Att kunna vinna en av tre.

 

Sugen på en liten tjuvstart på julklapparna? Eller vill du bara ha nåt vackert till dig själv? Oavsett vilket så är detta tävlingen för dig!

För i samarbete med Asif4476 kommer här en tävling där en lycklig vinnare kan kamma hem antingen Havanna, Amsterdam eller Santorini (för att kika mer på produkterna klickar du bara på namnen). Perfekta att ge bort nu inför jul eller att helt enkelt hogga själv mest för att de är så himla snygga.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att:

1. Berätta i en kommentar vilken av produkterna du skulle välja om du vann och

2. motivera/berätta vad som skulle hända med produkten om du vann.

Exempelvis: Jag skulle vilja vinna Havanna, för jag är så vansinnigt förkyld och den skulle vara alldeles utomordentligt vacker som näsduksuppsamlare.

Eh. Typ så. Eller: Om jag vann Santorini skulle jag ge den till min svärmor i julklapp – den skulle vara så vacker på hennes bord.

Gilla gärna Asif4476 på facebook här.

Tävlingen pågår till och med den 27 november klockan 12:00.

Heja er!

PS! Var noga med att ni publicerar er kommentar under inlägget, och inte under bilden.

89 kommentarer till “Att kunna vinna en av tre.

  1. Jag skulle vilja vinna Amsterdam. Den skulle göra sig utmärkt på vår Köpenhamnskänk med röda härliga julblommor i!

  2. Jag skulle vilja vinna Amsterdam att ge bort till min mamma med en vacker bukett i på julafton när hon fyller 60 år.

    Kram M

  3. Oh, det är ett svårt val…men jag skulle bli överlycklig över Amsterdam, blir perfekt med ett myrsinträd i….och jag vill behålla den själv…kunna njuta av att se den på skänken varje dag 😉

  4. Amserdam eller Santorini, kan inte bestämma mig, vita liljor i santorini eller vita tulpaner i amsterdam. Oavsett så ska den ges till min underbara mamma som har stelopererat ryggen och inte fått lämna huset sen i sept och skulle behöva lite nytt att pigga upp sig med,

  5. Jag vill vinna Havanna.
    Har ingen nästa ingen färg hemma. Är för feg att våga köpa färgglada inredningssaker därför tror jag Havanna skulle passa bra in hos oss, som en diskret färgklick på köksön.

    Håller tummarna:)

    Kram

  6. Jag skulle vilja vinna Amsterdam bara för att jag tycker att den är absolut finast av dem alla tre och för att jag känner att den skulle passa så bra i vårt vardagsrum och vara proppfylld med vackra blommor. Speciellt nu till julen.

  7. Jag håller på Amsterdam och den skulle pryda mitt vardagsrum med tallris, lärkkvistar och amaryllis nu under julen som kommer! Helt klart en present till mig för att göra mig lite glad i mörkret och tristessen.
    Kram Jannike

  8. En santorini skulle inte sitta dumt i mitt svarta kök. Om jag vann så skulle jag ställa den på köksbänken mot den svarta väggen bakom, en vit blomma skulle vara fint i:)

    Trevlig kväll/Sofia PR

  9. Havanna. För att det nästan rimmar på Hanna, som min syster heter. Hon har dessutom en tokrosa soffa som skulle passa löjligt bra tillsammans med Havanna!

  10. 1, Santorini
    2, för jag tror det blir löjligt snyggt med vita liljor i, och dels älskar jag vita liljor och dels har jag ett högt smalt fönster som jag har sjukt svårt att hitta något fint att ställa i

  11. Hej, jag skulle så gärna vilja vinna amsterdam. Jag skulle ge den till min syster som precis har flyttat till hus. Hon är värd allt vad man kan få.

  12. Jag skulle vilja vinna Amsterdam, nu i jul skulle den vara fantastiskt vacker med några enkla grankvistar och några små, hängande glashjärtan jag fått av min mamma, stilistiskt och frostigt vackert!

  13. Jag föll direkt för Amsterdam, såå fin.
    ..och om jag skulle vinna skulle jag köpa 3 vita hyacinter att plantera i och ge till min fina älskade pojkvän som fyller 30år den 1 december, 3 för hans 30år och för våra tre år tillsammans :).

  14. Jag skulle bli hemskt glad av att vinna fina Amsterdam just för att jag kan se den ståendes på min nygamla sekretär i min och pojkvännens blivande gemensamma lägenhet som vi längtar till efter ett par års distansförhållande. Amsterdam skulle bli som en fin gemensam symbol för oss då jag vet att han älskar detaljer som dessa lika mycket som jag gör! 🙂 Romantiskt ljusrosa, vita eller blåa rosor skulle troligtvis fylla krukan.

    Varma kramar!

  15. Åhhhh jag skulle vilja vinna den vackra havanna.

    jag skulle slå in den och ge den till min mamma i julkpall. varför? Därför när jag flyttade hemifrån (för typ 10 år sen) knyckte jag med mig en av hennes fina skålar från 70-talet i retro stil. Havanna påminner mycket om denna skål i färg och form. Mamma hade nog tyckt att det var en kul grej att få tillbaka sin skål 🙂 Hon kommenterar ”min” varje gång hon är hemma hos mig. fast bara på skoj 🙂

  16. Jag vill unna mig själv en Amsterdam, och variera den efter årstid typ… Nu är det jul: en innegran, efter jul: tulpaner, påsk: narcisser, sommar: hortensia, höst: olivträd.
    Eh ja, till exempel.
    Tjingeling!

  17. Om jag hade turen att vinna, skulle jag välja Amsterdam, och den skulle jag ge till min fina man bara för att han är helt fantastisk. Bara därför. Och kanske lite för att han renoverar hela vårt hus som jag vill utan att ha invändningar. Lite därför också.

  18. Jag skulle så gärna göra ett julpaket av vackra Amsterdam. Jag skulle ge paketet till mig själv och fylla den med vita tulpaner och blåbärsris till nyår, för då är julen bortplockad hos oss och ett nytt härligt år väntar….

    Typ så!
    Linda

  19. Jag skulle vilja vinna Havanna, och ha den som tampongförvaring i mitt badrum, där den…inte alls skulle matcha faktiskt…men vad gör det NÄR DEN ÄR SÅ SCHNYGG?!

  20. Åh, skulle bli supertacksam för en Amsterdam! Den skulle pryda vårt tomma köksbord där inget passar. Denna skulle dock passa utmärkt & dessutom göra matningen av vår 10-månaders lite enklare då han kan sitta och titta på reflektionerna!

  21. Åh en Havanna skulle passa så rackarns gott i mitt knä under julhelgen, fylld med Aladdinpraliner. Jag, Havanna och Aladdin på divanen. Det är jul det.

  22. Jag skulle så gärna vilja vinna Havanna, till bästaste sötnöten i min klass som hjälper mig så mycket nu när jag hoppar på kryckor! Hon fyller även 25 år, den 1/12 så det hade blivit världens bästa present!

    Gillar så klart på fejjan

  23. Om jag vann Havanna så skulle jag fylla den med massa frukt och gett den till min syster för hon är nyskild med nytt inhyrt boende och behöver piggas upp. Frukten är självskriven eftersom det var för dyrt att ha hemma enligt hennes ex-man.
    Jag gillar på FB sen länge tillbaka.

  24. Jag skulle välja Amsterdam! Och jag SKULLE INTE KUNNA FÖRMÅ MIG att ge bort den, den är så tjusig att jag dör av ha-begär. Och så kan jag ju ge bort något annat istället. Kram!

  25. Jag skulle vilja vinna ”Havanna” och fylla med frysta Polly som jag njutningsfullt skulle frossa i när jag som småbarnförälder arbetar ”21 – 05”- Working nine to five what a way to make a living…

    Elin

  26. Jag skulle vilja vinna havanna, för färgen inuti den är så läcker. Inte riktigt röd och inte riktigt rosa. Min blick dras till den.

  27. Amsterdam,så klart! Tulpanerna är mina favoritblommor och de kommer att göra sig helt underbart i denna stilrena vas! Dessutom kommer jag att minnas de sköna stunderna hos min väninna i Holland när jag tittar på tulpanerna i vasen… den är alltså min, kaxigt sagt 🙂
    tack fina du för en superbra blogg och en alltid respons!
    /Julia

  28. Åhh Amsterdam. Just för att jag älskar den staden, älskar silver. Och älskar silver till advent och jul. Jag hållar alla min 2 tummar… Puss
    Eva

  29. Havannaskålen. Den vackraste skålen Havanna. Den skulle följa mig runt i huset när jag quiltar. Den skulle innehålla vaxade sy-ttrådar på rullar i de vackraste färger, tre små synålar, en trådpåtagare, en fingerborg ock en vacker broderi-sax. jag skulle älska den skålen. Marianne

  30. Om jag vann Amsterdam skulle den skänka denna stressade tvåbarnsmorsa en stunds lugn och ro eftersom min son älskar att sitta och spegla sig i saker! Och när den ändå står där på matbordet skulle jag ju kunna sätta ner fina julblommor i den 🙂

  31. Godmorgon!
    Jag skulle vilja vinna Amsterdam för den skulle passa fint bredvid spegeln i min fina nya hall.
    Kramkram

  32. Jag skulle vilja vinna amsterdam. Den skulle få stå på köksbordet med en vit amaryllis i nu till jul. Resten av året skulle jag fylla den med vita underbara liljor till helgen och njuta av doften och den fina vasen!

    Kramar

  33. Jag skulle vilja vinna Amsterdam. Den skulle passa alldeles utmärkt i fönstret i vårt nya hus, dit vi flyttar om bara några dagar. På sommaren skulle jag fylla den med rosor från trädgården, och nu till jul med en vacker amaryllis.

  34. Amsterdam skulle få pryda min vita tv bänk! Vitt och silver är så snyggt och det satsar jag på denna julen!
    Kram Britt

  35. Jag skulle välja Amsterdam eftersom jag länge letat efter en liknande vas. Tänk att få fylla med vackra o krispiga tulpaner till jul….

  36. Jag skulle gärna vinna en Havanna för att ha ett ställe att lägga mina ”så-här-många-kg-jag-har-gått-ner-enkronor”. Jag försöker gå ner väldigt många kg och jag har tänkt att jag ska lägga 10 enkronor i en burk för varje kg jag går ner, just nu har jag gått ner 18 kg, och det betyder 180 enkronor… Att kunna lägga dem i en Havanna, en så vacker skål, och kunna motiveras av det varje dag att fortsätta min viktresa vore underbart!

  37. Santorini!
    En hög enkel vas. Precis vad jag behöver. Sist när jag fick blommor av mannen fick jag sätta den i ett 1 litersmått då jag inte hade någon passande vas. Sen dess har jag inte fått några blommor av honom. ”Vi har ju ändå inga vaser…” är hans förklaring.

  38. Alla tre hade passat så bra hos mig!
    men amsterdamen, med en fin grön växt,att sätta på min morfars gamla bord…jaaa det skulle jag kunna leva med!

  39. Jag skulle vilja vinna snygga Amsterdam. Den skulle tjäna som spelkontrolluppsamlare i min sons kommande rumsförvandling!

  40. Om Havanna fick komma hem till mig skulle jag fylla henne (det ser väl alla att det är en Hon på den klatchiga färgen och den mjuka formen? Hårt och mjukt i en skön harmoni) med nybakade lussebullar. Saffransgult och cyklamenrosa – en läcker färgkombination på ett vitt soffbord. För att inte tala om doften… och smaken…

  41. Om jag vann skulle jag välja Amsterdam. Den skulle jag fylla med julgodis och därefter ge till min underbara sambo eftersom han gör ett sådant jättejobb med att ta han om mig och våra barn efter att jag varit tvungen att genomgå en operation.

  42. Amsterdam verkar vara den perfekta vasen, och den har jag letat efter länge! Nu när jag flyttat från en pytteliten etta till en stor trea har jag äntligen plats att lyxa till det med färska blommor allt oftare. Jag har vid flertalet födelsedagar och julaftnar önskat mig en fin tulpanvas av snälla släktingar men tyvärr har de inte samma smak som jag så alla vaser jag har är hiskeligt fula! Nu börjar det bli pinsamt att önska sig fler så skulle jag ha turen att vinna här nu så skulle jag både skona min kära släkts känslor och få en riktig guldkant (eller mässing och silver..? ;)) på tillvaron!

  43. Jag skulle älska om AMSTERDAM blev min, för då skulle jag ha den som dekoration på mitt bröllop och fylla det med vita pijoner…bröllopet ska gå i krispigt silvervitt:)

    Efter det ska jag vara förkyld och kasta mina snoriga pappersnäsdukar i den lite diskret..eller gömma mannens snusdosor när jag tycker att det är dags för honom att sluta…

    KRAM

  44. Åhhh jag skulle vilja vinna Santorini för pappas räkning! Jag håller på att styla om hans lägenhet och, för att vara ärlig, han bor just nu i ett IKEA-sjukhus, om du kan föreställa dig det. Den där vasen skulle passa sjukt bar till tapeten jag har köpt som fondvägg vid TV:n… inte för att jag ärligt talat tror att han skulle ställa blommor i den, för jag tror inte ens han vet vad en blomma är… men jag får hjälpa honompå traven. Kanske skulle en plastblomma överleva hemma hos honom. Eller vass eller nått. 🙂

    Ha en härlig dag!

  45. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna Amsterdam då den skulle bli så fantastisk fin hemma hos oss och vore en fin liten julklapp till mig själv då jag tror att de flesta julklapparna i år i övrigt kommer gå till skrutten i min mage som beräknas komma till nyår =)

  46. Vinner jag får det bli Amsterdam, hur snygg var inte den! Den kan nog pigga upp ett av våra höst/vinter tråkiga rum här hemma. Vinter är inte min grej. Trött, hjärnan funkar inte som den ska, skaparlusten är på noll! En snygg urna kanske inte är svaret, men ack så glad man hade blivit och det piggar ju upp!

  47. Amsterdam skulle få pryda vår snart nyinköpta byrå, till vår snart färdigtenoverade ovanvåning som vi har kämpat med under både svett och tårar i snart 1,5 års tid. Samtidigt som vi varit småbarnsföräldrar till en 2åring, gift oss och som grädden på moset fött en underbar pojke! Vi har knappt vetat ut eller in. Men ta mig tusan, nu ser vi slutet runt hörnet!
    Så där, där skulle fina Amsterdam stå!
    Kramar

  48. Amsterdam
    Jag älskar Holland! & allt som blingar.
    Vasen skulle blinga mitt sinne.
    Vilken julklapp till mej själv 😀
    Mvh Jane

  49. Jag skulle vilja vinna Santorini. Och ja, namnet klingar ju underbart i mina öron, halvgrek som jag är. Det skulle dock låta som ljuv musik i min pappas öron (som är helgrek, nyskild, och som borde få lite fina nya fräsha ting i sin lägenhet efter att mamma plockat med sig allt det där lite finare). Så jag skulle slå in den där vackra vasen och lägga under granen så att pappa undrar vad i all sin dar som pågår. Ett paket till honom? Jadå 🙂

  50. Om tre veckor flyttar min sambo ut. Då ska jag för första gången i mitt 29-åriga liv bo ensam och äntligen få ha det precis som jag vill i min egen lägenhet. Jag planerar att varje fredag ta en vända förbi marknadstorget för att köpa färska blommor och vad vore väl då bättre än att ha vunnit vackra Amsterdam att ha blommorna i. Den skulle bli så älskad här hos mig, vackra vackra Amsterdam!

    Gillar också på fejjan 🙂

  51. Åååhh, Amterdam… Den skulle vara så vacker i mitt hallfönster med en amaryllis i, hur glad skulle man inte bli om det var det första man såg när man kom hem=)

  52. SANTORINI!! Skulle bli perfekt i mitt badrum och även om den är svart, så kommer namnet få mig att drömma om ”det stora blå” medelhavet och inseglingen till Santorini med båt som är något alldeles extra…

  53. Hej Emma, jag blev pangförälskad i Havanna!!! Den skulle bli så ruggigt-in-i-bänken-helt-enkelt-skitsnygg på vårt soffbord, fylld med en massa gotteligottgott och ibland frukt också 🙂 Som gjord för mitt hem ;);)

  54. Jag slår, på ett mycket egofixerat sätt, ett slag för att Amsterdam (vasen alltså, inte staden) INOM KORT ska få flytta in hos mig, dvs jag kommer på ett mycket greedy sätt ge mig själv den i julklapp pga nytt jättestort hus och inga möbler. Kan kanske tyckas aningen konstigt att en vas skulle kunna lösa just den situationen, men jag ser det lite som en ketchupeffekt. Först efterrätt- sen mat. Först vas – sen möbler. Inga konstigheter.

  55. Om jag vann Santorini skulle jag sätta en fräsig blå hortensia i den och låta den stå framme på en skänk och bara vara SÅ stilig.

  56. Det är sannerligen för lite rosa i mitt liv just nu så jag tar hjärtans gärna en Havanna! Vad jag ska ha den till? Jag tänkte mest låta den stå på vårt sideboard och pigga upp.

  57. Amsterdam vill jag gärna vinna! Den skulle stå på vårt middagsbord och påminna min sambo om alla vackra blommor som jag är värd att få;-)

  58. Jeg ønsker meg Havanna! Den hadde vært perfekt på bordet fylt med orange appelsiner. Farger trenger jeg ekstra mye av nå på vinteren.

  59. Åh. Fina Amsterdam skulle göra sig så fin på vårt runda, stora och slitna köksbord. Jag minns när jag fann bordet på loppis. Det fick inte plats i vår bil, så vi fick hjälp av ägaren till loppisen att köra hem bordet till svärfar. Sedan fick vi hämta upp det i en annan bil, han bor 30 mil bort. Men du anar inte hur fin vasen skulle bli på det bordet. Då hade jag dessutom en historia om både vasen och bordet!

  60. HAVANNA!!!!! Skulle passa perfekt hemma hos mig! På vardagsrums bordet till min vita soffa med de cerisfärgade kuddarna, sedan ska vi inte tala om tavlorna. Den skulle plocka upp färgerna i dem………..hmmm.
    Namnet Havanna var ju kul för jag har alltid längtat till att få se Kuba och dansa i Havanna och dricka Mojitos hela nätterna……hm………det får bli nästa resa.

  61. Jag skulle vilja vinna Amsterdam och jag skulle se den som en julklapp till mig själv! Jag har precis avbrutit en lång relation och flyttat till eget. Det känns så otroligt bra att ha något riktigt eget på gång och jag känner att inredningen av den nya lyan får ta den tid den behöver. Nu har jag tid och ork. Och Amsterdam skulle passa som pricken över i:et på mitt vita sidobord.

  62. Jag skulle välja Havanna. Jag skulle ge den till min man och vänt säga ”ser du hur fint den nya fina mattan som jag ruinerade dig på häromdagen matchar denna vackra skål? Där ser du, mattan har redan kommit till användning och glädje!” 😉

  63. Givetvis Havanna! Passar så bra in hemma hos oss där vi har vit bas med rosa/röda detaljer. Den kommer att piffa upp köksbänken och bli en ”allt- i- allo” skål för allt smått som annars bara blir liggande överallt.

  64. Jag skulle vilja vinna Amsterdam och fylla den med krispiga tulpaner och ge till min fina syster som inflyttningsblomma till nya lägenheten 🙂

  65. Jag är gärna med och tävlar! 🙂

    – Jag skulle vilja vinna den fina skålen Havanna. Den skulle stå fint på bordet med massa frukt och gott i 🙂

    – Gillar på fb (Petra Celine Dorotea Stenberg)

    Håller nu tummarna! 🙂
    Kram!

  66. Jag skulle gärna vinna en Amsterdam och jag är så självisk att jag skulle ge den till mig själv. Vi har precis köpt vårt första egna hem, så behöver ju lite inredning 🙂

  67. I januari flyttar jag in i min nya studentlägenhet, som är hela sex kvadratmeter större än mitt gamla studentrum där de flesta möblerna ingick i hyran och var h e m s k a. Gissa om jag är lycklig? Jag får ha mina egna möbler! Men jag hade blivit ännu lyckligare om jag fick vinna en Amsterdam att piffa till möblemanget med. Jag skulle ställa den på mitt soffbord och ha den som tittgodis när jag pausar från plugget.

  68. Jag skulle vilja vinna amsterdam för i den skulle jag kunna sätta en fin julblomma i som jag absolut ska ha på julen skulle bli fint i min lägenhet. Mamma har lovat mig en julblomma men den måste ju sitta i något fint.

    Kram

  69. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna Santorini. I onsdags vann jag nämligen budgivningen på min allra första lägenhet, så nu har jag en hel bostadsrätt att fylla med massa fint och jag vet precis vart jag skulle vilja placera denna fina vas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg