Att ha blivit fotad av nån annan.

 

EdelPhoto-6658

 

När jag var uppe i Umeå blev jag fotad av Edel Photo – han som gör till exempel Evelinas bilder till butiken. Det var morgonen efter galan, okristligt tidigt, och bara 45 minuter innan min taxi skulle köra mig till flyget; men fotas det skulle jag minsann, det hade jag ju lovat.

Så, så fick det bli.

 EdelPhoto-6627

EdelPhoto-6616-2

 

Så vi pyntade upp mig med lite grejer och satte igång.

Blir man nånsin bekväm med det där? Att bli fotograferad? Jag vet inte riktigt det, trots att jag efter två års bloggande borde fått in knycket så att säga. Men det är skillnad; att fota sig själv eller att bli fotad.

Men han var superduktig. Verkligen. En sån som får en att skratta av sig nervositeten och acceptera läget och sen stå fnissande i 45 minuter i en fotostudio med lite av gårdagens smink fortfarande kvar i fejjan. Det går liksom bara inte att vara stiff och nervös med honom (kolla bara här så kommer ni förstå vad jag menar, ha ha älskar’t).

Men nu ska jag slänga på mig kavajen, ta en energidryck ur kylen och bege mig till modemässan i Köpenhamn med de bästa kvinnorna i världen. Vi ska göra mässan, träffa lite klädmärken, gå på pressvisningar och få känna oss allmänt dunderfancy och daaarling! och Wintour-aktiga och sådär.

Ses på Instagram (attvaranagonsfru)! Hoppas kunna visa mycket vackert som kommer.

 

slut

Rekommenderade inlägg

29 kommentarer till “Att ha blivit fotad av nån annan.

 1. Bra foton 🙂 Umeå är ju bara så bäst! Hoppas du får en super resa, jag hade gärna följt med till Köpenhamn och modemässa…….

  Trevlig helg!

  /S

 2. Han ser ut att kunna det där …du är lika fin som vanligt …själv fick jag nästan panik när en bild var tvungen att tas på mig när de gjorde ett reportage härifrån i måndags…och även den fotografen var jätteduktig men dessvärre var ”modellen” inte lika fin …*skrattar…

  kram och ha en jättekul dag …är fortfarande lite avis

  Pernilla

 3. Va roligt att få bli fotad av någon som är duktig fotograf..Ja vad säger man.. alltid lika fin och söt,det är vad du är!!
  Önskar dig en härlig dag över bron..

  Kram Alexandra***

 4. Kjempe fine bilder!!

  Håper det går bedre m lille gutt!

  Hadde vært så kul å vara i København o se. Kanskje du møter på venninnen min borte ved by TiMo (flodel). 🙂

  Kos deg! Klem

 5. Top Model nästa… Roligt att få ta såna där kuliga bilder och inte bara rakt upp och ner och typ…. – Se natuuuuurlig ut! Finns väl ingen människa i världen som kan se natuuuuurlig ut, så där på beställning!
  Kul att få pussa hit och dit på kind och känna sig lite belevad i storstan!

  Kram på dig och krya på buse!
  Petronella

 6. Hej fina Emma!
  Vill bara säga att jag tycker du är så härlig och en väldigt bra kvinnlig förebild! Dina inlägg får mig alltid på gott humör. Din blogg har varit väldigt viktig för mig under den här tiden då jag kämpat för att bli frisk. Nu börjar jag tro att det kommer att gå vägen. (känns läskigt att skriva det så här kaxigt, men jag måste TRO). Tack för alla härliga skratt och även alla eftertänksamheter som kommer av din positiva klokskap. Nu ska jag återigen sätta igång att fixa hemma. Som en nystart!
  Kram L

 7. Ser bra ut för att vara bakistrött med gårdagens smink kvar i ansiktet 😉
  Jag lyckas ALDRIG bli bra på kort och det är något som jag känner mig lite besviken över.
  Undrar om man skulle kunna öva upp det där. Man behöver ju inte bli skitsnygg, bara så att man ser ut som den som man verkligen är – inte som nån Frankenstein som försöker le 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 8. I veckan har jag varit och blivit Böddifierad 🙂 Han både klippte och färgade mig hår och sen fixade hans fina fru mina ögonbryn. Så jäkla snygg hon är och ödmjuk också. Jag är av åsikten att om man tycker något positivt om någon så ska man säga det och det är precis vad jag gjorde och hon blev både glad och lite generad. Men vilket par de är, både snygga, trevliga och talangfulla 🙂

 9. Edel är den bästa fotografen!!
  Helt outstanding!
  Vi hade honom på vårt bröllop!
  Rekommenderar honom starkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *