Att ha haft världens bästa lördag.

 

IMG_3073kappa/baumundpferdgarten, byxor/noanoa, skor/ugg, väska/michael kors, tubhalsduk/nelly

 

Vilken lördag jag har haft!

Eftersom jag var den enda friska i familjen (minus förkylningen som envisas att hänga kvar) bestämde jag mig för att möta upp Tindy och Fru Sederblad i stan för lite hederlig mellandagsrea-shopping/lunch/snicksnack/gapskratt/kärlek-s-tid. Och det ångrar jag inte för en sekund. Fy tusan vad såna här dagar är bra för själen!

 

IMG_3140

ldag

 

Vi gick till Hai på Davidshall och satt länge och åt sashimi och sushi och bara pratade. Om sånt som har varit och sånt som ska komma och huruvida min nyinköpta ankblus från MQ gjorde att jag såg ut som en godsägarinna eller inte. Jag vill ju själv gärna tro det. Och så avhandlade vi Paris, norskor, förhållanden och Nigella (- som jag envisas med är världens absolut vackraste kvinna och som hemskt gärna skulle kunna komma och bo hos mig och laga mat i kimono om jag nu bara hade tyckt om tjejer) och så skrattade vi lite till och begav oss ut i butiker där vi vimmelkantigt letade efter godbitar i någon timme tills mörkret kom och det var dags att åka hem.

Bästa, bästa tjejerna. Vad jag är glad att bloggen fört in dom i mitt liv.

 

slut

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “Att ha haft världens bästa lördag.

 1. Hej Emma!! Wow, lika snygg som alltid!! Ha godsägarinna hade ju varit ngt, du är för rolig!!! JAg har ju träffat Tindy ganska många ggr när hon jobbad på Folk, och jag tycker också att hon är superhärlig!!! Har tom addat henne på FB!!! Bara väntar (och hoppas!!!) att jag skall stöta på dig ngn gång!!! Läser alltid din blogg även om jag sällan kommenterar! Så kul att läsa, och jag blir sjukt sugen på att åka till västkusten, ser ju så nice ut!!! Stor kram Lisa S i H-viken

 2. Låter väl underbart att spatsera omkring som en godsägarinna och äta godsaker och japansk fisk och flamsa och flabba hela dagen lång!

  Kram
  Petronella

 3. Den där kappan är att dö för. Så jädra snygg. Kul dag med härliga vänner. Det behövs liksom inte så mycket mer. Hjärtat fylls upp ganska så lätt då. Ha en fortsatt braig lördag. Och glöm för Guds skull inte Downton Abbey ikväll. Magi!

 4. Nu måste jag bara skriva o berätta en helt tokig sak… Jag har gått o blivit ”emmafierad”. Ja, det är helt knäppt!!! När jag shoppar kläder, ska välja ut ngt snyggt att ha på mig på morgonen, laga mat, äta ost, köpa ost (är heeelt ostgalen, får tom av i julklapp av min far!!!), klä på min dotter, fåndansa med henne, umgås med min man osv… Ja du hajjar – i de flesta situationer! Då kan jag komma på mig själv att tänka ”det här hade nog Emma gillat”, ”undrar hur hon skulle ha gjort”… Jag är en 34-årig självständig kvinna, men du hööör ju vilken inverkan du har utan att vare sig veta om det eller kanske ens vilja det. HELT galet! 😉 Men när man får ta del av ditt liv o dina tankar 3 ggr/dag så är det egentligen inte så konstigt.

  Men samtidigt så tänker jag att det är sanslöst vilken kraft som finns i bloggvärlden! Började läsa bloggar under föräldraledigheten o nu är jag hooked. Du är ju en bra förebild. Men shit, vilken makt bloggar kan ha!! Några få personer. På gott å ont… Coolt o skrämmande på samma gång!!!

  Fortsätt ”förvalta det väl”. Du har en grym blogg, bra balans mellan personligt o privat. Lycka till inför det nya året! 🙂 Keep up the good work.

 5. Hihi, du skulle passa fint här uppe på herrgården i Söderåsen i skåne som vi är nu, ihop med alla jägargrabbar som springer runt i kungliga jaktkläder.

 6. Top lækker jakke, den er jeg helt vild med 🙂 Dejligt med en hyggelig dag i venners lag, det kan man ”leve længe” på…! Ha´ en god fortsætning på weekenden 🙂
  Hilsen Tina/OddStyle

 7. Så utrolig fin den jakken var, og sushi & bobler slår jo aldri feil.
  -ikke engang i mellomjulen!

  Leser bloggen din hver dag og nyyyyter hvert ord.
  Kjenner meg igjen i mye av det du skriver, særlig siden jeg de to siste årene har vært hjemme med to små gutter.

  Den blusen du hadde på deg var utrolig lekker, lurer på om den kan kjøpes i Norge….

  Ha en finfin lørdag & nyttårshelg.

  Koz trinestil

 8. Du, om det mot förmodan skulle bli så att vi båda skulle börja spela för, så att säga, bortalaget, så lär vi bli två att slåss om Nigella! Skitsnygg, ju! 🙂
  Kram J

 9. Hej,
  För dig som gillar sushi så vill jag bara tipsa om restaurangen Saiko i Malmö, sjukt god och lite annorlunda sushi. Bor man i närheten av Malmö tycker jag verkligen inte att man ska missa den 🙂 /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.