Att kunna vinna all världens lyx.

 

Första gången jag kikade in på AgnesAmelia började jag skratta. Gå in kommer ni se varför. De har allt som jag älskar, alla varumärken och produkter jag brukar tala mig varm om. Det är som om jag satt ihop butiken själv för tusan.

Därför är jag nu extra glad att kunna presentera denna dundertävling i samarbete med AgnesAmelia. Det ligger två hela priser i potten:

Förstapriset är ett presentkort på 2000 kr (!) och
andrapriset är ett presentkort på 1000 kr.

Ja. Ni fattar ju vilken vardagslyx ni kan säkerställa för er själva en lång tid framöver med en sån vinst. Och för att vara med och tävla behöver du bara:

 1. Skriva en kommentar här nere och berätta vad du skulle handla om du vann och motivera varför du valde just det. Exempelvis: Jag skulle köpa en himla massa härliga doftljus och fylla hela lägenheten med, för jag har precis peppat mig själv till att byta jobb från ett jag inte alls trivdes med och då förtjänar jag minsann lite doftterapi.

Gilla gärna AgnesAmelia på Facebook här.

Tävlingen pågår till och med den 2 december klockan 15:00.

 

228 kommentarer till “Att kunna vinna all världens lyx.

  1. Jag skulle köpa rengöringsprodukter från Maison Belle och skura och fejja mitt hem så det doftar underbart till jul. Huset är nyrenoverat och nu behövs det sättas en ”doftstämpel”.

  2. Förstår att du skrattade. Känns som en klockren webbutik!
    Om jag vinner skulle jag köpa alla lyxiga tvättmedelsprodukter så kanske det känns lite skojigare att harva runt med all tvätt nere i ”theneverendingstory” (det är så jag döpt min tvättstuga)
    Kram

  3. Vilken härlig tävling!!!

    Jag hade köpt en hel drös med doftljus från Reunion. Dels för att göra det extra mysigt hemma, är så vansinnigt nyfiken på hur de är med tanke på allt positivt jag läst och jag gillar att de är ekologiska, men också för att ge bort såhär lagom till jul till nära och kära som jag tycker om för att sprida lite extra ljus och värme.

    Kram Lotta

  4. Åh vilken fin butik! Jag skulle välja Maison Belle tvättmedel, för att flaskan ser så himla fin ut och kan pigga upp vilken tvättstuga som helst! Sen gillar jag hela grejen med rena, naturliga ingredienser.

  5. Underbar tävling 🙂 Om jag vinner kommer jag att köpa Voluspa´s doftljus Ambre Lumiere och fylla hela lägenheten med dem! Vardagslyx för att pigga upp i vardagen (och för att dölja doften från mina inte-helt-rumsrena-små-kattungar, haha).

  6. Jag ääärrrr doftljus beroende. Och skulle önska mig det i massor. Just för att jag går igång på härliga dofter och för att jag känner bara… att jag är så himla värd att få vinna.. För en gång skull!!! Håller alla mina.. Två tummar tills tävlingen är slut.
    Krammmmmm pusssss
    Eva

  7. Tänk att få köpa spännande nya dofter att göra rent huset med nu när allt är så mörkt!
    Nytt och fräsct till huset, nytt och fräsct till mig:)

  8. Om jag vinner kommer jag njuta än mer av det liv jag nu lever och köpa lyxig rengöring. 😉 Från skitjobb och hatat boende i Malmö till drömjobb och husliv på ett vackrare ställe än jag någonsin kunnat drömma om. Allt detta med min underbara blivande man som stått bredvid mig under denna resa som inte alltid varit i närheten utan kul! Kramis

  9. Hej!

    Jag skulle köpa en massa från Maison Belle för nu är det snart dags att städa och göra det riktigt fint inför julen. Att städa är väl inte det roligaste jag vet, men med väldoft blir det åtminstone ljuvligt aromatiskt runt omkring en 😉 Sedan skulle jag testa alla doftljus som finns! Jag är så nyfiken på dem, den enda jag har provat förut är från Klinta och den är underbar – men jag drömmer om Voluspa och Reunion…

    Ha det bäst!! /Mira

  10. Att använda Belle är lika bra både morgon midda å kväll. Att känna hur gått och rent det doftar gör att man i lugn o ro kan sätta sig ner och softa

  11. Är mitt i en ganska jobbig återhämtning efter akut sjukdom och operation. Om jag vinner skulle jag köpt något som jag riktigt kan njuta av och inte unnar mig själv i vanliga fall.

  12. Är mitt i en ganska jobbig återhämtning efter akut sjukdom och operation. Om jag vinner skulle jag köpt något som jag riktigt kan njuta av och inte unnar mig själv i vanliga fall.

  13. Jag vill städa lägenheten så att den luktar jul och sedan tända mysiga doftljus och lägga mig i ett mjölkbad à la Cleopatra!

  14. Jag skulle köpa en massa doftljus framförallt chaidoften från Reunion. Det får mej på gott humör då jag kopplar samman det med dig och alla dina härliga inlägg här på bloggen.
    Kram Catarina

  15. Jag skulle köpa en massa doftpinnar från alla tre märken och ställa i varje rum. Eftersom jag är ganska duktig på att få gröna plantor vid liv, men aldrig riktiga blommor så behöver jag att det doftar lika gott som det ser ut att göra när man kommer in i min prunkande oas av gröna krukväxter. Dessutom har jag hört (från dig tror jag?) att doftpinnarna är bättre än doftljusen när det gäller oss som är lite smått överkänsliga mot starka dofter. Jag vill kunna välja styrka. 🙂

  16. Jag skulle vilja ha en hel massa Kinta massageljus, både med vildfikon och nytvättat. Brukar få min man att massera min stela nacke och värkande leder…att fylla bord och skänkar med dessa ljuvliga ljus..så blir det kanske lättare 😉

  17. Jo jag skulle köpa en hel drös med Heyland & Whittle doftljus då jag känner på mig att de skulle hjälpa mig att må så mycket bättre om man fick gå runt och dofta på ljuvliga ljus såhär i vintertid. Att kunna lysa upp den så nuvarande tråkiga årstiden. 🙂

  18. Jösses!

    Jag skulle frossa i doftljus, särskilt de från Kew Gardens. När jag har frossat färdigt skulle jag dela systerligt, i sann julanda, med min syster. Varför? Bara därför att julen känns som perfekta tiden att skämma bort sig själv och de man tycker om med något extra lyxigt.

  19. Med lite medgång och sköna dofter i hemmet kanske jag kan stå ut med att sitta på mina trasiga köksstolar och titta på en avbruten (!) kökskran eller diska min disk för hand eftersom diskmaskinen också gått sönder. Eller stå ut med att mannen ligger under bilen och försöker rädda den medan jag kokkar vatten till pulverkaffet, eftersom kaffebryggaren bestämde sig för att lägga av samtidigt som allt annat. Kan bli en mysig jul ändå tänker jag…med rätt stämning, några doftljus och lite vardagslyx!

  20. Jag skulle unna mig en massa lyx som jag aldrig annars skulle ha gjort! Allt ifrån doftljus till kroppsvård. Svårt att välja bara såhär på studs då man helst skulle vilja ha en av varje 🙂
    Kram Vanja.

  21. Jag skulle köpa massa doftljus nu inför höstmörknet och de skulle även vara roligt med lite nya fina ljus tills jag och min sambo flyttar. Det skulle göra våra myskvällar perfekta med alla härliga ljus som man kan välja mellan 🙂 Efter 6 år tillsammans så behöver vi lite lyxljus 😉

  22. Jag har efter flera års letande äntligen hittat mitt drömhus. Vid inflyttningen hade det vart fantastiskt att kunna fylla rummen med ljus från Voluspa för att förstärka känslan av att jag har hittat hem.

  23. Ojojoj….

    Doftljus från Reunion. Massor. Och de skulle stå på hyllan ovanför skötbordet. De skulle tändas INNAN blöjan byts. Finns doften ”anti-bajsblöja”? Om inte det så skulle jag välja dofterna citrongräs och lavendel vid citronträdet. Vänta det kanske är säkrare med doftpinnar… där behövs det endel eftertanke känner jag.

    Sen skulle jag gå loss på tvål från La Bruket. Salvia/Rosmarin/Lavendel doften känns otroligt tilltalande. Lavendel ska ju dessutom vara lugnande säger dem. Precis vad en småstressad mamma behöver.

    Och sist, men inte minst skulle jag shoppa loss på Maison Belle städprodukter. Japp, jag skulle falla för erbjudandet 5 för 4. Sen skulle jag städa järnet. Framför allt området runt skötbordet…. har jag sagt att det luktar urk där?!?!

  24. Min människa på jorden åker till Kina nu i veckan och jag ser honom inte igen förrän till nyår. Några doftljus kan inte plocka bort den lilla hand av längtan som kommer att krama om mitt hjärta eller ersätta doften av hans varma nacke på morgonen, men de kanske kan göra mina ensamma adventsfrukostar en aning lättare. Därför skulle jag köpa julpaketet från Reunion om jag vann.

  25. Ny webbutik för mig – med massor av fina julklappstips och skämma-bort-sig-själv-produkter! Jag skulle inhandla Voluspa och Reunion doftljus att ge bort i julklapp och doftpinnarna till oss här hemma. Alla i familjen älskar sånt som luktar gott!

  26. Jag vet PRECIS. Vad jag skulle köpa! Vi har köpt ett billigt förfallet gammalt radhus och rustar upp det själva. Med en liten på ett år och inga släktingar på kortare avstånd än 43 mil så får vi verkligen ligga i med hårdhandskarna. Mina händer är torrare än torrast och behöver handkräm, jag har färg på någon del av kroppen dagligen, till det behövs tvål. Badskum till avkoppling, ljus till lika så. För att avsluta med glittrande kroppsskräm och glittrigt puder! Det skulle få mig att orka lite till, ända in i mål!

  27. Alltså, huur mycket doftljus skulle man inte få för 2000 pix? Jag skulle shoppa doftljus och fylla vårt renoveringsobjekt till bostad med. Det behövs lite fint i allt det lite-mindre-fina.. 🙂 Och för 2000 skulle jag nog ge bort några doftljus till vänner också, så dyra gåvor brukar jag inte ha råd att ge annars så det hade varit kul.

  28. Härligt! Jag har skrivit upp torrmjölkspulver på inköpslistan efter en recension (belezablogg) om mjölksyrans underbara effekter, men om jag skulle vinna den här tävlingen så skulle jag unna mig Milk Bath Powder istället, finare förpackning, härligare doft (inbillar jag mig) och en strykning på Icalistan. (detta i kombination med ekologiska doftljus whopwhop!)

  29. Jag skulle testa massa (för mig) nya, roliga produkter, bara för att det vore så roligt! Ett doftljus från Voluspa (för det verkar ju ”alla” gilla), badolja från Pearl Essence, badmjölk från Au Lait och ulltvättmedel från Maison Belle. Ja, det skulle inte vara fel.

  30. Jag köpte mitt första voluspa-doftljus här om dagen (ett pyttelitet ett) och är nu gravt beroende, ett beroende som varken min studentplånbok eller all världens billiga IKEA-ljus kan tillfredsställa. Så lite pengar på doftljuskontot vore alltså inte helt fel…

  31. Om jag kammade hem förstapriset hade jag garanterat ballat ur och klickat hem nitton flaskor Maison Belle sköljmedel. Kan behövas då jag är fruktansvärt förtjust i att dränka mina kläder i lukta gott.

    Hade jag vunnit andra pris får det bli nio flaskor istället!

  32. Vi ska precis i veckan flytta in i vårt hus, som är ett gammalt hus från 40talet som behöver både det ena och andra för att rustas upp. Inte nog med det så kommer bebis nr två beräknad till 21 december så vi kommer inte hinna med så mycket innan julen. Särskilt inte när vi redan har en liten en på 14 månader som röjer runt som bara den. Därför skulle jag köpa både härliga doftljus och de härliga Maison Belle tvättmedel för att dölja allt som ska göras och fixas med goda dofter istället! 🙂 Så nu när det känns som att jag varit konstant gravid i två år och snart får återgå till min vanliga kropp får fylla mitt ”nya” hus med härliga dofter.

  33. Jag skulle jättegärna vilja vinna något i denna underbara tävling!
    Kanske är jag tråkig som tusan nu men eftersom vi har renoverat vårt kök i flera månader nu (och fortfarande inte är klara, dvs vi äter i soffan, ALLA måltider, med 2 barn…) och mannen har LOVAT att det ska vara klart innan jul så skulle jag så gärna vilja städa med lite lyx! Alltså Maison Belles rengöring! Tänk att få städa hela, det nyrenoverade, FÄRDIGA, köket med Maison Belle Jul….

  34. Oj vilken butik. Jag måste in och handla lite där:)
    Vilken rolig tävling!

    Oj om jag vann 2000kr tänk vad mycket man skulle kunna köpa tex 11st L:a Bruket med min favorit doft mörk vanilj eller 19st Maison Belle Tvättmedel. Tänk vad hemmet skulle vara roligt att städa och vad gott det skulle lukta… Jag hoppas jag vinner:)

    Kram Johanna

  35. ftersom det tydligen är meningen att jag ska tillbringa nästan all min vakna tid här hemma i huset (är det inte jag eller maken som är sjuk så är det vår son – vi har bara bollat förkylningarna mellan oss sedan början av september) så skulle jag frossa i doftljus! De både luktar ljuvligt och skapar mysfaktor i det tröstlösa vintermörkret. Jag har provat (och älskar) doftljusen från Klinta och Reunion Home så jag skulle välja några dofter jag inte redan provat (min bästa julmorgon t ex) och så låter Voluspas ”crisp champagne” spännande så det skulle jag också vilja prova! Blev det några pengar kvar? I så fall är huset i desperat behov av städning (hur mycket orkar man städa mellan egen sjukdom och vabbande liksom?). Maison Belles produkter kanske kunde göra det nödvändiga till något trevligare?

    Helt klart är i alla fall att man utan problem skulle kunna shoppa upp 2000 kr i denna trevliga webshop!

  36. Jag hade fyllt min trista stinkiga tvättstuga med Maison Belles produkter. För att dom är bra för miljön å snälla mot oss och för att dom luktar så ljuvligt. : )

  37. Julgalen som jag är skulle jag gärna vilja vinna Maison Belle Jul, en fantastiskt doftande rengöring som får mig att tänka på det bästa med julen och glömma bort tiden en stund. Min mamma ligger sjuk och har knappt varit på benen sedan juni, vilket innebär att jag försöker hinna med mitt heltidsjobb, mina barn, man och allt annat som hör julen till sammtidigt som jag försöker räcka till för min mamma och få henne att må bra och vara glad. Med Maison Belle Jul hade städningen gått lite lättare

  38. Jag hade beställt hem Maison Belle sprayer i juliga dofter för att sätta guldkant på vardagen som mestadels består av att torka upp efter en 7 månaders bebis som kladdar mat lite varstans.
    Hade även kunnat tänka mig lite väldoftande voluspa ljus i vårt nya hus!
    All lyx är mer än välkommen i en annars ganska oglammig mammaledighet;)

  39. Efter en ganska tuff höst har vi äntligen fått sålt vår lägenhet (för lite mindre pengar än vi tänkt oss) och kan nu lugnt flytta in i vårt nyinköpta radhus i januari. Där finns något jag längtat efter hela mitt vuxna liv; nämligen ett badkar! I det badkaret tänker jag spendera mången mysiga kvällar och lyssna på musik, klappa på min växande mage och vänta på våren och lilla bebisens ankomst.
    Så om jag skulle vinna skulle jag länsa tvål och spaavdelningen på oljor, krämer och skumbad från reunion och bohème. Och självklart ett par doftljus för att få till spakänslan (den sitter i doften).
    Jag behöver lugn och ro och harmoni. Ja, min sambo också!
    Men vi har inte riktigt råd att skapa det på egen hand…

  40. Eftersom jag har bott i Varberg i massor med år och även jobbat på kurorten så skulle jag ju helt klart fylla en låda mer produkter från L:a Bruket, vad passar bättre liksom!? Men eftersom jag är doftallergiker så vågar jag inte go nuts bland doftljusen… Däremot skulle jag vilja prova doftpinnarna med juldoften. Och Au Lait-krämer och så vill jag prova Maison Belle-produkterna för en underbar nystädad/nytvättad doft i lägenheten!

    Men varför just jag skulle vinna? Jo, för att jag kämpat som ett djur utan pengar det senaste året, ensamstående med min son och ÄNDÅ klarat min skola, fixa allt vi behöver och för att jag är så in i bomben stolt över mig själv! Jag gav inte upp och nu kan bara saker och ting bli bättre! That’s why! 🙂

  41. Det är verkligen saker som skapar en lyxig vardag!
    Jag skulle vilja fylla min lägenhet med härligt doftande ljus och ge dem i julkapp till mina barn, min syster och mina föräldrar. Jag är övertygad om att produkterna för städning och tvätt ger motivation att ta itu med vardagssysslorna, och skapar ett välbehag efteråt med sina härliga dofter. Det är verkligen i vardagen dessa saker gör skillnad!
    Eftersom jag inte själv unnar mig lyxen av dessa produkter, hoppas jag innerligt att jag har turen att vinna dem!

  42. Wow vilken webbutik, som en godisaffär:)). Jag skulle frossa i rengöringsprodukter från Belle Maison, och sedan ställa dom fina i vårt nya badrum. Där skulle jag även vilja ha underbara doftljus från Voluspa. Vilken grej, vilken dröm!!
    Ha det gott.
    Kram Maria

  43. Jag skulle skicka en ask med tvålen Love You (gillade namnet) till vår 19 årige son som befinner sig i Australien.han har varit borta sedan första oktober.Det blir första julen utan honom, han har räknat med att vara borta i ett år.sedan tända lite ljus från L:bruket med doft av Cedrträd och få del av lite Australinsiska dofter i jul.

    Det fanns mycket man kunde shoppa !

  44. Åh vilken fantastisk webshop, tack för tipset, hamnar defenitivt under ”favoriter”
    Om jag vann skulle jag def köpa lyxigt, miljövänligt tvättmedel från Maison Belle samt doftljus a´la Kew gardens, vilket väcker fantastiska minnen från min tid som aupair då jag bodde i Kew, alldeles brevid ”gardens”!

    mvh Jessica

  45. Ljuvliga , underbara butik!
    Jag skulle minnsann köpa Au Lait Milk bath powder och bodylotion och ta ett varmt bad varje kväll när barnen laggt sig och till dom dagar när jag av en eller annan anledning inte hinner med ett bad skulle jag köpa deras duschtvål för att ändå kunna njuta den stund jag har för mig själv om dagarna. Det får mig att koppla av, det är vardagslyx för mig!

  46. Är hög-gravid & har 4 dagar kvar att arbeta. Snart kan jag äntligen ta det lugnt & bara längta <3
    Skulle jag vinna det här fantastiska priset så hade jag köpt doftljusen från Reunion som du skrivit så mycket bra om & frossa i Maison Belle's produkter (älskar dom). Det skulle verkligen sätta guldkant på mitt boande här hemma!

  47. Jaa du. Varför just jag? Jamen julen är speciell. Min man och jag träffades på Spray Date ( när det typ var ganska nytt 2000) under hösten. Träffades första gången på riktigt i slutet av november och i december var det vi! Och har så varit sedan dess. Den första julmånaden tillsammans fick min älskade fransman en rejäl dos jul i form av alla dofter som jag älskar och framför allt så bakade jag heeela tiden. Vi blir alltid extra kära under december. Sedan föddes vår älskade son den 19 december några år senare och då mös vi järnet på BB. Så hela december är kärlek liksom. I år kommer stora franska släkten. Och jag vill gärna bjuda på julskurat hem och juldofter till max så de liksom fattar hur underbar julen i Sverige är! Vinner jag så hittar jag hjälpmedlen hos AgnesAmelia. Så om jag vinner är det Inte för att jag haft det tufft. Utan för att julen är kärlekens högtid och jag vill hylla kärleken tillsammans med min älskade man och dem jag fått köpet!

  48. Oj! Med en sådan summa på presentkortet skulle man ju verkligen kunna gå bananas på härliga produkter! Något som definitivt skulle finnas i min varukorg är L:a Brukets tvål Mörk Vanilj. Jag fullkomligt älskar vaniljdoft och öser på med vaniljljus i massor på kvällarna och har vaniljnoter i alla mina parfymer. Lite väldoftande tvål skulle ju toppa vardagslyxen till max!

  49. Doftljus från Voluspa för hela slanten!
    På min 40-års fest för de närmsta väninnorna i februari kommer jag att överraska med goodiebags:)
    Om jag vinner så kommer definitivt ett ljus från Voluspa/AgnesAmelia ligga däri och det kommer att bli uppskattat som tusan.
    När jag tänker efter så blir det kanske inte bara favoritljusen ”för hela slanten”, för guud vad mycket som passar i en goodiebag som finns i den här webshopen 🙂

    Kram Sandra

  50. WOW…….jag skulle shoppa järnet på L:A brukets grejer…..underbara produkter och fantastiskt vackra att se på…..det är jag värd efter alla min löparvändor den här hösten!

    Kram
    Linda

  51. Vilket bra tips på webplats! Många favoriter finns där. Om jag vinner skulle jag bla köpa tvål. Som det är nu har jag bara unnat mig en flytande tvål från L:a bruket. När den tog slut fyller jag på med billig ICA-tvål… förpackningen är ju fortfarande snygg, men innehållet är ju inte riktigt samma sak som originalet… Så jag skulle fylla på med tvålar, och så skulle jag vilja prova doftljus! Jag har varit emot doftljus, men har hört och läst så mycket om doftljusen som finns på webplatsen, så det skulle jag välja också 🙂

  52. Wow… har vanligtvis ingen tur i tävlingar men denna vill jag inte missa!
    Ska för första gången i mitt liv (är 43 år) vara själv i jul pga jobb.
    Så ledig tid ska jag bara ta hand om mej själv och mysa… gärna med doftljus
    från Voluspa och ”bada i mjölk”.
    / Mia

  53. Väldigt trevliga produkter- jag registrerade mig för att shoppa loss (eftersom jag aldrig vinner *s*), och oj vad det kommer att lukta gott hemma nu 🙂
    Och om jag mot all förmodan skulle vinna så skulle jag köpa resten av sortimentet, hehe 😉

    (dock lite irriterande att det står att man får frakfritt över 700, men jag som fyllde varukorgen med EXAKT 700 får inte frakfritt…tycker <=700 liksom)

  54. Ooooh! Om jag vann skulle jag lyxa med lite av varje. En god tvål och en väldigt massa doftljus. Anledningen till att jag vill vinna? Jo, jag fyller år precis innan jul. Som vuxen blir jag inte firad längre. Alla har fullt upp innan jul och alla köper hellre klappar till barnen än till mig. Med all rätt såklart. Men nu fyller jag lite minijämt (35) och skulle bli så förtjust om jag vann så ni förstår inte.
    Puss & kram

  55. Oj vad härligt!! Jag skulle köpa massor med underbart mysiga doftljus, både till mig själv och till mina vänninor i julklapp. 🙂

  56. Jag skulle vilja vinna en stort paket med juldoftande ljus att tända i hela lägenheten och kunna njuta av dofterna. Helst av allt skulle jag vilja vinna ett ljus som doftar som julgran eftersom jag är allergisk mot gran och det känns inte som en riktig jul när det inte luktar gran hemma <3 Dessutom tål jag inte heller ingefära att äta och skulle vilja ha pepparkaksdoft i hela lägenheten – jag älskar julen och vill njuta av den även fast jag är allergisk! <3
    Kram!

  57. Åh vilken härlig tävling och sida! Om jag vann så skulle jag köpa en herrans massa doftljus och maisonbelles städ och tvätt produkter. De flesta skulle ha juliga dofter så att mitt hem luktade som en julparadis. Det är jag värd efter att ha gett mig själv ett års studieuppehåll för att få komma ikapp mig själv. Det bästa beslut som jag någonsin tagit, att jobba deltid på en underbar liten förskola och regissera ett spex på kvällarna samtidigt som jag planerar mitt bröllop och lär mig lyssna på kropp och själ igen. Leva i nuet och lyssna på magkänslan, tog mig några år med magkatarr och migrän innan jag insåg det, att vardagslyxx är den bästa lyxen.

    kramar Andrea

    1. Knappeländen… Jag börjar om… Jag är På G igen. Efter ett års sörjande av mitt ex så har jag ett nytt span. . Jag skulle köpa Au Laiits bad produkter och Spaa mig vacker doftande och mjuk. Min bostad skulle bli städad Maison Belle produkter och mysas till med Voluspa. Sen skulle jag bjuda honom på middag. Och då hoppas jag få användning av ett Honey lip balk från Heyland&Whittle.
      Kram Victoria

  58. Min goa son Ludwig fyller två år idag..
    Istället för att blåsa upp ballonger,samla alla vänner till hejdundrande kalas och skratta tills tårarna rinner,så har jag idag torkat spyor, fyllt tvättmaskinen otaliga gånger, försökt få i honom mat samt torkat tårarna som rinner.
    Vår fina kalasdag blev en värdelös magsjukedag och därför skulle jag vilja vinna både presentkort på städgrejer,tvättgrejer och doftljusen som ser ut att lukta ”like heaven”.

    Alla vet att lukten av magsjuka är lika hemsk som känslan när man måste ställa in ett kalas som hela familjen längtat efter ett helt j*klans år.

  59. Hej där!

    Min underbara tvillingsyster har precis köpt sig sin första egna lägenhet. En såndär man drömmer lite om med plankgolv och havsutsikt. Den var egentligen alldeles för dyr men för vacker för att låta bli. Därför skulle jag gärna vilja vinna ett presentkort hos denna fantastiska butik AgnesAmelia så att jag kunde få köpa henne underbara inflyttningspresenter/julklappar!

    Till exempel denna
    http://www.agnesamelia.se/products/13-svarta-vinbar-med-sommardagg.aspx

    eller denna
    http://www.agnesamelia.se/products/34-flytande-tval.aspx

  60. Om jag vann så skulle jag köpa L:A brukets vackra tvål i pumpflaskan. Och ja, för 2000 kr blir det några stycken! Vet ni varför? För att varje gång jag ser den fina pumpflaskan i en bostadsannons så blir jag påmind om min dröm och affärsidé om att få göra vackra bostadsmarknaden lite vackrare. Det kanske är en naiv tanke men jag tror att om jag varje dag springer på den där flaskan i mitt eget badrum blir jag i alla fall påmind lite oftare, och tänk om det då skulle bli av att göra någonting av den där idén så småningom då? Så 11 flaskor tvål-påminnelse hoppas jag ska göra susen för min del 🙂

  61. Vilken supertävling! Skulle jag ha den fantastiska turen att vinna skulle jag faktiskt köpa en massa nya städprodukter. För jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att städa, men med massa nya och fina produkter som dessutom luktar gott, skulle det bli mycket lättare att städa.
    Gillar på facebook sedan tidigare, liselotte andersson

  62. Skulle jag vinna skulle jag köpa tvål, linnevatten och ljus från L:A BRUKET för hela pengen. Jag gillar deras produkter, tvålar och oljor som är ekologiskt framställda och inga artificiella konsistenser, färg eller doftmedel är tillsatta. Det tycker jag är bra. Jag ser när jag går in på AgnesAmelias hemsida att de är lite billigare på L:A BRUKETs produkter så jag får extra mycket för pengarna!

  63. Eftersom jag har en underlig fetish för skurmedel så skulle självklart Maisonprodukter bli mitt val. Underbara dofter och snällt mot miljön. Bättre blir det inte….

  64. Efter fyra år på en av Sveriges tuffaste utbildningar, år fyllda av tårar, nerver och förlorad sömn, har jag ÄNTLIGEN landat mitt absoluta drömjobb!
    Under min utbildning har jag någon gång unnat mig dotljus från Reunion och Voluspa, men har aldrig haft dem tända mer än någon timma, för att spara på dem! Nu, om jag vinner, kommer jag ha dem tända en hel kväll, och njuta av att hårt arbete lönar sig!

  65. Hej! Vilken fantastiskt frikostig tävling! Kul att du har dem så man får chansen att hitta trevliga webbutiker. Jag skulle vilja vinna för att jag efter jul kommer börja arbeta på mitt jobb. Som förvisso är ett bra jobb, men konstig känsla efter fyra år som föräldraledig. Jag hoppas jag kommer kunna hinna unna mig lyx iform av tex Champagne Crisp produkter även då. Så det inte bara blir vardag-vardag. Alltså. Jag skulle önska mig Voluspaprodukter om jag skulle ha turen att vinna.
    Kram Hanna

  66. Tvålar till snoriga barnfingrar, L:a Brukets magi smutsen skingrar.
    Doftpinnar från Voluspa med vanilj, det passar ypperligt just min familj.
    Några Reunion-doftljus jag också vill slå in, så även min släkt ska få stilla hungern sin.
    Ni hade gjort vår jul! Kramar!

  67. Men åh, vilken dröm! Jag skulle handla handtvål från L:a bruket. Det här med lyxiga handtvålar bara älskar jag! Sen skulle jag köpa doftljus från Voluspa också. Älskar doftljus men har en make som liksom inte fattat grejen med det. Så jag tänker att om man skaffar en riktigt lyxig variant, då MÅSTE det väl gå hem?

  68. Jag skulle först beställa doftljus från Boujies, jag älskar London såklart men främst för att mitt käraste hjärta är engelsman. Nu är han dock på andra sidan jordklotet och dyker och kommer att göra det några månader till och jag pluggar. I Uppsala. Så du förstår att det är långt för ett längtande hjärta. Det blir åtta månaders längt denna gång. så allt mitt blåmärksömma hjärta vill just nu är att vältra mig i väldoft, voluspa, reunion (ska testa chai), l:a bruket(är så nyfiken på mörk vanlij tvål) och såklart maison belle. Väljer juldoften nu när det lackar mot jul och apelsin/rosmarin efter. & tvättmedlet får såklart inte glömma tvättmedlet!

  69. Har länge velat ha de fina och ljuvligtdoftande voluspaljusen, men eftersom min ekonomi just nu inte tillåter några extra lyxiga ljus får jag nöja mig med Ikeas 100 pack:) inget fel på varken Ikea eller deras ljus, men det är ju inte voluspa… Därför skulle jag bli så glad om jag vann lite lyx i min annars så novembertråkiga och fattiga tillvaro;)

  70. Det vore härligt att få vinna,
    och i drömmar ljuvligt försvinna.
    En stilla stund i ro,
    med Klintas ljus i mitt bo.

    Mvh Helena

  71. Jag, som haft ont om pengar de senaste åren och är mycket för feng shui:ande överlag, skulle ta chansen att frossa i nöjet att köpa finfina julklappar till mina nära och kära. Det verkar ju inte finnas något onödigt överhuvudtaget i AgnesAmelias nätaffär!

  72. Jag går hemma på dagarna med en 7 veckors bebis och en två-åring och kan konstatera att det blir en hel del bajsblöjebytande och kräks på tröjan-borttagande. Inte direkt mina favoritdofter om man säger så. Så därför skulle jag antagligen beställa en drös av Voluespa-doftljus för att kompensera för odören. Och kanske lite L:a Bruket-produkter för dom har ju blivit så sjukt hypade på sistone. Ja, så skulle det nog bli!

  73. Åh vilken fantastisk tävling! Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag definitivt välja en massa Maison Belle produkter eftersom jag vet av egen tidigare erfarenhet att det är bra produkter som lämnar en härligt god doft i huset efter att man har använt dem. Jag använder mig i princip bara av Maison Belle nuförtiden och att de dessutom är ekologiska = stort plus. En vinst i denna tävling skulle göra mig och plånboken oerhört lyckliga! Speciellt nu inför julen 🙂 Julstädningen blir definitivt roligare!

    Kram Jenny

  74. Om jag skulle vinna presentkortet så skulle jag handla Maison Belle allrengöringsmedel och städa hela huset med det. Sen skulle jag byta ut alla våra fula tvålburkar till L:a Brukets fina flaskor. Så skulle jag ännu handla några Voluspa, Klinta och Reunion doftljus för att få en riktigt skön och fräsch doft i huset. Så nu hoppas jag bara på bra tur så alla dessa sköna saker får komma hem till mig. 🙂

  75. Åhh, jag hade älskat att vinna den här tävlingen, då hade jag fyllt mint underbara hem med massor av doft ljus! Min sambo och jag tänder massa ljus/doftljus varje dag så det hade kommit väl till användning. särskilt nu när det är mörkt, kallt och grått ute..
    AgnesAmelia innehåller massa mysigt, underbart som jag hade älskat att ha hemma hos mig.
    Håller mina tummar och tår!
    Kram

  76. Ååå för två tusen skulle jag plocka lite från varje kategori… finns ju hur mycket härliga grejer som helst att välja på =) Hoppas, hoppas. Kram på dig.

  77. HERREGUD Emma vad jag vill vinna detta!av sjuttiotalet anledningar men mest för att jag verkligen försöker ha ett hem som i reportagen i family living men det gåååår inte med en 15 månaders bebis, dagis och heltidsjobb. Så jag stoltserar med min enda maison belle produkt i badrummet, tydligt, så att gäster inte ska märka blöjhinkedoften, jamen kort sagt, ibland måste man fuska sig fram, så jag hade valt något ur varje kategori, men kanske köpt liiite mera av ljuset som doftar chai, vi känns helt enkelt som en chai familj med mycket hjärta och chai har en liten lugnande effekt och det kan behövas när man går på mosad clementin på väg till toaletten och man inser att den minsta medlemmen i familjen dragit ut allt toalettpappret och sitter och äter på det. Haha. AgnesAmelia har allt ett kärleksfullt hem behöver, och vad mitt hem behöver för att dölja det faktum att man inte alltid orkar dammsuga eller plocka undan alla leksaker på golvet.

  78. Jag skulle sätta ut en massa underbart vackra och ljuvliga doftljus överallt i huset och försöka glömma bort alla tusen leksaker som finns överallt i vartenda hörn av huset. Lite lyx i all kaos.

  79. Jag skulle välja något ur Maison belle sotimentet städ/tvätt. Av den enkla anledning att jag aldrig provat något ur den serien och hört så mycket gott om produkterna.Skulle kännas lyxigt att få den chansen.

  80. Åh, jag skulle så gärna vilja ha tvättmedel från maison Belle! Vi har precis flyttat till hus och har fått en egen tvättstuga som behöver lite kärlek då den fått jobba hårt första tiden med bebisbajs och bebiskräks. Vore dessutom underbart med kaneldoftande kläder till jul…

  81. Åhh vilken tävling! Den vill jag bara vinna.
    Tänk va härligt att få skura upp huset med underbart doftande MaisonBelle produkter och sen fylla det med väldoft från Reunionljusen. Mmmm lovely,jag älskar dom ljusen.
    Tack för en helt underbar blogg med såå mycket inspiration och glädje!

  82. Jag skulle välja allt av rengöringsmedel från maison Belle.
    Jag och barnen är utan bostad snart. Jag vet inte var vi ska bo sedan men oavsett var det blir jag ska jag göra det så fint och hemtrevligt för barnen och rena dofter hade verkligen satt en guldram på den tillvaron.

  83. Here we go again, gryyyym tävling!

    Jag hade nog slått till på paketet om 3 st doftljus från Voluspa. Detta för att jag inte kan välja bara ett… Sen anser jag att jag behöver det som en lite tröst, just nu blir inget som jag vill… Det är strul hemma, strul på jobbet, strul med vissa vänner! Så tyvärr blir det mycket hemmatid själv med filten uppdragen över huvudet & tårar som rinner. Vem behöver inte lite vardagslyx att peppa sig själv med då?

  84. Ojojoj! Jag skulle köpa städprodukter en masse eftersom de är miljövänliga och doftar helt galet underbart. Resten skulle jag spendera på Reunions doftljus, strössla med dem till nära och kära, för en sån fantastisk wellness ska man inte hålla för sig själv. De förtjänar all uppmärksamhet de kan få de där ljusen!
    Hej från mej 🙂

  85. Jag skulle välja Julpaket med te, några doftljus som luktar jul och lite rengöring. Sedan när allt var städat och fint skulle jag tända ljusen och slänga mig i soffan med ett leende på läpparna och njuta av en god kopp te.
    Det är livet…………

  86. Helt klart skulle jag köpa massageljus från klinta, apelsin & ingefära. Svårt att varva ner i allt livspussel just nu så massage, levande ljus & god doft kanske kan hjälpa till så jag kan bli mig Själv igen! Kram!

  87. Min första tanke blev läppbalsam. Historien bakom den tanken är när jag läste till barnsjuksköterska och jag och mina kurskompisarvpluggade och gjorde paus för husfruarna och då självklart favoriten maria montazami. Vårat trademark blev då hon tar sitt läppstift o säger : toppen!! 🙂
    Gillar såklart på fb!
    Kram

  88. Vilken underbar webbutik, den har jag lagt till bland mina favoriter!

    Om jag vinner kommer jag spendera obscena summor pengar på doftljus från Voluspa och tvål från L:a Bruket. Dessa kommer jag skicka till min älskade syster, som är min inspirationskälla och bästa vän och som just nu har det tufft och förtjänar all njutning hon kan få. Och okej, några av dem kanske jag behåller själv 🙂

  89. Jag skulle köpa en massa rengöringsmedel och så skulle jag städa huset riktigt ordentligt inför julen med Maison Belle jul. Det tråkiga jobbet skulle kännas mycket roligare med härlig doft.
    Gillat på FB
    🙂

  90. VOLUSPA for all the money!
    Med snart 2 blöjbarn (i väntans tider) behövs det lite sköna dofter både här och där… 😉

  91. Vilken härlig webbutik!
    Till mig själv skulle jag köpa så mycket som möjligt från L:a Bruket då de inte bara gör ekologiska produkter men har också ursnygga förpackningar. Till min älskade make, mitt allt, skulle jag även köpa Klintas massageljus och ge honom en omgång. Han har det tufft just nu då han fått ett ”återfall” av sin depression så han behöver all omtanke och kärlek han kan få nu. Han går dessutom på pappaledighet för att ta hand om vår älskade son åtta månader framöver om ett par veckor och är lite orolig för hur det ska gå (självklart kommer det gå utmärkt!).

  92. Tur och retur Köpenhamn idag med en sak i sikte, Maison Belle’s julrengöringsspray. Vid gott mott trotsade jag ösregn, grymtande make och söt (läs småsur) 2,5 åring i sulky och tog mig an Illums Bolighus som länge har haft de väldoftande rengöringssprayerna som jag älskar. Gissa om jag blev paff när det inte fanns. Julspray och Voluspaljus, oh my! Det är vad jag skulle shoppa loss på i den fina webshoppen (prissumman hade också räckt till att få testa på ett Kewljus, jippi).

  93. En överraskning till en badtokig man:)
    Min man älskar att bada, för honom är en timma i badet den perfekta avkopplingen efter ett hårt träningspass eller en dags hårt arbete. Jag skulle vilja överösa honom med Au Lait Milk bath powder för det är han värd. Han är min klippa i livet!

  94. Jag skulle så klart köpa en hög med doftljus, tvålar och tvättmedel eftersom jag som alla andra verkligen förtjänar att ha ett hem som luktar gott. Det skulle bli en härlig morot för att bli färdig med storarumsrenoveringen som pågått i 5 månader nu. Lycka till alla medtävlande :)!

  95. Åååh jag hade köpt doftljus från Reunion!!
    Då jag är gravid med vårt första lilla hjärta, är jag väldigt känslig mot dofterna i vår lägenhet och nästan fått dille på doftljus!! Får inte nog, skulle vilja ha/ och behöva hihi, hur många som helst! 🙂

  96. Drömmen vore att få kura ner sig i ett varmt Skumbad, kanske med en väldoftande olja, där
    jag också tänker mig flera tända ljus.. Allt detta efter en lång och gråtrist dag med skola och jobb skulle lätta upp den annars så mörka tillvaro vi för tillfälligt befinner oss i!

    Vinterkramar från My

  97. Jag skulle välja lite av varje, eftersom det är en sån stor summa! Några väldoftande doftljus som jag skulle placera lite här och var. Lukta och le. Gå in i den vanligtvis tråkiga tvättstugan och le igen, av vetskapen att tvätten kommer dofta ljuvligt! Tvätta händerna och le igen:-)! Vardagslyx när det är som bäst! Älskar alla dessa produkter, och fina etiketter som lyser upp tillvaron! Puss

  98. Åh, vilken underbar webbshop! Jag och min sambo ska för första gången bjuda in till det årliga julfirandet med släkten som kommer från alla världens hörn. Tänk att då få tända ljuset ”min bästa julmorgon” när vi alla sitter samlade runt frukostbordet. Lyckorus på det!

  99. Helt fantastisk tävling och vilken underbar hemsida! Om jag vinner så ska jag frossa i Velouspa’s ljuvliga och härligt lyxiga ljus.

  100. Om jag skulle vinna skulle jag ge min mamma ett underbart Voluspa ljus till min Mamma, som dagligen hjälper min mormor som lider av demens men inte fått boende ännu.. Det är flera samtal om dagen då hon är förvirrad och det är dagligen handling så hon har fullt upp från Jobbet tills Läggdags vore kul att få ge henne ett härligt ljus att tända när hon varvar ner speciellt nu i Jule tider då jag är arbetslös och inte har råd att lägga pengarna på sånt annars..

  101. Jag skulle skämma bort mig själv med spa-produkterna – flytande tvål från L:a Bruket och Au Lait. Efter att ha mått dåligt och blivit totalt dränerad på energi på jobbet under alldeles för lång tid, har jag tagit det läskiga beslutet att ta tjänstledigt till våren. Jag blir utan inkomst och jag får många frågor om vad jag ska göra istället. Vet inte!! Pausa, tänka, hitta tillbaka, få en massa energi över till mina egna barn. Bara vetskapen om att jag ska vara ”ledig” till våren har fått mig att börja ta mig upp ur mitt ”träsk”. Jag känner hur glädjen har börjat bubbla i min kropp. Detta kan bli precis hur bra som helst!!

  102. Jag skulle köpa just ett gäng doftljus i fina burkar, från Voluspa som jag länge velat köpa.
    Varför? Jo, därför att jag inte köpt några än. För att jag väntar, jag väntar på att han ska flytta ut så att jag kan flytta in igen. Kärleken tog slut, men inte livet. Det nya livet innehåller en massa snygga väldoftande grejer som jag som ensamstående studerande tvåbarnsmamma (!) vet att jag kommer uppskatta! Det är nåt att tänka på de kvällar man bäddar extrasängar hos kompisar med en klump i halsen.

  103. Åh jag skulle välja doftljus från Voluspa…hmm…och tvättmedel från Maison Belle….och tvål från L:a Bruket… och duschtvål från Au lait…Ja herregud jag skulle gå helt bananas i hela butiken. Och varför borde jag vinna? Ja kan det räcka med att jag är jag ? 😉

  104. Oh vilken tävling med så grymt sortiment. Jag vill fylla hela min nya lägenhet som jag får tillgång till några dagar innan tävlingens slut. Doftljus från Voluspa, tvål från La: Bruket och typ aaalla produkter från Maison Belle. Oh så GLAD jag skulle bli!

    Och varför jag förtjänar att vinna? För att jag äntligen lyckats ta mig ur ett destruktivt förhållande och köpt mig en liten lägenhet som egentligen är både för ful och för liten men livets känsla får mig att se allt så ljust nu. Så efter jag stretat färdigt med all renovering i nya hemmet vore det pricken över i att få pynta med alla underbara produkter från AgnesAmelia.

    Oh, hoppas hoppas!

  105. Jag skulle köpa mängder av doftljus och fylla hela huset! Om det blir något över satsar jag på rengöring från Maison Belle för att lyxa till det ytterligare! Känns som jag är värd lite extra lyx nu när jag äntligen tagit tag i min framtid genom att börja studera till ett yrke som ligger mig varmt om hjärtat!

  106. Eftersom jag har en ny hobby, ”köpa-gamla- smutsiga-linne/dukar/lakan/handdukar- på- konstiga loppmarknader” skulle jag behöva litervis med miljövänligt Maison Belle Tvättmedel och Mjukmedel! Sen med 2000 kr skulle jag väl kunna kasta in någon fin julklapp från L: a Bruket till min allra sötaste kompis. Hedvig

  107. Jag skulle lätt köpa lyxiga rengöringsprodukter från Belle Masion! Med de skulle jag städa min nyrenoverade lgh. En lgh jag med stolthet kan säga att jag själv renoverat och fixat! Städadet är det sista pricken över i ett! Sen skulle jag köpa ett doft ljus till min underbaraste mamma:)

  108. My Gawd! Jag skulle gå helt bananas i webshopen och köpa doftljus och doftmedel och doftpinnar till hela huset. Men vet du vad? Då jag aldrig vinner tävlingar som denna på din sida känns det lite trist. Jag hoppas och hoppas, speciellt denna jul då hela familjen äntligen firar tillsammans. Det vore ju fantastiskt med en liten förskottsklapp för att få hela huset så där härligt, juligt, mysigt med produkter från AgnesAmelia. En liten liten hemlis – jag har redan handlat ett doftljus…..

  109. Åh, perfekt! Jag har precis för första gången unnat mig en tvål från Lilla bruket, och OMG vad härlig den är! Jag skulle fortsätta på samma spår med härlig väldoft i badrummet och städprodukter, så det kanske blir en liten aning mindre tråkigt att putsa och feja.

  110. Jag bor I Kina, landet där det är omöjligt att hitta rengörnignsprodukter som inte är fullpackade med kemikalier av alla sorter. Så jag önskar mig Maison Belle Tvättmedel så att jag kan tvätta våra kläder utan att få ett helt gäng kemikalier på köpet!

    Håller tummarna!

  111. Hej,
    Jag skulle gå fullkomligt bananas och köpa fina doftljus från Kew och alla fina produkter från Boheme. Perfekta julklappar till mig 🙂
    Kram

  112. Jag skulle gå bananas på reunion doftljus,de verkar ju helt underbara! och kroppsprodukter med mjölk i….Au lait….låter som nåt man vill äta ist.de bara måste ju vara superdupervardagslyxiga för en heltidsarbetande mammi som efter nyår ska försörja hela 3barn+man+hund+katter på min fantastiska landstingslön..mannen blir arbetslös.då skulle lite vunnen lyx verkligen pigga upp,oss bägge!

  113. I januari går flytten till nya huset och äntligen får vi ett badrum med badkar! Om jag vann skulle jag handla SPA-prylar och doftljus. Sen skulle jag låsa in mig i badrummet, glömma flyttkartonger, man och barn och bara tänka på mig själv.

  114. Om jag vann, vilket jag naturligtvis inte gör, skulle jag ösa luktgodis över hela min familj. Vilken lycka både för mig och för dem som får dessa lyxprodukter i gåvor. Och när jag sedan möter dem känna doften som jag känner igen…..från mina gåvor.

  115. Vilken dröm tävling!! Skulle så klart lägga det mesta på att bara lyxa till det med Voluespa-doftljus. Bara för att jag kan!! Vilken härlig känsla det skulle vara 🙂

  116. Ibland känner jag mig som en dörrmatta och är nästan dum-snäll. Jag behöver tänka på mig själv och att lyxa till med härliga doftljus skulle passa perfekt.

  117. Jag skulle köpa en massa doftljus, för att det är något av det bästa jag vet och för att jag såg några dofter som min känsliga pojkvän skulle acceptera! Till exempel reunions solmogna hallon.

  118. Jag skulle slå till på ett gäng produkter från L:a Bruket. Jösses vad mycket fint! Både för kropp och själ, vilket är guld värt!

  119. Oj, helt fantastisk webshop! Om jag vinner skulle jag go bananas bland alla Maison Belle’s rengöringsprodukter. Jag är en doftjunkie av högsta rang, och har mer eller mindre fått förbud av min sambo att lägga mer pengar på detta. Men hallå, inte kan man hjälpa om man vinner en grym tävling 🙂

  120. Skulle köpa lilla brukets tvål, dofljus och hundschampoo. Härliga och underbara produkter, visst de kostar en slant men när man använder dom är det riktigt vardagslyx! Just vardagslyx kan man inte få för lite utav och de är så jag känner när jag använder Lilla Brukets produkter=lyx! Skulle så gärna vilja testa hundschampoot på vår lurviga cocker, men har inte klickat hem det ännu. Hade varit kul att unna hunden lite vardagslyx oxå!

  121. Åh, jag skulle välja; sköljmedel, doftljus som doftar mörk vanlij eller kanske när höst går mot jul…städprodukter, framför allt fönsterputset så kanske förlossningen kommer loss…
    Är höggravid och har drabbats av någons sorts städ hysteri, älskar sköljmedel har köpt alla som jag tycker doftar gott på affären, väljer omsorgsfullt olika sköljmedel till olika maskiner. Min man doftar just idag någon blandning av persika och apelsin eftersom jag tyckte de passade en tvätt av grå kläder!! Hans chef undrade vad de vad som doftade så blommig på mogonmötet. Ja, ni hör ju jag behöver ett nytt doftområde! Skulle nog välja doftljuset från Reunion också, som doftar New York.. kanske behövs någon lite mer manlig doft också, så min man står ut.

  122. Jag och min man är precis uppe i en badrumsrenovering som kommer bli färdigt lagom till jul…så vad skulle passa bättre än att pimpa badrummet lite doftpinnar och några härliga tvålar?! Och du, tack snälla för tipset om webbshoppen…har en känsla av att hemmet kommer lukta väääldigt gott framöver 😉

  123. Jag skulle köpa massa ljuvligt doftande städprodukter.
    Vi har haft en tuff sommar och höst, blev totalt lurade av en byggfirma när vi behövde hjälp med huset, allt måste göras om. Tufft både ekonomiskt, psykiskt och fysiskt! Allt är en enda röra både utomhus och inomhus, storstädningen är lagd åt sidan. Så när allt är färdigt är det dags att ta tag i det. Så till jul blir det en ordentlig grovstädning, och vad passar väl bättre än en massa ljuvligt doftande städprodukter?

  124. Vad skulle inte passa bättre än att städa in julen med den härligt doftande Maison Belle Jul för att sedan tända upp härliga diftljus från L:A Bruket! Jag skulle även unna mig ett läppbalsam från Heyland & Whittle. Hade hoppats att det även skulle finnas hundschampo från L:A Bruket då det snart börjar bli dax för första badet för min lilla Cavliervalp och har suktat efter att kunna få köpa det till honom.

  125. Om jag vann så skulle jag köpa soap in a tin, Love You tvålen. Jag skulle köpa 30 stycken för att ha som gästgåva på mitt och fästmannens bröllop i april. De skulle få en tvål på sin tallrik bunden i vacker cellofan med silvriga och rosa snören! Tänk vad glada de skulle bli av en så fin gåva. Jag hade blivit det, och jag hade blivit ännu gladare av att få ge gästerna dessa. Att det står Love You på dem är som pricken över i:et. Vi älskar ju dem som är där för att fira vår dag och kärleken ska ju flöda i massor då! Kram

    Ps, har gillat på FB Tina Carlström. Ds

  126. åh, jag skulle köpa hud- bad- och kroppsolja (båda sorterna) från reunion, badpulver från Au Lait och ett gäng doftljus, lägga mig i ett lååångt bad med en bra bok och riktigt ta hand om mig själv. har varit arbetslös sedan jag tog examen för ett halvår sedan och det börjar bli svårt att hålla modet uppe, speciellt när det snart är jul. eftersom det blir lite pengar över skulle jag även köpa ett par julklappar då jag inte har råd att spendera speciellt mycket på det i år, men vill ändå ge min fina mamma och underbara sambo något fint <3

  127. Jag skulle köpa massor av doftljus till min mamma! Hon älskar ljus, men unnar sig själv aldrig något fint tyvärr.

  128. Skulle köpa rengörningsprodukter från Maison Belle så blir julstädningen en fröjd de luktar så gott.
    Sen lite lotion att smörja in mig med efter allt städande.

  129. Ååh, jag har gått och suktat efter Voluspa-ljus så länge nu men som fattig student har jag inte råd. Och ja, så har det varit i snart 5 år nu och så här i sluttampen på utbildningen är man så slutkörd och trött att man behöver lite uppmuntran, och tänk vad mycket lite ljus kan göra under höstar som denna! Man vill ju bara ha ljus tänt hela tiden, och doftar de då dessutom blir man ju ännu gladare, och glädje behövs för att orka med att plugga inför tentor som den kommande där hela nio (9!!) terminer ska tentas av – på en gång!! SOM jag skulle bli glad om jag vann och fick köpa en massa Voluspa ljus!!

  130. Åh! Om jag vann skulle jag först och främst gå bananas på Maison Belle. Min favvobloggerska (Emma heter hon…), har nämligen talat sig varm om dessa i år nu. Och med hund och bebis, för att inte tala om med man(!), behöver hemmet städas alldelels för ofta för att vanliga tråkiga städmedel ska kännas okej.

  131. Jag skulle fylla hela mitt lilla hus på landet med voluspa-ljus och sätta mig som en pascha mitt i allt det fladdrande doftande och bara tänka att fi fan vad jag är bra! Efter en apjobbig höst med ett mycket nära dödsfall och ett samtidigt pågående uppbrott från nån man har älskat, supersnurrigt i arbetslivet och flytt från ett ställe till ett annat har jag haft svårt att ha skinn på näsan och låtit människor trampa på mig, göra mig illa och jag har verkligen mått sämre än vad man kan föreställa sig. Men i helgen har jag gjort rent hus: städat och lämnat lgh, ringt en vän jag borde ha tagit in i mitt hjärta för länge sen och bett plågoandar och skitstövlar att lämna mig i fred och låta mig läka. Jag ska bli hel igen! Och får jag hjälp av en hel massa lukta gott som kan boosta mig och min energi och inte att förglömma mitt hem mer, ja då skulle ingen bli lyckligare än jag! Tack för en superblogg!

  132. Jag skulle välja att utnyttja mitt presentkort till en massa lyxiga bad-spaproduketr från Au Lait…min motivering?? Räcker det inte med att jag helt enkelt tycker att jag själv är värd denna lyxen såhär i slutet på året?!! 🙂

  133. Jag skulle köpa en massa härliga doftljus till min kära syster för att göra livet något lättare för henne. Vi skulle oxå kunna göra mysiga behandlingar på varandra och ha en riktigt trevlig systerkväll. Det är hon värd.

  134. Jag skulle köpa doftljusen med dofterna av jul och låta dom brinna så länge att jag aldrig skulle kunna glömma dofterna, så även när jag sitter där på flygplatsen på juldagen på väg till sydamerika för fyra veckor så kan jag känna dofterna och minnas våra mysiga morgnar när jag går med min lillflicka till adventskalendern och ser på hennes förväntan över vad som finns i paketet. <3

  135. Jag skulle köpa städprodukter från Maison Belle och städa huset i för kommane glöggmys med härliga vänner. Skulle också köpa fina doftljus med tofsar så att huset doftar än mer jul när vi myser i decembermörkret.

  136. Jag skulle köpa doftpinnar att ha i sovrummet så att man inte behöver vakta dom ständigt (jmfr. doftljus) och sen lite massageolja för att göra gubben glad. Och till sist nån härlig flytande tvål till badrummet (orkar inte mera med dom gamla vanliga palmolive etc…)

  137. Om jag skulle vinna så skulle jag gå bananas bland alla reunion doftljus! Och köpa ett gäng som jag helt sonika kan ge bort till de vackra, fina goa, snälla vänner jag har runt omkring mig,
    så där bara en spontan gåva!!
    sen skulle jag självklart ställa några hemma, för att jag älskar dem och ett på jobbet, för att höja stämningen här på jobbet ett snäpp till.
    Hoppas hoppas jag vinner för jag har varit snäll i år! 😉

  138. Hej Emma!

    Jag önskar innerligt att jag vinner så jag kan köpa mig en massa julklappar till migsjälv. Jag är så deppig just nu ang julen i år…
    Vi har fått fuktskada i vårt kök vilket vi upptäckte nu när vi höll på att lägga in nytt fint golv till jul.
    Och nu visar det sig att det blir till att glömma julfirandet hemma i år 🙁 Vår julafton kommer istället bestå av rivning av plastmatta, slipning av betongen, borrning, avfuktning och gu vet vad i minst 6 veckor! Det har redan gått två, och försäkringsbolaget har inte hört av sig ännu.
    Jag mår så dåligt av att se skiten hemma, svartmögel och blöt papp om luktar h*lvete!

    Behöver verkligen något som får mig att vara glad en liten stund över julen, något vackert att se på och för själen.

    Tack på förhand

  139. Vilken underbar tävling! Jag skulle vilja vinna för att fylla hela förråden här hemma med doftljus, pinnar och Maison Belle produkter då vårt hus BEÖVER det. Vi hyr ett hus på landet under tiden vi letar efter ”vårt hus” och det är ingen rolig syn ska ni veta. Vi har levt med (halv)stopp i köket sedan två månader, varmvatten som ständigt tar slut och frost på insidan av fönstren om man inte har möjlighet att elda VARJE timme.. Så, en vinst hade kunnat pigga upp lite inför kommande vinterkyla =)

  140. Hur smart är inte ett massageljus?! Både ljus/trevlighetsfaktor samt massageolja i en och samma produkt! Ett par sådana här ljus (särskilt det som doftar citronverbena och ingefära) hade jag definitivt köpt om jag hade vunnit detta presentkort. Jag har tyvärr foglossning som inte är utav denna värld och har 12 veckor kvar till det lilla underverket planeras att komma, så dessa ljusen hade fått mina kvällar i soffan att bli mysigare samt en förhoppning om att min käre sambo hade förstått vinken med massageoljan…

  141. Om jag vann skulle jag köpa maison belle-produkter både till mej själv å att ge bort i julklapp till de som redan har allt. 😀

  142. Oh kära nån vad mycket fint att välja från om man skulle vinna!

    Jag älskar lyxiga kroppsprodukter men unnar mig det alltför sällan. Jag önskar mig Body Lustre och Pearl Essence från Bohème, det hade gjort lyxfaktorn hög under alla festligheter i december!

    Mvh Cecilia

  143. För en grym tävling! Jag skulle lätt köpa en massa doftljus och fylla vårt fina hus med. Älskar t ex Voluspa Chrisp Champange. Är totalt beroende faktiskt! Och min man är väl inte lika glad och överförtjust för att jag lägger så mycket pengar på just doftljus, så det hade verkligen blivit en win-win.
    /Malin

  144. Åh, ja, vad skulle jag INTE köpa? 🙂
    Jag ska precis flytta till ett nytt hus, så jag hade definitivt lyxat med en massa nya Maison Belle produkter, och Lilla Bruket tvålar. Jag skulle slänga all gammal ajax och bara skrubba rent hela huset i de lyxiga städprodukterna och sen tvätta av mig allt damm med Lilla Bruket tvålarna 🙂

  145. Ååå vilken härlig tävling! Jag skulle vilja ha allt men måste jag välja nu skulle det bli alla produkter som luktar juligt.:) Städ, tvätt och doftljus med julig doft, helt enkelt för att kunna göra vårt hem gnistrande, mysigt och redo för jul. Jag har studerat i två år och tar examen i januari så detta skulle vara en perfekt present till mig själv! 🙂 Tack gulliga för en fiin blogg!

  146. Jag skulle köpa ljus för att kunna göra det extra mysigt nu i mörkret. Då jag är gravid och alltid trött så är det alltid härligt att kunna lyxa till det! Det vore underbart 🙂 Jag skulle också köpa städprodukter, då jag är pedantisk i hemmet och har en sambo som inte bryr sig. Jag gör det verkligen och skulle njuta av bra städprodukter med goda dofter 🙂

  147. Vilken härlig tävling och vilken härlig sida! Jag skulle välja doftljus från Voluspa till mina tonårsflickor. De möblerar och sorterar och bäddar rent och gör tavlor och pyntar och önskar sig miljarder kuddar och walkinclosets och klädda galgar och askar och boxar och speglar och sängram och väggord ( hua..) och ja allt som man drömmer om som tonårstjej, och vill ha allt i samma rum, alla stilar samtidigt! Förbrukningen av doftljus och badvatten slår i taket just nu, men det är ändå ett härligt nöje, och det är mysigt med väldoft och bubblor och plaskande flickor som njuter av sin tonårstid, snart är de inte hemma!

  148. Lovely!!
    Jag skulle köpa produkter från Maison Belle, efter en höst med ständigt stopp i avloppet, och efter ett långt besök av spolfirman, fylls mitt hem fortfarande av en doft av….avlopp och min brevlåda av en saftig räkning som inte inbjuder till mycket mer än möjligtvis en flaska Ajax, mitt hem och mitt liv behöver så mycket mer än så:-)

  149. Jag har precis blivit sambo för första gången och vill inreda vår lägenhet med Voluspa doftljus och allt annat som finns på sidan!!! Jag började också skratta 🙂 för där var också allt jag letar efter i butiker på stan! I LOVE!
    Tack för en bra blogg och alla tips!

  150. Jag skulle absolut välja de glittriga produkterna från Boheme!
    För att få göra det jag drömt om och älskar att göra måste jag just nu jobba natt vilket gör att jag på min lediga tid känner mig allt annat än glittrig…gäsp ; )! De hade säkert fått mig att glimma till i vintermörkret : )!

  151. Åå, den mest väldoftade webbbutiken ever. Blir jag en av de lyckliga vinnarna skulle jag köpa på mig massa doftljus (just för att de är så mycket mer än bara en doft) och ge bort till alla starka kvinnor i min närhet, som mamma, mormor, moster och min bästa vän, just för att de är mina stöttepelare och förebilder i nästan allt. Perfekta julklappar till dom man tycker om och en stor hjälp för en student i juletider. Kram!

  152. Jag skulle vilja vinna för då hade jag köpt masa underbara doftljus!
    Jag har för drygt 2,5 månader sen ändrat min livsstil. Kost, träning & rökning… Som en extra knuff de dagarna som är motvilliga hade jag tänt upp med ljus och tänkt att jag fan inte ska ge upp.
    Och kunna tända lyxljus hade sporrat mig mer. Tack för en grym blogg! 🙂

  153. Hærlig konkurranse! Jeg skulle kjøpt en hel haug med duftlys til å ha på badet. Der lukter det stort sett gulp og sure bleier, så litt godlukt og fin stemning hadde gjort susen nå til jul 🙂

  154. Jag skulle fylla mitt hem med doftljus och doftpinnar från Reunion! Med vakna nätter med min lilla 5 veckors bebis, trött mamma och trotsig 2-åring behövs något för att förgylla min tillvaro och lugna mina nerver 🙂

  155. Vad glad man blir i själen när man ser en sån här lyxig tävling! Jag skulle definitivt välja tvålar från L:A Bruket. Min mamma och hennes man gjorde om sitt badrum för några månader sedan, när jag kom dit för att kolla var det första jag såg en brun flaska med en etikett på handfatet. I det helt vita badrummet var det denna flaska som man lade märke till. Jag kan inte säga varför, den var bara så unik. Sedan tänkte jag att innehållet kanske inte var lika ljuvligt som utsidan men visst var den det. Tvålen doftade vildros och jag blev så kär i alltihop, flaskan, doften, badrummet, ja allt. Sedan dess har jag tänkt hur mycket jag vill ha dessa tvålar! Därför skulle detta vara en fantastisk möjlighet att införskaffa mina eftertraktade flaskor som skulle förgylla både mig och min vardag. Tack för en härlig blogg som man bara blir så otroligt glad av!

  156. Vilken tävling!!!! Jag skulle välja en hel mängd doftljus för att överraska min man. Han är nämligen alltid den som handlar doftljus till vårt hus! Sedan lite putsmedel från Maison Belle så huset skulle bli rent och dofta ljuvligt till jul…

  157. Vilken underbar sida! Som alla andra som befinner sig mitt i renoverings- och småbarnsträsket önskar jag mig i princip vad som helst – bara det luktar gott 🙂 Men rengöringsprodukter från favoriten Maison Belle skulle absolut inte sitta fel, och sen lite doftljus på det så är jag home safe sen 🙂

  158. Jag skulle julstäda min sextiotalslya med underbara Maison Belle. Inga onödiga kemikalier och konstigheter – Bara miljövänligt och härligt doftande av eteriska oljor för ett VERKLIGT rent hem.

  159. Åh! Jag skulle köpa doftljus med härliga juldofter. Samlar på doftljus och har ett silverfat på bordet med massa olika dofter.. Inget med juldoft och inget sånt här exklusivt… 🙂

  160. Om jag skulle vinna…..skulle jag köpa massor med doftljus och härliga kroppsprodukter till mina underbara döttrar (tvillingar 19 år) som pluggar och stretar…och kanske nåt till mig själv;)

  161. Jag hade köpt Maison Belles rengöringsprodukter och städat så jag får ett rent och fint hem med skön doft. Satt fram några reunion doftljus med bla. chai tea lukt. Hällt upp badvatten och njutit av ett varmt skönt bad… därefter smörjt mig med en massageolja från Reunion och krypa ner i sängen med en mysig bok tillsammans med en kopp varmt te. Bara ligga och MYSA OCH NJUTA!! Det är nämligen inte ofta jag har fått göra det- tyvärr.

  162. Det finns definitivt mycket att lyxa till med på den sidan, men jag skulle först och främst välja Reunion wedding – burk med silverdekoration och värmande chai te. Främst för att burken är så fin så att den går att återanvända till allt möjligt! Men även för att jag är en riktig temänniska, men ännu ej har provat/kommit mig för att köpa chai te..

  163. Detta pris skulle minsann kunna lösa ett problem! Jag är gravid och har djävulusiska foglossningar och en halv graviditet kvar. Det är inte mycket som hjälper mer än vila och varma bad. Men hur får man lilla tjocka mig att ligga stilla, som är så rastlös… Kanske (och troligtvis) stavas lösningen lyx. Tanken på ett bad med ett härligt doftande badsalt, en mjuk och skön lotion atg smörja in sig med efteråt eller några doftljus tända när jag ligger på sängen och läser. Det vore grejer det!

  164. Som småbarnsmamma luktar jag kanske mest gammal kofta.
    Väldoft är något jag inte unnar mig ofta.
    Jag börjar bli smått rädd att varje vän ska försvinna,
    så därför önskar jag en hel hög med doftljus vinna.
    Även släktingarna får i så fall en och annan gåva.
    Lite mys med Klintas massageljus kan jag till sambon utlova.
    ”Chai tea” från Reunion ges gärna till julaftons sextioåriga födelsedagsgris,
    och så ett lyxigt champagneljus från Voluspa till faster naturligtvis!

    Kram Matilda

  165. Om jag vann skulle jag köpa Maison Belle tvättmedel och doftljus från Voluspa…. vilken lyx att unna sig och också att kunna ge bort till bästa vännen bara för att han just är min bästa vän =)

  166. Jag vet precis. Låt mig släpa mig upp 23:e, hasa iväg med täcket till soffan och tända Reunions ’Chai tea’. Ligga på rygg, lyssna på Louis Armstrong. Maison Belles kanel och apelsin-spray kastar jag till sambon medan jag kletar in mig med glittrande kroppskräm. Sen är jag jul-redo!

  167. Vilken fantastisk butik, känner nästan dofterna ända hit.
    Om jag vann skulle jag ladda upp med doftljuset Crisp Champagne från Voluspa och fylla hela vårt kommande hem med. På fredag flyttar vi och kan inte tänka mig en härligare doft än den när vi är på plats.

  168. Men ååh detta är perfekt för fina klappar! Jag skulle såklart ge bort Voluspa Crisp Champagne till en god vän, Lilla Brukets tvål till mor och själv skulle jag bli överlycklig av en lip balm vanilla från Heyland & Whittle! 🙂

    Tack för en vacker och inspirerande blogg!

  169. Här i Kina luktar det allt annat än gott! Dessutom omöjligt att få tag i ljus och dofter.
    Jag skulle köpa allt från doftljus från Voluspa, doftpinnar av vanilj till rengöringsprodukter från Maison Belle för att få bort soplukterna & få in det fräscha, rena & underbara dofterna som jag saknar så : )

  170. Skulle shoppa loss bland just doftljus, det är min brinnande (!HA!) passion…
    Julpaketet skulle unna mig, chai tea är en favorit, både att dricka och som doft 🙂

    *varför?
    Tja, vardagslyx är aldrig fel, och jag vill skämma bort mig själv… har haft en småjobbig återhämtning efter akut kejsarsnitt 1/10, men nu är jag snart på banan igen 😀

    Gillar på Facebook (Camilla Wihlborg)

  171. High Five – Bra tävling!!

    Ok, 2000 kr är mycket pengar. 1000 kr likaså.
    Oavsett skulle jag inte lägga alla äggen i samma korg, utan mitt val hade blivit att välja något från så många varumärken som möjligt. Hur ska jag kunna välja ett liksom?? Omöjligt.
    Och då jag blir lika svag i knäna av doftljus som av sval Champagne, lika varm i hjärtat blir jag samtidigt, så hade jag definitivt lyxat loss bland doftljusen.

    // Minna

  172. Jag skulle köpa doftljus för hela slanten!! Äntligen har mina barn blivit så stora att vi kan börja tända ljus igen och det vill jag fira med massor av ljus!!

  173. Jag skulle först och främst unna mig det här underbara julpaketet: http://www.agnesamelia.se/products/107-julpaket.aspx eftersom jag behöver något som kan få mig att hitta julkänslan i kroppen som jag brukar älska att ha, efter en jobbig skilsmässa från en man som jag älskar och vill fortsätta att dela livet med. Men jag försöker att vara positvi och därför tycker jag att jag är värd all uppmuntran i världen. Kram!

  174. Jag skulle välja Maison Belles jul-allrengöring, för att min man tycker att det är en onödig utgift att köpa såna lyxprodukter.
    Sen skulle jag välja doftpinnar som doftar nytvättat från Reunion. Vi bor i en hyresrätt där det konstant luktar kloak på toaletten!
    En tvål från L:a bruket, fantastiska dofter och finfina behållare! Salvia, Rosmarin och Lavendel, jag har snöat in på lavendeldoft, underbart!
    Det sista jag kommer på just nu är ett doftljus från Reunion, NYC, att ge till min karl för att han så gärna vill åka dit!
    Nu ska jag hålla alla tummar å tår! Hejja hejja!

  175. Åh, åh och åååååhh….vilka priser! Gud så härliga saker!
    Jag älskar Maison Belles produkter och mitt köksspray är precis slut och jag måste beställa nytt, så det önskar jag mer än mer 🙂

    Kram från Helsingborg

  176. För 2000 kr skulle jag minsann handla både doftljus från kew garden, badskum från Pearl Essence, tvättmedel och gud vet allt. Det är liksom inga problem att bränna 2000 kr i en webshop som denna. Varför ? För att jag är sååå trött på detta eviga mörker här uppe i Norrbotten och en vinst skulle göra mig alldeles överlycklig och verkligen lysa upp min dag.

    Kram

  177. Om jag vinner skulle jag köpa härlig handtvål till badrummet att lyxa med. Sitter och skriver och skriver om dagarna och tycker mina händer skulle förtjäna det. Dessutom vore det trevligt med fin tvål om man får besök som lånar badrummet.

  178. Vilken härlig och lyxig tävling!
    Jag skulle köpa massa fina tvålar från ”Soap in a tin” med texten Love You och ge till alla fina personer i min närhet som berikar mitt liv. Ett enkelt sätt att visa uppskattning på om man missat att säga det tillräckligt ofta.
    Jag håller tummarna!

    Kram och tack för fin tävling!

    -Marlene

  179. åh vilken underbar butik! skulle handla doftljus till mig själv i julklapp från voluspa. Kommer ju att pigga upp varenda mörka vinterdag under mammaledigheten 🙂

  180. Hej!
    Om jag hade vunnit så hade jag för det första köpt ett Voluspa-doftljus, för de har jag gått och luktat på så länge utan att kunna köpa dem på grund av en skruttig timvikarie-lön samtidigt som jag pluggar utan CSN. Inkomsten räcker därmed inte till vardagslyx och riktig lyx, och när man på allt det försöker kämpa sig fram som fotograf efter jobbet hade redigeringen blivit mycket godare och roligare när lägenheten luktar gott-i-gott-gott! För det andra hade jag köpt tvål och rengöring och grejer som också luktade gott, så att mornarna hade blivit lite lättare och mysigare att ta sig igenom innan man springer till jobbet. Det hade varit en fin belöning till mig själv 🙂

    Kram Sofia

  181. Jag skulle köpa en hel drös med saker men speciellt skulle jag givetvis handla doftljus, lite av varje märke. Skulle även satsa på läpbalsamet som verkar vara super. Det skulle vara en perfekt student julklapp till mig själv.

  182. ÅH vilken härlig webbutik och tävling!
    Jag skulle köpa hem ”allt” från Maison Belle, och sen skulle jag städa. Och med all säkerhet tycka det vore härligt, något som jag annars tycker är ”skit”tråkigt 😉 Har tyvärr hamnat i ”såpa träsket” men med en vinst från AgnesAmelia (och dig) skulle det lukta apelsin, lavendel och förmodligen lite kanel 🙂

  183. Har jag turen att vinna skulle jag välja http://www.agnesamelia.se/products/75-crisp-champange.aspx
    Därför att jag drömmer om ett doftljus från Voluspa men dom är tyvärr inte riktigt i min prisklass.
    & nu när jag ska flytta vore det härligt att fylla den nya lägenheten med väldoft 🙂

    & så skulle det bli mer härlig väldoft
    http://www.agnesamelia.se/products/48-maison-belle-mjukmedel.aspx – doftar med all säkerhet godare än mitt Softlan.
    Sen skulle det garanterat bli härliga tvålar 🙂

  184. Hej.

    Fantastisk tävling som jag gärna skulle vinna. Dock inte för mig själv utan för min gravida sambo.
    Hon älskar doftljus och vardagslyx. Eftersom att det är så mycket som ska inhandlas till vårt underbara tillskott till familjen, är jag rädd för att det blir svårare för mig att skämma bort henne med denna typen av vardagslyx.

  185. Gillar på FB

    Skulle välja:
    1. http://www.agnesamelia.se/products/32-flytande-tval.aspx Älskar vanilj på kroppsvård och tvättmedel m.m. så en sån skulle det garanterat bli.
    2. http://www.agnesamelia.se/products/48-maison-belle-mjukmedel.aspx Kanel är också en doft jag är förtjust i,
    3. http://www.agnesamelia.se/products/46-maison-belle-tvattmedel.aspx Så det ”matchar” mjukmedlet.
    4. http://www.agnesamelia.se/products/47-maison-belle-tvattmedel.aspx Att tvätta hästens ylletäcken i 😛
    5. http://www.agnesamelia.se/products/108-5-for-4.aspx Bra att ha grejer i goda dofter 🙂
    6. http://www.agnesamelia.se/products/55-love-you.aspx Fin att ha på handfatet
    7. http://www.agnesamelia.se/products/56-happy-birthday-to-you.aspx Fin att ha på handfatet för en kompis 🙂
    8. http://www.agnesamelia.se/products/106-coconut-vanilla-blackpepper.aspx Låter som en spännande doft
    9. http://www.agnesamelia.se/products/117-kew-gardens.aspx Mer vanilj åt folket!
    10. http://www.agnesamelia.se/products/123-lappbalsam.aspx Vaniljläppar låter toppen!
    11. http://www.agnesamelia.se/products/109-4-for-3.aspx i bla vaniljdoft

    Det skulle första priset räcka till om jag räknat rätt 😀 Väsrta lyxen ju! En del skulle bli julklappar också 🙂

  186. Ooo, vilken butik! Jo, jag tror att jag måste vara med att tävla!! Min motivering får vara att man som vintertrött, glåmig och hårtarbetande småbarnsmamma alldeles för sällan har tid att unna sig att njuta av vackra och väldoftande ting! Och är det någon gång man ska göra det, så är det väl så här i november/december mörkret eller…
    Om jag vann, så skulle jag börja med att köpa massageljus från Klinta och hoppas på nackmassage från mannen för att lindra min heeemska nackspärr… Sen skulle jag köpa alla varor de har i från L:a Bruket… och såklart städ/tvättartiklar från Maison Belle. Doftljusen från Reunion ser underbara ut också….

  187. Oj härlig sida! Hade inte hittat den utan dig Emma 🙂

    Skulle jag vinna så skulle jag handla så mycket städprodukter från Isabella Smith – Maison Belle som det bara gick! 🙂
    Huset säljs vilket gör att jag måste ta tag i den efterlängtade flyttstädningen *jag döööör, va tråkigt* hemma hos oss. Att då få plocka fram lite ”snajsiga” städprodukter istället för de vanliga tråkiga gör ju faktiskt saken roligare. Jag är ö v e r t y g a d om det 😉

  188. Jag skulle köpa doftljusen från Voluspa de är ljuvliga och så skulle jag ju dela med mig av dem till jul 🙂

  189. Så underbart!!!
    Jag skulle byta ut mina tråkiga Ikea ljus mot härliga dofter från Voluspa!!
    Nu när jag blivit äntligen blivit mamma & tassar upp i mörkret tidigt på morgonen försöker jag skapa en så härlig atmosfär som möjligt för mig och min lilla son. Den bästa stunden på dagen, men också den tröttaste som skulle behöva piffas upp med lite fina och väldoftande ljus. Håller tummarna & Tack på förhand!!!

  190. Om jag skulle vinna, vilket jag tycker jag är värd eftersom jag har studerat arslet av mig i höst, skulle jag köpa hela sortimentet av L:a Brukets produkter eftersom de doftar ljuvligt men som inte får plats i min studentbudget.

  191. Åh jag skulle köpa så mycket doft i alla dess former som möjligt! Jag går på diet, en kur som innebär att jag bara får dricka soppor, detta för att jag har ett antal kilo som jag bara måste bli av med inte av estetiska skäl utan hälsoskäl. Alltså tänk så underbart att få kompensera bristen på smaskiga saker att tugga på med underbart goda dofter som jag liksom kan snusa in så att det liksom nästan smakar till slut. Det vattnas redan i luktlökarna haha! Desperat? jag absolut men det hade verkligen varit underbart. Doftljus i massor hade det blivit och smal hade jag ju då blivit på kuppen och det hade varit bra för min hälsa!

  192. Jag är med.
    Skulle köpa massor av olika saker & ge en del av sakerna till min familj i julklapp, men det jag skulle köpa mest av är olika doftljus! Man kan aldrig ha för många av dem! Jag älskar lukten av t.ex. vanilj i lägenheten, det är alltid så mysigt när man har dem tända. Sen så slipper man tända lamporna så man räddar ju miljön lite också, vilket är väldigt bra! 🙂
    Gillar redan sidan på fb. (Jenny Alexandersson)
    Har även bloggat om tävlingen så fler hittar hit!: http://jennystavlingsblogg.blogg.se/2012/november/agnesamelia.html

  193. Oj vilka beslut! Först skulle jag köpa Maison Belle Jul. Tänk att man kan städa fram julstämning bara så där. Sen skulle jag köpa doftljus, främst kew gardens hyacinth. Tänk att även mitt hem skulle kunna dofta så där hyacinth-gott trots att jag till och med lyckas med konststycket att döda kaktusar.

  194. Mums, säger jag bara, det är så att man blir alldeles lycklig av alla härliga saker! Jag skulle definitivt köpa massa L:a Brukets underbara produkter och överösa min kära mor med. Hon har precis gått i pension några år för tidigt för att kunna spendera mer tid med familjen. Hon är verkligen värd lite naturliga och lokalproducerade liktagottgrejer att lyxa med!

  195. Om jag vann skulle jag köpa hem ett mindre spa, ljus, krämer och oljor, för jag har just gjort 50 timmar övertid på 2 veckor och håller på att jobba sönder mig i jakten på en ”karriär” och nu måste jag snart trycka på pausknappen.

  196. Jag skulle satsa på Maison Belles tvättstuge produkter och doftljus i alla dess former och få ett hem som doftar lyxigt och ljuvligt ända från Tvättstugan in i sovrummet.

    Jannike

  197. Jag skulle köpa rengöringsprodukter från Maison Belle och doftljus så att jag kan få ett härligt skinande rent och väldoftande hem. Efter det skulle jag unna mig själv lite egentid och mammalyx i form av produkter från Lilla Bruket.
    Självklart har jag gillat på FB.

  198. Hade jag vunnit så skulle jag packat på mig så mycket massageljus från Klinta som jag orkade bära. Sen skulle jag skämma bort mannen min med en massa massage. Och eftersom jag inte är världens starkaste så skulle nog pengen räcka till något gott doftljus samt Milk Bath Powder som vi kunde njutit i på nyårsafton då vi har bröllopsdag!

  199. Praise the Lord! Detta är verkligen drömvinsten för mig!

    Att kunna köpa rengöringsprodukter och doftljus för 1000 kronor skulle förvandla vårt hem till en väldoftande fräsch boudoir från det vardagliga kaos som idag råder. Jag ser framför mig hur vi hela familjen, inklusive fyrbeningar, ligger i sofforna och äter vindruvor medan vi sniffar och hummar lyckligt av all härlig doft som omger oss. Vore inte det något att uppfylla?

    Stora kram till dig du härliga Emma!!

  200. Woho…nästan det omöjliga man beds om här 😉 så här skulle det vara, först städar jag hemmet med Maison Belle och konstaterar nöjt att julen flyttat in, slänger in en tvätt med Maison Belle med, tappar sen upp ett varmt bad med Milk Bath Powder och tänder samtidigt ett Voluspa Mandarino Candella….väck mig sen efter nyår 😉

  201. Åh. Åhhh. Jag vill vinna! För att jag aldrig aldrig unnat mig sånt där. Sånt där som jag tittar på, luktar på och suktar efter. Lyfter på Voluspa-locket och luktar men ställer tillbaka. För att det inte känns OK att unna mig det när vi har viktigare saker att köpa. Men som jag vill ha. Som jag typ är beredd att ta en prenumeration på någon tidning på, bara för att få lite lukta gott *gratis*, för att det känns på nåt vis mer OK att unna mig en tidning. Så jag vill vinna och få känna mig lyxig och välluktande och fantastisk!

  202. En massa doftljus de finns ju en del att välja på! Sen lite andra produkter som tvättmedel och sköljmedel från Maison Belle, som har underbara produkter. Kan säkert hitta lite annan vardags lyx för att förgylla en stressig vardag.
    Tack för tipset Emma på en bra sida:))

  203. Jag känner mig så sliten och trött. På jobbet tar jag hand om andra och hemma tar jag hand om familjen. Kanske är det min tur att bli ompysslad nu? Därför skulle jag gärna vilja äga produkter från Lilla Bruket och andra saker som ger mig guldkant på min tillvaro!

  204. Känner mig så sliten och trött. På jobbet tar jag hand om andra. Hemma tar jag hand om familjen och mina gamla föräldrar. Kanske är det min tur att unna mig något? Prylar från L:a bruket skulle sätta guldkant på tillvaron!

  205. Då jag arbetar som frisör på heltid blir jag väligt stel, och får lätt värk i rygg och nacke. Om jag skulle vinna skulle jag unna mig själv en massageolja, och en hel del doftljus och unna mig en mysig kväll tillsammans med min pojkvän.

    Det skulle vara mer än guld värt!!

    Kramar, Malin

  206. Åh vilken perfekt tävling *ber en bön till tomten att jag vinner*!
    Jag har precis köpt hus och som alla vet så luktar det ”annan människa”. Så skulle jag vinna så kommer jag att köpa massa doftljus i milda, friska dofter för att dämpa det lite.

  207. Om jag vann skulle jag köpa massor med doftljus, för vi har precis köpt ett radhus som vi vill fylla med massor av hemtrevligt och mysigt ljus och doftande.

  208. Jag skulle köpa fyra stycken ljus ”Min bästa julmorgon”. Jag skulle ge ett till mina föräldrar, ett till min svåger och mina syskonbarn och ett till mig själv. Så kan vi alla tända ljusen på julaftons morgon. Och det fjärde ljuset, ja det skulle jag tända på min systers grav. Det skulle inte vara min bästa julmorgon, men man kan ju iaf försöka. Och vi skulle iaf känna samma doft…

  209. Oj, jag skulle nog köpa en hel del doftljus, som de flesta. Fast tjusningen med ett presentkort är ju lite att få drömma sig bort, ”de där vill jag ha, och den där, eller kanske den här?” – så vad det i slutändan skulle bli, det vet man aldrig 😉

  210. Jag skulle köpa en massa SPA grejer! Har aldrig skämt bort mig själv och skulle vilja skämma bort min syster också. Hon har nyss separerat med sin sambo och har alltid fullt upp med sina 2 barn och har det alltid stressigt… Skulle vilja kunna ge henne en alldeles egen speciell SPA kväll! Tror hon skulle uppskatta det till hundra. SÅ jag skulle köpa sånt om jag vann!

  211. Hej! Vilken fin butik! Helt i min smak! Eftersom jul å nyår nalkas med stormsteg skulle jag 1: Storstäda lägenheten med Maison Belle Allrengöring och fylla lägenheten med apelsin/lavender doft. För att som hundägare så blir det ofta lortigt hemma och för att eliminera bort lukten av blöt hund, Sedan skulle jag tvätta alla sänglakan, kläder och handdukar med maisonbelle tvättmedel. 2: Storstäda kropp & själv med Pearl Essense från Boheme badskumm. 3: Tända underbart lyxiga doftljust från favoritmärket Voluspa och lyxa till det med ett 24 karat guld ljust på badkarskanten för att jag är guld värd. 3: Smörja in mig med Scottish fine soaps kroppslotion och läppbalsam från Heyland & Whitle och bädda ned mig mina mjuka väldoftande lakan och drömma mig bort mot solsken och värme<3<3<3 Jag förtjänar att vinna för att det arbetsåret varit tufft både för kropp och själ. Jag förtjänar en stund av lyx och flärd efter alla tunga insatser för mina medmänniskor och alla som kommer på min väg<3<3<3

  212. Åh, vilka härliga tävligar du har. Alltid!

    Om jag vann, skulle jag köpa ALLT från Maison Belle. Tvättmedel, mjukmedel, rengöring, fönsterputs, toalettspray – You name it! Sen skulle jag ta på mig en fin neglige som städklänning, sätta på Pink på högsta volym och julstäda hela lägenheten i en orgie av underbara dofter. Städningen skulle nästan bli som en dag på spa (nåja, nästan), och jag skulle nog till och med längta efter att få städa nästa gång.

    Sen skulle jag lägga mig i badet, matt och lite yr av alla goda dofter, tillsammans med Pearl Essence badskum från Bohème. Lyx!

    Jag gillar så klart på Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg