Att se fram emot veckan.

 

 

Och så var det måndag (en nästan insnöad sådan) och jag ska försöka ta mig till jobbet utan att fastna på vägen och ute är det bedövande vackert i vinterskrud. Underbart.

Och det väntar en rolig vecka! Middag ikväll med en gammal chef till mig som med åren blivit en kär vän och som jag inte sett på evigheters evighet. Imorgon ska jag och dom finaste (minus stackars banditen som behöver efter-operationsvila) iväg på planeringskväll och frossa i desserter och lägga upp vinterns planer tillsammans, och på onsdag ska jag till Böddi för lite välbehövlig omsorg. Sen är det bara torsdagen som är någotsånär fri, för på fredag bär det av till Stockholm t/r för att slå in julklappar med JoAnn Tan. Och sen! är det helg och jag och mannen ska biodejt och gå på snögator och berätta fina saker för varann.

Ja.

En riktig hej-och-hå-vecka med andra ord. Men nu startar vi med en sak i taget, tycker jag, och börjar med en snudd på insnöad måndag.

 

13 kommentarer till “Att se fram emot veckan.

  1. Men visst är det härligt med snön. Jag är förvånad att jag säger det själv. Men nu har den ju faktiskt fått ligga kvar i över en vecka och det ser ut som om den ligger minst en vecka till. Det är så härligt. Jag tar extra långa promenader med min Tosca (hunden) och passar på att lyssna på ljudbok (värsta snuskboken just nu) medans hon får tid på sig att mula sig själv. Dvs köra runt med huvudet och nosen ner under snön. Galning till hund den där Tosca.

    Själv har jag en ”date” med Böddi imorgon. Så välbehövligt. Ser fram emot att sitta där i stolen och bara njuta av att bli fin i håret igen samt att le åt allt som händer på salongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg