Att ha gjort Kronovalls Slott igen.

 

 

Och så har man varit på Kronovalls, igen.

Med den bästa Fuffen i världen och hans Eva och Fru Sederblad och en himla massa andra bra människor jag bara tycker så himla mycket om – vi har suttit i ett vackert konferensrum och gjort upp planer och bollat idéer mellan varann och knappat på datorn och ätit lunch bestående av hjort och spagetti.

 

jacka/chillnorway, stjärnjeans/circle of trust (gåva efter modevisningen med Creative Lounge), halsduk/beck s

Dimman kom på vägen dit och låg som en slöja över hela slottet; det var så vackert att man nästan fick lite ont i magen. Vi ville stanna bilen var tjugonde meter på vägen dit och fotografera, men det går ju inte. Och allén på vägen upp mot slottet var alldeles mjuksuddig i kanterna och man fick nästan kisa för att se framför sig.

Jag tycker om skånsk vinter sa Fru Sederblad, och när det är såhär är jag väl beredd att hålla med.

 

 

Vad kan vi ha varit där? Fyra timmar?

Sen var det dags att kramas hejdå, packa in oss i bilen och vända hemåt igen på vägar som simmade i mjölkvit dimma och där ljuset nästan försvunnit helt trots att klockan bara var två. Det är så mörkt nu, känner ni det? Som om persiennerna aldrig riktigt öppnas hela vägen utan bara silar trött ljus från morgon till kväll.

Men vad gör det, egentligen. När man kan spendera onsdagar på slott med bloggvärldens mest rödhåriga Sederbladska.

 

21 kommentarer till “Att ha gjort Kronovalls Slott igen.

  1. Byxorna, ja men de byxorna alltså – såå fina! Ja vad kan man säga, inget är som skånsk vinter på gott och ont, fast jag gillar det också. Vackra bilder som vanligt.

  2. Hej Emma!
    Ja. Nu e det mörkt o varmt i luften. Kom att tänka på att jag för bara två år sedan var på grötfest vid den här tiden o skulle hem i -23grader. Lite skillnad! Vi hade is på insidan av bilen.
    Hemkommen från Göteborg kan jag lämna ett tips till dig som älskar ost. På Linnégatan i en liten ostaffär finns den mest ljuvliga lagrade Stilton som du kan lägga på deras eget tunna knäcke m smak av pepparkaka och sedan ringla deras egen glöggglaze över. Det var så gott att man blev alldeles yr, ljuvligt!
    Susanne

  3. Vilket otroligt vackert ställe! Det är verkligen så man får ont i magen. Och så perfekt du har fångat det. Kram

  4. Vilka bilder du tar, och vilken text du skriver. Trivs verkligen här inne hos dig. Har nyigen hittat hit men kommer nog att stanna.
    Kram Anna

  5. Hejsan!
    Har följt din blogg ett tag men är dålig på att kommentera. Vilka underbart fina bilder du tar!
    En liten fråga om den vrålsnygga jackan från CN, är den från höstens kollektion eller modell äldre?
    Tack för en jättebra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg