Att pynta sig för en gala.

 

IMG_5953

IMG_5964

 

Inför Handelsgalan igår samlades vi alla i mitt hotellrum för att göra oss klara.

Jag älskar alltid den där stunden, ni vet – när man står ihopträngda i en dimma av hårspray och smuttar på bubbel och är förtroliga och gör sig fina tillsammans. Det gör mig alltid tonårsfladdrig och förväntansfull inombords och för mig att prata lite, lite fortare och bli lite, lite yvigare i gesterna.

 

gala

 

Evelina hade en helt makalös klänning från Zetterberg. Jag dör så vacker den var. Eller; jag dör så vacker hon var i guldskimmer och solbränna och Hollywoodlockar och Dyrberg/Kern-smycken. Linnea hade en roströd Magali Pascal som jag önskar att jag hade centrimetrar nog att bära upp. Själv? Jag skulle egentligen haft klänning men hittade inget bra skärp, så när det kom en leverans fräsiga juvelbh:ar till Creative Lounge under tiden jag var där fick jag habegär och bestämde mig för att man nog minsann kunde sporta kostym på en gala också.

Så det fick bli så. Blingbling-tuttar, ett gigantiskt halsband från Indiska och en ljuvlig silkeskostym från Valerie som jag lånade fotoexet av från butiken (och som nu dessutom är på rea) och så en svart fab-clutch och ett par knalloreangea sugarfree shoes med glitterklack till det.

Det kändes som jag på nåt sätt.

 

gala2 IMG_5979

 

Och där har ni hela gänget! Starka, härliga kvinnor med entreprenörsandan liksom i blodet.

Och där satt vi ett tag, på hotellet, och pratade med varann över borden och diskuterade skillnaderna Skåne/Norrland och undrade om det var okej med toppluva på krogen eller inte. Mest inte var svaret på den.

 

IMG_6006

IMG_6025

IMG_6030

IMG_6049

 

Ja.

Och sen vankades det gala med Timo Räisänen (som jag försökte få att kuppa leopardbrallorna av dj:n), hela Umeås handel och två väktare som mest stirrade på mig när jag försökte få dom att göra den där sjöstjärnegrejen på mig framför ingången (”joooo schyrre ha ha ha förstååår ni vad roligt jag måste ha kort på det och lägga ut på bloggen ha ha ha kom igen nu, bara ett knä mellan skulderbladen liksom – inga konstigheter”). Jo. Och så en himla massa andra trevliga människor jag fick äran att lära känna och fnissa tillsammans med nånstans på en bakgata i Umeå medan snön föll utanför.

Japp.

Nu är jag en gala och några vänner rikare.

 

slut

26 kommentarer till “Att pynta sig för en gala.

  1. Så galet snygga ni är allihop..och Dyrberg och Kern älskar smyckena….( halsbandet från Indiska var jättesnyggt till kostymen )

    Kram

    Pernilla

  2. Syynd, att sjöstjärnegrejen inte gick hem… Men du gjorde ett tappert försök i alla fall. Ja, vad säger man… Toksnygga och galavackra hela högen, fy vad orättvist… Härligt att ni hade en rooolig kväll!

    Aviskramar, men absolut inte missunnsamma från
    Petronella

  3. Så galet fina ni var allihop:-) Visst är det härligt den där tiden när man förbereder sig med tjejerna, fixar sig, lånar lite smink av varandra, dricker lite vin. Mys.

    Ha en fin kväll med dina godingar.
    Kram Kristina

  4. Men vilken kväll ni fick, med bara snygga tjejer i snygga kläder och smycken!
    Så vackra allihop! Just det där fixandet före, är ju så kul, det får man ju inte missa!
    kram Helena

    1. Å vad jag håller med dig Timos variant av ”är du vaken Lars” är minsann det bästa jag har sett i så ska det låta, helt galet bra faktiskt. Galet.

  5. MEN herre jösses vilka pumor! Så snygga!
    Och din outfit var ju hur cool som helst! SÅ jäkla sexig;)

    Verkar som ni hade en helt fantastisk kväll!
    Och antar att de är lika fantastiskt att komma hem till de dina ikväll..

    Det är häftigt livet!

    kram /A

  6. Herregud, hur snygg är hon inte i den där Zetterberg klänningen? WOW!

    Och du, Bh och snyggaste kostymen. WOW igen!

    Och bilderna, WOW!

    Och nu ska jag sluta med ett mina WOW, för jag tror att du har förstått..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg