Att njuta ihjäl sig.

 

IMG_2781

 

Det är så vackert här att man smäller av litegrann.

Och det där ljuset! Det blågrå, snöblandade som gör att kameran inte får någon paus och som får mig att sucka njutningsfullt och kisa mot vinden och bli fågellätt inombords. Älskar det.

Så vi går promenader trots att tövädret kommit, plaskar genom blöttung snö och letar platser för att fotografera en ChillNorway-kappa åt Creative. Hur fin är den inte?! Klockad och skräddad och fullkomligt livsfarligt frestande. De vet hur man gör kappor, ChillNorway, det får man ge dom.

 

IMG_2761

 

IMG_2681

IMG_2665

 

Som sagt; tiden går inte fort här, och det är precis så det ska vara. Det här stället är liksom byggt för underställ och för stora tröjor och rostat bröd i en fåtölj framför vardagsrumsfönsterna medan mörkret antingen kommer eller lämnar himlen. Och mat! Man äter här, mustiga grytor och kryddiga pastarätter och medhavd pepparkakscheesecake.

Det är livet.

 

IMG_2808

 

IMG_2778jeans/circleoftrust, skor/ugg, kofta/zara 

Så det består våra Västkustsdagar av. Mat, oreos, töväder och gråblått ljus bland fiskebodar.

Det är nu det är som bäst att leva.

 

slut

30 kommentarer till “Att njuta ihjäl sig.

  1. Länge sedan jag tittade in här så jag får väl passa på att önska både god jul och god fortsättning.
    Ni har det bra ser jag.
    Som det SKA vara alltså 😉
    Och rysligt fin kappa håller jag med om.

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Minsann!! Den DÄR kappan skulle man kanske ta och tjacka sig! Eventuellt syns inte ens hundhåren på den! (Man måste ju tänka på det också, när man har en hårig liten best som ser till att det är hundhår till och med i oöppnade förpackningar därhemma.) Västkusten ser underbar ut!

  3. Den där kappan ser ju hur himla underbar ut som helst!
    Du passar i allt, midja som en Disney älva och utstrålning som bara den 🙂
    Hoppas du får den där kappan av dom, för det står Emma på den 😉

    God fortsättning till dig å de dina!
    Kram på’re!

  4. Underbara bilder och visst har vi det fint här på västkusten? ;O) Var exakt är ni? Blir lite nyfiken eftersom jag själv bor här.

  5. Men ojoj så fint och vilken ljuvlig kappa på dig! 🙂 Njut av allt ni får framför er och ha det ljuvligt! God fortsättning på dig fina Emma! Kramar från Anna 🙂

  6. Vilka vackra bilder, fick mig att langta efter en solig snopromenad med svensk frisk luft efter att ha atit konstant i 2 dagar i regnet (inomhus men anda…). Kommer sjalv ifran andra sidan Sverige och ar van vid Ostersjokusten, saknar att bo vid vattnet! Fortsatt att njuta!

    mrsfreckles.blogspot.co.uk

  7. Shiiiit vilka fina bilder på dig! Vem är fotografen? Mannen eller någon annan eller är det stativet? Supervackra bilder som gör både dig och kläderna rättvisa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg