Att ha hängt med en hårfager Tindy.

 

IMG_9217

 

I lördags var jag och Tindy hos den här stilige herren (jo visst är det Böddi) och spelade in film. Det låter ju lite suspekt men det var det verkligen inte – Tindy skulle sätta i sina Rapunzel-clips och då tänkte jag passa på att fånga det hela på film, så att nästa tutorial kanske blir aningen mer pedagogisk än den förra.

Jag försöker bli bättre och bättre på det där med att filma. Känns som om man kan tänkas behöva det nån dag.

 

tgih

IMG_9245

 

Om hon blev tjusig? Det kan ni slänga er i backen på!

Jädrar i min lilla låda vilket änglahår hon fick. Och jag fick typ världens starkaste biceps efter att ha försökt hålla en dundertung kamera stilla och agera regissör samtidigt. Inte så lätt som man kan tro, faktiskt.

Och sen? Tja, man kan ju inte låta ett helt nyinsatt clip on-set gå förlorat så vi begav oss till TGIF för en liten stunds snicksnackande och sörplande och allmänt trevligt umgänge.

 

IMG_9320

IMG_9309

thig

IMG_9287ring & halsband/pushmataaha, scarf/stylesnob, kofta/chicwish

Det gick att sitta ute eftersom de brassat på infravärmen utav bara tusan – och att kunna sitta där ute under persienndukar och titta ut över torget utan att frysa ihjäl fick mig att längta så mycket till sommaren att jag blev lite tokig. Jag älskar Lilla Torg på somrarna; stöket och trängseln och skrattet och känslan av brännande sol på axlarna. Oslagbart.

Och sen sa vi hejdå och åkte hem på varsitt håll; jag till klyftpotatis med chilibearnaise, ben&jerrys, busepussar och den där lugna stunden med huvudet i mannens knä i soffan framför Discovery.

En lördag precis i min smak.

 

slut

30 kommentarer till “Att ha hängt med en hårfager Tindy.

  1. Ojojoj, vilket hår hon fick, Pinglan Tindy! Vill gärna få lite info. om hur många Clip On och vilken färg hon använde och längden hon har på bilderna? Är jättesugen på att gå in och göra en liten beställning på Rapunzel men vet inte vad och vilket jag ska ha!

    1. Hej!

      Hon hade 50 cm vanligt clip on (inte europeiskt) och hon hade färg #P18/60 Scandinavian Blond Clip on set. Det bästa är dock att maila en bild på sig själv så väljer dom färg – det gjorde Tindy och det var fasiken spot on!

  2. Åh vilka vårfina naglar!
    Letar efter den perfekta kulören för att boosta vårkänslorna!
    Du verkar ha hittat den! Vad är det för lack du har?

    Stenkulla

  3. Upps!
    Nu sa det bara CLICK i magen och så blev jag super-sugen på chili-bea. Inte precis rätt tillfälle en måndagsmorgon när man precis bestämt sig för att påbörja en millivecka för att få bort de där sista TVÅ som sitter som en airbag där de inte borde.
    M
    en chilli-bea mmmmmm.

    Hälsningar
    Yohanna

  4. Vad läckert Tindys hår blev :-).
    Ja, visst längtar man till sommaren nu, kunna sitta ute och äta kvällsmaten och luften är så där ljum som den bara kan vara efter en stekhet sommardag. Åååå, vill ha sommar NU!!!

    Kram Helén

  5. Vad fint det ser ut! Härligt att kunna sitta ute, Stockholm fortsätter med isande blask och gräddfilsfärgad himmel. Men start vänder det =)

  6. TGIF e ju bra grejer förstås, även om de på vissa andra håll i världen regelbundet glömmer att folk faktiskt vill ha det de beställde för en halvtimme sedan. Men det är nog snarare ett kulturellt uttryck än nått som man ska koppla till stället i övrigt. Och självklart ska Tindy skaffa ännu mer blonda ruffslockar, det kan man/hon inte få för mycket av. Ju.

  7. Vad härligt socker söt du är Emma =) Tindys ljuvliga hår skulle jag nästa ge vad som helst för… har bestämt mig för att boka in en tid hos Rapuntzel här i Gbg när de öppnar den 1 mars så de får sätta i lite clip on… hoho vad roligt. Kram kram på dig.

  8. Tindy ser ut som en ängel och du ser väldigt rosig, ung och fräsch ut måste jag säga. Mycket fint.
    Är det på burk så säg vad du använder.

  9. Oj, jag känner mig helt ute i den här diskussionen. Rapunzel är för närvarande bara den saga som jag läser för min dotter:) Men visst har hon fantastiskt hår den där prinsessan. Men då menar ni alltså att man inte behöver tejpa ell klistra utan man kan själv tjoffsa i det där håret hemma framför badrumsspegeln? Jag är nog lite för snål för att lägga flera tusen på en hårförlängning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg