Att visa lite från igår.

 

 

Vi var ju på The Lodge igår; Tindy, Fru Sederblad, Nelly och jag, för att ha lite egentid och smida planer och ta hand om själen några timmar. För att ta hand om själen krävs det ju både choklad och mat och bubbelbad, det vet man ju, därför hamnade vi just där.

 

 

Jamen hur vackert är det inte?!

Och ja, okej, nu är det becksvart ute och därför både skakiga och gryniga bilder men ni får försöka föreställa er hur vackert där är (minus backen, fy fan vilken backe, det är knappt så man överlever). Det var snorkallt ute och alla träden hade frost på grenarna och det var så fint att man knappt kunde stänga munnen. Jo, jo.

Vi började med lite spa!

 

 

 

Vi var mer eller mindre ensamma på stället vilket var fantastiskt. Kanske inte finns så många andra som tycker att det vore finfint att bada utebalja mitt i vintern en tisdag, men det tyckte vi.

Särskilt Fru Sederblad.

 

 

Ja. Lite så funkar hon.

Men iallafall; det var en helt surrealistisk känsla att tassa ut i snön i spa-flipflops och sjunka ner i det varma vattnet. Fantastiskt! Där skulle man kunnat sitta i en mindre evighet eller så.

 

 

 

 

Vi satt ju ganska länge också, en timme kanske. Tills vi var skrynkliga på händer och fötter och hade intalat hypokondriker-Nelly att hon minsann skulle få legionärssjukan nu. Det var kul. Sen ångade vi tillbaka in och tog ett bastubad och tryckte i oss clementiner och nån form av rabarbersaft som tydligen var det godaste Tindy druckit någonsin.

 

 

klänning/blutsgeschwister

Sen vankades det middag!

Julbord med en twist. Jävlar i min lilla låda vad gott det var. Särskilt nån form av smör med tryffel och vitlök i som stod på bordet, den var vi nästan snuskigt besatta av. Vi åt två stora kulor smör och två korgar med små surdegsbullar och enda anledningen till att det bara blev två var för att sen var det slut. Och så fick vi en himla massa annat gott; som sill med Grevétjosan, kanelköttbullar med nån form av smörpulver, skinka med ingefärssenap, dovhjort och annat som jag bara inte minns i all denna matkoma.

 

 

Mest satt vi och sneglade på dessertbordet, förstås:

 

 

 

Ja, ni ser ju.

Och så pratade vi och pratade och pratade och åt och pratade lite till, och skrattade åt historier så galna att de inte går att återberätta och så spontanapplåderade vi lite när sångerskan sjöng extra vackert, och så enades vi alla om att det här var det bästa julbordet i år – alla kategorier.

Sen bad Nelly om lite svarta sopsäckar när det var dags att gå hem, för den där backen tänkte vi minsann utnyttja på vägen tillbaka och är det nångång man ska åka sopsäckspulka så är det väl ändå en tisdagskväll i Genarp.

 

 

Men det tar vi på film istället tycker jag. Det bör nog upplevas så.

Sådärja!

Det var gårdagskvällens eskapader med bästaste flickorna och alla minusgrader och en legionärssjuk Nelly på pulka.

Bästa.

 

16 kommentarer till “Att visa lite från igår.

  1. lite galna är ni nog …*skrattar…skrev just hos Fru sederblad innan att det där med att bada ute en vinterdag det kan inte bli annat en 10 av 10 möjliga.

    Kram

  2. Å vad allt låter å ser härligt ut. 😀
    Det är sånt här jag kan sakna med att bo i lilla Karlshamn, ställen att gå till för att lyxa till livet..
    Älskar din klänning, var har du hittat den? 🙂

  3. Underbart!! Vilka härliga vänner ni är. Såna tjejkompisar är verkligen guld värda och att avsluta en så perfekt kväll med sopsäckspulka är ju helt perfekt! 🙂

  4. Ahh… jag surfade direkt in på sidan din klänning e ifrån, men blev helt upprörd när jag satt där & bläddrade upp & ner flera gånger om utan att hitta den! Men ser nu här ovan att den va från förra året… Typiskt, för den va galet söt! Hade ju lätt velat ha den i jul! Men men, får hitta en annan röd skapelse! 🙂

    Glad lucia!!

  5. Så underbart gäng ni är! Men sitter ju bara och ler över att få följa med er på alla roligheter! 2 tummar upp för vänskap! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg