Att visa lite mer kontor.

 

kudde/blackballoon, fåtölj/auktionsfynd

 

Dags att se hur kontoret blev kanske? Svårt att fotografera i svagt morgonljus men ni får nog en uppfattning ändå.

Jag gjorde ju om ganska rejält där inne. Från att ha varit ett vitt rum med grått golv (ni kan se bild här) blev det nu ett lite mer murrigt kontor med fluffmatta och svarta golv. Jag är så himla nöjd själv, särskilt med golvet och plattorna framför spisen.

 

 

 

Där ser ni skåpet som fick följa med hem från Baazar, skrivbordet som fick ett nytt lager färg med matt yta och så kakelplattorna som är så vackra att jag vill gå in och klappa på dom flera gånger om dagen. Och förvaringsboxarna med harlekinmönster från Perlan är jag besatt i, funderar på att beställa ett set till. I dom ligger kvitton och allt annat som bara ser stökigt ut när det är framme.

 

 

 

Mattan kommer från ikea och är högt älskad av Tooka som gärna ligger platt på magen där inne och drar försiktigt i trådarna med munnen. Och ja, väggen målad med magnetfärg har ni ju sett innan men den är jag nog mest nöjd med. Perfekt att bara kunna magneta fast de bilder man vill och sen byta ut när man känner för det utan att det blir märken i väggen (det var det argumentet som vann över mannen, han hatar att spika i väggar).

Så ja, här har ni mitt kontor. Husets för tillfället absolut bästa rum.

Väggarna är målade med Beckers Fårö (denna), och golvet med den här. Skrivbordet tog jag i samma färg som golvet fast jag använder den här färgen – den är lagom matt. 

 

35 kommentarer till “Att visa lite mer kontor.

  1. Vilket underbart kontor! Måste vara hur mysigt som helst att sitta och arbeta där med en sprakande brasa i bakgrunden. Smart att måla med magnetfärg. Det är något jag önskar att vi också gjort på några ställen.

  2. Otroligt fint! Och jag gillar så att det inte är vitt, som hos många andra. Vitt är fint, men det här är snyggare tycker jag! Bra jobbat! 🙂

    Kramar

  3. Sjukt snyggt! Bokmärker så jag kan komma tillbaka och få inspiration 🙂

    Du, en lite annorlunda fråga kanske.. men var det inte så att nån av er för ganska längesen provade Baby Foot? Funkade det? Tänkte testa nu men så gjorde jag misstaget att bildgoogla (don’t go there) och nu vet jag inte riktigt.. tappar man kanske lite FÖR mycket hud?

    1. Ha ha ha! Mannen testade, han har ju barkhud mer eller mindre. Det var inte SÅ farligt, bet liksom inte på hans fötter 🙂 Jag hade ju förväntat mig värsta snusket.

  4. Vilket fint kontor ! Du har verkligen bra smak. Ombonat och varmt.
    Håller med om att det är så härligt att se ett hem som inte bara är vitt,
    utan personligt! Du skulle gärna få komma hem och styla hos mig.
    Jobbar du med styling? Ditt vardagsrum är också ”to-die-for” 🙂

    Älskar också din klädstil. Bra smak!! Du inspirerar massor. Älskar din blogg 🙂

  5. Så fantastiskt mysigt och fint ni har gjort i arbetsrummet! Det känns verkligen som man skulle vilja tillbringa många långa dagar där. Just det där ”murriga” är faktiskt ofta mer ombonat och hos er blev det riktigt lyckat.

  6. Funderar starkt på att apa efter lite vad gäller magnetväggen. Känns som ett bra tips när man bor i trähus.. och även när man som jag hela tiden vill organisera om allt som hänger på väggen 🙂

    Jättetjusigt kontor!

    kram /iris

  7. Fint kontor før, men nå var det super fint, lekkert og så koselig! 🙂

    Har oxå lysst på kontor, men får vel prova fiksa stuen oppe en gang (snart, hoppas jeg..) 😉

    Ha en fin fin kvedl i ditt flotte hjem!

    Klem

  8. Jippie! Som jag längtat efter detta. Jättefint och bryter av mot allt vitt, ljust jag matar mig själv med… Underbar inspiration!

  9. Skitsnyggt med greige och inte vitt (även om jag själv gillar vitt). Ser sådär lyxigt maskulint men samtidigt feminimt ut. På ett bra sätt alltså. Jag hoppas på att en dag få inreda mitt egna kontor. Shit vad roligt det skulle vara. Har massa idéer.

    kram

  10. Gud så fint!! Vill parkera i fåtöljen och aldrig lämna! Precis så skulle jag vilja ha i mitt framtida kontor.. Älskar din stil och du inreder både personligt och så snyggt! Har också förälskat mig i de vackra Marrakech plattorna, ska bara filura ut vilka jag gillar bäst Och vart dom ska ligga..Du inspirerar och gör mig glad, tack!

  11. Man blir ju lite avis, det är jättemysigt. men det är bara att inspireras.
    En fråga dock, att måla hela rummet med magnetfärg måste bli ohemuligt dyrt eller ? En liten liten burk kostar ju, just, ohemuligt mycket… Eller har du något hemligt tips?

  12. Å vad snyggt! Nu vill jag göra om hemma… men först måste vi hitta en lite större bostad, jag och sambon. 🙂

    Anette

  13. Sååå himla fint kontor, och mer inspiration till vårt! 🙂 Tack för en riktigt bra blogg, gillar ditt sätt att skriva & alla de vackra bilderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg