Att ha fotograferat lite Beach House.

 

IMG_7636

IMG_7594

 

Åh just det, de här har ni inte sett!

De är från förra helgen när jag krälade ute på åkern i singlande snö för att fotografera lite lifestylebilder åt Beach House. De har ju startat en ny hemsida och är typ sist i världen med en Facebooksida – men nu har dom en! (Här). Så åt det tog jag lite bilder på vårnyheter och ovan ser ni två av dom. Vissa fotograferingar känner man ju sig aaaaaningen mer koko än andra – som när man står ute i buschen i herrskjorta och fotograferar smycken, eller som här; när man lite nonchalant försöker tassa runt barfota på en snöig åker och låtsas som att det där är väl inga konstigheter. Grannarna, alltså. De måste undra.

Men iallafall.

Heja konsten och heja ny hemsida och allt det där. Fler vårnyheter hittar ni här inne och nu ska jag till stan för dejt med en vacker agent (inte agent som i 007 utan som i ”hej jag har en himla massa vackra saker som butiker köper av mig”) och för att träffa Lotta-Johan.

Ha finaste fredagen allihop så ses vi snart igen.

 

stjarna

Vinnaren i Creative Lounge-tävlingen? Det blev Åsa Wulff, och både hon och hennes lyckliga kompis är meddelade.

slut

39 kommentarer till “Att ha fotograferat lite Beach House.

  1. Ja, det är väl inte så där tokofta man går omkring på en snöig åker invirad i ett duntäcke…
    Men, vansinnigt vackert var det i alla fall!

    Kram
    Petronella

  2. Hahha du e ju för rolig 😀
    Fina bilder, men ser inte sambandet riktigt dock, som du säger, mitt i vintern i ett täcke på en åker 😉
    Men du är alltid så fin på bild!
    Kram Åsa

    1. Tja det är ju den effekten jag tycker blir rolig 🙂 Barfota i snön. Kontrasterna liksom. Hade det varit riktigt varmt hade man ju inte reagerat på bilderna på samma sätt ha ha.
      Kram

      1. Sant och smart 🙂

        Eller en terrassbild. Jag ser mig dig sittandes med en kopp kaffe ute på terrassen på en vacker trästol inlindad i täcket? En längtan till sena sommarkvällar eller morgnar för den delen.

        En släkting till sambon uppe i Jämtland skrev följande på FB en dag när det var -20.
        ”Jag har syndat, känns det som. Satte fart på gasolvärmaren på altanen i kväll. Letade fram en CAO Brazilia cigarr i humidoren, spillde i Appelton, Jamaica rum i ett glas och satt och njöt i närmare en timme. Söndagsmys i sann SevenSins anda”
        Där funderade säkert grannarna ett varv extra oxå 😉

        Kramar!

        1. Hehe, och jag tänker vad fint det vore om Emma sitter inlindad i sitt täcke, med sitt långa hår lite rufsigt, framför brasan och myser…tittar drömmande in i elden…en lite varmare bild.
          Förstår inte varför jag skulle tänka så, haha- jag är lite knasig och så- men lovar, ingen stalker 😉
          Du inspirerar nog , och fotografering är ju så kul! 🙂

  3. Ja, det är nog lite svårt att låta bli att undra vad du i hela världen sysslar med, men vacker som få är du, det är en sak som är säkert. 🙂

  4. Väldigt fina bilder men det måste ju ha varit huuur kallt som helst!
    Allt för konsten =)
    Tänk vad dina grannar får vara med om mycket… du borde ha kontrakt med en mäklare för du driver nog sannerligen upp huspriserna =)
    Kram Jannike

  5. Haha det där såg inte jätte varmt ut =) Men attans vilka fina bilder du tar, du ÄR bra på det där. Kram på dig och ha nu en härlig fredag.

  6. Så härliga bilder =) perfekt egentligen att foto varma täcken nästan naken på en vintrig åker. Det finns väl inte mycket annat man skulle vilja krypa in och värma sig i under sådana omständigheter =)
    /Jennifer

  7. Ja herre gud vad det måste vara roligt att få vara dina grannar 😉
    Kanke att huspriserna kommer stiga något enormt nu när världen får veta att du tassar omkring naken på åkrarna i de där trakterna.

    Allt för konsten, som sagt.

    Hälsningar
    Yohanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg