Att börja med håret.

 

IMG_0222

 

Idag vaknade jag till fågelsång. Fågelsång! Man förstår verkligen inte hur länge de varit borta förrän de börjar sjunga igen. Men iallafall;

ska vi börja med håret?

Jag var ju på invigningen av Rapunzel i Göteborg fredag och lördag, och när jag fick en chans att testa att stoppa i håret mer långsiktigt så var det klart jag skulle prova! Inte nån jättegardin, men lite extra fluff kunde ju inte skada tyckte jag. Så jag fick ta plats och sen satte vi igång.

 

IMG_0241

IMG_0246

 

Jag fick nailhair (såntdär kreatinmojs man fäster fast) i en färg som var identisk med mitt egna. 130 slingor av färg #2 gick det åt, minsann! Och det tar ju sin lilla tid (jag satt väl i 2,5 timmar) så det var roligt att jag fick en jämn ström av besök under tiden:

 

IMG_0286

 

Här är Ida, hon som äger Rapunzel. Hur grym som helst. Tänk själv; hon är 28 år gammal och har drivit upp ett bolag som omsätter 84 miljoner. Sånt kan jag bli vansinnigt starstruck av, hundra gånger mer än att snubbla över Brad Pitt ute på gågatan (vilket tyvärr inte hände, men ni fattar). Henne är jag så himla glad att jag fått lära känna.

 

rpz

 

Och så kom det lite bloggarkompisar såklart! Som Camilla här uppe som har bloggen En Mammas Dagbok. Första gången jag fick träffa henne live och hon var precis lika Göteborsk och varm som jag hade fått för mig.

 

IMG_0364

 

Och så Anhalt Annika! Typ den roligaste bloggerskan jag vet, och någon jag har saknat sen Tel Aviv. Nu ska hon ju dock snart gifta sig och jag ska få äran att fotografera hela viddevippen så vi ses snart igen, tack och lov. Alla kom förbi och höll mig sällskap och fick mig att fnissa under hela isättningen.

 

IMG_0317

 

Det började ta sig.

Och tillslut så blev det klart och jag hade tjockare svall och ett hittepåhår som heter duga:

 

IMG_0402tröja/5preview, jeans/jfour, tingeltangel/pushmataaha

 

Tadaaaa!

Och sen var det fortsatt invigningsfotografering och minglande och gud vet allt, men det tar vi nästa gång tycker jag. Nu ska jag ut i den där fågelsången och solskenet och låtsas att det är april.

 

slut

30 kommentarer till “Att börja med håret.

  1. Superfint! Jag undrar lite över om det sliter mycket på håret med sånt man limmar på? Har för mig jag har läst andra bloggerskor som har fått kala fläckar och det låter ju inte så kul :O
    Men det kanske är om man använd i flera år?

    1. Oj gud det lät inte kul! Jag förhörde mig ganska rejält om just slitage på det egna håret, och så länge man sköter sina extensions enligt anvisningarna ska det inte slita på håret.

  2. Kjempe fin ble du (som alltid)! 🙂

    Hvor har du kjøpt den lekre ”vesken” til Mac´n din?

    Ha en strålende dag!

    Føler som det er sommer ute, vil bare ta på meg kjole og gå ut! 🙂

    Klemmer

  3. Men din förbenade snygging!!! Jag drabbas av smärre identitets kris när jag besöker din blogg. Du är ju bara för snygg och för härlig så varför skulle man inte vilja vara som dig liksom 😉

    Stor kram
    Emma

  4. Så fint det ble 🙂
    Første gangen innom her for meg i dag, og her var jo et kjekt sted å være 😀

    Ha en fortsatt fin kveld 🙂

  5. Okej. Var kommer dina solisar ifrån? Sjukt snygga. Du är dessutom som vanligt sjukt snygg och den där bruden som äger håret är ju supercool. Visst är det någe visst med unga tjejer som vågar ta för sig. Ja det är det med gamla också för den delen:) Mer sånt år världen!

  6. Du är ju så fin i lockar, men WOW vad ovanligt snygg du är i plattat hår alltså :))) Lite rock n roll chic som jag bara älskar *tihiii*

    Puss Bästa & ha en FAB ny vecka

  7. Först trodde jag att du hade klippt dig. Längden på håret på första bilden är skitsnyggt och passar dig! 🙂 Grymt hår!

  8. Snyyyggt! Galet vilken inspirerande kvinna som ligger bakom svallet! Man blir ju lycklig i hela kroppen när man hör om sånt. Och så härliga Annika…hörde av henne att du ska fota. Lyllos henne alltså! Och dig, som får vara där! 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg