Att ha överlevt dagen.

 

 

Jo, visst överlevde man den här måndagen också.

Och nu är jag hemma igen och ska ge mig i kast med kvällens middag – på köksbänken står färska kryddor och tomater som Fru Sederblad kom med häromdagen, så här blir det nog någon form av sallad med balsamvinäger, skivad parmesan, tomat, flingsalt och stora skalade räkor framför ett avsnitt av House ikväll. Det är njutning för mig.

Men först; andas ut. Ta det där badet, snusa buselockar och ringa mamma.

Konstatera att det är måndag och att vi överlevde.

13 kommentarer till “Att ha överlevt dagen.

  1. Bästa med måndagar är att dom har e förmåga att passera ganska fort. Sen längtar iaf jag lite extra i början av veckan hem till familjen (och dom efter sin mamma förhoppningsvis 🙂 ) Ha en fortsatt trevlig kväll.

  2. House är bäst!!!
    Bad och ditt middagsförslag låter ju inte heller så dumt…
    Jag ska hjälpa dottern med lite fysikuppgifter innan jag landar i soffan. Här måste överleva en liten stund till 😉
    Kram

  3. Tomater och parmesan skulle jag kunna leva på till morgon middag och kväll, så gott! Bara synd att det börjar bli ont om solmogna tomater så här i november…Ha en skön kväll i soffan!

  4. Jag har haft sköna läsdagar pâ sistone i sällskap med en för mig okänd författare(s) Lars Kepler. Speciellt den sista -Paganinikontraktet med hela Medelhavshärvan och dagens politik intrasslad i nätet. Nâr man slâr igen boken är man glad att man sitter hemma och har överlevt alla äventyr. Hoppas ni fâr det trevligt i Tel Aviv och Jerusalem ! Se upp för visslande raketer i alla fall för de dödar även svenskar. Den 29/10/12 , fôr en vecka sen, skickade Hamas 18 raketer till Tel Aviv zonen, men som tur dödades ingen. Skulle nâgon svensk turist skadas sâ vänder den politiskt upptrappningen och blir det synd om Hamas…. Fast den dagen den sorgen. Hoppas ni fâr soligt väder …!

    http://www.lemonde.fr/proche-orient/article/2012/10/29/gaza-le-hamas-revendique-18-tirs-de-roquettes-vers-israel_1782641_3218.html

  5. Mysig kväll. Men snälla gumman inte behöver du några dra in-trosor… Hallå. Tror inte det va? Finns väl inget att få bort och hålla in hos dig…..
    Skitt vilka snygga stövlar från Creative L. Måste in o kika. Kan du inte fixa fin rabatt därifån???
    Kram söta du.
    Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg