Att västkusta vidare.

 

IMG_2810

 

Vi stannar en dag till.

Busen har det fantastiskt med sina kusiner och trampar runt på platta fötter i huset med ett stort leende. Dom är de finaste tjejer han någonsin sett och han sitter glatt bredvid och ger dom lego och klappar dom över håret och utstöter läten och jag och mannen ligger som två amöbor i soffan, jästa av all mat, och förmår oss inte att göra ett dugg. Jag är så vansinnigt glad över att det här är ett hus där man har allehanda varianter av pyamas-mys-underställsbyxor, för allting med resår i midjan är högt uppskattat. Det kan jag säga.

Så vi stannar en dag till. Äter mer, amöbar och kanske till och med låter oss övertalas med en tur till mellandagsrean på Torp.

All västkusttid är bra tid.

 

slut

18 kommentarer till “Att västkusta vidare.

  1. Amöbagrejen låter härligt! Torp låter tufft, väldigt mycket folk där… Tips om ni kommer vägen från Lysekil till Torp, det finns en mysig butik som heter ”Systrar” nånting ligger på högersidan på väg Till Torp. Brukar stanna där om sommaren! Kram Sara

  2. Det har varit dåligt här med amaöbandet i soffan och svullandet av godis. Måste nog ta mig i kragen på den fronten. Kanske till och med ta mig och läsa FÖRRA årets julklappsbok.
    Så det inte bildas några högar menar jag.

    Hat mysigt.

    Hälsningar
    Yohanna

  3. HJÄLP!!!!

    För några veckot sedan satt jag och slötittade lite på olika sidor. I en annons som jag vill minnas fanns på MSNs startsida såg jag en fin klänning som jag fastnade för.
    Å det är ju trevligt, om det inte varit för att jag istället för att klicka hem den till en brevlåda väldigt nära mig, gick ut från sidan och började greja med något annat (jobbat?)
    Å NU KOMMER JAG INTE IHÅG VAR JAG SÅG DEN!!!!! Har ägnat timmar, tro mig, till att försöka hitta den igen, men icke picke.

    Här kommer någon form av beskrivning: Långärmad med sjalkrage och knyt under bysten (?). Fanns i färgerna mörkgrå, svart och ljusrosa. Möjligen en omlott-modell.
    Detta mysterium förmörkar mitt liv!!! Så snälla, känner någon igen min något knapphändiga beskrivning eller har på känn att du vet vilka annonser som figurerat på MSN på sista tiden, skriv en rad!!!

    Tacktacktack på förhand!

  4. Hej Emma! Du har säkert skrivit detta nånstans men var på västkusten är det? Läste Torp och har hållit till en del i Uddevalla därav nyfikenheten. Så otroligt vackert i Bohuslän.

  5. så mysigt det låter …

    och kan inte annat än skratta när du nämner Torp ..min kollega som bor i Stora Höga svär alltid över det där stället och sa just innan jul att ALDRIG att de får med mig på mellandagsrean på torp…*skrattar

    Kram

    Pernilla

  6. Låter alldeles underbart härligt och mysigt. Förutom det där med Torp, tråkigare köpcenter får man väl leta efter och i dessa dagar är det väl kaos.
    Älskar bilden ovan!

  7. Härliga bilder! Affären heter ” Två fröknar” och ligger i Rotviksbro, mellan Lysekil och Torp. Jättemysigt! Men strunta i Torp, Lysekil har affärer som du (troligen) skulle älska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg