Att kunna vinna ett presentkort.

 

pg

Nu hoppas jag att ni är sugna på att vinna lite vackert – för i samarbete med Pysselgumman kommer här en tävling där du har chansen att kamma hem ett presentkort på hela 700 kr att shoppa loss för här inne.

Det enda du behöver göra för att tävla är:

1. Gilla Pysselgumman på Facebook här.

2. Motivera i en kommentar här nere varför just du behöver 700 kr att shoppa loss för till hemmet.

Och det var allt!

Tävlingen pågår till och med den 11 mars klockan 12:00.

Lycka till!

stjarna

78 kommentarer till “Att kunna vinna ett presentkort.

  1. I sommras blev HELA vårat hus totalt vattenskadat, mögligt och förjävligt. Nu, mer än en halvår senare är vi (ÄNTLIGEN) hemma igen, i ett helt nytt väldoftande, frächt och fint hus. Som grädde på moset tycker jag allt at jag är värd nått nytt och fint ej mögeldoftande till vårat hem (fick dessutom slänga en massa eftersom de luktade..) 🙁
    Gillat på fb har jag, nu håller jag tummarna!
    KRAM Mathilda

  2. Skulle gärna shoppa loss på pysselgumman till vårt lilla Ölandshus som vi köpte förrförra året och håller på att inreda! Gillat på FB. Kram Sarah

  3. Jag, som Mamma skulle vilja ”hjälpa” min son med lite snygga inflyttningsaker till hans nya huset, han är ju så duktig och ambitiös <3 och vi har ganska lika smak …. det blir spännande att se vad han håller med.

  4. Gillat!

    Självklart vill jag vinna ett presentkort! Varför? För att jag är värd det som mamma;)

    Kram/Ullis

  5. Min motivering är att jag är så himla glad över att våren är här och med våren kommer shoppingkänslorna och bara vilja ta in nya saker och vara glad. Vill förgylla för mig själv och för min familj och vännerna.

    Pysselgumman var en ny bekantskap och det känns som vi kommer att gilla varandra. Jag har gått in på fb och gillat sidan.

    // anna

  6. Efter att ha bott hos föräldrar, pojkvän och andra redan möblerade och inredda hem så ska jag flytta till något eget och omöblerat.
    Så nu behöver jag saker att fylla mitt hem med.
    Porslinet hos Pysselgumman är helt i min stil.

  7. Vilken härlig butik! Precis min smak, så jag bockar och bugar och tackar för en fin tävling + Gillar Pysselgumman så klart! 😀

    Jag vet att då jag hade möjlighet att köpa en liten sak till hemmet eller ge bort en fin present så uppskattade jag det inte alls lika mycket som jag gör idag.

    De senaste 8 åren har jag inte haft möjlighet att köpa en enda ”onödig” sak, nåt så litet som en ny diskpropp har strukits från inköpslistan. Men lyckan har stått mig bi… vid andra sådana här tävlingar har jag dock vunnit både en 80-års present till min mamma och en inflyttningspresent till dottern och ni anar inte hur glad det gjorde mig.

    Men om jag skulle ha tur att vinna den här gången så kommer jag att välja några saker till mig själv. Tänk att kunna dricka te ur Sagaforms fina teset Clover och sen ha örtkryddor i deras lilla örtkrydda i köksfönstret! Så jag hoppas på tur igen för att den här gången även glädja mig själv.

  8. Jag behöver helt enkelt ett presentkort hos pysselgumman för att glädja min pysselgubbe som jag precis bäddat ner med panodil, tjocka filten o en kopp rykande blåbärste, finns inget ynkligare en 42åriga febriga män 😉 Fast det blir jag som får shoppa så klart!

  9. Jag har överlevt min första Vinterkräksjuka. Det om något bör firas stort! För fy tusan vad hemskt det var när något tog över min kropp. Nåväl, nu behöver jag och hemmet vårpiffas och se framåt igen!

    Må så gott Emma!
    Kram från Ann-Louise

  10. är så trött på vårt hem just nu. Skulle verkligen behöva ta fram rollern och måla över alla barnens teckningar och märken på väggarna, samt få in lite färg!!! Är sucker för färg just nu. Vill bara omge mig med orange cerise, turkost, grönt mm.

    Gillar på fb 🙂

    Kram sötnöt

  11. Skulle sitta fint med ett presentkort hos Pysselgumman, så mkt härliga saker =)
    Varför? Mammaledig och med ett helt hus att inreda så det säger väl allt…

    Gillar på FB.

    Tack för en kul blogg att läsa!
    //Erica

  12. Gillat på FB!

    Jag och min sambo, har nästan totalrenoverat vårt lillahus samtidigt som jag har varit hemma mammaledig. Vi har hittat billiga och kreativa lösningar då vi haft en begränsad ekonomi. Därför skulle det kännas lyxigt att få köpa någonting som en klapp på axeln.

    Tack för fin blogg!
    Kram från Maria

  13. Har separerat och delat mitt boende så behöver ha lite nytt omkring mig, därför vill jag vinna presentkortet

    Gillar på fb

    /Jessica

  14. Hej och tack för en jättetrevlig blogg!
    Jag skulle jättegärna vinna lite extra tillskott för inredning. Nu kan vi börja skönja våren och hela helgen har vi kunnat njuta utomhus. Det finns endast en nackdel med sol, vår och spirande vårkänslor och det är att man nu tröttnat på alla mörka burriga färger som vi omgett oss med under vinterhalvåret. Jag behöver nu byta ut en del av detta, ljust och fräscht och nytt är det vad som behövs för att känna våren även inomhus 🙂 så vad vore bättre än just denna vinst??

  15. Jag vill vinna, för jag och min sambo bor i en etta även efter tre år. Vi ska snart köpa hus (är det tänkt) men under tiden behöver jag fixa förvaring och kanske unna mig någon fin kaffekopp för och komma ut i röran hel 😉

  16. Vi har just byggt nytt hus, om en månad ca får vi flytta in….VAD vore bättre än att få shoppa loss här! Håller tummarna!:D

  17. Gillat på fb.

    Vi flyttar in i en ny lägenhet på lördag och kommer att behöva förnya vår stil och börja om lite från början med inredningen, så då skulle det passa oerhört fint att förnya hemmet med fina grejer från Pysselgumman.

  18. Är föräldraledig nu med min lilla son, då är det inte riktigt pengar över till att piffa hemmet inför våren!
    Skulle bli jätteglad om jag vann ett presentkort så vi kan få det lite vårfint här hemma!

  19. Jag vill kunna handla finare porslin! men som student och att nyss ha flyttat hemifrån är det något av en frustration att inte kunna köpa de tallrikar eller muggar man egentligen vill ha, det är för dyrt helt enkelt. Jag vill verkligen unna mig själv nytt, fint, fräscht porslin och med detta presentkort skulle det vara möjligt för mig att få göra det.

    /Iza

  20. Hej! Här kommer min motivering: Jag är student på heltid och planerar att vara det i minst 3,5 år till av den enkla anledningen att jag i framtiden planerar att rädda värden och sådär. Som student är har man ju inte världens budget, och det lilla man får över efter hyran går åt till mat, ofta ganska tråkig sådan (det beror nog främst på att jag är en urusel kock, visserligen). Jag har efter 3 års köande äntligen fått ett förstahandskontrakt på en liten studentlägenhet(!) i Göteborg och skulle bli otroligt glad om jag fick chansen att inreda den med nåt fint och nytt (jag har en flyttkortong till soffbord). Älskar allt från de stilrena kontorsprylarna till de molntäckta sängkläderna hos Pysselgumman! Nu tänker jag hålla tummarna tills den här tävlingen är avslutat! Mvh/ Tina

  21. Har såklart även gillat på Facebook! Något jag borde gjort för länge sedan, för oj så mycket fint..

  22. Har ett rum som är i stort behov av att piffas till så jag skulle använda presentkortet till att få till det som jag vill 🙂 Har gillat på FB (A-C Wikberg)

  23. Jag är med och har självklart gillat på facebook!
    Varför just jag ska vinna? Jo, jag har just flyttat in hos min pojkvän i hans lägenhet, problemet är att det är nästan bara är hans möbler och grejer vilket gör att det inte känns som jag riktigt bor där… Därför vore det kul att vinna så att jag och pojkvännen tillsammans kan handla sådant som vi båda gillar till vårt gemensamma hem <3

  24. Jaha det har ju varit ”vaburai”, det är väl en motivering om någon……Blir inga pengar över till ”lullull” denna månad heller….

  25. Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna det här presentkortet, eftersom din blogg får mig att bli fullkomligt inredningsgalen av någon anledning. Antagligen för att du verkar ha ett fantastiskt fint hem, och mitt är lite mindre fantastiskt just förtilfället. Ekonomin tillåter inte några utsvävningar alls inredningsmässigt pga att jag varit föräldraledig i över ett år, och nu tagit extra ledigt för att försöka mig på ett karriärsbyte. Så herrejösses så glad jag skulle bli av att få plocka ihop lite ny inredning till våren! Har såklart fb gillat! Mvh Förväntansfull.

  26. Jag vill absolut vara med i tävlingen!
    1) Jag har gillat på Facebook
    2) Min motivering till varför jag vill vinna får bli att jag får sådan lust att vårpiffa nu när våren börjar komma och solen äntligen har börjat tittat fram…Eftersom jag jobbar mycket hemifrån, så skulle min kontorshörna behöva få sig en mini makeover och jag såg allt att Pysselgumman hade en hel del fint för kontoret!

  27. Kul tävling 🙂
    Min motivering blir:
    Eftersom jag står i startgroparna inför en flytt, inte vilken flytt som helst utan en där saker delas upp…
    Därför skulle jag vilja vinna detta presentkort för att kunna unna mig något litet nytt till det nya boendet, något som är bara mitt och inte tidigare varit vårt.
    Kram Malin

  28. Gillar din sida på facebook!
    Skulle gärna vinna denna tävling, för vi flyttar snart in i vårt nybyggda hus å det lär inte finnas mycket extra pengar till att köpa något fint att inreda huset med 🙂

  29. Jag har bott i min lägenhet i ett år men inte förrän nu i påsk ska jag äntligen få ett fungerande och fint kök!Jag ser så otroligt mycket fram emot hur fint det ska bli och hur mycket tid jag kommer att spendera i köket och det vore väldigt trevligt att kunna köpa lite fina saker utöver det nödvändiga som budgeten är utsatt för! (har gillat på fb!)

  30. Jag borde vinna av den enk orsaken att har blivit lägenhetsägare, så nu skall det inredas 🙂 (ingen facebook här dock)

  31. Hej!

    Jag skulle gärna vilja presentkortet, då skulle jag shoppa till vårat fina torp som ska inredas till gästhus.
    Hittade mycket fint i webshopen.

    Tack för en jätte intressant blogg.

    Mvh
    Karin

  32. 1. Har gillat på fb
    2. Jag skulle bli överlycklig för 700 kronor att shoppa loss för då jag fyller 30 år den 6:e April. Vårt (hyrda) hem är i desperat behov av piff för att trolla bort de fula golven, trista tapeterna och läckande taket!

  33. Hej Emma. Jag har aldrig skrivit något inlägg tidigare men avslutar alltid kvällen med att läsa din blogg. Min sambo lämnade mig i mellandagarna. Han har under några månader i smyg ”lärt känna en ny tjej” och bestämt sig för att börja ett nytt liv. Jag och flickorna, 7 och 9 år gamla ska försöka bo kvar i huset som vi älskar men det kommer att bli tufft ekonomiskt. Det känns som att jag aldrig kommer att kunna unna mig det lilla extra, som att köpa något fint till hus o hem. Egentligen inte så viktigt men…det vore kul. Älskar det mesta som du klär på dig, bra smak!

  34. 1. Gillar på fb (frederica balk)
    2. Jag vill vinna för att jag tycker jag är värd det. Efter en lång period då svackorna byts av varandra börjar jag äntligen känna mig på väg åt rätt håll, uppåt! Jag älskar att inreda och sen blogga om det. Bloggen har gjort mig stark, jag har ”mött” många fina människor som omedvetet hjälper mig upp. Detta vill jag fortsätta med, och att vinna det här priset skulle hjälpa mig i mitt bloggade. Det är alltid extra kul och uppskattat att blogga om något nytt har fått flytta hem 😉
    Jag behöver helt enkelt komma upp igen lite!

    Kram Frederica

  35. Gillar på Facebook och vem gillar inte att shoppa inredning 🙂 Jag har föräldrapenning just nu och min sambo som tycker jag shoppar för mycket har lagt ett shoppingförbud på mig, tråååk! Men det förbudet måste ju kunna kringgås med ett presentkort tänker jag… Eller?! 😉

    Kram Jenny

  36. Jag vill vinna för vi har nyligen köpt vårt första egna lilla radhus. I maj flyttar vi från en liten lägenhet med vår son på 2,5 år. Jag hoppas på en fin första sommar i huset och vad vore roligare än att få shoppa vackra och roliga saker till nya boendet? Speciellt som alla sparpengar nu gått till lagfarter och annat upphetsande. 😉
    Jag gillar på Facebook och håller tummarna. Kram

  37. Hallå!
    Jag skulle gå bananas på avdelningen kontor. Har börjat med ett nytt jobb och är den enda kvinnan på avdelninge så den behöver verkligen pimpas upp lite.
    Gilat på Fb och hoppas på tur. Både för min och männens skull. 🙂
    Kram

  38. Jag gillar!

    Åh, vilken lycka,
    det skulle jag tycka.
    Om jag fick vinna 700 spänn,
    till mitt egna lila hem.

  39. Hemmet är i stort behov av nya, fina saker. Alla inredningsdetaljer här hemma har blivit till tuggleksaker eller saker som min 1-åriga virvelvind bestämt sig för att måla på 🙂

  40. 1. Gillar på Facebook, vad kul med en ny bekantskap, har aldrig tidigare sett hennes sida!
    2. Ok. Vi tar det från början.
    Köpte hus från -81 i höstas. Efter en månad läckte dotterns element och skapade vattenskada i hennes rum och i källaren. Renoveras.
    Duschblandaren i badrummet visar sig ha stora brister, så en helrenovering av ett kaklat badrum gjort -05 är en nödvändighet. Detta kostar oss ett lån på över 100.000
    Fuktskada på lilla toaletten. Ej renoverat än.
    Fuktskada i tvättstugan. Ej fått besked från försäkringsbolaget och entreprenör än.

    Och vet du vad som är tråkigast? Jag har blivit arbetslös, så nu är pengar en bristvara på RIKTIGT. Tar gärna emot ett presentkort för att glädja oss en smula! Kram, Cissi

  41. 1) check!
    2) kortfattade versionen: mammaledig, upptäckt stora skador på huset=kostsamt=noll kronor över till lull lull:(

  42. Åhhh jag har gillat och vill gärna ha turen att vinna =) Vi har precis köpt ett hus, wihooo så det är inte alls synd om mig på något sätt, men jag skulle bli så skit glad ifall jag fick shoppa loss lite fint till nya huset helt enkelt =) Kram och ha en fin dag.
    Mvh Veronica.

  43. Hej!
    Vad roligt att det kom en tävling med Pysselgumman!
    Jag skriver nu min c-uppsats och mitt lilla ”hemma kontor” (vilket är mitt köksbord i min lilla student-etta) skulle verkligen behöva lite hjälp! Oh tänka sig snygga lådor, tidsskriftsamlare och färgglada anteckningsblock, det skulle verkligen pigga upp mitt skoltrötta huvud och underlätta förvaringen av alla skolpapper, räkningar och en o annan tidning som smyger sig upp på köksbordet.
    Vårglädje åt alla!
    Kram Johanna

  44. Passar på att ta en liten chans till vinst! Gillar på fejjan, så klart!
    Varför då då?? Jaaaa…. Jag skulle vilja piffa här hemma, göra min och sonens lya lite mer ”vår” och tyvärr räcker inte studiebidraget långt… Så om jag vann, skulle det vara en liten present till mig själv för mina bra studieresultat trots motståndet jag mött, en liten ”klapp på axeln” för allt jag klarat av det senaste året! Och en chans att skämma bort min duktiga pojke lite extra med roliga saker till hans vita, ”tråkiga” rum (han avskyr vitt, ville ha röd-blårandiga tapeter men hyresvärden sa nej 😉 )

    Så ja, det får nog bli mitt skäl – en present till minifamiljen!
    // Mia

  45. Hej!
    För att jag äntligen tagit ett stort kliv
    -att göra något med mitt liv.
    Lämnar mitt jobb på kontor
    för att köra på det jag tror.
    Att jobba med vackra saker runt sig är viktigt
    det har pysselgumman fångat på riktigt.
    På vinsten hoppas jag mycké
    För hennes saker faller i mitt tycké!

    kramar Mia (gillat på F-B så klart)

  46. Där var så mycket fint man vill ha inne hos pysselgumman så att vinna hade varit perfekt, nu när jag fått för mig att hela familjen skall byta rum med varandra, en sexåring, en liten kille på snart ett år och vi föräldrar vill alla ha något nytt som passar in i våra nya rum! Fick tilloch med mannen till attbygga ett alldeles ny rum:)
    Gillat på fejan check!

  47. Åh, så mye fint! Hvis jeg skulle vunnet, så må det være fordi jeg skal gifte meg til sommeren og jeg har derfor siden sommeren 2012 ikke kjøpt meg noen ting nytt! Jeg spar og sparer til verdens skjønneste dag, nemlig dagen vi blir mann og kone… 🙂 Jeg synes koppene fra Bloomingville er helt skjønne…

  48. Till min yngsta dotter, hon som får ärva allt. ALLT. Alltid någon annans saker, alltid begangnat. Visserligen är det toppen att återvinna, men någon gång skulle jag vilja ge henne något eget och hennes rum har sett så trist och tråkigt ut så något fint dit skulle verkligen liva upp.

  49. Skulle vara så bra att vinna detta. Kryper alltid i inrednings- och shoppingnerverna men denna vår kantas av mager inkomst så det vore ju perfekt att vinna. Då skulle jag kunna shoppa trots den magra inkomsten och lugna shoppingnerverna 🙂

    Gillar på fb.
    Kram

  50. Hej,
    Vilken bra tävling!
    Jag skulle vilja vinna för att då shoppa lite fina saker till vår numera gemensamma stuga på fjället, som är i akut behov av inredningsuppdatering!!
    Jag har gillat på FC.
    /Malin

  51. Födelsedagsfika här hemma igår och vännerna mina serverades kaffe ur en brokig samling koppar. En med Musse Pigg och hans vänner från Disneyworld, en senapsgul utan öra från McDonalds, en rutig som jag hittat på marken utanför min balkong, en med scoutloggan på, en souvenirkopp från Ven och en helt vanlig, tråkig IKEA-kopp. Det här går inte längre. Jag behöver fina, vuxna, enhetliga koppar att servera kaffe ur. Hjälp!

  52. Vi ska vinna, eftersom vi flyttar om en månad och det lilla radhuset behöver lite extra kärlek i form pynt från just Pysselgumman! 🙂

  53. Gillar såklart!
    Oj, varför behöver just jag 700 kr att shoppa loss bland fina grejer för!? Mest för att jag skulle bli så hemskt glad (och minst 10 anledningar till på det)!

  54. Skulle gärna gilla på FB om jag var med och kunde verkligen behöva 700 kr att shoppa loss med eftersom nästan hela lönen går till obligatoriska utgifter och det sällan blir pengar över för onödig-men-ack-så-nödvändig-shoppi-shoppi.

  55. Gillar!
    Nu behöver JAG lite lyx, jag vill köpa något till MIG, för det är jag värd! Lätt att glömma bort sig själv i vardagen. Jag skulle vilja ha nya frukostskålar som piggar upp på morgonen och frukostskål ISABELLA från Bloomingville passar perfekt hemma hos mig!
    Håller tummar och tår!
    Kram Frida

  56. Du vet när man är riktigt kär i någonting och inte vill lämna det även om det blivit kantstött och fult? Eller kantstött och märkt av kärlek i vårt fall. Våra skålar är alla naggade men eftersom jag inte hittat en värdig ersättare så använder vi dem iaf, fram till nu dvs. Nu är jag förälskad i skålarna från Bloomingville och för 700:- skulle alla i familjen och gästerna få varsin.

  57. Jag tycker att jag ska vinna presentkortet av den enkla anledningen – att nu är det min tur helt enkelt! 🙂
    Jaha, vad menar jag med det. Jo, efter att ha separerat för över ett år sedan och haft vårt gemensamma hus till salu lika länge så har det äntligen lossnat! Efter ett rent ut sagt överjäkligt år, har vi nu sålt vårt hus och jag har helt osannolikt köpt ett eget hus där jag ska bo tillsammans med mina två goa tjejer. Om två veckor blir detta verklighet och jag kan knappt tro det är sant. Jag börjar om, bokstavligen, från noll och därför hade denna vinsten kommit väl till pass.
    Kram!

  58. 1. Gillar på fb
    2. Jag älskar porslinet från Lots Living! Det är väl en tillräcklig anledning för att vilja vinna!

  59. Att vara mammaledig är fantastiskt på många vis, men när man tillbringar så mycket tid hemma kan man ju tröttna på minsta lilla ljuslykta. Jag behöver lite förändring här hemma bums! För det är ju inte så att det ligger pengar och skramlar under denna magiska tid.

    Ha en fin kväll!

  60. Oooh. Bloomingville Isabella skålar och muggar och… Alltså jag behöver dem! Eller, nä BEHÖVER dem gör jag ju inte… Eller, jo! Nä. Eller?

  61. Åhåhå! Dom där bloomingville kopparna gör ju att man vill spendera hela långa dagen sittandes i ett ljust fönster, dricka kaffe med skummad mjölk och titta på våren! Jag skulle banne mig unna mig att låta en kopp slinka med till jobbet för att piffa upp landstingsfikarasterna, och de kan behövas piffas upp vill kag lova!

  62. Jag skulle verkligen vilja vinna för att jag behöver få fylla ut vår fantastiska lägenhet med fantastiska saker!:) Vår dotter föddes i april förra året och för fem månader sen så flyttade vi till större. Här står vi nu och har massor av utrymme att fylla ut med fina saker. Jag skulle bli överlycklig ifall jag vann!:) Har såklart gillat på Facebook!

    Kram!/Ninnie

  63. Var uppe i Stockholm med jobbet för några veckor sedan och skulle fördriva tiden innan tåget gick tillbaka hem till GBG igen. Strosade upp på Inredningsavdelningen på PUB och såg dessa muggar du visar här i bilden till vänster och blev förälskad! Men beslutsångest, tidsbrist och lite snålhet tog överhand så jag hamnade på tåget utan muggar! Hoppas kunna vinna ett presentkort här så jag snabbt kan åtgärda mitt misstag och köpa de underbara muggarna!

    Har likat på Facebook!

    Kram Jessika

  64. Våren är här och jag känner att mitt hus blev lite väl tomt efter att gran och tomtar flyttat ut, därför skulle jag vilja fylla mitt hus med nya, fina och fräscha saker från Pysselgumman…
    Har gillat på FB.

    Mvh
    Anna.P

  65. Vi överraskar sonen som snart fyller 7 med ett nytt ”stor pojke” rum. Bort med allt barnsligt och ge honom ett rum att växa i. Presntkortet skulle passa bra då förvaring är ett måste i ett sånt rum. Man måste ju stoppa pokemonkorten och alla skylanders någonstans 🙂 Gillar på FB och håller ”sonens” tummar! Kram Jenny

  66. Vi står just i stånd att färdigställa vårt kök som vi hållit på med i 1 ½ år och då passar det jättebra att köpa lite nya fräscha grejer till det fina köket 🙂

  67. I’m worth it! Mammaledig med föräldrapenning! Det säger väl allt. Inredningstokig men inte en krona att lägga på inredning just nu. Inga pengar i världen kan mäta sig med att vara med min tös! Men en slant att lägga på nåt uppiggande bara till mig… Nåt som förgyller vardagen med gröt över allt och kallt kaffe. Yes pleeease.

  68. …för att jag efter snart fyra år i nya huset fortfarande inte har taklampor i alla rummen!?

    Har gillat på fb! 🙂

  69. Självklart gillar jag pysselgumman på fb, otroligt fina saker och precis i min stil!

    Jag skulle bli glad om jag vann eftersom att jag precis insett att alt mitt hem går i endast grått, svart och vitt. Hur blev det så? Så nu måste jag köpa massa färgglada saker och liva upp med, ett startbidrag vore perfekt =)

    Tack! Kramar Ellinore

  70. Jag jobbar, studerar, lämnar barn , hämtar barn, städar, tvättar, lagar mat dagarna i ända. Jag är duktig och jag tycker jag är värd och få shoppa något till mig själv och något som jag är väldigt intresserad utav nämligen inredning!

  71. Madre Mia, vilken tävling!!!

    Jag behöver shoppa lite skyltar så att jag kan guida våra gäster till rätt ställe när nöden kommer på….
    Vet inte hur många gånger de gått in i våra ostädade garderober istället för till toaletten. Ett alternativ vore ju att städa garderoberna, men det är ju roligare att shoppa hos fina Pysselgumman istället! 🙂

    Jag har gillat Pysselgumman på facebook

  72. Killen och jag renoverar 200kvm hus och kommer med andra ord ha stor yta att fylla med vackra ting.
    Jag tycker att vi borde spara pengar till inredning. Istället går stolpskottet=pojkvännen och köper en rostig gammal bandtraktor. Bandtraktor = inredning, eeeh neeej… Så förutom ny pojkvän!? så hade det varit guld att vinna detta presentkort 😉

    Gillar pysselgumman – check!

  73. Min motivering till att just lilla jag ska vinna är denna: Det har varit en tuff tid. Tre underbara barn, men den lille knodden, som inte sover. Jobb, som kurator och fullt upp, sjuka föräldrar ( inget allvarligt som det verkar) och en mycket hårt belastad ekonomi. Jag vet allt kommer att bli bättre! Men det skulle vara så roligt att få shoppa något till vårt hem!

  74. Ska snart bli sambo i pojkvännens ungkarlslägenhet
    och inredning är väl inte det roligaste han vet
    Så därför ligger det på mig att piffa och pyssla
    – det känns som en trevlig och underbar syssla
    Med lite hjälp från Pysselgumman kan drömmen bli sann
    om jag detta presentkort vann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg