Att vara glatt överraskad.

 

Testade Lindex shapingtrullor och herregud vad sköna! Lite som mammajeans första gången man tar såna på sig, ni vet, när man bara åhå såna här ska jag minsann bo i. Kanske inte optimala typ dagen efter en förlossning, men såhär när det bara är litegrann som gärna får petas in för vardagligt bruk är de kanon. Så jäkla skönt för ryggen också.

Så. Bästa inte-lika-dyra-men-fullt-fungerande-shapingtipset, alltså. Från en som testat typ alla.

Nu tar vi en Dumle på det, tycker jag.

 

 

32 kommentarer till “Att vara glatt överraskad.

  1. Tack,Tack kära du för det tipset!! Är fortfarande lite ”dallrig” på magen,fast Lykke är 10 mån nu..jaaa ska köpa idag!!!!
    Kram Alexandra***

  2. Alltså det enda jag tänker på är min mamma och när hon klädde sig till fest när jag var liten. Då skulle alltid de där hålla-in sakerna på. Nu är ju jag inte liten längre och har smärtsamt insett att det nog är dags för mig att dra på det där hålla-inne-allt som hänger ute. Får lov att knalla bort till Lindex och kolla in magin.

  3. Äkta BJ-trosor (bridget jones).
    Har använts här sedan läääänge 😉 Men måste uppdateras innom en snar framtid.

    Ska prova dessa när vi kommer till jul. Men då är de väl slutsålda överallt eftersom de fått reklam här 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  4. Så de rullar inte ner och sätter sig under dallret?? har haft problem med det med några jag köpte! Dessa var ju faktisk sådär retro snygga:)

      1. De beror nog på hur mkt daller man har. Jag tror inte du har så mkt och undrar faktiskt varför fu använder såna här shapingplagg över huvud taget?! Vad väger du? 50 kg?

        1. Hej!

          Jag vet faktiskt inte vad jag väger eftersom jag vägrar att använda en våg. Men mer än 50 kilo är det garanterat 🙂 Personligen använder jag shapingplagg eftersom jag fortfarande är väldigt mjuk i kroppen efter graviditeten, framförallt runt magen höfterna liksom. Jag tycker att det är superskönt med det där extra stödet för mittenpartiet av kroppen, och sen sitter vissa typer av kläder klart bättre 🙂 Därför använder jag det.

  5. På tal om dumle, har du testat dumle med pepparkakssmak? Det är ju precis som att äta pepparkaksdeg! Fiffan va goda de är!

  6. Jag verkligen älskar din klädstil, den är otroligt inspirerande! Ett återkommande problem varje vinter är vinterskor, jag tycker det är så otroligt svårt att hitta fina. Har du några tips? vad har du på dig på fötterna på vintern? 🙂 kram

  7. Kan man ha den på stranden? Hahaha!

    Kram från mig som tar ett glas vin och en dumle som jag hittade i väskan. Kom nu då så vi kan skåla!

  8. Men du som är drottningen av shaping, vad SKA man ha dagen efter förlossning då? Har du testat gördel? Annat? Jag tycker att det verkar skitläskigt att allt ska skvalpa runt efteråt, och tänker att det måste vara trevligt och hjälpsamt med lite stöd…

  9. Gick in på Lindex idag och var tvungen o testa utbudet efter att ha sett ditt tips. 🙂 många bra ”håll-in för magen”. bra priser oxå (149 och uppåt) men hade gärna haft lite mer ”forma-love-handels-effekt” på sidorna. men krävs väl byx-linne-modell då kan jag tänka som formar hela vägen upp och ner så att säga :).

    1. Ja, för dom funkar nog en såndär ”strumpa” med bh-band bäst tror jag. Blir liksom glid hela vägen då 🙂

  10. Visst är den ljuvlig!? Trodde aldrig den skulle vara så bra för så lite pengar. Jag upplever att min hållning blir bättre. Och för mig går den ända upp till behån, så alla kärlekshandtag försvinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg