Att njuta vinterväder.

 

IMG_8108

 

Äntligen har det snöat tillräckligt mycket för att vara pulkaväder.

Pulkaväder!

Så att den chockrosa pulkan från i julas kan lotsas ut från garaget till Busens stora förtjusning och för en gångs skull komma till användning. Och utan att protestera det minsta sitter han sen däri, förundrad, och låter pappa dra honom fram och tillbaka på landsvägen medan snön fortsätter falla.

 

IMG_7904

 

IMG_7868

 

IMG_7922

 

IMG_8010

 

IMG_8023

 

IMG_8063

 

IMG_8105

 

IMG_8067

 

IMG_8082

 

IMG_8123

 

Den där enkla lyckan;

förmågan att kunna bli så glad över något så egentligen litet. Om det är nånting jag önskar att han får behålla i livet så är det just den.

 

slut

Rekommenderade inlägg

51 thoughts on “Att njuta vinterväder.

 1. Oh my god, Du måste förstora närbilden i svartvitt- sååå fin!
  Det är stora frågan det, hur får man barnen att bli lycklig över det där ”lilla”? När de börjar skolan och kompisarna pratar om mobiltelefoner, nya spel, datorer och sånt…
  Man vill ju att barnen när de växer upp inte ska vara bortskämda utan kunna känna tacksamhet över vardagen liksom, men det kanske kommer med åren…
  Ha en bra dag Emma!

 2. Härliga bilder 🙂 Och vore det inte bra om vi vuxna också skulle behålla förmågan att förundra sig om ’det lilla’ som ett barn… Jag vet att jag har lite kvar i alla fall 😉
  Ha en fin dag med dina vackra pojkar!
  Kram, Marèse

 3. Så härliga vinterbilder på en pulkaåkande buse.. Vilken tur att det kommit lite snö där hos er så att busen fick åka sin julklappspulka, nästa år är den nog på tok för liten.

  Alla hjärtans dag kram från mig 🙂

 4. Så himla mysigt! Jag minns de där pulkastunderna och hur det ryckte till i armen när de kastade sig över kanten för att känna och smaka på snön och jag minns de där underbara mössorna som jag alltid måste fotografera dem i 🙂

 5. Underbart söt han är er lille buse 🙂 Och du tar SÅ fina kort!
  De får mig att minnas de första snömötena med mina egna små lintottar. Känslan när man ser dem förundrat titta på vad snö är och därefter stoppa in det direkt in i munnen 🙂

  Önskar er en underbar Alla hjärtans dag!

 6. Söt som socker är han lilla busen, i sin fina rosa pulka! Ja, den där lyckan över det lilla vill man verkligen att de ska få behålla. Livet ut.

  Kram
  Petronella

 7. Säger detsamma till Busen som jag gjorde till min son
  ”Dockepojke”
  Så söt att all snö smälter

  Kram
  från Louise i Vänersborg
  som följt Er sedan Busen föddes
  Tack för allt Du ger

 8. Hej Emma!
  Man kan inte få nog helt enkelt av de små kärlekarna i sitt liv! Det riktigt strålar kärlek från dina foton på Busen, underbart.

  Du skriver alltid så fantastiskt och förmedlar så mycket glädje. Vet att du skrivit om det ibland, hur du går på din magkänsla. Idag har jag faktiskt själv funderat över och skrivit om vad som händer när vi inte gör det.

  Många kramar till dig i vintervädret!

  L

 9. Visst är det härligt och roligt med snö men också underbart hur de små fascineras av den!
  Oslo har bjudit på pulkadagar nästan varje dag i vinter. Vi har en miniminibacke i trädgården och då menar jag verkligen minimini! Men där går det bra att ”susa ner” varje dag, för en liten kille;)

  Söt liten kille du har!

 10. Det är vi vuxna som skapar barnens behov! Vi har aldrig haft råd att överösa barnen med kostsamma resor och dyra leksaker och kläder men då är de också tacksamma för det lilla. Ofrivilligt men ganska nyttigt också!

 11. Fantastiskt mysigt! Min E är nästan samma ålder, det är en så extremt kul tid nu. Nya ord, mera jaga, har busen upptäckt skaka på huvudet när han säger nääää? E har, hysteriskt kul och kiknar av skratt åt sitt eget skakande. Underhållande krabater de där.

  Emma, jag har en fråga. Det här med träning, är du intresserad av det? Jag vet att du skulel köra nåt pilatespass och så, men gör du något regelbundet? Springer, armhävningar, plankan?

  Jag anordnar mammabloggträningsevent den 27 april – kanske kunde vara något för pepp och inspiration?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *