Att ta sig tid.

 

IMG_4690

 

Jag har ett projekt just nu som tar nästa all min lediga tid.

Det blir sådär i perioder; något kommer in som kräver all fokus och så jobbar jag intensivt med det i någon vecka eller några dagar och sen är det över och lugnare igen. Och just nu är jag alltså på sluttampen med ett sånt uppdrag och försvinner litegrann här hemma och sitter i ett soffhörn med datorn och mumlar för mig själv –

och då är det extra viktigt att komma tillbaka till verkligheten igen då och då. Ta egentid med mannen, komma ifrån, göra något bara tillsammans.

 

IMG_4694 lunch

 

Så i fredags tog vi lunch tillsammans, bara vi.

Åkte till Vapiano, beställde snuskigt god pasta, satt ner i en timme och åt och pratade oväsentligheter innan vi gick vidare för att plundra Gottelisa och handla mat till kvällen. Underbart.

Och idag har det hunnit bli söndag och jag är inbjuden för att gå Rosengången, så kameran ligger på laddning medan frukosten dukas fram här hemma – ost trängs med ugnsvarmt bröd och apelsinjuice och Busen trampar runt med en sminkborste i näven och gastar där! och vevar med den som en dirigent. Och snart är projektet klart och jag kan fortsätta med sånt redan påbörjat, som Kronovalls nya hemsida, och i eftermiddag åker vi hela familjen till badhuset och plaskar i bassänger och doppar huvudet.

Jo. Det är precis såhär jag trivs.

 

slut

32 kommentarer till “Att ta sig tid.

  1. Härligt med lunch på tu man hand!!!!

    Hur gör du när du sätter ihop fyra bilder till en? Photoshop? Diptic-appen är så smidig – skulle vilja ha något liknande i datorn. Kanske finns…

    Ha en underbar söndag?
    Kram

    1. Ja precis, jag tar det via bildredigeringsprogrammet! Det blir lite klippa och klistra men det går fort 🙂
      Kram

  2. Låter som mitt liv. Har också olika projekt på gång då och då. Igår var jag och mannen på restaruangbesök och vi hade barnvakt. Vi behövde en date.

  3. Låter som en härlig söndag.
    OCH så viktigt med egentid utan barn, att se och höra sin partner som lätt kommer i andra hand när man har en liten buse.

  4. Det viktigaste av allt – att ta sig tid. Och att ta sig den på Vapiano är ett ypperligt val om du frågar en pastaälskare som mig! 🙂

  5. Bra att ta sig tid. Det behöver du fladdermaja. I natt drömde jag att du tog fel tåg när du skulle till vårt bröllop och dök upp en timme efter vigseln. Med svettmustach och hög frisyr. Just don´t do it. Känner jag. Det var mycket stressande faktiskt. Tur att jag vaknade…synd att anledningen till att jag vaknade var ett magsjukeinferno.
    Pest el kolera.

  6. Viktigt att ta sig tid till det viktigaste när det är mycket. 🙂

    Du, jag skrattar ihjäl mig åt ditt inlägg med badande hundar. Alltså jag har ju en nakenhund som beter sig precis som din Tooka. Blicken är helt obetalbar! 🙂

    Kramar

  7. 🙂 Ni har väl hört d förrut?! men ja däger d ändå;) vad lik din lillplutt är sin pappa:) fina kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg