Att ha varit på bloggträff i Oslo.

 

IMG_6530

IMG_6660

 

På lördagen i Oslo var det dags för bloggträff!

Det var vackraste Josefine som bjudit in och vi var en härlig samling bloggkvinnor som samlades och pratade över bubbel och åt ljuvlig lunch på Scandic Vulkan. Det kan ju vara något av det bästa som finns det där; att träffa andra som förstår allt det där som bloggvärlden faktiskt innebär – och att få nya vänner.

Med på dan var Prinsessans Dagbok, Sessan och Prinsessa, Oslo in Chanel, Sweet Diabetes Life, Beautyspot, Susans Side, Into Dust, Rock n Roll Ballerina, Miss Democh, Nelly och jag (klicka på namnen för länk).

 

IMG_6521

 

Här är Sessan (lika rättfram och underfundig i verkligheten som på bloggen). Det är alltid så himla spännande att få träffa såna man läst sen man började blogga, och att få se att alla faktiskt är sådär som man tror att de ska vara.

Vi lyssnade på föredrag från Canon, också, och fick en proppfull goodiebag.

 

je

 

Här ser ni Sessan och Michelle (MissDemoch) överst och Susans Side och Sweet Diabetes Life underst.

 

Efter föredragen och lunchen och snicksnacket gick vi alla ut för att käka middag på typ världens härligaste thaiställe Yayas. Det va så gott att man smällde av; vi fick in galet många rätter att dela på och skicka mellan oss och alla pratade i munnen på varann och skrattade åt gamla pinsamheter.

 

IMG_6656

 

Och jag blev lite kär!

Jamen kolla bara på Michelle. Vilka ögon! Och så var hon ett litet fnitterknippe och det är jag så sanslöst svag för, och så hade hon mumindialekt och var sådär allmänt vettig att man mest bara ville stoppa ner henne i en resväska och ta med henne hem.

Jo. Bloggträff i Oslo, alltså. Så vansinnigt bra roddat av Josefine!

Skulle inte velat vara utan.

 

slut

17 kommentarer till “Att ha varit på bloggträff i Oslo.

  1. Vilka härliga tjejer du länkar till, kände inte till en enda av dem sedan tidigare så tack för det =))
    Låter fantastiskt kul med bloggträff!

    Kram Catta

  2. Spännande! Hittade just din blogg. Nu ska jag surfa runt härinne och kika lite:) Vilka fina bilder du tar!
    Kram på dig och ha en fin dag!
    Rebecca

  3. Gud vad jag skrattar, du hittar alltid guld kornen…. För visst har Michelle mumindialekt :)) det är ju bara hur sött som helst <3 hon är hur söt som helst. & du & Nelly & alla andra <3

    Ha en finimang vecka vidare Emma

    Kram Sessan

  4. Hej inspirerande Emma!

    Ser ut som Ni hade en riktigt trevligt bloggäventyr! Du hade ju så fina kläder både på dagen och på kvällen. Min fundering naturligtvis? Vart kommer de ifrån 🙂
    Hoppas på svar!

    Ha en riktigt trevlig dag!

    1. Hej tjejen!

      På dagen hade jag en tröja från Lauren Moshi som jag fått av Styleicon (http://styleicon.se/) och ett par byxor jag hittade på Mango för 149 kr (!!) och en tubhalsduk från Hunky Dory. På kvällen hade jag ett par paljettleggings från Vila, stövletter från Steve Madden och en DAY-topp som jag hittade på Creatives rea (hittade den inte nu, den kanske är slut).

  5. Tack snälla, vad du är go som svarar på alla våra frågor om dina kläder 🙂
    Du ger mig inspiration både i hem och klädväg.
    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg