Att spendera dagen i köket.

 

 

Och så blev det fredag.

Och jag är ”ledig” och har spenderat morgonen med att sitta hos en mycket försynt AT-läkare och bli dammsugen i örat tills jag tyckte att det fick vara nog och fick mer droppar med mig hem. Och sen har jag varit på Emporia och tömt mataffärerna och ska nu ställa mig i köket och ladda för några timmars förberedelser inför det vansinnigt skakiga, alternativa julbord jag tydligen har lovat att bjuda på ikväll. Skakiga på så sätt att jag aldrig någonsin har tillagat något såhär alternativt (nej nej, det är inte angorakanin eller så, absolut inte så alternativt) innan och det kan ju bli spännande att se om jag kan pull it off. Men det är ju världens bästa tjejer som kommer så jag antar att i princip allt kommer att tas emot med hejarop och glädje.

Så, ja. Där är min fredag. Örondammsugning och alternativt julbord i lutande huset.

Kan ju inte bli bättre kan man tycka.

 

22 kommentarer till “Att spendera dagen i köket.

 1. Hoppas att han bara dammsög ut det som inte är bra att ha. 🙂

  Julbordet kommer säkert att bli kalasbra. Det tror jag nog.

  Du som är en kreativ människa, du känner möjligtvis inte någon illustratör? Jag skulle vilja komma i kontakt med en sådan.

  Kram Linda

  Nu försöker jag kommentera för femte gången. Får bara felmeddelande hela tiden. Skam den som ger sig. 🙂

 2. Äntligen slipper du peka med styvt finger mot örat, utan hoppas nu att du kommer att höra bra och att det är slut med det där örstrulet snart!
  Ha en underbar kväll med vännerna, för det ska jag ha!

  Kram
  Petronella

 3. Hej Emma!

  Kommer du ihåg tävlingen som du hade när det gällde logotypen??
  Nedan har jag kopierat lite kommentarer ifrån den tävlingen. Tyvärr har ju inte vinnaren fått så mycket som 7 öre, det utlovades 7000 kr – Kan man egentligen lita på din blogg att du ger ut alla vinster som du visar här? Man kan ju undra? Kan du inte svara på detta så kommer jag att blogga om det!
  Hälsningar
  Elisabeth
  Punkt o Slut

  Frida -fridasbetraktelser says:
  19 april, 2012 at 03:17
  Får vi inte veta vem den lyckliga vinnaren är?

  Svara

  Emma says:
  19 april, 2012 at 03:20
  Absolut, jag kan ta reda på namnet – jag vet bara att det är en blogglös

  Svara

  Elisabeth says:
  19 april, 2012 at 05:54
  Är du helt säker på det?

  Svara

  Emma says:
  19 april, 2012 at 05:55
  Ja jag tror det det var informationen jag fick? Det är en kille som heter Mattias Jönsson som gjort den.

  Svara

  Elisabeth says:

  1. Det är ju inte jag som tävlat ut ngt, utan det är företaget som tävlat ut vinsten som är ansvarig. Jag tillhandahåller bara kanalen. Nåt mail från Mattias har jag inte fått, men om han inte fått sin vinst är det företaget i fråga man ska vända sig till. Klart jag kommer att maila dom när jag vet att det blivit ngt problem och tro sig tusan han ska få sin vinst! Men jag hoppas ni kan skilja på vad som är jag i vad som är annonserande företag.

   Undersöker o återkommer.

  1. Jo, men det är inte jag som står för vinsten. Om ngt blivit fel hjälper jag såklart till men jag har ingen bakgrundsinfo. Som jag skrev på mailen. Såklart tar jag kontakt ned företaget, men en fredag kl 23 har jag bog tyvärr inga svar. Och du är såklart välkommen att blogga om vad du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg