Att ha livat upp en Bandit.

 

IMG_5244armband/indiska, klänning/jascha country-dreams, skärp/baumundpferdgarten från miloii, kofta/day creative lounge

 

Jajemen. Igår var det dags att att efter-operations-fira Banditen!

Hon har ju haft en mindre livad jul med sjukhusvistelser och stränga tillsägelser om att inte skratta – och vem blir glad av det? Inte många. Och definitivt inte en Enarmad Bandit. Så när hon äntligen fick grönt ljus för besök och hemma-hos-party så var vi inte sena att bjuda in oss.

Vi har ju saknat vår Bandit.

 

IMG_5258 np

 

Vi hade förberett oss ett tag. Fnissat och funderat på vad vi skulle hitta på, skrattat hysteriskt över Facebookchatten och smusslat med hemligheter. Och igår möttes vi upp inne i stan när allting var fixat för att i samlad trupp ta oss till Banditens hem och vråla grattis! eller vad man nu vrålar åt en nyopererad. Då hade jag redan spenderat så mycket tid inne på Partyland att jag fick ringa Tindy och säga att om hon inte kom snart så var jag ganska övertygad om att de skulle tillkalla väktare.

 

IMG_5281

 

På något vänster hittade vi dock till Banditen iallafall, trots att jag hade glömt gps:en igen och trots att Fru Sederblads telefon-navigering och jag inte riktigt brukar vara sams.

Och vi kom med goodies, såklart!

 

IMG_5268 np2

 

Som ett helt fång heliumballonger (vilka jag envisades med att kalla valiumballonger) i kulörta färger, och någon form av sjöodjur (dom frågade i butiken vilket tema det var på kalaset och jag sa Tramadol vilket de tack och lov bara garvade åt) men tillsammans enades vi om att sjöodjur och dinosaurieballonger i neon nog var ganska passande till temat – och banditen verkade hålla med.

Klart man ska ha ballonger när man blivit opererad. Vem kan sura med ballonger i taket, liksom?

Nä, precis.

 

np4 IMG_5428

IMG_5438

IMG_5322

IMG_5432

 

Och så hade vi med oss tulpaner och chockrosa margaritaglas och presenter och en mycket vacker bordsdekoration bestående av en vajande palm i plast (fint ska det va, vettu) och en mick i blinkande färger som Banditen var tvungen att hålla i varje gång hon ville säga något. Och så förde vi ett himla oväsen och glittrade med paljetter och ooooo:ade över all den fantastiska maten som Banditen hade fixat och så gick vi rummen runt och beundrade hennes lägenhet som var fin att man smällde av.

Och maten, den dog man lite av. Nom nom nom.

 

np3

IMG_5488

 

Så där satt vi sen i någon timme och åt och spelade fuldansmusik och åt och åt och åt lite till, tills banditen hade börjat kasta bröd i ansiktet på Fru Sederblad och vi kände att det nog var läge för tårta.

Det gäller ju att veta när det är dags att bryta, liksom.

 

IMG_5565

IMG_5599

IMG_5513

 

Jodå. Klart vi hade tårta med oss. Tramadoltårta!

En mycket tjusig sådan som jag var aningen nervös för att beställa från Ultimate Cake när det begav sig. Jamen ni kan ju tänka er det samtalet. Joooo, jag tänkte en tårta i form av ett piller….Mhm… Piller. P-i-l-l-er. Ja precis…. Ja. Jo, jag ska se om jag har en bild här…. sådärja… Finfint. Och skulle du möjligtvis kunna … eh… skriva något på tårtan också?

Men det gick bra och tårtan uppskattades varmt och Banditen tänkte minsann ta med sig en likadan till sjukhuset nästa gång och bjuda på i fikarummet. Och så satt vi nån timme till och skrattade så vi grät över öronbehandlingar, springnotor, salong pantalong och Banditens ”gissa drinken” vilken bestod av att hon stod på köksgolvet och höll i en blomkruka.

Ja. Riktigt redig har hon väl aldrig varit.

 

IMG_5686

 

Och så skrattade vi lite till och jag filmade en massa (kommer väl en snutt här inne sen) och Tindy introducerade Fru Sederblad i ballongfetischer hon sett på Fråga Olle och sen var det, som ni kan se, dags att åka hem.

Och jag kom hem, skrattmör och vänskapslycklig, och kan fortfarande inte riktigt förstå hur jag lyckades få in de här fantastiska, starka, varma kvinnorna i mitt liv – och fått dom att stanna kvar.

Underbart.

 

slut

33 kommentarer till “Att ha livat upp en Bandit.

 1. Salong Pantalong!!! Jag dööööör! Hahahahaha
  Skulle så gärna velat se när Tindy ska förklara ballongfetischen för Sederbladskan! Hur kul som helst!
  Underbar kväll ni fixade för Banditen, härligt!

  1. Alltså..Det här med ballongerna är INTE vad ni tror, näää hahahah, men alltså jag såg något heeelt galet på fråga Olle, och i samband med att Fru Sederblad hade lite ”problem” med en ballong så kom jag att tänka på det..lite sådär..:)))
   hahahahah

   1. Nops! Köper inte den där förklaringen 😉 Ser framför mig hur du ligger och rullar omkring och gnider dig mot ballongerna . Ledsen, men den bilden är redan fastetsad på näthinnan. Done and done. 😀

 2. Alltså..Det här med ballongerna är INTE vad ni tror, näää hahahah, men alltså jag såg något heeelt galet på fråga Olle, och i samband med att Fru Sederblad hade lite ”problem” med en ballong 🙂 så kom jag att tänka på det..lite sådär..:)))
  hahahahah

  1. Ha, ha vet INTE om jag köper den förklaringen 🙂

   Ser ut som att ni har haft galet kul och oj som jag skrattade mig igenom detta inlägg! Underbart! Nästa gång får ni dra med er hela bloggsverige tror jag bestämt!

 3. Vilka underbara vänner!!! Så härligt! Jag bara älskar tramadoltårtan 🙂 🙂

  Men var det inte så att Banditen helst inte skulle skratta för häftigt…..? 😉

  Kramar

 4. Ser helt underbart ut! Stämning! Fina bilder! Ska själv ha lite tjejfest snart o skulle vilja få lite tips av allt det goda som bjöds på….?? Fina bilder men kan inte helt lista ut allt vad där var….? Gärna tips o recept tack !

 5. Jag ska egentligen inte heller skratta sa väldans (nagon skruttans inflammation) men det gick ju inte att undanhalla sig fran det! Visst är det härligt med vänner, och fram för allt SADANA vänner!
  Min svärmor ”älskar” ocksa Tramadol. Tror du att jag kan göra en till hennes 91-arsdag, eller passar det inte?

 6. Fy tusan vilket gäng sköna böner ni verkar vara!
  Skulle ge Mycket för en kväll med er!

  Känns som man inte skulle behöva träna magmusklerna på ett tag:)

  Fin söndag till dig Emma!
  /A

 7. Ha ha… Alltså… ni är ju bara för goa. Lyckliga Bandit som fått en sådan uppvaktning.
  Kram Susanne

 8. Så fantastiskt att bli upplivad på detta sättet när man varit sjuk och blivit opererad:)
  Tårtan är ju bara så galet bra! En sån borde jag skicka till en ortpedavdelning eller nåt:))
  Kram

 9. Blir tårögd. Vänner, de finaste fina. Ni är inte riktigt kloka, ljuvligt!
  Vad har hänt med den stackars Banditen? Har försökt kartlägga under dagen men telefonknapprandet uppskattades inte riktigt av vab-objektet :)))
  Kram på er tokfior!

  1. Jag hittade 🙁 vilket jäkla skit 🙁 den här dumtelefonen låter mig inte kommentera hos Banditen. Så Banditen! Om du läser här; stor kram från Znikan till dig!

 10. Åh, vilket fantastiskt roligt kalas! Så härligt att skratta så man kiknar. Tårtan påminner om en tårta min mamma gjorde under min uppväxt i form av en stor seg råtta! Grön! Tårtor är mumsigt värre! Nu har jag fått en massa tårtidéer till min födelsedag som nalkas. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg