Att ha en kärlek till Mini Rodini.

 

IMG_8729
IMG_8808
IMG_8789
IMG_8726
IMG_8835
IMG_8847

 

Under hela Busens uppväxt har jag inte varit så överdrivet intresserad av kläder till honom.

Jag menar; de växer ju så fort att det har känts så himla onödigt att lägga pengar på speciella saker – plus att de ligger ju liksom mest när de är bebisar så kläderna syns i vilket fall inte. Då ville jag mest att de skulle vara mjuka och behagliga och inte kosta skjortan.

Men nu! Åh. Nu kan jag bli tokig av allt fint det finns i den här åldern. Jackor, stickade koftor, skor. Och Mini Rodini! Jag dör. Jag vill ha hela kollektionen. Kolla bara på bilderna! Byxorna hittade jag på Miloii inne i stan (och en undulatbody, såklart, vem vill inte ha en undulatbody) och den helt fantastiska pantertröjan och de mossgröna Conversen hittade vi på Babyshop. Och nu när han kan ha kläderna längre än en månad är det kul att kunna hitta de där plaggen som får mig att sucka djupt av mammablödighet och vilja ha ett exemplar själv av, fast i vuxenstorlek.

Älskade lilla locksmock. Så söt att jag smäller av.

(Näst understa bilden? ”Var är naveln?”. Navel är något fantastiskt spännande och jäkligt underskattat enligt Busen).

 

slut

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “Att ha en kärlek till Mini Rodini.

 1. Sötnos!!! 🙂

  Har också shoppat bla den där fina tröjan, prinsen här hemma fick välja den och han älskar den.
  Vi hjärta Mini Rodini, de är grymma på barndesign!

  Hoppas ni har en fin söndag fina du! Stor kram

 2. Kläder till minisar är alltid kul! Jag handlade massor till Jonton redan när han var bebis, men hade åkt till Ullared innan så det kostade inte så mycket att köpa 10 bodysar, om vi säger så!
  Min lillis är 6 år och har samma storlek som en 10-åring så du kan ju tänka dig vad mycket coola kläder det finns nu! Motorcyklar och amerikanska flaggan och sånt där som han älskar! Favoritaffären enligt honom är Lindex – jag tackar!! Billigare än JC i alla fall 😀

 3. I LOVE minirodini jag med!!! Ekologiska och supertuffa!! Gillar verkligen repkläderna i nya kollektionen!! Söt är han busen!

 4. Goding! Han är ju så vacker din pojk =))
  Mini rodini is da shit, lovert!! Finns ju helt gaaalet mycket fint till de små =)) Tyckte inte heller det var urkul med kläder när Valentin var typ under året, men nu när han är 3 snart så är det helt lovely! För att inte tala om utbudet till min lilla tokfis Inez, får dra i handbromsen rätt ofta kan jag säga =P

  Kram och ha en mysig söndag,
  Catta

 5. Såå underbar han är! Saknar tiden när man shoppade loss till killarna; nu har de väldigt bestämda åsikter om klädval (8 och 13 nu). Det finns ju otroligt mycket fint! Mina hade också små converse och timberlandkängor, ursöta! Kram 🙂

 6. Alltså när han stolt visar upp sin gosemage sådär – smälter du inte bara till en blöt fläck då?
  Gudars hjärtan så sött. Ja hela han är gudars söt!

 7. Ja, man får verkligen en sötchock av den där lilla busen! Det är en ren och skär bedrift och man skulle egentligen ha en duktighetsmedalj för det är så väldans supersvårt att motstå allt fint!
  Ja, eller hur… Men vill inte ha en undulatbody….

  Kramar
  Petronella

 8. Mini Rodini hör till min favorit också! Min dotter börjar bli mer rörlig såhär vid 10 månaders ålder så då börjar man känna att man vill spendera lite mer på hennes kläder, nu när de syns mer. :):)

 9. Min dotter är liiiite yngre än busen (född i november) och tycker också naveln är bland det bästa som finns. Hennes navel, min navel, brorsans navel, inte så noga men missa för guds skull inte att det finns en navel! :O 😀

  Och Mini Rodini, vad ska jag säga? Underbara mönster, mjuka och goa och framförallt eko 😀 Love it! Lillan har de sötaste små tightsen med kaniner med flugor! http://instagram.com/p/VbEwhtt2_P/

  Hur kan man inte gilla det liksom? 🙂

 10. Härliga bilder och härlig knodd! Me <3 Mini Rodini too! Var på deras utförsäljning nyligen, både lördag och söndag… I tid andra dagen, när de hade prover från ss13. Mååånga plagg blev det! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *