Att sikta på en bra kväll.

 

 

Och så var man hemma igen då.

Efter en dag av konstant tempo har jag landat hemma igen, lagom till att mannen satt den sista kakelplattan framför spisen. Jag dör så fint det kommer bli. Nu ska det bara fogas också och sen är det färdigt, och jag går till dörröppningen var tionde minut och kikar in och säger ååååh för mig själv, inne i huvudet liksom.

Och så har jag hunnit med ett pass pilates på vardagsrumsgolvet och det är så skönt i kroppen efter ett arbetspass att det snudd på kittlar i musklerna – och så har jag kramat min buse tills det knakat, och nu vankas det wasabilax med tomatsallad.

Jo. Det går att njuta måndag också.

28 kommentarer till “Att sikta på en bra kväll.

  1. Jag måste ju bara säga att du har gjort din blogg så snygg. Renen i headern och i slutet av varje inlägg och bilderna i högerspalten. Alltså jag blir så sugen att fixa till min egen blogg, kruxet är bara att jag inte vet hur man gör. Men att söka inspiration och information är riktigt kul så en vacker dag kanske jag känner mig nöjd med min med 🙂

    Kramar till dig från mig!

  2. Hej Emma!
    Vackra plattor framför spisen, dova fina färger!
    Vilket rum har ni spisen i?
    Hos oss är det lite knasigt m en öppen spis i hallen, men vi har satt in en kasett o är nöjda.
    Varenda kakelugn var utriven, vi hittade delar i trädgården!!
    Susanne

    1. Visst är dom vackra?! Vi har den här i kontoret och så har vi en kamin i vardagsrummet. Behövs för att hålla driftskostnaderna nere på vintern.

  3. Snyggt!

    Måste fråga, ”pilatar” du dig ”bara” hemma eller går du på pass också? Har du någon träningsvideo eller hur gör du? Du har ju en killerbody och är det förutom generna pilatesens förtjänst så vill jag banne mig pröva. 😉

    kram

      1. Haha, tack! Får nästan lite Susanne Lanefeldt-feeling. Skulle verkligen behöva få ordning på det ena och det andra men särskilt bålen så här efter två kids. Men man hinner ju inte så mycket och 20 minuter några gånger i veckan är ju bra.

        kram

  4. Ja det går att njuta en måndag också 😉
    Vet du? Jag skulle prova din rödbetsrätt i fredags och ladde laddat som tusan och handlat hem. Vad ser jag när jag ska sätta igång?
    Jo att jag handlat hem fel ost.
    Hade tagit fetaost 🙁
    Det blev INTE alls gott.
    Får nog ta och ge det en andra chans för du sa ju att det var så smaskigt.
    Men läsa receptet bättre innan då 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  5. ooo jag glömde fråga: hur går det med den där äckligt smarriga boken du funderade på i våras? är lite sugen på lite smarr nu, så jag kom och tänka på den. den där som vi fick skicka in recept till…du vet!…=)

  6. Åh så snyggt med kakelplattorna. Ursnyggt verkligen! Sen är det så kul att se bilderna på Busen och hundarna och hur hundarna alltid ser så nyfikna ut på honom och intresserade av vad han gör. Lite lagom bevakning kanske på ett positivt sätt. Mysigt!

  7. Plattorna är helt underbara, vart hittar man dom typ?!?!?! Vill ha framför våran öppna spis i källaren!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg