Att ha en liten snarrare hemma.

 

IMG_1419

IMG_1420

IMG_1427t-shirt//zara, chinos//second female, skor//primeboots, väska//liebeskind, solglasögon//karen walker

 

Jag vabbar idag.

Eller egentligen är det ju inte riktig vabb eftersom jag ändå har en ”jobba-med-egna-företaget”-dag och kan sköta det mesta hemma, men stackars Buse är förkyld och småfebrig och snarkar som en fullvuxen sjöman här bredvid mig i soffan. Så jag sitter hemma och stryker feberlockar och tittar på Big Love och dricker Oboy. Och så njuter jag. Av att bara ha en man och inte tre. Att jag slipper systerfruar. Och så fnissar jag förnöjt under duntäcket, sådär hö hö hö, när jag får lite stresskrypningar av att se Ben försöka bolla familj och karriär i serien och jag kommer på att jag själv kan sitta här och vabba och prassla med Dumlepapper och dricka Oboy och inte alls har problem med att driva ett stort varuhus och få mina tre fruar att hålla sams.
Den absolut bästa formen av verklighetsflykt.

Så det gör jag idag. Struntar i allt som egentligen borde hinnas med och koncentrerar mig på Big Love, Buse, Kanin och feberlockar i en Dumleprasslande vardagshög i soffan istället.

Fin onsdag, om ni frågar mig.

stjarna

Och så har HomeNord valt en vinnare! Det blev Johanna Storfält som kammade hem presentkortet! Grattis!

 

slut

33 kommentarer till “Att ha en liten snarrare hemma.

    1. Ha ha ha jag har ju vikt upp dom en decimeter! Inga brallor passar mig i längden från början – om de inte är typ vadbrallor *s*

  1. Snygg outfit!
    Stackars liten..men du verkar ha det mysigt =)

    Du, har du fått nån olustig kommentar ang. din son nån gång, och i så fall, hur har du hanterat det? Ursäkta att jag frågar, men jag råkade ut för något riktigt jobbigt igår och jag undrar lite om det hänt någon annan..

    Ha en mysig dag,
    kram Catta

    1. Gud nej, tack och lov inte! Varför skulle man vilja säga något elakt om ett barn?!

      Kram

      1. Ja du det undrar jag med, tyvärr finns det sjuka människor, och en sådan har drabbat mig..
        Får tänka till lite när det kommer till bilder på mina barn. Är du nånsin orolig för vad du visar på bloggen, att det kan utnyttjas liksom?

        1. Oja, hela tiden. Har ex bara visat buse med bar överkropp så att bröstet syns vid ett eller två tillfällen tror jag och då har det varit i fall där det inte gått att dölja (som att han sitter i en pool). Aldrig mer avklätt än så, och vid varje bild där bröst syns så debatterar jag med mig själv om huruvida det kan utnyttjas/uppfattas av någon som är sjuk.

  2. Hoppas sonen kryar på sig! Dina skor alltså- SÅ snygga! Har försökt få tag på dem men just min storlek är så klart slutsåld. Önskar att jag hade större fötter så att jag kunde fått köpt mig ett par.

    1. Jag veeet! Dessa är ganska rymliga. Såg att CL hade ett par 36:or, men det är väl det minsta :/

      1. Det var ett par i strl 36 jag ville ha, det verkar bara finnas 37 och större på CLs hemsida (annars hade det varit hemklickade redan!). Är de dessutom stora i storleken är det ju inte ens säkert att 36 skulle passa… om de nu hade funnits kvar vill säga.

  3. Perfekt beskrivning på sjukt, förkylt barn som sover. Jag brukar få kolla extra så att det verkligen inte är en fullvuxen sjöman i soffan:)
    Krya på honom!
    Kram

  4. VAB – det måste vara det typ bästa uppfinningen som finns.
    Det finns inte här så är ungarna sjuka så får man skaffa barnvakt eller typ säja upp sig 😉
    Ja de är lite efter här.
    Eller föresten MYCKET efter här och jag saknar Sverige SÅ mycket på just barna-skaffande-vårdande-laa-med-fronten.

    Hälsningar
    Yohanna
    som skickar med en länk om nån skulle vilja vara med:
    http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/march/real-life-smycken-2.html

  5. Hej Emma!
    Du rockar! Tänk att kunna använda sig av en vabbdag och göra den till ett guldkorn, det är livskvalité!

    Tack för ditt fina inlägg om rapunzel, tack vare den hittade jag Cecilias blogg, skönt med någon som haft cancer i samma del av kroppen som jag.

    Kram L

  6. Det finns små och stora bekymmer! Tur att det bara Tv! Hoppas Buse blir frisk snart. Men håller med att det är
    mysigt med Oboy och Dumle!
    Krami Mamma Mia

  7. Big Love.. Jag ÄLSKAR den serien!!
    Första jag gjorde då HBO Nordic kom i gång var att sträck titta på alla säsongerna av serien och sen lipa över att den tillslut tar slut.

    Hoppas Lilleman snart är bättre!
    Kramar!

  8. Haha, exakt samma saker jag tänker när jag tittar på Big Love. Kan knappast vara värt det 🙂 Själv har man en sambo och inga ungar och har ändå nog med att få ihop allt, heja Bill liksom. Krya på liten!

  9. Åhhhhh så roligt att få vinna:) Det är första gången i mitt 38:åriga liv…haha…fast jag har ju i och för sig aldrig nästan tävlat i något:) Kändes typ som jag vann en miljon! Det blir bröllopsfest i sommar och jag har köpt TineK keramik i deras butik som kommer att bli så fint på buffébordet! Jag valde en kudde ByNord för dom är så förbaskat vackra…den får ligga som ett stilleben någonstans i trädgården! Kram och I like din blogg-du verkar rolig ochj varm!

  10. Vilken modell har du på dina Karen Walker solisar? Är det Helter Skelter eller Harvest? 🙂

    1. Jag fick dom av min bror så jag har inte riktig koll, men jag tror att det är Helter jag har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg