad mest hela dagarna. I år blir det dock något helt annat för oss. Vi har en liten släkt och de vi brukar fira med åker utomlands och vi kommer att ha byggkaos hemma hela julen och maken har redan sagt att vi detta år bör glömma allt vad juldekorationer etc heter pga allt byggdamm. Det här fina huset kanske inte är så ”juligt” men med det hade definitivt spridit ljus mitt i byggkaoset (= byggdamm, hål i ytterväggen, ett icke-existerande kök etc.). Kram Linda

  17. Min sambos son gick bort förra året, 21 år gammal. Har gjort en ”minneshörna” här i lägenheten och skulle vilja ha detta vackra zinkhus där för att lysa upp hans ständiga plats i våra liv <3
    Hoppas verkligen på tur nu, har tittat på detta ett tag nu…
    Trevlig Alla Helgon Helg!
    Kram Camilla

  18. Jag har mycket detaljer i zink, blomkrukor, brickor, skålar etc. Det vackra huset hade verkligen blivit snyggt i fönsterkarmen hos mig!
    Trevlig helg! Karin

  19. Jag bor för tillfället i en stad där jag inte riktigt trivs och där jag inte har någon familj och skulle så hemskt gärna vilja ha det här fina huset att tända ljus i nu i vinter, så att min lägenhet åtminstone kan kännas lite mer ombonad och hemma. (Och gillat på Facebook har jag också gjort.)

  20. Åh så gärna jag skulle vilja ge det här till min fina 14-åring som skulle ha det i sitt rum när hon pluggar i mörkret!

  21. Ja denna fina ska jag och min familj vinna för att vi förtjänar det!
    En dotter på snart 3, en pojk på 9 månader, ett halvt hus under tokrenovering som vi gör helt på egen hand och ett boende där allt-i-ett är modernt. Det vill säga att vi bor i ett rum där vi tryckt i tre sängar, tv, soffor, matbord och leksaker till tusen..
    Lyktan skulle få pryda ett av rummen som renoveras (det årtionde renoveringen är klar) och visa hur bra vi är! Tills dess kan det stå och lysa så fint i höstmörkret i vårt ”alltiallorum” 🙂
    Tack för fin tävling! Kram

  22. God kväll!
    Hur fint är inte detta hus. Höstmys på hög nivå o det skulle spridda stämning i mitt takfönster som har husets första svarta detalj o lite marockansk touch. Underbart hus- skulle platsa perfekt hos mig!
    Hälsningar Elinor i Vårgårda.

  23. Såå himla snyggt! Skulle passa superfint på min byrå i vardagsrummet! Dessutom skulle det vara den perfekta födelsedagspresenten att få vinna något tjusigt… fyller ju faktiskt hela 24 år idag 😉 Håller tummarna nu!

    Tack för en fin och mysig blogg! Kram Hanna från Lund

  24. Då jag tyvärr tillhör de 2 % som ej har fb, så kan jag ej gilla.. Gillar dock för fullt med tanken 😉 Är mamma till två små under 2 år, visst behöver man något som piggar upp denna mörka tid? Plus att nästa vecka har jag den äran att fylla år !

  25. Vilket underbart zinkhus!!

    Det skulle vara ett lysande tillskott till min sambos samling, han önskar sej ALLTID ljushus när det är födelsedag eller jul… 😉

    Gillat på facebook och håller tummarna!!

    Kram*

  26. Varför jag ska vinna detta fantastiska zink hus?
    Jo för 1, jag tappade bokstavligen hakan när jag såg detta hus, jag som går och drägglar efter Walter och companie hus kände: men herre gud?! vad har jag missat? Det är ju madam Stoltz jag ska ha.

    nummer 2, jag ett stort, djupt, brett och pampigt fönster som behöver något stort, djupt, brett pampigt. och detta huset skulle göra sig otroligt rätt, det bara är helt rätt. jag blundar och ser framför mig hur otroligt vackert det skulle vara!

    nummer 3, jag missar den fantastiska svenska julen och vinter, för att spendera 3 månader i Miami, det kanske inte ’r synd om mig, men jag tycker faktiskt det, för finns det något som ligger mig varmt och nära hjärtat så är det just december månad, svensk jul och vinter. så jag har redan julpyntat hemma, bara för att hinna njuta och låssas att det är svensk december månad. och detta hus skulle höjja stämningen till 100 för man skulle kunna tro att det är mina maileg tomtars hem, dem skulle stå fint bredvid varandra i det där stora, breda, djupa och pampiga fönstret.

    Därför önskar jag med hela kroppen att detta hus blir mitt.
    Stor kram.

  27. Min motivering till varför jag skall vinna är: Jag har alltid velat ha ett hus och detta underbart fina zinkhuset verkar vara en otroligt bra början på drömmen. Då får jag äntligen mitt hus!

    Kramar Jennie

  28. Jag vill vinna den där ljushuset just för att det är urtjusigt! Och kanske lite för att jag precis haft ”göra-om-hysteri” och målat om skåp och slipat och flyttat om skåpet från våning 1 till våning 2 till våning 3 och spontanköpt en klädstång för att det kanske ser bättre ut så och piffat så att jag är alldeles matt. Lite tända ljus i ett zinkhus skulle göra sig fint bland allt omgjort

  29. Har gillat på FB.
    Min motivering är att just detta hus skulle lysa upp mitt mörker. Att tända några ljus i huset och bara njuta av fladdrande lågor. Kanske lyssna på någon skön musik och bara vara. Vi behöver fler sådana stunder i vårt liv som rusar förbi. <3

  30. Men oj! De där var vansinnigt fina!!!
    Varför jag skall vinna dessa? För att de skulle passa oerhört bra in här hemma.. speciellt in en hörna av hemmet som behöver sig ett lyft och som gärna bör framhävas lite mer. Vinner jag så lovar jag att du får se resultatet! 😉 Kram!

  31. För att jag fyller år alldeles snart, för att det är julafton lika snart och eftersom jag är vuxen och min pakethög av någon outgrundlig anledning numera inte är lika stor som när jag var liten. Och framför allt för att jag dog en smula när jag såg ljushuset,jättefint! Och kanske lite för att jag aldrig vunnit något (om man bortser från en sovsäck i åk 3, som jag vann för att jag ritade ett mycket tjusigt tåg)

    Nåja, håller mina frusna tummar 😀

  32. Åh hjälp va fint det var, hade blivit så glad att vinna ett sånt. Älskar materialet zink det har en sån karaktär och hårdhet som är så vackert att bryta av med bland den övriga inredningen. Skulle bli så lycklig om det blev jag som vann! Tack för en underbar feel good blogg! Kram Viccan på Tjörn

  33. Jisses så snyggt!! Jag tror jag dör, iaf lite grann. Fantastiskt.
    har ingen tårdrypande anledning till varför jag ska vinna. Helt egoistiskt bara! Möjligen att min man _aldirg_ släpper in ett sånt zinkhuset om jag köper ett 🙂

  34. Ja, ja, ja! Jag gillar! Så mycket!
    Någon större anledning till att det ska bli just jag som vinner detta underbara hus, har jag inte.
    Mer än att jag älskar ljushus och ljus i mitt hus! Jag är känd för att tända många ljus under hösten och vinterhalvåret, till och med så att några gör sig lite roliga på min bekostnad!;)
    Ja, med detta hus skulle jag nog ge alla i min omgivning något att prata om, och jag skulle få det jag verkligen önskar mig i julklapp: detta underbara hus!
    Håller tummarna!
    Kram Jenny

  35. Lillfisens två små Maileg nissar skulle husera och ha sitt bo där, och där skulle dom givetvis vakta och sköta om värmeljusen och se till att dom är tända när det är mörkt och att det inte startar någon eldsvåda.. Huset skulle trona högst upp på vårt PB-home skåp i träfärg i vardagsrummet. Hihi, tycker mig faktiskt höra… Tipp tapp, tipp tapp, tyst det är i husen….

    Kram Lillfisen och Elisa

  36. Alltså jag tror jag dör en aning, guuuud så vackert hus.
    Lite ljus i det där så botar det ju vilken höstdeppig som helst, inte för att jag är så deppig, men du vet, det är mörkt, regnigt och ruskigt.. vad är inte bättre för själen då än lite tända ljus, raggsockorna på och krypa in under filten med sin käraste och äta choklad.

  37. Jag skulle behöva lysa upp tillvaron en smula och ett finfint zinkhus skulle passa alldeles utmärkt i mörkret….

    Hälsningar / Anna V

  38. Hittat drömhuset har jag lyckats med nu! Flyttar dit om 2 veckor ju…måste ju fylla det med fina ting, och hoppas att jag på detta zinkhus får första tjing! Lyser upp och skapar stämmning i vinterns mörka kväll, kan jag få vinna detta så är du så snäll! Mvh Hanna i Helsingborg

  39. Ett fint och originellt plåthus..är lite trött på de andra varianterna,så ett sådant skulle lysa upp fint hemma hos oss på kvällarna,såå mäktigt!!!

  40. Hej!
    Jag vill vinna denna för att sedan ge bort den till min bästa vän som har haft ett mycket tufft år. Det är min älskade mamma jag pratar om. Eftersom jag är student så har jag själv inte råd att köpa så fina presenter, därför vet jag att hon hade blivit så himla glad över detta hus. Tror att den hade lyst upp hennes tillvaro!

    Har gillat dem på FB!

    Ha det så jättebra 🙂

  41. Detta charmiga hus hade passat perfekt hos min syster! Åh, vad roligt det hade varit att vinna detta till henne!

  42. Mysfaktor på hög nivå och jag önskar verkligen att detta zinkhus fick flytta hem till mig, till köksön rättare sagt. Behöver något som lyser upp i mörkret nu när maken är på utbilning längst ner i landet under veckorna. Snön verkar ju lysa med sin frånvaro och kvällarna är verkligen mörka nu

    Kram Teres

  43. Jag tappar andan, hur fint är inte detta hus som gärna vill flytta in i mitt vardagsrum och förgylla höstkvällar? Kärlek vid första ögonkastet!

  44. Oh vad fint!

    Detta skulle behövas för att lysa upp min tillvaro. Får bara nej, och åter nej på alla anställningsintervjuer jag går på och har en handläggare från arbetsförmedlingen som bara säger hela tiden” ja det är inte lätt, det går inte att förvänta sig ett jobb”. Väldigt nedstämt, skulle behöva något att lysa upp min tillvaro med och kunna säga Yes!

    Kram Angelica

  45. Vilken otroligt fin julklapp det vore till mig,älskar verkligen inredning.
    Har precis upptäckt Holmbytorp.

    MVH Anna

  46. Ååååå tänkte köpa ett sådant hus när vi var i Göteborg, men struntade i det. Men nu ångrar jag mig att jag inte gjorde det, det e ju såååå mysigt, o lite ovanligt!!! Passar super hemma oss hos, det ser jag nu!! Kram Linda

  47. När värmen i huset inte fungerar, och badrummen troligtvis behver göras om, när elementen läcker och skapar vattenskada och mannen är bortrest de flesta veckor i höst, och jag är ensam med barnen i ett hus ute på landet är jag evigt tacksam om jag får lov att värma mig inifrån och ut med detta vackra zinkhus.

    Jag gillar på Facebook! 🙂

  48. Jag har spanat på dessa tror att det skulle göra sig perfekt på min öppna spis Håller tummarna hårt hårt hårt och hoppas på tur!

  49. Jag kan inte komma på någon bra anledning egentligen vilket är synd mer än att jag älskar huset och tror att det skulle bli så fint här hemma under vintern.

    Kram Linda
    ps. Holmbytorp gillar jag sedan länge till bara 🙂

  50. Oj oj oj sååå tjusigt!
    Har snart renoverat klart i stort sett halva huset (ett litet projekt som blev större än väntat.. 🙂 ) Hade passat så bra hos oss! Oj, fastna lite här på bloggen så nu blev pannkakorna brända men det kanske det kan vara värt 🙂

  51. Ååå det här huset är ju drömmen! Tänk vad fint det skulle göra sig i vårt nyrenoverade hus, som min fina man kämpat så med de senaste åren. Alla slantar har gått till gips skivor och skruvar, så nu vore det så kul att få börja ”pimpa” lite 🙂

    Har inte facebook, men gillar såklart ändå! 🙂

  52. Hej

    Detta fina hus skulle verkligen lysa upp min tillvaro på alla sätt!!

    Gillat på FB

    mvh
    Louise i Vänersborg

  53. I juli/augusti besökte jag Kina i två veckor och blev förälskad i landet. Ett vackert zinkhus att titta på skulle väcka fina minnen.

    Har gillat på FB.

  54. Detta hus skulle lysa upp vårt vardagsrum i höst och alla andra dagar på året!!!

    Har inte Facebook just nu! Så kan inte gilla där- men här:) gilla gilla!!!

  55. Gillat på FB.
    Min motivering: jag vill vinna det fina zinkhuset för det skulle kunna lysa upp en ännu odekorerad plats i hallen och göra det mer välkomnande för mina gäster och besökare när de kommer hit.
    Håller tummarna!
    Krumelur
    /t

  56. Varför just jag ska vinna? Kanske för att både jag och sonen varit sjuka mer eller mindre konstant sedan början av oktober. Lönen går åt till att köpa penicillin, nässprayer av olika slag, Renässans saltlösning, magpreparat, näsdukar, dyrmat som är mjölkproteinfri och jag vet inte allt. Om man nu ska tillbringa hela vintern sjuk här hemma (börjar kännas så) vore det ju trevligt med ett vackert zinkhus med värmeljus i att vila trötta ögon på. Sonen skulle ääääälska ett sådant hus kan jag lova! 🙂

  57. Åååå så vackert zinkhus! Vill ha det endast för att när jag såg det så föll alla bitar på plats. Efter att ha renoverat hela nedervåningen så är det äntligen vår lilla skatts tur att få sitt rum fixat. Har haft ett ungefärligt hum om hur det ska bli när det är klart, men det här otroligt fina huset fick mig att se det hela framför mig. Lilla E bara måste få ha det i sitt fönster, med en ljusslinga i blir det en jättefin nattlampa! 🙂 Kanske världens lyxigaste natt lampa ;-), men det är han värd!

  58. Jaaaamen – Det där är ju alldeles helt fantastiskt perfekt till min samling ljushus som jag har i trappen i vår hall.
    Jag har doftljus i dem som gör att de både doftar och lyser välkomnande för mina gäster. 🙂

    Kram kram
    Jeanette

  59. Tänk vad ljuset kan göra för oss i mörkret! Att tända ljus på kvällen ger lugn, ro, ljus och hopp! Vill gärna vinna detta fina hus! Det skulle hjälpa oss att lysa upp i huset!

  60. Ja varför ska jag…?
    För att jag älskar’t, men har absolut inte råd att unna mig något.
    Jag vet att min lilla dotter Julia skulle älska det. Det bästa hon vet är när vi tänder upp med ljus i alla rum.
    Så det här vackra huset skulle nog flytta runt i huset där vi för stunden befinner oss..
    Må gott.
    Maja

  61. Jag vill vinna detta vansinnigt tjusiga hus! Det gapar så tomt på zinkhus här hemma och med detta så tror jag att jag inte kommer hitta något bättre utan att det får trona ensamt i sin majestät och lysa upp tillvaron både till jul och midsommar! Snälla snälla snälla 🙂

  62. Tänk att få ha ett eget litet Zinkhus – som gör kvällen sådär mysig och lagom ljus
    drömmen för mig som älskar lågornas sken, kommer bli gudomligt mycket använd ja värsta succén!!

  63. Åååå detta vore perfekt i vårt nybyggda hus!!! Ser ren framför mig hur snyggt det blir när jag vunnit det!;)

  64. Åh!!
    Så vackert att tårna krullar sig. Min man och jag har precis köpt ett hus på 180 kvm, alltså tre ggr större än lägenheten vi bor i nu. Våra möbler räcker inte till att fylla hälften, för att inte tala om alla tomma fönsterbräden som väntar på att fyllas av vackra ting. Detta underbara zinkhus skulle ju vara en fantastisk hjälp till ett mysigt och ombonat hem 🙂 (ps gillat på FB)

  65. Oj! jag brukar inte ens gilla sinkhus, har inte förstått denna hysteri runt dem. Men herregud vad vackert hus!:-) Nu när jag ser detta förstår jag, de är ju ett sånt jag saknat! Oj vad vackert!

  66. Jag har suktat efter detta underbara zinkhus sedan jag såg det första gången. Älskar att det är annorlunda och maffigt i stilen, samtidigt lite hemligt sådär…

  67. min enda motivering måste nog vara att det var ett av de vackraste zinkhusen jag har sett <3 den skulle lysa upp denna trista blöta höst tills jag får tända juleljusen, o då kan man julpimpa det o fortsätta njuta.

  68. Skulle vilja vinna det här zinkhuset eftersom det får mig att tänka tilllbaka på när jag gifte mig sommaren 2011 och vi frirade våran smekmånad i Thailand. Tycker att lyktorna påminner om alla små buddistiska tempel som finns runt om i thailand .

  69. Vi har just köpt ett hus, håller på att sälja vårt älskade hus så varför inte vinna ett hus oxå…
    Blundar och önskar 😉
    Tack för men fin blogg!

  70. Ååå så fint sååå, har lagt till detta hus på min önskelista 2012… så att jag nu har chansen att kanske vinna ett kan ju inte bli bättre =) Kram kram.

  71. Jamen, jag måste ju bara vinna huset och ge det till dottern som fått sin första lägenhet, hon älskar det lantliga så till den milda grad att hon målar om sina möbler på löpande band. Ett zinkhus skulle verkligen förgylla hennes lilla lantliga studentlya.
    Jag gillar på fb.
    Ha de gott. Catarina

  72. Oooh!! Vem vill inte ha ett sånt?!! Hemma hos mig skulle det passa perfekt på mitt nya hörnskåp som står i garaget och väntar på ett nytt lager färg. Perfekt motivation att bli klar innan dopet första advent!! 😉

  73. För att jag är skvatt galet urtokig i zinkhus, för att jag hux flux utan förvarning blev av mej jobbet i förrgår och för att jag väljer att strunta högaktningsfullt i det och istället ser mej omkring bland allt det vackra och mysiga som finns överallt runt om oss denna fina årstid och njuter av det.
    Ett sådant ljuvligt zinkhus att sätta ljus i skulle absolut lysa upp mina kvällar på ett mycket trevligt vis.

    Ha en superbra avslutning på helgen och en gooood start på den nya veckan som kommer.

  74. Jag borde vinna det därför att ett hus är min största dröm och toppar önskelistan även i år! Men jag har ju inte givit Tomten måtten på det där drömhuset… 😉

  75. Jag vill vinna detta helt underbara hus för att jag ska kunna ge det till världens bästa granne. Vore så härligt att kunna glädja henne med detta då jag vet att hon har en stark längtan efter ett! Som ett litet tack för att hon är världens bästa med alla barn i kvarteret och oss vuxna med för den delen. Hoppas jag kan få lysa upp en dag hos henne i novembermörkret med detta vackra hus!

  76. Jag borde vinna det här fina ”kinahuset” helt enkelt för att jag älskar det! Love at first sight är ingenting man skojar om!
    Gillar på FB.
    Håller tummarna/Kram Frida

  77. Helt underbart!
    Har precis börjat planera en flytt till ett svart litet hus…och detta zinkhus skulle vara perfekt i hallen, kanske en buddah bredvid…uppe på skåpet som jag ärvt av min morfars mor..

  78. Uppe på vår ovanvåning är det skrämmande tomt. Vi har fyllt vårt nybyggda hus med de möbler vi hade när vi bodde i en trea mitt i smeten. Det liksom ekar där uppe, rummen består av sängar, tur att barnens rum är mysiga. Nu är det dags att ta tag i projekt ”ovanvåning” & vad hade inte passat bättre än att sprida härligt ljus och värme med detta tokfina zinkhus?!? Håller mina tummar & tår. Kram

  79. Jag skulle vilja ha det fina huset hemma hos mig! Det skulle passa så bra! Jag har dille på lycktor. Det är så fint och känns lite säkra när man vill ha tända ljus även fast det finns små nyfikna barnfingrar & svepande yviga hundsvansar! Nu har jag like:at på FB och håller tummarna för vinst!
    Åsa

  80. Vi drömmer fortfarande om att bygga vårt eget hus, det här zinkhuset skulle vara en påminnelse om att drömmen snart kan bli sann!

  81. Jag har precis möblerat om i vardagsrummet (igen), nu står det ett fint skåp med en hjärtanpåtråd blomma i en tennkruka (champangekylare) och sedan finns det en lagom tom plats till detta underbara asiatiska kråkslott…för att lysa upp höstrusket!
    Kram
    Säpofrun

  82. Är en ung tjej på 18 ynka år som är något så otroligt intresserad av inredning och gillar speciellt alla dessa fina detaljer i zink som är inne just nu. Ska precis till att flytta hemifrån och detta snygga zinkhus skulle passa extremt bra i lägenheten! Just sayin’ 😉 kram!

  83. Hej! Skulle helt enkelt bli tokglad om jag vann! Lätt att placera både inne och ute eftersom zink är ett så bra material. Skulle nog låta det lilla huset lysa med sina små fönster från vårt växthus.
    Har gillat på FB.
    Håller tummarna!
    Kristina Sandin

  84. Att ändå få känna känslan av att ha ett litet hus då vårt eget husbygge står stilla nu p.g.a diverse tråkiga anledningar. Detta lilla hus skulle hjälpa till att få upp humöret tror jag. Det är så vackert.

  85. Om tre veckor åker jag till Peking för andra gången i år. Jag har fallit pladask för detta spännande land som är så olikt vårt. Maten är fantastisk, människorna är goda o husen är vackra!
    Jag tar chansen att vinna hem lite Kina i form av detta fina zinkhuset!
    Ni hao, Monica

  86. Åhh, vad jag vill ha ett sådant här hus…det är ju sååå fint det hade passat som en smäck hemma hos mig!!
    En som hoppas på tur!
    Anki

  87. Brukar aldrig vara med och tävla men detta zinkhus är helt fantastiskt! Skulle bli en fin present till mig själv då jag fyller halvjämt till jul. Dessutom är zinkhus bland det finaste jag vet! Hoppas på tur!

  88. Ååååå himmel hur många gånger har jag inte tittat på detta hos inne hos Holmbytorp ;))
    Vad ska man nu hitta på för snyfthistorie för att bli det tursamma vinnaren mån tro…hmmmm!! Nja, jag vill helt enkelt såååå gärna äga detta hus, skulle bli perfekt i vårt hem ;))
    Så hoppas hoppas

    kram susanne

  89. Har gillat på fejjan. Ett zinkhus skulle lysa upp i Göteborgsrusket och så skulle min 5 1/2 åriga dotter ha något att dekorera med sina Littlest Pet Shop.

  90. Ååå så fiiina. Såg dom hos house of philia. Ville oxå ha dem men dom var slut.
    Och nu såg jag dom här . Följer denna blogg oxå. Hoppas på att vinna fast jag inte har någon blogg.
    Har tävlat innan men aldrig vunnit, verkar bara dom som har en blogg som vinner;(
    Hoppas hoppas. Tack för en fin blogg.
    Mvh/Annika.

  91. Riktigt fint och skulle passa in i mitt nya hem.
    Flyttar till min första egna lägenhet till årsskiftet, och helt ärligt, trodde inte det skulle vara så mycket jobb att få tag i saker till den. Så just nu äger jag lite möbler och kökssaker. Därför skulle det kännas lite kul och få lite snygg dekoration till hemmet, så det inte ser helt kalt ut! För vem gillar att komma hem till ett hem utan personlighet?

  92. Jag älskar zinkhus, har en här hemma men den här som man kan vinna är mycket finare än den jag har, så den skulle jag ställa i vardagsrummet så alla ser den och den jag har ska stå i sovrummet. 🙂

    Gillar på fb, Annica Nilsson.

  93. Det är inte mycket jag är med och tävlar om men detta hus är så mycket JAG. Jag älskar allt som andas bortre Asien och drömmer ständigt om att resa tillbaka. Med detta hus kan jag spara lite pengar och bara resa i drömmarna! Tack för en underbar blogg! Skrattar ofta åt dina betraktelser. Vad sägs om att skriva en bok……
    Jenny

  94. Är gärna med!
    Min mamma har länge tänkt köpa detta men det har inte blivit av. Om jag vinner så kommer jag ge det till henne.

    Gillar på fb: Isabelle Marie Flink

  95. Jag tävlar gärna om det helt underbara zinkhuset och tror nog att jag kommer att dö en smula av besvikelse om jag inte vinner. Huset skulle vara kronan på verket har hemma nu under de mörka månaderna som kommer.

  96. Men ÅHHHH vilken härlig tävling!! Jag*vet*knappt*hur*jag*ska*kunna*uttrycka*mig*nog*för*hur*mycket*jag*vill*vinna*detta*underbara*zinkhus*hmm*hmmm*hmmmmm*ärsch*jag*bara*tok-löv-it*såsom*jag*bara*älskar*din*blogg*inget*fjäsk*bara*helt*sant!*har*en*liten*sparad*plats*här*hemma*som*idag*är*lite*mörk*och*dyster*där*detta*underbara*zinkhus*skulle*lysa*upp*mitt*hem*såsom*du*lyser*upp*mitt*sinne!
    Varma Kramar Helena

  97. Helt ärligt – det är värt skilsmässopapprena, gubben hotar med om jag köper en lykta till, om jag vinner den här! Vinner dessutom på en teknikalitet mot gubben eftersom jag inte köper utan FÅR den, så då får han dras med mig OCH lyktan ändå 😀

  98. Håller tummarna för att få ett mysigt hus som kan lysa på alkongen i väntan på att hitta det perfekta riktiga huset!!

  99. Håller för fullt på att ”fylla” upp huset vi köpte i våras. Det tar både tid & pengar.
    Ett zinkhus har jag länge spanat efter och detta var ju läckrare än nåt annat jag sett.
    Det får hemskt gärna fylla en plats i vårt hem och sprida ljus nu i höstmörkret.

    Håller tummar & tår !
    Gillar givetvis på facebook med – Lina Eckerström

  100. Hej! Jag skulle gärna vilja vinna det fina zinkhuset just därför att det är så himla fint och så känns det som att jag är den enda i hela världen, nå ja… hela Sverige.. eller åtminstone den enda i bloggvärlden som inte har ett zinkhus. Och om just detta skulle bli mitt så skulle jag bli så lycklig och känna mig mindre utanför 😉 Gillar så klart även på FB. Ha en fin dag! Hälsningar Helena

  101. För att mitt hjärta började ömma för det lilla huset så fort jag såg det. Innan jag hunnit läsa varken rubriken och text så förlorade jag mig i tankar om hur det skulle förgylla mina höstkvällar i form av en mysig ljuskälla, och nu efter att ha läst att någon kommer att bli ägare till det så ber jag om att det ska bli jag.

  102. Jag är gärna med och tävlar om detta mysiga hus!
    Det skulle verkligen göra mig glad och få lite hopp om framtiden just nu. Håller på och skall ta en facktvist med mitt jobb, mitt jobb som får mig att må så dåligt med allt krångel som är. Blev uppsagd medan jag var föräldraledig och fick igenom ett skadestånd och nu är det fas två med rättvisa löner, en alkoholist till chef. Så mig skulle det göra mycket om jag vann detta fina hus hem till mig, lite ljus och hopp om framtiden! <3

    Gillar även på fb, Helene Wiklund

    Kram Helene

  103. Jag har suktat efter just detta zinkhus ett tag nu. Men du vet hur det är, inköp av barnskor, overaller och annat livsnödvändigt inför vintern har liksom fått komma före in i mitt hem, istället för detta uuuuunderbara zinkhus.
    Kanske denna tävlingen kan göra att zinkhuset ääääntligen blir mitt!!! 🙂

  104. Vilket enormt fint asiatiskt hus! Det skulle passa alldeles utmärkt in hemma hos oss nu när jag har göra-om-tankar. Det skulle bli en förstärkning till mina kinesiska tavlor och med ljusen tända blir det mörka alldeles varmt.

    Hälsningar
    Anna

  105. Åh, vad fint! Jag är gärna med och tävlar!

    Jag ser direkt hur fantastiskt fint det skulle vara tillsammans med grått och rött till jul. Framåt första advent stundar traditionsenlig tjejmiddag i detta hem och skulle älska att ställa det där huset på den vita duken med grå rosor och låta det stå i centrum för dukningen 🙂

    Gillar på facebook också. (Hanna Fornhem)

    Må gott!

  106. Men Åh, vilket urtjusigt hus, gillart!!!
    Fatta vad mysigt att tända ljus i det. Det skulle verkligen lysa upp tillvaron i denna mörka årstid.

  107. Jag och min man har i flera år drömt om att köpa hus, drömt och längtat så där blödande innerligt. Speciellt sedan vi fick våra fina dotter, då accerlerade verkligen vår längtan till ett hem som inte ligger i läskiga förorten. Vi har haft lite motgångar på sistone då jag har blödit oförklarat ur magen och hängt en del på sjukhus, ja, de sista månaderna har ätit våra husbesparingar. De här vackra husen kanske kan få bli en liten påminnelse, önskan och löfte om vad som komma skall. Någon gång ska vi få vågat hus. Det ska vi!

    Tack för en finaste bloggen.

    Kram/Marlene

  108. Detta vackra hus ger mej inspiration att pynta med mina tomtar,det hade blivit vackert till jul.Och sen glädjas hela året med ljus uti mitt hus.
    Lena M.

  109. Jag skulle vilja vinna det fina zinkhuset för att ge det till min mamma som haft det rätt jobbigt sista året och säkert skulle bli helt förälskad i huset (precis som jag blev). Första gången jag såg det var hos House of Philia men när jag skulle köpa det till mamma så var det redan slut i nätbutikerna, den kända bloggeffekten :).

    Är första gången jag besöker din blogg, hittade hit genom BIG in Turkey, kommer tillbaka. Tycker rubriktemat med att på inläggen är annorlunda och kul!

  110. I 2 år har jag letat det perfekta zinkhuset att ha på vårt lilla klaffbord i vardagsrummet. Under lika lång tid har jag försökt övertala min sambo om att zinkhus är finfint och ger ett så mysigt sken när man tänder levande ljus inuti det. Tyvärr har uppenbarligen övertalningsförmågan min inte varit nåt att direkt hänga i julgranen då sambon bara suckat och skakat på huvudet när jag gång på gång visat hus jag velat ha.
    Men man ska ju aldrig säga aldrig tydligen, för så igår hör jag honom plötsligt säga ”Det här var ju faktiskt fint, riktigt fint, coolt på något sätt liksom” när jag visade detta hus som man nu kan vinna hos dig. Men jaaaaa, äntligen ett hus som även faller honom i smaken!! =)
    Så, därför vill jag vinna detta hus, äntligen har vi ju hittat ett hus som står på bägges önskelista!

    Kram Suzanne

  111. Detta hus skulle bli sååå rätt i vårt hem både i form o färg, fullkomligt älskar Madame Stoltz produkter.

  112. Tack för en underbar blogg!

    Julen närmar sig och jag sitter här och tänker på alla människor som kanske är ensamma, på hur viktigt det är att uppskatta de nära som man har i livet. Jag tänker på min syster som betyder allt för mig. Hon har varit min hjältinna sedan dagen då jag föddes och är än idag. Hon har tagit hand om mig och uppfostrat mig, och när hon lärde sig att acceptera att jag faktiskt blev vuxen en gång i tiden (haha, hon önskar att jag kunde vara hennes lilla gullunge för alltid) så blev hon också min allra bästa vän.

    Det här fiiina fina zinkhuset för mina tankar till henne och till det hem som hon faktiskt varit för mig. Om jag vann huset så skulle jag ge det till henne i jul, för jag är så glad att vi har varandra.

    Tack, och kram!

    Nellebo

  113. Åh klart det läckraste zink huset någonsin! Helt såld blev jag 🙂

    Jag fullkomligt älskar det! Skulle bli så fruktansvärt lycklig om jag fick vinna detta! Tror det skulle lysa så fint om man tände några ljus i det <3 Skulle ha det ståendes i hallen så det välkomnar gäster på ett fint sätt! Sen fyller jag även år den 17 november, skulle bli den bästa presenten jag kunnat få! =)

    Har tipsat i min blogg om tävlingen: http://kiwigiirl.blogg.se/2012/november/tavling-zinkhus.html

  114. Ohh Underbara fina zinkhus som för mina tankar till Thailands underbara tempelhus och påminner om min farmors gamla hus uppe i Norrland på något underligt sätt. Jag vill ha det i mitt fönster och drömma mig bort till barndomens lyckliga barfota dagar uppe i norr och framtida familjesemestrar i söder.

  115. Hej
    Köpte en ny byrå i veckan o det här zinkhuset skulle passa perfekt där! Det finaste zinkhuset av alla tycker jag.
    Häls
    Anna

  116. Jag tycker att jg borde få zinkhuset att vårat hem ser så tråkigt och vanligt ut. Zinkhuset ser annorlunda och coolt ut, precis vad vi behöver för att piffa upp vårt hem!

  117. Vad fint det skulle passa på hyllan i köket och sprida mys vid frukost, lunch och middag. Nu när mörkret kommit och vintern är på intåg finns det då nåt bättre än att en massa ljus få tända???

    Gillar så klart på facebook 🙂

  118. Jag skulle så gärna vilja vinna det fina zinkhuset bara för att det är så super charmigt!

    Gillat på FB såklart 🙂

    //Sussi

  119. Åh så vackert. Så himla fint det är. Jag skulle gärna vilja behöva försöka göra plats för det här hemma hos oss i vårt supperlilla minitorp. Vi eldar som bara den i både vedspis och kakelugn här för att få upp lite värme och levande ljus får också ofta bidra. Både med riktig värme och naturligtvis stämningsvärme. Heja känslan! Har länge velat ha ett stort fint zinkhus, så mysigt och samtidigt lagom ruffigt och stilrent.

  120. Ett zinkhus att kunna tända ljus i. Det är verkligen det jag behöver när jag saknar min man som är borta och jobbar i zinkgruvan utanför Örebro.

  121. Ja alltså bor man så långt ut på landet som jag gör så behövs allt ljus man kan få. Jag älskar hösten och vintern men jag är samtidigt liiite mörkrädd… Så, ett vackert hus som lyser och ser bebott ut och håller en sällskap skulle verkligen kännas fint!

  122. WHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag vill vinna, jag kan helt seriöst inte ens motivera det hela så upprymd blev jag nu när jag såg att det finns en pytteliten chans att detta underbara hus kan få stå i mitt vackra vardagsrum…… Ghhaaa, jag vill sååååååååååååå gärna vinna.

    HOPPAS jag vinner =)
    Lycka till allihop som vill ha det lika mycket som jag, kramar

  123. Ursnyggt!! Skulle vilja vinna det så jag kan bygga en liten by med mina Walther-hus med detta stora som ”the mansion of the village” 🙂
    Gillar sidan på fejjan så klart!

    Nu håller jag tummarna!

  124. Så himla fint det var! 🙂 Tror det hade gjort sig fint på det skåp som jag fått av min pappa som tillhört hans faster och som jag fick ärva. Jag blev så glad. Det behöver rustas upp och målas om och huset hade gjort sig så fint på skåpet där det kan lysa fint för min lilla familj.

  125. Jag vill vinna huset eftersom min kära syster fyller år och hon har försökt få ta i ett sådant hus, men slutsålda!!! Och jag har ingen födelsedagspresent till henne och jag är föräldraledig och har inga pengar men vill ändå ge henne den finaste presenten som hon verkligen verkligen önskar sig!
    Hoppas hoppas!!!

  126. Vilken lycka att få detta hus i födelsedagspresent nu när man lyckas fylla år mitt i mörkaste november!!! Gissar att det också skulle gå hem hos min lille buse som älskar allt som lyser!! 🙂

  127. Så fin lykta må jag säga 🙂
    Om jag vann denna lykta tar jag med mig den upp till Norrland, en liten samiskby
    där jag och mina två småttingar ska tillbringa vintern under min mammaledighet 🙂
    Det finns inga gatulysen utan det är endast stjärnorna månen plus husen som lyser upp,
    så detta vackra ting skulle göra sig speciell i mitt gamla barndomsrums fönster, lysa upp våra mörka mystimmar.

    Ha en fin kväll!!
    Kramar

  128. Oj, vilket fint hus! Perfekt att tända upp ljus i nu i denna mörka årstid då jag dessutom kommer spendera mycket tid hemma med min nyfödda lilla prinsessa! Dessutom skulle sambon inte bli så nöjd om jag spenderade så mycket pengar av den magra föräldrapenningen på ett ljushus?! 😉

  129. Efter en fullständigt katastrofal vecka följt av en alltför knasig helg för att ladda batterierna är jag nu redo för att möta ännu en trolig skit vecka rent ut sagt, allt detta på grund av att vi flyttar jobbet samtidigt som vi kör full verksamhet skulle det sitta fint med en vacker vinst. Då kan jag iallafall sitta och mysa med nåt fint i dessa mörka tider…

  130. Har gillat. Jag önskade mig detta i 30 års present, men mina gäster sa alla att det var slutsålt…Så jag fick det tyvärr inte =( Jag skulle gärna vinna detta underbara zinkhus =)

  131. Jag och sambon har precis separerat och jag jobbar för fullt på att bygga upp ett nytt hem. Det underbara zinkhuset skulle passa perfekt i det stora burspråket i min nya lägenhet.

  132. Så himla snyggt är det där huset. Jag vill vinna eftersom jag aldrig vinner något på nätet. Jag är med i tävling efter tävling, hoppas, drömmer, längtar och blir besviken. Det där huset skulle lysa så vackert i mitt fönster nu i vintermörkret.

  133. Ååååh, jag har en plats ledig på mitt supervackra skåp där det fina zinkhuset skulle passa peeeerfekt!

  134. Det skulle gläjda mina tonårsbarn väldigt mycket, att finna detta vackra hus med tända ljus inuti, när de kommer och hälsar på. Jag älskar att överraska med fina detaljer och pynt och ljus, mycket blir diy då jag inte har så mycket att tillgå. Skulle vara underbart att vinna detta hus som för mig endast är ett dröminköp!

    Jag önskar alla en god och vacker jul, lite ljus, lite ro, lite samvaro, tid att njuta av det man har omkring sig, och lite choklad, gör nästan alla glad! 🙂

  135. Fantastiskt Zinkhus detta eller ska man kanske säga Zinkslott 🙂 Oavsett vad, så har jag en plats ledig härhemma som liksom bara ropar efter detta finaste Zinkhus och skulle bli väldans glad över att vinna det och få äran och glädjen att tända små värmeljus, placera dessa i det fina huset och sedan luta mig tillbaka i skönaste fåtöljen och bara njuuta!!!
    Ps: Självklart gillar jag Holmbytorp på Facebook, så jag inte missar något riktigt bra!! /ds

  136. Oj oj oj oj…… Idag drabbades vi av strömavbrott. Under de 10 minuter avbrottet pågick han mitt neurotiska jag ta över totalt. Jag letade ficklampa, inventerade konserver och tänkte att jag behöver fler ljuslyktor. Jag skulle verkligen inte överleva en större katastrof inser jag men med ett zinkhus skulle jag kanske klara strömavbrottspaniken lite lättare…

  137. Come to mama…säger jag! Pricken över i, i min fantastiska zinkhussamling!
    Ha en tokfin dag alla!
    Kram Annsofie

  138. Om man frågar min man så tycker han med 100 % säkerhet att det inte behövs ett zinkhus till vårt vardagsrum. Men jag vet att den skulle passa perfekt på den fina trähyllan vi har där hemma. Dethär måste ju bara vara det snyggaste zinkhuset jag nånsin sett! Och vem vill inte vara en stolt ägare av ett zinkhus to die for?? 🙂

  139. Att renovera vårt 70-talsradhus är ett himla sjå,
    om vi ändå kunde få lite julglädje ändå!
    Ett sådant här palats i miniatyr
    gör så att jultristessen inte går över styr!

    Fantastiskt fint!

    Mvh Cecilia

  140. Sedan en tid har vi kommit till ro i vårt nya bo, men jag känner att det är något som saknas.. Kanske är det just detta hus.

  141. Jaaa, varför ska jag vinna detta? Jag börjar misstänka att jag har dålig karma, för jag vinner ju aldrig något, någonsin.
    Men om jag kammar hem det här fina huset så tänker jag tända några ljus i det, krypa upp i soffan och beundra underveket och känna nu….nu vänder det.

  142. Åh…första gången jag kommenterar. Ever. Och nu bara för att jag suktat efter detta sedan jag såg det för ett tag sedan. Äntligen ett zinkhus i min smak 🙂 Håller alla tummar och tår! Kram!

  143. chanette andersson gillar på fb

    ohhhhhhhh så fantastiskt fint.
    vore toppen perfekt nu då vi ska fixa till vårat kök som e tristare än jag inte vet vad,
    detta skulle passa som pricken över i…

  144. ÅÅÅHHHHH! Jag vill vinna detta hus för det är det tjusigaste zinkhus jag sett i hela mitt liv. Jag vill ha det!!!!!

  145. Jag dör en smula när jag ser dem…. sååå fina är de!
    Har flera ”vanliga ” zinkhus hemma, och har lovat mig själv att inte köpa flera, så då sku det ju passa utmärkt att vinna ett istället 😉

  146. Jag måste erkänna att jag inte varit så förtjust i dessa zinkhus tidigare. Men så fick jag se det här och jag-vill-nä-jag-måste-absolut-ha ett-sånt-hus-suget slog till. Tack för den Emma! Vilket fint hus!!! Jag har redan sett ut en plats på byrån i sovrummet så nu måste jag ju vinna. Annars blir det ju tomt där… eller så måste jag vara så där väldans snäll fram till jul ifall tomten kanske kan komma med ett palats…

    Kram Lotta

  147. Det där underbart vackra huset skulle verkligen behöva flytta in hos mig och lysa upp min dag. Vi har haft en enormt turbulent höst där först kissen blev sjuk och dog och kort därefter var det svärfars tur. Och eftersom huset är tvådelat skulle jag i det ena tända ljus för kissen och i det andra för svärfar. Båda två sörjs och saknas varje dag och då skulle ljusen kunna lysa som en påminnelse om vad de betytt för oss och att de nu har det mycket bättre där de är och slipper vara sjuka och känna smärta. / Ica

  148. Vilken liten inspirationskälla i miniformat! Vi har nyligen flyttat in i ett hus på landet, nu när julen står på farstun och pyntning ska upp skulle detta hus bli vår inspiration till en; asiatisk jul! Tänk röda lanternor med lampor i och origamitomtar! Mitt i allt skulle detta underbara hus få lysa med röda stearinljus inuti till tonerna av Bing Crosby’s stämma… Håller tummar och tår! =)

  149. Jag är otroligt gärna med!

    Gillar på FB (Ingrid Polly)

    Även om jag själv blev väldigt förtjust i det här vackra zinkhuset så skulle jag vilja vinna det till min underbara mamma i julklapp. Hon har ett litet projekt hemma, nämligen att göra i ordning deras växthus så att det även blir som en liten oas i vardagen där inne där man kan slappna av och ta en kopp kaffe och bara varva ner. Där skulle det här fina zinkhuset passa perfekt!

    Kram, Ingrid

  150. Ljuslyktor i all ära men efter att jag sett detta zinkhus så kan resten slänga sig i väggen! Här i vår lägenhet så blåser vinden in (genom fönster glipor och balkongdörren) så vi har alltid ljus för att värma oss. Med det här zinkhuset kan vi göra det med stil. Den skulle passa så bra in i lägenheten. På byrån ska den skulle den få stå, så man alltid ser den och får värme från den!

    Gillar självklart på facebook – Elina Backeby

  151. Jag älskar zink, jag älskar ljus, jag älskar jul och jag älskar hus!Dessutom är just det här huset så fantastiskt fint att hjärtat slår ett extra slag!
    /Clara

  152. Fantastiskt fint! Jag är lite kär i det där huset..:) Håller tummarna (och en o annan tå) och hoppas på vinst!

  153. Käre nån vilket fint!!! Jag har kollat runt efter ett lite mer ”udda” zinkhus att ha på min nyfyndade gamla fina skänk. Det känns som att detta bara borde stå där!!! Kanske jag har turen denna väg 🙂
    Önskar en fin dag!
    Kram Cissi.

  154. Jag skulle vilja vinna detta fantastiska hus för vi har ingen plats att ställa det och då kanske jag hade fått min Kärlek att förstå att vi behöver ett större hus. 🙂

    Väldigt vackert zinkhus!

  155. Det är ett drömzinkhus!! Vinner gärna för det lovely huset skulle förgylla den första julen i vår nya våning då jag tänker gå ALL IN med julen!:)

    Många kramar
    Adela

  156. Oj nu kom det 2 kommentarer från mig.

    Men det är denna :

    Detta fina zinkhus vill jag vinna för jag precis börjat inse att det är grymt kul med inredning.
    Så detta skulle verkligen lysa upp mitt vardagsrum

    Kram Susanne

    Som är den rätta…

    Kram

  157. När middagsracet äntligen är över
    är tända ljus något jag verkligen behöver
    Hoppas att ljuset i den lilla kyrkan
    gör att jag återfår styrkan
    När mamman i huset är nöjd
    – då är allt frid och fröjd 🙂

    Kram
    Anna
    (har gillat på FB)

  158. För snart exakt 1 år sedan hämtade vi vår underbara 2-åriga adoptiv son i thailand. En underbar resa på alla sätt:) Varje dag sedan dess längtar vi tillbaka till thailand. *Och har nu börjat spara till nästa resa. Det här underbara zink huset skulle vara helt underbart att titta på och drömma oss tillbaka!

  159. Gud vilken vacker kreation!
    Jag älskar zink material, och har letat land och rike efter ett sånt. Det enda jag har hittat är sånna tråkiga, som man hittar i varje människas hem.. Jag vill vara orginell, inte att det ska se ut som hos alla andra.
    Detta skulle verkligen lysa upp min vardag i detta deprimerande höstmörkret. För vad är mysigare än tända ljus såhär dags på året? Dessutom i detta vackra konstföremålet?
    Hoppas med hela mitt hjärta att detta blir mitt! Annars får jag köpa det, men min tunna plånbok måste göra prioriteringar. Vinner jag inte det så får detta bli en. Höstens måste, och för min del ska det användas året om! En liten julklapp till sig själv skulle verkligen inte sitta fel.

  160. Jag behöver den som modell när jag en dag ska bygga hus. Men, idag är jag fortfarande en fattig student. Jag har valt en avskalad stil i min lilla lägenhet, den där vackra pjäsen skulle göra sig så fint. Ljuset på från fönstren lekandes på väggarna…. Kom hem.

  161. Åh, jag vill gärna vara med!!

    Motivering: Skulle ju vara underbart att få vinna detta vackra hus att ha i mitt allrum! Dottern (som är 1½ år) har med sina pillriga små fingrar förstört endel dekorationer hemma så det skulle vara kul att få förnya lite och detta hus skulle verkligen passa in i vårt allrum!!

    Har gillat på FB, Linda Öberg

  162. Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag verkligen, verkligen vill ha ett sådant 🙂 Dessutom är vårt hus alltför kalt och omysigt just nu och min plånbok även den alltför kal och tom!

    Kramar Jessica

  163. Underbart vackert och annorlunda. Skulle hemst gärna vilja ha ett själv på vårt tomma gamla skåp i vardagsrummet, MEN jag skulle nog ge bort det till min rara dotter som läser på universitet. Tänk vilken glädje huset skulle ge henne i studentrummet. Hoppas på tur.

  164. Går just nu igenom en skiljsmässa och måste därför börja om en del med inredning och liknande. Skulle verkligen pigga upp med detta hus!!

  165. Ååå vilket underbart hus. Det skulle passa utmärkt hemma hos mej istället för en julgran 🙂 På 39kvm ryms ingen gran men ett fint hus har jag den perfekta platsen till 🙂

  166. Jag är inte mycket för prydnads saker och utsmyckningar, men detta hus är ju fantastiskt! Vackert och perfekt att man kan ha ljus i det, skulle faktiskt passa i mitt gamla hus. Gillar på facebook, liselotte andersson

  167. Vilket makalöst fint zinkhus!! Skulle gärna kunna få en plats hemma på mitt skåp i vardagsrummet och lysa upp denna annars ganska så grå novembermånad. Ha en fin dag och tack för en inspirerande blogg!
    kram Maria

  168. Hej hej!

    Vilket otroligt fint hus! Jag är gärna med och tävlar om det =) Det hade varit en fin julklapp till oss själva då sambon och jag inte köper julklappar till varandra eftersom våra pengar läggs på renovering av huset eller dottern såklart. Lyktor och ljus kan man inte ha för mycket av under de mörka tiderna på året!

    Jag har gillat på Facebook också som SjungandeMamman

  169. Men ett sånt vill man ju bara ha. Är ju ingen ”pyntare” direkt när det gäller julen men ett sådant litet hus skulle ju bara bli perfekt hos oss (också!). Alltså nu är det dags för storvinst, eller??

  170. Jag skulle verkligen vilja ha det fina zinkhuset, dock inte för min egen räkning utan jag skulle ge det till min fina mamma som alltid finns där för oss 4 barn och hennes älskade barnbarn samtidigt som hon jobbar nästan heltid på ett boende för ”stökiga” killar som har hamnat lite snett i livet.
    Hon har konstant värk i kroppen pga sin fibromyalgi och det är nästan var och varannan dag som hon kommer hem ifrån jobbet med blåmärken över hela kroppen och gråten i halsen.
    Jag har varit så ledsen för hennes skull och samtidigt så stolt.
    Vill så gärna ge min mamma något fint men då jag fick sluta på jobbet pga personalnedakärningar så har budgeten varit ganska tajt men jag vet att hon skulle fullkomligt älska det här huset!

  171. För att jag väntat och väntat och väntat på att det skall komma in igen…. Väntar fortfarande.
    Och väntar.

  172. Heeeeeeeeeeeeeeej!
    Det är första gången jag ser detta huset och jag tycker den är helt underbar,blev kär med det samma 🙂 Helt ärligt livet är tuft för oss alla det är bara och kämpa framåt så gott det går. Jag skulle bli överlycklig om jag vann vem skulle inte det som alla andra gillar jag att få presenter,det är ju det lilla extra fina i vardagen ;).Nu håller jag tummarna hoppas hoppas hoppas……
    P&K

  173. Om jag vann det här underbara huset skulle jag ge det till min kära mor som går i pension nu här vid jul o hon har stöttat och hjälpt mig o min familj under mina år med mitt handikapp helt utan att tänka på sig själv el. ifall vi kulle kunna ha möjlighet att betala tillbaks till henne. Hon älskar ljus o skulle bli så lycklig för det här huset som skulle lysa upp hennes hem o ge henne värme!

    Tusen kramisar från Pockethexan som länkar på min blogg!

    PS. jag hoppas att jag har skrivit på rätt ställe nu för jag skrev på bildens sida..DS

  174. Nu när övervåningen precis är färdigrenoverad så behövs det ju en del piff för att sätta känslan där uppe. Men det kostar ju en slant med ny soffa, mattor, bord osv. Dessutom så kostar ju den lill* bebisen som tittar ut vilken dag som helst också. Skulle vara så kul att ha något annorlunda zinkhus att stolt visa upp och vila ögonen på när tillfälle ges..

  175. Till jul är förhoppningsvis mitt kök färdigrenoverat…just nu är det betonggolv och gipsväggar. Det här ljushuset skulle verkligen bli pricken över i:et, så otroligt fin!!!

  176. Oj vilket fint och annorlunda zinkhus skulle passa bra här uppe i norr då vintermörkret har kommit och vi knappt ser solen. Jag håller tummarna och hoppas på tur.

  177. När långa mörka vinternätter
    mig i tungsinthet försätter,
    kanske detta vackra hus
    kan sprida värme, glädje och ljus!

    Har gillat på FB (A-C Wikberg)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg