Att få vara hemma igen

 

IMG_8661

IMG_8664

IMG_8686

IMG_8698

IMG_8703silveraskar/modesto

 

Och så var man hemma igen.

Bland leksaker på golvet, lite högar med smutstvätt och den svaga doften av Voluspa i vardagsrummet. När vi kom hem inatt hade mannen kopplat in kupévärmaren till bilen och satt den på timer så att den skulle vara varm åt mig i morse, värmedynan var ställd på ettan och på kudden låg en hälsning med bläck på skrynkligt papper – och det är vid såna tillfällen jag skulle kunna sätta mig på golvet och lipa av den där bottenlösa tacksamheten som kommer från tryggheten av att vara älskad. Vardagstryggheten, det välkända, det där med att ha någon man kan utan och innan.

Och nu börjar en ny vecka med töväder och dimma över åkrarna och jag har en kamera full med bilder som ska redigeras så fort tiden räcker till – men först är det jobb och möten och lite struktur som gäller innan jag får komma hem igen till pojklockar, Voluspa och kaoset i form av en öppen resväska lämnad mitt på köksgolvet av trötthet.

 

slut

28 kommentarer till “Att få vara hemma igen

  1. Åhhh, så mysigt! Den kärleken är den finaste, de där små detaljerna i vardagslivet, som att det finns ett nät med avocado på köksbänken eller en påse godis som när du öppnar den, endast innehåller dina favoritgodisar och med en kärleksfull hälsning, några spretiga bokstäver och en handling som värmer i hjärtat..sådär inifrån och ut.. <3

  2. Det är min morgonfröjd att komma hit.
    Din värme är oemotståndlig och dina ord träffar rätt i själen.
    Inspiration i bild och ord som är få förunnat att klara.
    TACK!
    All kärlek till dig ❤

  3. Beställde också dom där boxarna fr Modesto för ett tag sen men skickade dem i retur…gav mig begravningsvibbar! 🙁

  4. Underbart!
    ja, de är dom där vardagsgesterna som egentligen betyder mest..
    Ibland glömmer vi nog bort att uppskatta sånt. (Ska genast berömma min man för att han varje jobbdag går ut och sätter i motorvärmaren i min bil..)
    Hoppas nu att ni får en härlig hemmavecka med massa mys!
    /A

  5. Har följt dig både på bloggen och Instagram senaste veckan och oj! vad mycket kul du har hittat på! Men jag förstår att det är skönt att vara hemma hos dina killar igen. Och vilken enormt gullig grem med kupévärmaren till bilen, det är kärlek det!
    Hoppas du får några fina hemmadagar nu!
    Kram!

  6. Det är underbart att komma hem med den där kärleksfulla känslan, små saker som inte kostar någon men oj vad de betyder mycket! 🙂

  7. För det mesta så är det de där små gesterna som betyder så mycket och inte de stora överväldigande prisen-på-vita-springaren-grejjerna 😉 De små sakerna som visar att man tänker på någon hela tiden och VET vad den vill ha utan att den själv kommit på det än.

    DET är kärlek och omtanke.

    Välkommen hem igen!

    Hälsningar
    Yohanna

  8. Så fina bilder! Så fin text också. Vilken underbar relation du och din man verkar ha. Åh, så fint gjort av honom! Vardagsromantik är den viktigaste romantiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg