Att ladda för nyår.

 

IMG_3169

IMG_1653

 

Imorgon åker vi till Köpenhamn.

Inte på något särskilt, mest för att byta miljö och göra något mysigt på nyår. Ta in på hotell, ströva på smågator, äta brunch och vara tillsammans. Slippa ta hand om matlagning och bara kunna slappna av och låta någon annan sköta biffen, ligga i ett badkar och vifta på tårna – såna saker. Det blir nog fint.

Men ikväll laddar vi med pizza (med fyra sorters ost – jag dör så gott), chips, en film och smågodis. Något av det absolut bästa jag vet är såna här hemmakvällar med en himla massa nom nom nom tills man blir sockerslö och tung i kroppen. Och så ska jag försöka att inte gå bananas på bloppisen här inne (Tindy är inte klok med sina bloppisar, hon är inte det) och så ska jag tjata mig till en fotmassage.

Jo jo. Är det söndag så är det.

 

slut

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “Att ladda för nyår.

 1. Å vad härligt att åka bort över nyår. Vår hund är dock så himla skotträdd att fira nyår i en storstad är inte att tänka på. Vi får hålla oss hemma och spela musik på högsta volym och hoppas att vi kan stänga ute ljuden från byn.

  Önskar dig ett riktigt gott nytt år!

 2. Din sida krånglar lite, det fungerar inte att scrolla ner 😛 Fick krångla en bra stund för att kunna läsa och titta och komentera. 😛 Just sayin’

  Underbara bilder! Ha det fantastiskt i Danmark! 😀 Så vacker bild på Leo och på din vovve. Du är så duktig!

 3. Sååå mysigt! Jag och maken var över till Köpenhamn i mellandagarna. Och det var en stad att förälska sig i. Återbesök räknas med inom kort 🙂

  Gott nytt år fina Emma!

 4. Tack gulliga gulliga Emma för tipset om bloppisen. Nu är en urgullig tunika/klänning och en sjal snart påväg till norrland. Premiär för mej att shoppa på bloppis. Ha ett jättegott nytt år! KRAMAR

 5. Då är ni på väg till Danmark nu då?
  Och det låter ju precis som ett kalasbra sätt att slippa undan det där jobbiga med att fira. Bara fira och strunta i resten 😉

  Ta hand om er och ett GOTT NYTT önskas
  Hälsningar
  Yohanna

 6. Här får du och din familj en ”Gott Nytt År” hälsning ifrån mig. Jag följer din blogg och även några av dina tokiga väninnors! Shit my God, vad ni ger mig inspiration, efter era dagliga rapporter mår jag så gott i själen.
  Jag har också ”flytt bort” för att fira av och fira in. befinner mig i Celle i Tyskland, allt serverat, typ vuxendagis. Härligt.
  Kommer hem till Svedala den 3 januari och då har jag bestämt mig för att få igång ”den förbannade bloggen”!! Den ligger just nu ”för döden”, tyvärr.. så kan det gå ibland. Tänker börja om igen med en ny. Hur roligt är Karin i Svedala? Du hör ju själv!! Så kan jag inte ha det. Det blir till att börja om från början och ny titel. så måste det bli.
  Ha nu en underbar nyår i Köpenhamn

 7. Det låter helt fantastiskt att bara åka iväg och ta in på hotell, speciellt i Köpenhamn som är så mysigt. Ha en fin kväll tillsammans med familjen. Ta hand om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.