Att ha gjort dag två.

 

IMG_5794

IMG_5797

 

Efter en god natts sömn var det igår dag för att göra Umeå fredagsstyle!

Så jag åt frukost med vd:n som sen skulle flyga tillbaka, och sen tog jag lite tid till att bara vara helt själv och stå länge i duschen och lyssna på musik och försöka samla ihop innehållet som min väska kräkts upp på rummet och allt såntdär. (Clinique-setet står, som ni ser, redan uppe – jag har kört med just den serien i snart ett år nu och är så jäkla nöjd).

 

IMG_5801

 

För det vankades ju speed-date med den här vackra donnan! Sara-Lovisa. Någon som jag har läst och som har läst mig i snart två år, någon som jag följt under hennes graviditet och hon sen min, någon jag ibland skickat peppande mail till och fått lika mycket kärlek tillbaka. Det blir ju sådär; vissa personer man läser fastnar liksom bara på hjärtat som karbonpapper och jag har alltid ansett att det måste betyda något, att det då faktiskt är viktigt att gå på den känslan och försöka ses live när det är möjligt. Och nu var det dags!

Och även om det bara var 40 minuter på Waynes, så var det 40 minuter med henne. Och det skulle jag inte ha velat vara i Umeå och missat.

 

IMG_5807

IMG_5808

 

Och sen var det dags att prao:a!

Det var hur roligt som helst att stå i butiken även om jag mest gick runt och drog i vackra saker och sa oooo och provade dom på mig själv. Och så fick jag ju ha snygga saker på mig när jag praoade!

 

bild(11)

 

Please jeans Old Chino och tröja från Ester Elenora och en himla massa andra saker som jag var och drog i. Ni som har mig på Instagram (attvaranagonsfru) har ju redan sett. Det är lite enklare det där med Instagram när man är iväg och inte har kameran med sig varje sekund – så kika där om ni vill se vad vi hade för oss igår.

För sen vankades det ju middag och prat och visioner och en kväll som lämnade mig alldeles varm i magen. Och idag? Idag ska jag över till butiken för att fotografera lite favoriter och sen är det gala!

Gala, alltså. Det låter livat.

 

slut

25 kommentarer till “Att ha gjort dag två.

  1. Å vad kul att få prova på creative lounge 🙂
    Och så himla härligt det måste vara att få träffa en av sina läsare in real. Kram.

  2. Ja du Emma, blogglivet är fantastiskt. Tänk att få träffa alla dessa underbara kvinnor som man annars aldrig ramlat in i. Och jag tycker det är så himla kul att vi får följa med dig i din härliga värld. Gala! Shit vad det låter fräsigt. Kram!

  3. Hej! Vad roligt att läsa att du varit i Umeå o uppskattar vår fina stad! Synd att man inte stötte på dig, då skulle jag hälsat, gett en kram om jag fått. Även kul att du träffat Sara-Lovisa, läser även hennes blogg. Restaurangen där du åt lunch heter Vezzo…men det har du nog fått reda på vid det här laget, rekommenderas 🙂
    Ha en skön helg ! Annkristin

  4. Jaa…det är onekligen speciellt det här med bloggvärlden! Men jag tycker det är så kul att vi faktiskt är många som passar på att träffa de vi läser ”på riktigt”. Det är spännande! Vilka fantastiskt kul och trevliga människor det finns. Människor man annars skulle missat totalt! Och även om man inte träffas, så är det ju så trevligt att ha denna kontakten här, på nätet.

    Och gala….mycket coolt! 🙂
    Kram Jennica

  5. Vilken dag!

    Nu blev jag nyfiken på att prova Cliniques serien. Hmm, får kanske bli den nästa gång..

    Hoppas galan bir galet kul!
    Ska bli spännande att se bilder sen, för de får vi väl;)

    Kram /A

  6. Jag älskar dina texter – du inspirerar verkligen och klok är du oxå. Galakväll, njut! Hoppas du är ägare till en dösnygg skinnjacka nu 😉 Kram

  7. Så nu fattar jag att det faktuskt var du som stod där bredvid mig på Creative Lounge idag. Jag köpte en tröja från Line of Oslo och vi skojade om att jag kom från utlandet 😉 Du är om möjligt sötare och vackrare i verkligheten!

  8. Sautan i gatan vilka snygga kläder! hade inte kunnat vara i den butiken. Hade köpt rubbet. Livsfarligt. Och skitsvårt att förklara hur det kunde bli så sen. Ens för mig själv.

    Fina tankar till dig!

  9. Hej alla kloka kvinnor (och kanske en och annan man) som är här inne, jag dog lite av tapeten på första bilden är det någon som har en aning om vilket märke det är, eller dom har sett någon liknande? Perfekt rätt nyans:)

    I övrigt skaffa er den bästa söndagen av de alla! Och njut av att vara lite efter gala-ig:)

  10. Har försökt få ordning på vilka Clinique-produkter jag ska köpa. Du får gärna förklara mer, vilka produkter du använder, hur de fungerar och varför du tycker att de är bra. Dina fantastiska förklaringar hjälper säkert i djungeln av flaskor och burkar!

    1. Hej!

      Jag har först två av tre delar i trestegs-kitet (facial soap och ansiktsvatten), sen tar jag even better dark spot corrector serum och sist even better dark spot corrector-dagkräm om det är dag eller turnaround over night om det är kväll. Deras even better-serie tycker jag är grym! Den minskar pigmentfläckar/spår av gamla finnar/etc och huden blir mycket jämnare i tonen. Lav it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg