Att vara glad i skåp.

 

IMG_4707

IMG_4711

IMG_4709skåp från baazar.se, lådor/tine k, tassle&krigare/baazar

Ni som har följt mig ett tag vet att jag är galen i skåp.

Höga skåp, låga skåp, breda skåp, smala skåp. Jag har dom alla. Till större del är det skåp jag har hittat på loppisar och auktioner – såna där som varit rangliga och nötta och behövt lite kärlek och som jag har fått slipa och måla och ta hand om tills de blivit friska igen.

Men det här vitrinskåpet vi körde hem till kontoret gillar jag verkligen, trots att det är nytt. Jag älskar hur hela skåpet ändrar karaktär beroende på vad man stoppar i det. Just nu trängs böcker med ljus och krigare och änder i betong i en salig röra och gör mig på gott humör när jag ska in och bråka med bokföringsprogrammet och bläddra i informativa momspapper.

Men nu? Nu vankas det lördag och Banditkalas och en himla massa skratt med några av de härligaste kvinnorna i världen, så nu är det dags att skölja av sig sovmorgonen och ge sig iväg.

Ha bästa lördagen, allihop! Ses på Instagram så länge.

 

slut

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Att vara glad i skåp.

 1. Ja, och det kan vara så att du har bland de finaste skåp jag nånsin sett!! Är ju så kär i ditt stora blågröna =))
  Jag har oxå en del pjäser i mitt lilla casa 🙂
  Älskar harlequinboxarna med, vill ha till sonens rum.
  Va faen, jag har ju missat till på Insta, dags att gå in och leta upp daj!

  Ha en lovely dag,
  kram Catta

 2. De där skåpen är galet fina!! köpte själv hem ett kinesiskt brudskåp till min syster och hennes man UTAN att fråga dem först om de ens ville ha det ?! ..( ( sådär man inte ska göra , bestämma stil hos någon annan ) *skrattar…men tyckte det skulle passa och som tur var älskar dom det !!

  Ha så skoj nu ikväll med de där härliga människorna..

  Kram

 3. skåp är så vackra, gediget och underbar förvaring! förstår din kärlek helt ut! =) ha det så underbart med dina fina och have a lovely weekend! =) kram

 4. Jag tror att jag har en liten crush på skåp jag också. Men här hemma så får det VERKLIGEN inte plats med något mer.

  Vi kör stor-röj här hemma. Man måste ju kunna rära på sig när man är hemma 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 5. Otroligt vackert! Älskar dina bilder på alla vackra skåp som huserar hemma hos er, skåpskärleken sprider sig ända hit 🙂

  Trevlig kväll med tjejerna nu!

 6. Jag är helt tokig i skåp och har hela hemmet fullt,och fler kommer det bli… =)
  Tur att jag har mycket plats för dem… =)
  Jag är ett stort fan av Bazaar och har ännu inte handlat därifrån, utan som du rustat upp och målat om istället
  men det är bara en tidsfråga tills jag blir stammis där på möbler…
  Ha en bra lördag!
  Kramar

 7. Härligt att se att det är fler än jag som har skåp på hjärnan. Men min är just för tillfället helt insnöad på blå och turkosa skåp från Indien. Något måste göras för att åtgärda den här besattheten…

  /anna

 8. Jättefint!

  Jag älskar också skåp och är väldigt förtjust i gamla fina skåp som bär på lite historia och hemligheter. Du/ ni har ju sådana med.

  Tänkte på när du skrev om att ni skolar in lillen på dagis, fy vad jobbigt för mammahjärtat. Min lille kille är 6 månader, så det dröjer ett tag till, men jag har redan ångest…. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *