Att fortfarande ha en skrutt, men ändå jobba.

 

IMG_7543 kopia

IMG_9851

IMG_9870

 

Jodå. Buse är fortfarande sjuk.

Förkyld, hosta, feber för jag vet inte vilken gång i ordningen sen han började på dagis. Att jag själv har klarat mig är ett under *knackar på precis allting i trä jag kan komma åt* och beror nog mer på tur än hälsosamt leverne. Om vi säger så.

Men idag är det mannen som är hemma och jag som är på väg till jobbet; jag har möten att ta och rapporter att skriva och saker att klia mig i huvudet åt. Två dagar kvar – den är det helg och lördag på slottet då Fuffe bjudit in till Wine Maker Dinner och jag ska få en chans att rassla runt i klänning och tingeltangel och känna mig slottsaktig och annat trevligt. Provsmaka vin och prata om bouqet! och skratta ho ho ho med bakåtböjt huvud och se svår ut. Man kan ju ha värre saker för sig en lördag kan man tycka.

Men först! Torsdag och huvudkliande och bara en föraning i maggropen om helg.

 

slut

22 kommentarer till “Att fortfarande ha en skrutt, men ändå jobba.

  1. Vilken lördag hörru! Det låter som något som man gärna hade provat. Ha det toppen och alla krya-kramar i världen till liten sjuk buse! 🙂

  2. Slott, vin, mat och tjusig klänning låter som en störtskön kombo!

    Jag har också lyckats hålla mig frisk den här vintern men jag vill präktigt nog påstå att det beror på sunt leverne, hihi 😉

    Ha en bra jobbdag!

  3. Jadu, det är inte lätt för de små när de börjar dagis och åker på allt som finns. Man får se det som så att de får ett starkare immunförsvar sen i alla fall.
    Det låter skönt att komma iväg sådär, hoppas du får många hohoho 😉

  4. Uff.
    Kommer ihåg när ungarna började skolan här, UTAN att ha gått på dagis innan. De första åren var de ständigt sjuka och vi började tro att det var något med lägenheten.
    När jag var som mest deppig så sa barnläkaren till mig att det bRUKAR vara så här. Du ska se att tredje året så kommer du att märka en vesentlig skillnad.
    Och så ÄR det. Detta året, Guldklimpens tredje i skolna har vi inte varit sjuka alls under vinter.

    ….peppar peppar ta i trä ska jag väl säja för vintern är väl inte slut än 😉

    Hälsningar
    Yohanna
    som skickar men en länk om nån skulle vilja vara med:
    http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/march/real-life-smycken-2.html

  5. Stackars liten, riktigt god bättring till lilla busen <3
    Första dagis året är ju bara grymt alltså, stackarna skalll typ få ALLT före dom blir någorlunda resistenta *bläk*

    Ditt Kusmi där är en av mina favoriter, måste faktiskt gå & laga mig en kopp nu 😀

    Puss på nosen
    //Sessan

  6. När vår son började dagis släpade han hem bacillerna till oss. Han var frisk men maken och jag var sjuka var och varannan vecka.

    Hoppas han piggnar till snart.

  7. Har skrattat ett tag nu at fru Sederblads kommentar; ”Vad f-n??? Ska vi ha klänning!???” etc! Lät PRECIS som maken igar da han insag att 50-arsfesten som vi ska till i morgon även har 50-talstema. Gillar maken inte alls det där med tema, vad det än vara ma.
    Later inte roligt med dagisbacillusker, det kan nog bli lite sisyfos över det där. Men, nu är varen snart här, och sommaren, och da är allting lite lättare och man blir inte sa lätt sjuk. Hall ut, det gar alltsa mot bätte tider.
    Önskar er alla en trevlig vinprovarkväll med eller utan klänning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg