Att ta en dag av göra-klart.

 

 

 

 

Äntligen lördag!

Idag blir det till att göra klart allt det där som ligger från veckan och som jag helt enkelt inte hunnit med när jag har jobbat. Kläder ska fotograferas, väskan till Israel ska börja packas (jag åker ju på torsdag!) och en himla massa andra småsaker ska göras klart så att jag kan börja nästa vecka utan stress överhuvudtaget.

Och det är fullt ös här hemma som alltid. Busen har nu lärt sig att klättra upp i soffan alldeles själv – heja! – dock har han inte riktigt lärt sig att det inte ligger en vadderad madrass runt soffskrället och att det därför inte bara är att kasta sig hejdlöst ut från kanterna; så jag spenderar avsevärd tid med att sitta i soffan och hålla honom i byxlinningen och säga ”ja där” när han frenetiskt vevar med armen och ropar däääär! till allt han ser.

Och just det; där ser ni en liten, liten tjuvkik på den nya färgen i kontoret också! Plattorna på öppna spisen ska dock bort och lite annat ska hamna på plats, sen lovar jag att visa mer. Och buketten är en mix av blommor från mannen och ett helt fång vita liljor som kom med surprisebud från Mästerblomman igår (kommer snart en tävling med dom så håll utkik) och det finns banne mig ingenting som är så vansinnigt lyxigt som färska blommor tycker jag.

Men nu; en göra-klart-dag. Så himla skönt att bli färdig.

21 kommentarer till “Att ta en dag av göra-klart.

  1. Heja Lillbus!! Snart kommer första bulan i pannan… Hur man än försöker att hindra den att komma så kommer den, den där bulan som gör att man funderar på att byta ut alla möbler i huset till kuddar på golvet så han aldrig kan ramla ner från något igen! Det var så jag började avsky vårt soffbord en gång i tiden 🙂

    Blommorna är underbara! Fick vita och vinröda i somras och de blev de största jag någonsin sett! Fick ställa ner dem på golvet för att kunna ta ett foto. Man har för lite snittblommor i sitt hem, helt enkelt!
    Hoppas du hinner klart med allt snabbt så du bara kan njuta av buseklättring och myshelg!
    Ta hand om er!

  2. Färska blommor är helt underbart och liljor är lite extra fina tycker jag. Ska bli spännande att se arbetsrummet..
    Ha en bra göra-bort-saker-dag! Kram

  3. Härligt med att-göra-klart-dag. Att stryka saker från sin att-göra-lista är så himla skönt! Själv ska jag bara mysa med mina tjejer idag, och så blir det en löprunda i det vackra vädret.
    Ha en skön lördag,
    Kram Jennica

  4. En såndär taklampa stod jag och sneglade på IKEA igår.. Och nu när du lägger upp ett foto på den måste väl det vara ett tecken på att jag borde köpa den, eller hur? 😉

    Tycker det är jättekul när du visar lite fler delar av ert fiiina hus!!

  5. Emma, kommer du ihåg den där gången du fick ström i rumpan? Kan man få sådana elchocker i en låst nacke? Vaknade, satte mig upp, skrek av smärta och kan inte vrida huvudet åt höger. Alls. Bloggar till dig från vänster sida om jag säger så. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg