Att åka till Kronovalls Slott igen.

 

 

Sådärja.

Då var man uppe i ottan och ska snart sätta sig i bilen för att åka och hämta upp Fru Sederblad, sen blir det en timmes snacka-och-köra-samtidigt tills vi kommer fram till Kronovalls Slott och Fuffe och får frukost och kan prata storslagna planer. Är det nånstans man ska prata storslagna planer så är det ju på ett slott kan man tycka.

Vi ses snart igen! Ha världens finaste onsdag så länge.

11 kommentarer till “Att åka till Kronovalls Slott igen.

  1. Åh, så mysigt! Har du några bra tips på resmål max tre timmar bort från Göteborg? 🙂 Jag känner för att ta en fototripp, sova över någonstans en natt och sedan åka hem igen, men jag kan inte riktigt bestämma mig för vart jag ska! 🙂 Inte för långt bort, men samtidigt vill man ju iväg en sväng! Jag bor strax utanför Göteborg så jag tänkte mig max tre timmars körväg, åt vilket håll spelar ingen roll (okej, rakt ut i vattnet kanske inte vore någon bra riktning, med tanke på att min bil inte kan simma, men du fattar nog!) 😉 tack ifall du tar dig tid att svara!! Du har ju så himla bra smak när det kommer till mysiga ställen!

    1. Ooooj. Hm. Jag hade nog absolut begett mig till Smögen. Man måste ju älska smögen; med bron över och alla fiskebodarna. Där kan man fotografera ihjäl sig!

  2. Det känns som om jag bor fel ibland.. Jag längtar neråt, det verkar hända så mycket, samt alla utflyktsmål många surrar om:) Är inte Sverige lite för stort ibland?

    Happy brainstorming;)

    Kram Sofia PR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg