Att kunna tävla ut något riktigt roligt.

 

big_love_poster

 

Warner Bros hörde av sig (jamen hur coolt är inte det?) och skrev att de sett att jag älskar Big Love och undrade om jag kanske skulle vilja tävla ut alla fem säsongerna till en lycklig vinnare. Och om jag vill!

Big Love, för er som inte sett den, handlar om polygamisten Bill Henrickson (Bill Paxton) som bor i en förort till Salt Lake City med sina tre fruar (Jeanne Tripplehorn, Chloë Sevigny och Ginnifer Goodwin) och sju barn (b la Amanda Seyfried). Ja, ni förstår ju att det blir åka av i serien om vi säger så. Dessutom avhandlar den många av de där knepiga sakerna i livet som:

·         Säsong 1: Att få en fungerande ekonomi
·         Säsong 2: Maktkamp i familjen
·         Säsong 3: Hemligheter för sin partner
·         Säsong 4: Bolla mellan karriär och familj
·         Säsong 5: Problematiska grannar

Aj lavv it. Så vill du ha fem säsonger att plöja igenom så skriv en kommentar här nere och svara på frågan: ”Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…..”

Tävlingen pågår till och med den 16 mars klockan 12 och du kan även tävla inne hos Linn och Sophie om du vill.

Lycka till! Nu ska jag till Kronovalls Slott och mumsa afternoon tea.

stjarna

Rekommenderade inlägg

66 thoughts on “Att kunna tävla ut något riktigt roligt.

 1. ”Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore… att aldrig få tid för mig själv!”

 2. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…att när blir jag”avslöjad” och är jag verkligen beredd på konsekvenserna som kommer uppstå förr eller senare.. *nervpirrande värre*

  Kram från Alexandra

 3. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…att vi skulle komma iväg ännu senare än vad vi redan gör till att som har en viss tid man måste passa. Jag har märkt att för varje familjemedlem som tillkommer är det svårare att hinna i tid eftersom det ska kläs på kläder, packas väskor, gå på toa mm. Jag har även märkt att det är just mannen i familjen som tar allra längst tid på sig…:)

 4. Det som skulle stressa mig mest… Tänk att ha ännu en man som skulle låsa in sig på toaletten i tid otid 🙂

 5. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore….att få plats med alla blommor och presenter som de skulle överösa mig med! 😉

 6. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…

  …att få alla män att känna sig speciella och utvalda. Att deras självförtroende och grundtrygghet inte rubbas fast de inte är ensamma på täppan.

 7. Det som skulle stressa ihjäl mig mest om jag hade mer än en man vore… att jag skulle ha så fruktansvärt dåligt samvete. Otrohet alltså. Inte min grej 😉

 8. OM jag vill se detta?
  SJÄLVKLART!
  Jag har inte följt en enda serie sedan de började klämma in så förbenat mycket reklam att det var mer reklam en serie till slut.
  Sista serien jag följde måste ha varit Dr Quinn 😉
  Himla bra föresten med en stilig karl.

  Vad som skulle stressa mig mest….det måste vara tanken på att alla TRE skulle bli (mans)förkylda SAMTIDIGT.
  Tänk vilket gnäll det skulle bli 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 9. Åh, denna serie har jag helt missat och vill ju såklart vinna 😀

  Det som skulle stressa mig mest är väl att hålla isär alla och att försöka ha koll på vad jag gjort med var och en. ”Nähä, den filmen såg jag ju med man nr 1 och inte med man nr 2”, ”Nej, just det jag var ju inte i Köpenhamn med nr 2 utan med nr 3”. Halledaaaa, vad rörigt det skulle bli 😉

  Ha det så trevligt idag!
  Kram

 10. Det som skulle stressa mig mest med mer än en man vore att dela mig själv med fler än en. På precis alla områden. En är lagom och helt perfekt! Eller också skulle man få habegär…och liksom aldrig bli nöjd när man väl börjat fylla på med män. Kan ju sluta hur som helst…

  Kramar Kicki

 11. ha ha ja hjälp. Jag kan komma på massor att va stressad över… Hmm hur mkt ”huvudvärk” kan man ha…egentligen? Hur ska man kunna vara projektledare AB över fler än en…
  Men kanske mest över att de skulle gadda ihop sig och det skulle bli ett grabbgäng. Lite som i New Girl som är min senaste serie jag snöat in på.
  Ja det skulle nog stressa mig mest. Att vara enda tjejen i ett grabbvälde ha ha.

  kram
  Victoria

 12. Det som skulle stressa mig mest med mer än en man vore att få till tid för ryggmassagen i soffan på kvällen. Men det klart jag har ju två händer, med två män får de sitta på varsin sida om mig och sedan kan jag få massage på båda händerna samtidigt!! 🙂

 13. ”Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…..” Att hinna köpa julklappar till dom allihop! 🙂

  Fast om jag vinner (vilket jag hoppas, eftersom jag missat denna serie helt) så skulle de ju få dela broderligt även på vinsten!

 14. ”Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore. . .” att känna mig tillfreds med mig själv, att troligen ständigt känna mig otillräcklig och ha svårighet med att ’dela på mig’. Jag går ’all in’ för en person i taget.
  Vore trevligt med lite film av den varan dock 😉

 15. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore… att inte räcka till. Man ger ju av sig själv hela tiden i ett förhållande och i en familj. My god jag skulle inte ens vilja tänka på den emotionella (och fysiska) utmattningen det skulle innebära att ha två partners. Fast jag skulle hemskt gärna vilja luta mig tillbaka i soffan med ett glas vin och titta på någon annan som kämpar. Det är sånt jag gör bäst!
  *håller tummarna*

 16. Men åh vilket pris! Jag har missat hela den här serien och har retat mig på det nåt enormt eftersom så många (bl a du) lovordat den så!

  Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…att hela tiden vara rädd för att försäga mig (jag har skitsvårt för att ljuga och undanhålla saker). Och att försöka räcka till som mamma. Vill inte ens tänka på att inte dela varje dag med min fyraåring liksom! Det är nog roligare att TITTA på än att UPPLEVA misstänker jag. 😉

 17. Åh, denna vill jag vinna! Vore ju rätt smidigt med flera män;) men det som skulle stressa mig mest vore att få hela klanen att hålla sams och vilja åt samma håll, vilket är svårt med bara EN!
  Kul att de ringde dig!!! Du får börja blogga på engelska för att nå längre ut i världen med dina ord.

 18. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…..” Skulle vara när det skall tas stora beslut som. Tex val av senesterort 2 mot 1, val av mat 2 mot 1, sport vs project runway 2 mot 1. Katastrof!

 19. Åhhhhh vad jag vill vinna! Är ju en av mina favvoserier, även om jag tycker att de minsann får spätta upp sig lite nu, har blivit lite seeegt.

  MEN det som skulle stressa mig mest är att behöva gå och plocka efter fler karlar än en!! Tänk när de får en idé, typ nu ska vi bygga nåt och drar igång med värsta projektet och man själv är totalt nedröstat…… Näe det räcker nog med en!

 20. Haha, vilken rolig tävling!
  Det som hade stressat mig mest om jag hade mer än en man vore tanken på att potentiellt aldrig få en hel natts sömn utan närmanden. 😉

 21. ”Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…..” – absolut inget alls 🙂 det skulle vara toppen!

 22. Det som skulle stressa mig mest med att ha mer än en man vore alla hans kalsonger jag finge hänga efter tvättning. Känns som om kalsongerna i tvättkorgen aaldrig tar slut 😉

  Vore så kul att vinna då jag nu aldrig hinner titta på serier. Med en box finge jag njuta
  när jag själv ville 😀

 23. Ooo, måste ju ta en chans, har inte sett ett avsnitt av serien!

  Det som skulle stressa mig om jag hade mer än en man… skulle nog varaaa (drar på svaret och funderar så det knakar…) …att få komma till åt fjärrkontrollen när det är sport på tv…! De skulle ju kunna överMANNA mig helt och lägga beslag på både soffa, popcorn och tv! INTE bra!! 😉

  Ha det kul på slottet med tjejerna!

 24. Det som skulle stressa mest?!
  Om navel-ludds högen efter alla män skulle bli större än torktumlar-ludds högen…
  Gud vilken hemsk tanke…
  Eller ja, bara tanken på att ha mer än en man att hålla ordning efter är ju stressande i sig…

  Kram fina du!
  Maja ( gangster Maffia rävboan you know 🙂

 25. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore att hitta tid och kraft att nära och vårda relationerna med männen. Ett förhållande kräver mycket tid, tålamod och omsorg – tänk att ha FLERA förhållanden då? Kärlek det finaste som finns, men att älska räcker inte alltid utan omständigheterna måste man hela tiden ta hand om för att få allt att fungera!

  Har länge velat se Big Love, tycker handlingen verkar kul! En sida av mig är väldigt imponerad över de som får polygami att fungera, häftigt att kunna ge och få så mycket kärlek under lika villkor, men för mig räcker det alldeles perfekt med en man 😉

 26. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore… Att de säker skulle bli bästa vänner och glömma bort mig!! 😀

 27. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore… om de började ha grabbiga öl-fotboll-svettigastrumpor-sammankomster eller pizza-joltcola-LAN-träffar eller cigarr-cognac-hemmingway-soaréer. Men hade det inte varit rätt praktiskt ändå, att vara flera i hushållet?

 28. Åååå den här tävlingen vill jag vinna. 😀 Är dvd-box-oholic. 😀
  Det som skulle stressa mej allra mest med att ha ytterligare en man vore om jag lyckades välja en till liknande den jag har, som a-l-l-t-i-d har projekt på gång, målar hobbyrum på fredagskvällar å snöar in på allt från det stora till det lilla projektet likt en manodepressiv utan depression å knappt kan föra ett samtal utan att dra in ”projektet” i det. 😀
  Om jag tyckte jag inte har en lugn stund nu, hade jag nog stressat i hjäl mej då. 😛
  *håller tummarna*

 29. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man är…. Herregud vilket överfullt garage vi skulle ha. Ännu mer oumbärliga jättemaskiner, bildelar, skruvlådor och verktyg skulle trängas med varann där ute. Och säkerligen inne i huset också. Men oj så mycket schyssta grejer alla männen kunde fixa till mig – om de nu hade varit lika grymma som min man är!

 30. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man är…. Herregud vilket överfullt garage vi skulle ha. Ännu mer oumbärliga jättemaskiner, bildelar, skruvlådor och verktyg skulle trängas med varann där ute. Och säkerligen inne i huset också. Men oj så mycket schyssta grejer alla männen kunde fixa till mig – om de nu hade varit lika grymma som min man är!

 31. …..är hur jag skulle kunna smita undan med min nyvunna dvd, vetevärmetofflor o filt utan att nån drog mig i rockärmen och pockade på min uppmärksamhet!

 32. ”Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…..” att försöka få ihop det med ännu en person i schemat. Att försöka få egentid med två personer när det redan är ont om tid till en. Att dessutom försöka få lusten att räcka till när den tryter i all vardags-stress (som den tyvärr gör ibland). Ska man då passa på varannan gång för att vara rättvis, eller bara ta den av männen som är närmast och lättast till hand? Eller den som är bäst?

 33. Hurra en ny serie! Nygravid jag är så törstar jag efter serier jag kan följa nu när ögonlocken är tunga och illamåendet oerhört påtagligt på heltid.

  Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore nog att jag skulle vara livrädd att alla skulle bli förkylda samtidigt. Fler mans förkylningar samtidigt, finns det någon kvinna som klarar det? Annars skulle det kanske vara rätt trevlig… vem vet. Dumt att döma bort något helt innan man testat, säger jag.

 34. Åh, jag har alltid velat se den serien!
  Nu till frågan. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore….. att behöva ha mer än ett bröllop! Jag och min underbare make gifte oss i somras och eftersom vi är unga med begränsad ekonomi bestämde vi oss för att fixa allt själva (med mycket hjälp av vänner och familj). Det blev ett superbröllop och en av de finaste dagarna i våra liv, men efter allt planerade, matlagning, dekorerande, tårtbakande och blomarrangerande (ja, maken sydde till och med in min brudklänning själv), så är vi fortfarande sjukt nöjda med att aldrig behöva göra om det. Och, ja, det är ju själva tanken 🙂

 35. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore… att finna tid för romantik och puss-tid. Som småbarnsförälder är det ju de där små, korta men ack så värdefulla, ögonblicken när kiddon har somnat som ger lite guldkant till förhållandet. Om jag hade mer än en man – hur sjutton skulle jag hinna med den där sitta-i-soffan-och-pussas-och-njuta-av-tystnaden-tiden?

  Nä tack, en räcker bra. 🙂

 36. Har sett varenda avsnitt och har nog de flesta säsonger på dvd, så jag är inte intresserad av att vara med och tävla. Däremot måste jag bara säga att jag ÄLSKAR denna serie och ni som inte sett den, se den!!! Den är med på min topp tre-lista (utan inbördes rangordning) tillsammans med Mad Men och Downton Abbey. Helt olika serier men otroligt välgjorda!

 37. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…Att behöva dela på mig själv. EN man är perfekt. Min man är perfekt och jag är lycklig med EN:)

 38. Inget skulle stressa mig med att ha mer än en man. Jag kör mitt race och de får hänga på bäst de kan! 😉

 39. Oj, hur har jag kunnat missa denna serie?! Den lät ju hur bra som helst!

  Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore… all tid jag skulle få ägna åt att fälla ner toa-sitsen… huga :/

  Nu håller jag tummarna och hoppas på tur 🙂

 40. ”Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore… då man ser alla smutsiga kalsonger och strumpor i en megastor hög på golvet bredvid tvättmaskinen och att man VET att de inte kommer att hoppa in i tvättmaskinen av sig själv…” 🙂

 41. Jag har helt missat denna serie så det är klart att alla fem säsongerna hade suttit som en smäck 😀 Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore… dom stora mängderna mat som ska lagas och därmed också inhandlas.

 42. Wow vilken underbar tävling!! 🙂

  Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…..alla handdukar på badrumsgolvet eller att toa-sitsen aldrig skulle vara nerfälld. Eller att jag inte skulle ha tid till att Blogga 🙂

  Stor kram håller tumme och tår!

 43. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore… att alla grejer skulle vara någon helt annanstans än där man lagt dem senast och ingen skulle veta var de var. Vinterkläderna? Nä de har jag lagt på ett bra ställe någonstans, men var? Gånger tre, hemska tanke! Det räcker med två vuxna virrpannor i vår familj. Inget är någonsin dör det borde vara ändå.

 44. Det som skulle stressa mig mest med mer än en man är nog alla påbörjade renoveringsprojekt som alla ska göra på precis sitt sätt 🙂

 45. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…..
  ….hur jag skulle lyckas bli av med alla utom en!

 46. Älskar den serien.. 🙂

  Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore…att dela tid&uppmärksamhet&kärlek jämnt mellan alla tre!

 47. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore att försöka få till de där speciella banden med var och en av dem och få dem alla att känna sig lika fina, speciella och utvalda. Det är nog så jobbigt med bara en. 🙂

 48. Det som skulle stressa mig mest vore att tv:n förmodligen skulle gå varm och visa champions league, formula 1, poker, amerikansk fotboll.. osv osv så jag skulle aldrig hinna se fem säsonger av Big Love! 😉
  Haha.. nä men den serien fastnar man verkligen vid. Har dock bara sett säsong ett och några avsnitt på säsong två, sen kom jag av mig då det visades på en tid då vi ofta hade andra planer. Serier skaa avverkas via dvdbox eller netflix , så man kan pausa eller kolla hur många avsnitt man vill på raken! 🙂

 49. Det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man vore hur tusan jag skulle förklara mig för mina singelkompisar…

 50. Det som skulle stressa mig allra mest om jag hade mer än en man vore.. ..alla födelsedagar man skulle behöva hålla reda på åt männen & alla svärmödrar man blev tvungen att fjäska för 🙂

 51. Det som skulle stressa mig allra mest..skulle nog vara att jag innerst inne är en sådan monogam tant så det skulle nog bli ett sjujävla liv om favorisering.
  ”men Bosse får minsann skeda med dig fem minuter längre på Söndagar än vad jag och Allan får”

  Män är underbara varelser,men män i GRUPP tenderar att ha mer bräckliga egon.
  Tror solklart på djungelteorin om att många män egentligen och högst ociviliserat vill vara alfahanen och slå alla andra män på truten.
  (inser att detta låter mer som om jag är forskare i zoologi när jag refererar till män som ”varelser” och snacket om alfahanar:)

 52. Det som skulle stressa mig mig mest om jag hade mer än en man är nog risken att de skulle bli mer kära i varandra än i mig. Eftersom de lär vara fantastiska och härliga män så kommer de väl se det underbara i varandra. Så står man där ensam…

 53. Åh, det som skulle stressa mig mest om jag hade mer än en man är att få tid till dom alla. Jag tycker att livspusslet är svårt nog att få ihop som det är idag, och då har jag bara en. Om jag hade fler än en, hur skulle jag då få tid till att krypa upp i soffan och plöja säsong efter säsong av en ny härlig tv-serie (tex Big Love ;)) och samtidigt pussas och kramas? Skulle jag hinna runt och pussas med alla skulle jag ju missa hela handlingen och det vore ju katastrof!

 54. …vore att hinna gömma undan mina nya klädinköp för TVÅ män..tycker det räcker att göra det åt en man. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *