Att ha haft en fredag i stan.

 

IMG_8566

 

Igår var det ju fredag och dags för lite möten och någon timme på stan och träff med både Tindy och Fru Sederblad. Såklart. Kan vi träffas så gör vi det.

Jag började med att träffa Sederbladskan på Espresso House. Dom har ju den oslagbart godaste chaien och dessutom röda skinnsoffor som man kan sitta och vräka sig i när man väntar på att ens frukostmöte ska dyka upp. Vi skulle träffa Ebba som var i stan för en gångs skull och som jag fram till nu inte fått en möjlighet att träffa live. Ni ska få höra mer om henne sen.

 

fs

 

Och där satt vi sen alla tre och pratade och fingrade på saker och sa så himla roligt att för en gångs skull få träffas! och vi konstaterade i vanlig ordning att jag var mindre i verkligheten än på bloggen och att jag inte pratade skånska. Fru Sederblad var å andra sidan längre i verkligheten, så det jämnar kanske ut sig. Och dessutom gjorde vi duckfaces ser jag! Galet rolig bild.

(Fransskorna är Fru Sederblads, och stövletterna i kartong var ett vrålkap från Bianco. 70 % rea hade dom och jag vart alldeles lyrisk och kom därifrån med tre par skor för under 500).

 

fs2

 

Sen skulle vi möta upp Tindy och bege oss ner i källaren och träffa den där Johan som tycker att han är alldeles för hemlig för att var med på bild och som bara vill visa sina skor när kameran åker fram, och där satt vi sen och vevade på en liten speldosa och pratade hemsidor och funderade på fotograferingar.

Ja, och sen var dagen mer eller mindre slut och det var dags att bege sig hem och ha fredagskväll med soffläge, ostbågar, Good Will Hunting och djupa snarkningar. Och idag? Idag ska jag till Böddi och se om jag kan filma en grej jag fått för mig bör filmas.

Så nu njuter vi lite lördag, tycker jag. Det är ju en hel vecka tills nästa gång.

 

slut

12 kommentarer till “Att ha haft en fredag i stan.

  1. Hej ! Åh vilket bra tips på skor. Var bara tvungen att klicka hem de beige stövletterna blir supersnygga i vår. Tack och ha en skön helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg