Att leva onsdag.

 
IMG_4291

IMG_4292

 

Är det inte det finaste i världen, så säg?

Mannen med sin böjda rygg framför vaskskåpet, busen bredvid i full koncentration – tillsammans i färd med att laga diskmaskinens kopplingar. Det är sånt här jag blir tuggummiseg i knäna av och som ger mig familjehjärta tills det nästan inte får plats – det där delandet av sysslorna, medvetenheten. Nu när busen går omkring och hjälper mig lassa ur tvätten ur tvättkorgen eller delar ett äpple med sin pappa, nu när han har egna ord för mamma, pappa, banan, äta, lampa, titta, ljus och gott.  Så man får svindel i bröstet.

Men i alla fall.

Nu är det onsdag och min mamma fyller år och jag ska ringa henne för att skråla ja må ha leva! när ingen hör. Och så är jag extra fnissig och onsdagsglad tack vare Böddi som får mig att känna mig som en Soupástar! genom att skicka spontansms och fråga om jag kan komma in på torsdag, för en färg han beställt till mig har tydligen kommit och som han cant wait! att se hur den ser ut i mitt hår.

Jo. Vissa dagar är bara lite bättre än andra.

 

slut

28 kommentarer till “Att leva onsdag.

  1. Den där pannlampan alltså, den verkar vara bra till mycket! Så fin bild och visst är det ljuvligt med alla hittepå våra små har, Nils knycker wettextrasan om han kommer åt den- går sen runt och torkar lite varstans och säger hö med rynkad panna. Så sött! Ha en fin dag, kram!

  2. Hej hej,
    Hur söt som helst, dessa busar som vill hjälpa till i huset 🙂 Min lille Viking gillar att ’laga mat’ på dagis, sa fröken. Kul att han tar mig som ’exempel’! 😉
    Ha en fin dag!
    Kram, Marèse

  3. Hej,

    Vad fint du skriver, vissa dagar är bara så bra och andra mindre bra. Idag onsdag så är det mulet över vackra Skåne, men värmen finns inomhus. Ljusen börjar att ta slut efter alla helger men nya kommer in. Tack för alla dina ord och så fina bilder.

    Naturligtvis också en God fortsättning på allas nya År.

    Bibi

  4. Du har en fantastisk förmåga att sätta ord på den där härliga kärleken som man känner till sin lilla familj, underbart inlägg och fantastisk bild!! Allt du skriver känns så ”äkta”… Kram från Jenny (flitig läsare)

  5. Den kommer efter ett tag, den där känslan:
    Vi är en familj.
    När bebistidens dimma har lättat lite från mammatrötta amningshjärnor och den första ”rädda” tiden gått över, då gick det upp för mig också: Vi ÄR en familj. Detta är min familj. Och jag fick en sån fin känsla i bröstet att det här kommer att bli bra till slut.
    Vi har STOR potencial att bli en härlig familj till slut.

    Hälsningar
    Yohanna
    som skickar med en länk till veckans kick off på Real Life:
    http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/january/real-life-arslivskronika-2.html

  6. Kärlek på hög nivå:-) Satt och myste när plutten hjälpe pappa skruva ihop en hylla.

    Ja här pratar Melker för fullt. mamma, pappa, bam(banan), tänd, bu(bus), ba(bajs), nänn(upp i knät). Njuter!
    Kram Kristina

  7. Åh, fubbigt- vill också ha en Böddi! :p
    Vad har du för hemlighet med håret, förutom en superfrisör? Vad har du för jox i håret? Plattar du?
    Jag har också sånt hår som är lite fluffigt, halvlockigt (har sett dina gamla bilder, men du hade sååå mycket snyggare än jag har) och tänker jag också måste hitta på nåt.
    Och förresten, nu när jag ändå håller på – läste nåt om ditt hår och Britney? Din grej liksom? Vad var det? 🙂
    Läste vidare sen och kom till flygplatsen där din man drack bröstmjölk, hihi- han är bäst!

    1. Hej!

      Nej jag har inga supertrix tyvärr 🙂 Plattar absolut inte – det skulle ta en halv dag (när jag hade ”rak” lugg fick den plattas ibland men oftast är det bara att föna den lite snabbt). Jag har en spraywax som är grym och gör håret lite ”strävt”, samma sak med dust-it som jag inte skulle kunna vara utan. Och torrschampoo!!!!

      Ha ha ha jaaa du, den kanske jag tar nån gång 😉

      1. Du och Böddi får åka ut på turné, lite som Trinny och Susannah 😉 Böddi klippet hår och du föreläser 🙂 Kom till Göteborg först bara! Och jag är först i kön till att klippa- yeay! Hehe

  8. Underbart! pappa barn viktiga saker!!! Min J låg alldeles nyss likadant, men lilltjejen var inte ett dugg intresserad!
    Tänk att ha en alldeles egen Böddi, det är inte dåligt!
    kram Helena

  9. Världens bästa Böddi! Bättre finns inte 🙂 så kul att han berättade för mig när jag var gravid att han hade två favorit kunder, båda hette Emma och var gravida- men att det var du och jag 😉
    Kram

  10. Hej.. Jag tänkte bara höra vem som vann Daniel Wellington klockan? Har inte sett nått inlägg om det även fast jag läser din blogg varje dag. Som för övrigt är så fin! Du verkar ha ett mysigt liv! Va hette hotellet ni bodde på i köpenhamn? Såg så fint ut! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg