Att ta mellantid.

 

IMG_8752

IMG_9072

 

Så skönt det är att vara hemma igen.

Som jag skrev igår; hur roligt som helst att vara borta och hur skönt som helst att komma hem. Få kyssa buse i lockarna, säga mamma älskar dig en miljon gånger och somna på mannens axel framför vilken tvserie han nu tittar på för tillfället. Att ha töväder i håret och långkalsonger och noppig kofta, och kollegor som sticker in huvudet genom dörren när man är på jobb och frågar du äter muffins va? med ett finurligt leende.

Så den här veckan ska jag suga i mig all hemmatid som en svamp för i helgen blir det jobb igen. Inte bara jobb, såklart – på fredag vankas det modemässa i Köpenhamn (jag längtar ihjäl mig!) med Tindy och Nelly och Fru Sederblad och sen på lördag flyger jag till Oslo för att fotografera lite Chill Norway (förstår ni hur roligt?!) och träffa den här kvinnan igen. Och sen? Sen ska jag hem och stanna hemma, banne mig, och inte göra mer än att äta glass på kvällarna och bygga med klossar och fundera ut briljanta sätt för Nelly att hitta en lång karl som gillar mopsar och påminner om Per Morberg (hur svårt kan det va, liksom).

Men först; hemmatid och salukivärme och den finaste lilla familj som finns.

 

slut

15 kommentarer till “Att ta mellantid.

 1. Det första jag gör när jag kommer till jobbet varje morgon är att hämta en kopp kaffe och läsa din blogg, en finfin liten stund mellan morgonstress och fullspäckad jobbdag. Tusen tack för det. Och för att jag upptäckt pleasejeansen, det är helt och hållet din förtjänst. 🙂

 2. Men gud sicken helg du har framför dig. Bara en massa trevligheter. Det där med att pussa och mysa på de som är strax över och under en meter får man aldrig nog av. Kram!

 3. Så kul med Köpenhamn! Det hade jag helt missat….hm…det hade ju varit kul. Men tyvärr inte möjligt denna helgen. Men ha det så superkul, men det behöver jag nog inte säga två gånger! 🙂

  Och att ta sin tid hemmavid i långkalsonger och noppiga koftor är absolut nödvändigt. Tanka energi och kärlek, det måsta man liksom

  Kram Jennica

 4. Shit, va du har många järn i elden!
  En riktig duracellkanin;)

  Sen verkar du ju även ha förmågan att varva ner, tempoväxla liksom..
  Det är viktigt. Andas. Njuta. Kramas med de nära och kära.
  Ha nu en fin vecka och så se vi fram emot att få följa med på helgens äventyr!

  Lite avis på allt skoj du får va med om är man allt;)

  Kram / A i Östersund

 5. Är Tant spekulant på den vackra pojkens frukostmacka? 🙂 Jag älskar, älskar, älskar verkligen bilderna på dina fina flickor. Ja och allt annat fint förstås inklusive din familj men mitt hjärta klappar extra för djur – can’t help myself 🙂

 6. Tänk vad mycket roligt du får vara med på:)
  Och det tack vare att du bestämde dig för att börja blogga en dag för nått år sedan!

  Plåta Chill Norway!! Wow..låter huuuuur kul som helst. Och åka till Köpenhamn med tjejerna!
  Själv ska jag fira födelsedag i helgen.
  Där stannar det roliga liksom, för sen är det röj i tvättstugan och utrensning av solkiga handdukar/lakan som gäller….
  Om jag är avis på dig? Näääää..va?;)
  Ha det bäst:)
  Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg