Att ha sjukstuga här hemma.

 

Buse är fortfarande sjuk.

Som en liten kamin sover han på mitt bröst; allt är varmt på honom – fotsulor, knän, fladdrande ögonlock, och jag kan inte göra mer än att sjunga en elefant balanserade och stryka han lockar ur pannan och vagga honom fram och tillbaka, fram och tillbaka.

Han som alltid vill sova i sin egen säng annars har inatt legat mellan oss, bara en hand bort, för att snabbt kunna bli svalkad på pannan när han vaknar upp.

Puffe.

 

IMG_9322

 

Så vi har hemmavab idag, har intagit soffan med mjuka Beach House-lakan och duntäcken och de fluffigaste kuddar vi kunnat hitta – soffan är en salig röra av salukitassar, febersnarkningar och mammasjuk undertecknad som har håret i svajig tofs mitt på huvudet och försöker känna efter om busebacillerna börjat komma krypande även till mig. Men nej, än så länge ingenting. Phju.

Så detta gör vi här hemma idag. Sjunger en elefant balanserade, klappar feberpanna och är marshmallowmjuka i hjärtat.

 

slut

18 kommentarer till “Att ha sjukstuga här hemma.

    1. Hej! Ja du måste ha biljett, och det är olika biljetter för olika hallar. I nån av de mindre hallarna kanske du kan registrera dig själv, det har jag inte koll på tyvärr.

  1. Usch då, inte roligt med sjuk liten pojke. Vi hade en sådan vända för en månad sedan. Lillan hade feber i några dagar och ville vara nära nära all vaken tid. Då kan man inte göra mycket mer än att stryka med handen på huvudet och krama. Hoppas att han kryar på sig snart. Kram

  2. Hemmadag här med , med lillskruttan som kräksat hela natten. Men då var det så fiffigt att jag var på jobbet och maken/pappan fick styra upp det hela, sen kunde jag komma hem på morgonen och inta soffläge med hönan, avslagen cola och ett gäng filmer (som jag sov mig igenom…) Så kan det gå. Nu är hon dock piggelin och eftersom större delen av dagis insjuknade igår kväll tror vi att det varit något med maten. Men vi får se, annars ser vi fram emot en crazy spyhelg. Krya på din lille buse! Kram och trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg