Att längta lite tillbaka.

 

IMG_3045

 

Det enda bra med att lämna Västkusten är nog att man snart kan åka dit igen.

Det är ju inte särskilt långt bort alls och att ha en oas så nära är en lyx som inte går att beskriva. En oas i två plan full med röster och mat och öppen-spis-värme och spontankramar, och den där möjligheten att få komma hem igen och bara vara dotter. Hur gammal man än blir.

 

IMG_3048

 

IMG_3061

 

IMG_3064

 

Jag växer aldrig ifrån det där.

Men iallafall. Här hemma har det blivit söndag och huset är tyst sånär som på susandet från värmepumpen och suckandet från flickorna – mannen och busen sover skönhetslur och jag sitter inbäddad i en filt och slötittar på tv och snörvlar lite. Nyår imorgon alltså! Och jag undrar återigen hur det gick till. Men visst ska det bli härligt med ett nytt år, en så symbolisk möjlighet att liksom vända blad? Göra om, skriva om, starta på nytt.

Det tror jag att alla behöver då och då.

Men innan dess finns det en dag kvar av snörvlande, planerande och en stor bunke med ben&jerrys i frysen.

 

stjarna

Pssst – ni missar väl inte chansen att vinna presentkort på 1500 kr hos Nordic Design Collective? Tävlingen hittar ni här.

 

slut

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att längta lite tillbaka.

 1. Ja det är klart att man längtar HEM.
  Det är något speciellt med ens barndomshem och få vara bland familjen.
  Ååååååååh vad sorglig jag blev nu och fick hemlängtan. Inte bra.

  Hälsningar
  Yohanna

 2. Med blandade känslor så planerar jag också inför nästa år..Min lilla Lykke fyllde 1 år den 28/dec och jag funderar verkligen..Vart blev detta året av? Jag/vi som skulle göra så mycket..har gjort mycket..men ändå.. nya friska tag till nästa spännande år!!!

  Kram från Alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.