Att ha besökt ChillNorway.

 

IMG_6729

 

I söndags bjöd Oslo på sol och vinterväder inför dagens fotografering och besök på ChillNorway. Sol, liksom! Hur längesen var inte det? Jag blev överlycklig och fick en chans att dra på mig mina nya glajjor (ett par Esprit jag fått av Loveyewear) och känna mig filmestjärnehemlig och svår och väldigt Garbo. Det var längesen.

Vi skulle spendera dagen med att äta lunch, besöka ChillNorways showroom för en tjuvtitt på höstens kollektion och sen fotografera några styles. Vi var såklart pepp som tusan, jag och Nelly.

 

IMG_6740

 

Här är ChillNorway-Thomas igen.

 

IMG_6751

 

Och Josefine, såklart.

 

IMG_6755

IMG_6758

 

Vi var på världens härligaste tapasrestaurang och mumsade i oss Manchego, köttbullar (för att vi var svenska sa Thomas), chevrégratinerade rödbetor och ankbröst. Jag dör så gott. Om det finns något jag skulle kunna leva på så är det fasiken tapas! Där blev vi sittande ett tag för att bara prata strunt och vakna till lite efter gårdagens eskapader och förbereda oss mentalt på att hoppa i lite snygga kläder och plåta varandra nånstans nere vid vattnet.

 

IMG_6769

IMG_6766

IMG_7234

 

Sen åkte vi till ChillNorways showroom!

Jamen hur snyggt var inte det då? Gamla dörrar, vackra korgar och fullt med kläder i långa, färgglada rader. Nelly hittade ett par mycket tjusiga öronmuffar som tyvärr inte tillhörde ChillNorways höstkollektion men som hon sportade med bravur, och jag och Josefine gick mest runt och strök med handen över alla mjuka tyger och sa ooooo och lyfte galge efter galge av ställningarna för att kunna titta närmre. Om ni bara visste vad som kommer!

Och sen valdes det ut kläder och vi åkte ner till hamnen för att ta bilder, snubbla i snödrivor med klackar och kasa fram som pensionärstanter på isen. Men de bilderna är inte riktigt, riktigt klara ännu så de får ni vänta på ett tag till tyvärr.

Men så var det iallafall en söndag i Oslo med vintersol, ChillNorway och en Nelly med öronmuffar.

 

slut

25 kommentarer till “Att ha besökt ChillNorway.

  1. Håller med, jisses vad fin bild! Älskar ditt hår också, funderar på om jag ska ta med en bild på dig nästa gång jag går till frissan för att klippa lite halvlugg 🙂

    1. Hej Mirva!

      Nej det fick jag tyvärr inte 🙂 Jag fick en tröja jag hade på fotograferingen ha ha. Inte illa det heller.

  2. Åh vilken underbar dag det måste ha varit. ChillN är mitt absoluta favoritmärke så jag skulle definitivt ha velat gjort ett byte med dig där för en dag. Dock hade jag inte kunnat fixa modellandet 😉

    Lovely photos!

  3. Wow! Vad är det för fint du har på dig på den översta bilden? Skitsnyggt!!! Vill också ha…

    Kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg