Att ha landat i Köpenhamn.

 

IMG_3250

IMG_3201jacka/noanoa, halsduk/nelly, tröja/nelly, blus/asos, jeans/diesel, ring/dyrbergkern och bästa clutchen från frontrow living.

 

Och så har vi äntligen landat i Köpenhamn!

Gått på ströget, ätit brunch, hållt varann i handen och sagt titta! åt busen. Och så har jag fått göra Illums mellandagsrea där jag sprang in i ingen mindre än Fru Sederblad! Världen är tokigt liten ibland (och Illum är tokigt fint). Herregud vad härligt det är att vara här istället för att behöva stressa med något hemma.

 

IMG_3380

 

IMG_3367

 

nyr2

 

IMG_3400

 

Och vi har checkat in på vad som kan vara världens mysigaste hotell, där jag har fått ett glas bubbel i handen och kunnat hänga upp dagens reafynd och får en chans att koppla av i några timmar ännu mer innan det är dags för feststassen och middag och en liten kvällspromenad runt kvarteret med busen så att han kan se alla lampor när det skymmer.

 

IMG_3387

 

Så vi säger väl gott nytt år nu, vänner?

Gott nytt år och all kärlek i världen till er – ni fina, stöttande, roliga, smarta, härliga kvinnor som är med mig här inne och sprider värme och berikar mitt liv.

Tack för det här året. Med er.

 

slut

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “Att ha landat i Köpenhamn.

 1. Åh , jag ser att ni bor på ett av våra favorithotell =) Vi kom just ifrån ett par dagar i Köpenhamn o har nu mellanlandat i Malmö för att fira nyår. Här är rätt mysigt med 😉

 2. Det där lät och ser onekligen mysigt ut …och finns ju ingen bättre stad och vara i än KÖPENHAMN.

  Önskar dig ett fint 2013 och tack för all inspiration detta år….

  KRAM
  PERNILLA

 3. Gott Nytt År till dig med! Att fira i Köpenhamn lät som en stålande idé. Fast vi ska på stort partaj så det är inget synd om mig alls. Ses 2013 och då vill vi såklart veta allt om hur new years eve firas i Danmark…

  Må så gott!

 4. Åh du har också hittat till favvo hotellet i Köpenhamn.
  Måste nog ta med mig min bästa Jennie dit snart igen på en härlig husmors helg med galen shopping.
  Tack för din underbara blogg som ger oss glamour och inspiration i vardagen 🙂

 5. Haha, visst är det mysigt! Vi bor alltid där när vi är i Köpenhamn. De har ju en himmelskt god egengjord yoghurt, som du kommer bli varse imorgonbitti (om ni inte redan upplevt den:)) Och handfaten – hur coola är inte dom!
  Gott Nytt År bästa Emma & familj!

 6. Ååh, vad mysigt. Har också bott där två gånger. Super god frukost. Gott nytt år på er. Kram Sari

 7. Ett gott nytt år på dig med! Och tack för ett otroligt inspirerande år!….
  Hoppas på många många fler inlägg från dig, du härliga människa!

  Hälsningar Jennie

 8. Gott nytt år!! Jag passar på att tacka för en så himla härlig blogg, du skriver helt fantastiskt och bilder och inspiration är strålande. Tummen upp!!
  /Annette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.