Att ha valt sina favoriter.

 

IMG_5893

 

Som ni vet var jag ju i Umeå i helgen och hängde med Evelina på Creative och fick chans att prova i princip hela butiken. Jag kände mig som en liten flicka i mammas garderob – jag bara rev åt mig allt och testade precis varenda grej jag nånsin funderat på. Som kan jag verkligen ha paljett-tights? och högklackade UGGS, alltså? Varför inte?

Och såklart; inget besök på en fantastisk butik utan de obligatoriska outfitbilderna! Så här kommer mina favoriter (klicka på varumärkesnamnen för länk):

 

IMG_5873

IMG_5867

IMG_5860

 

Bild ett: Paljett- och happy-party-bh:ar från Ester Elenora! Sportade ju en sån senare på kvällen under den lånade Valeriekostymen. Älskade den, mest för att jag kände mig jäkligt Perrelli.

Bild två: Jacka Maze, jeans Please, t-shirt Second Female och skor Primeboots. Skönaste skorna någonsin för övrigt, syns mer på bild tre. Och så en härlig senapsgul tröja i silke från After Pants.

 

clfav

 

Och här! Samma jeans, skor och tröja – och sen en väst från ChillNorway ochlite detaljer, som en peak på baksidan av Maze-jackan. Mhm. Klädprovning. Det är grejer det.

Och idag är jag hemma och vabbar en sjuk liten busemus som hostar sig rosslig och mest vill sitta i knäet och äta banan, och tjejerna tar tacksamt emot den extra hemmatiden med platt fall framför brasan och djupa suckar. Och så är jag så vansinnigt sugen på polkachoklad att jag nästan får dåndimpen (den vanliga Marabou-versionen finns ju ingenstans längre?!) men får stilla den med Dumle och småkakor. Och så myser jag lite, lite av stolthet över att få se mina bilder i ett nyhetsbrev här – jag vänjer mig aldrig vid det där, att bli tillfrågad om att låna ut bilder jag tagit eller över att få fotojobb. Jag är fortfarande bara så vansinnigt glad över att de uppskattas, ses, används och beställs. Fortfarande.

Men nu – hjälpa krasslig busemus att peta dvd:n full med russin. Det är ett heltidsjobb ska ni veta.

 

slut

38 kommentarer till “Att ha valt sina favoriter.

 1. Vilken lyx att få spendera så mycket tid i en klädbutik 🙂

  Här vabbas det oxå och så firar vi minstingens födelsedag!

  Dina bilder är fantastiska så jag förstår verkligen att du blir tillfrågad!

  Kramar

 2. Där hade jag kunnat spendera åtskilliga timmar, ja rent av dagar tror jag 😉 Såå mycket vackert så jag blir lite glansig i ögonen;)

 3. om du suktar efter polkachoklad kan jag tipsa om fazers mjölkchoklad med Marianne-smak. har du testat den? jag tycker den är så god att jag nästan dör litegrann…

 4. Baka en kladdis och tryck i lite krossad polka samt vit choklad. Låter götta tycker jag själv 🙂
  Fina kläder…jag blir väldigt inspirerad. Tack.

  /E

 5. Nä var äääääär den den där polkachokladen! Godaste ever, men jag hittar den ingenstans? Har de slutat med den?

  Och jag dööör så mycket fint du provade.
  Och snyggelisnygg är du på vartendaste foto.
  Och självklart vill folk ha dina foton! De är makalöst fina!

  Går en fotokurs just nu, och är redan bortkollrad i bländare och slutartider..kommer jag någonsin fatta?!?
  Kram Susanne

 6. Oh my god, jag skulle vilja ha precis alltihop 🙂 Du är supersnygg och jättefina kombos. Topp 🙂

  Krya på lille busen. Eländigt när de små är sjuka. Man känner sig så maktlös ju

  Kram
  /Vivvi

 7. Oh, vad mycket fint. Förstår att du var i himmelen en tag där. Lycka till med att pilla in russin i dvd låter bra som sysselsättning och ett sätt att få tiden att gå. Undrar bara vad mannen säger sedan när han upptäcker att hela dvd är full med russin, hi, hi…
  Pussa lite försiktigt på busen så att inte smittar ner dig ( men vet svårt att undvika).
  Kram

 8. Det låter ju helt fantastiskt att få prova en hel butik och gå berserk. Det var tjusiga grejer du visade upp. Jag blir bara så förvånad varje gång jag ser bilder på dig, för varje gång så tänker jag ”Men Gud så smal hon har blivit!” Du har väl alltid varit så smal. 🙂
  Oavsett, icke fokus på kropp, men på fina kläder. Krya på sig lille man, och hoppas du hittar polkachokladen.

 9. Snygga bilder, å massor snygga kläder. Finns inte polka chokladen mer, oh my jag måste ge mig ut på jakt och hoppas det finns någonstans;)
  Kram

 10. Lycka!!! Västen vart kanon snygg när du satte skärpet kring den, annars har jag tyckt den ser lite platt ut (västen alltså) 🙂

 11. Allt klär ju visserligen en skönhet Men herrejösses så mycket snygga kläder!
  Jag gillar allt! Vill ha nya vårkläder nu!!!!!!!! (ska bara bli av med bebismagen först..)

  Krya på dig kram till Leo och hoppas ni andra slipper bli sjuka!

  /A i Östersund

 12. Hej Emma!
  Påminner om när våra barn var små och petade in geléhallon i VHS:en, ( oj då , det va länge sen:) och i mitt strykspray.
  Din ” Tommy Körberg-period”, får knasiga bilder i huvudet!
  Kram Susanne

 13. Jag dör, så mycket fint!

  Jag fick ju min lille kille för drygt 6 månader sedan och jag tror aldrig att jag har varit så shoppingsugen som nu. Alltså jag blir ruinerad!!! Ha ha… Jackan var ju underbar, men jag är så kort så undrar om S blir alldeles för stor i armarna på mig…?

  Kram

  1. Jag veeeet! Min är 15 mån och det blir inte bättre ha ha. Jag har S i jackan där och är 163 cm. Visst är den ljuvlig?
   Kram

 14. Jag tycker mig skönja en liten utbuktning på magen;) i den gula blusen i bilden som är tagen framifrån. Är det ett bussyskon på gång? Eller är det bara en synvilla? Snygga kläder var det dock!

  1. HA HA HA! Tack för den hörredu 😉 Nej. Bara en mamma-mage antar jag, inga konstigheter. Jag hade inte rasslat runt i klackar och druckit vin om jag var gravid.

 15. Där fick du mig att just klicka hem både silkekavaj och kristallbh! Är det kristtallen du har el paljett? Vilken stl har du i jackan. Jag är 162cm och chansade på 38 fast jag brukar ha 36 men den var slut redan!! 🙁

  1. Åh, bra val! Jag har kristallerna – tyckte de var snyggare till kavajen. Jag hade vanlig bh under mig, det är ett hett tips 😉 Jag minns inte om det var 34 eller 36, men den modellen kan du absolut ha i 38 tror jag! Så jäkla skön, både kavaj och byxa.

 16. Åh, tack för snabbt svar och tips! Följdfråga: vilken typ av bh under? med el utan axelband…osv. Det är perfekt på dig nämligen! Glömde också tillägga att du blir banne mig fräschare för var dag som går och allt klär en skönhet men jag hoppas att även jag iaf blir lite snygg i detta.

  1. F*n vad snäll du är! All kärlek i världen till dig.
   Jag hade en bra balconette-bh med axelband och satte denna utanför. Du får ju aningen… eh… större byst men passformen blir bättre och du kan dra upp kristallbh:n lite så att du slipper visa så mycket klyfta om du inte vill. Jag tycker ju att jag är lite för gammal för att hänga ut allt så jag var lite hemlig med ett stort halsband som täckte lite också. Du kommer älska kavajen, den var som smör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg