Att ha slappsöndag.

 

IMG_1783

 

Idag är det en riktig slappsöndag.

Jag lullar omkring i mjukaste kläderna och är kråkrufsig i håret och fnissar för mig själv åt gårdagen. Och så fnissar jag lite åt det faktum att i princip alla mina bilder är ifrån hallen numera (ja jag vet, men vår lilla skånelänga har inte direkt så mycket ljusinsläpp förutom just i hallen, så det är typ det enda rummet förutom vardagsrummet som det ens går att fota i) och så gäspar jag och funderar på om jag inte borde ta och baka en kaka. Det är ju trots allt söndag.

Så det är nog vad som kommer hända idag. Familjetid, god söndagsmat och en fluffig kaka med flera lager.

 

slut

18 kommentarer till “Att ha slappsöndag.

  1. Här är det också slappesöndag som gäller! Efter några dagars utomlandsvistelse är huset fullt av tvätt, kylskåpen gapar tomma och barnen vill baka. Så här blir kaka här med!
    Kram
    Rebecca

  2. Personligen kan jag inte komma över hur snygg den där tapeten är 🙂 så fotografera gärna allt från ochbmed nu i just den hallen haha. Men nu då när du bakar, vilken är favoritkakan?
    Ha en skön söndag 🙂
    /Jennifer

  3. Låter som ni hade trevligt igår! 🙂
    Slappesöndagar är viktiga för välbefinnandet, jag kör en sån här jag också!

    Pretty please, skulle jag kunna få be om en sak? Jag skulle sååå gärna vilja ha lite tips om fotoredigering. Du har väldigt fina bilder och jag skulle vilja kunna redigera mina bilder lite bättre, har precis börjat leka ordentligt med Ps. Jag har väldigt svårt med svart-vitt tex eller att få till det lite blåa ljuset som du har på dina bilder.

    Ta hand om er!
    // Mia

  4. Låter som en alldeles perfekt söndag. Här skulle jag och Lillskruttan åkt till lilla ponnyn men det var allt lite för kallt idag. Så här slappas det förfullt istället.

    Ha en fortsatt bra dag!
    Kram Linda

  5. själv är jag väldans nöjd med mina sprillans nya chillinorwaymysbyxa som jag kopierade rakt av dom är så sköna att OCH snygga att jag aldrig vill ta av dom, tackar för det tipset

    1. Jamen visst är dom?! De i ull är snäppet bättre till och med (men de är svarta och som sagt i ull och det i kombination med cremefärgad saluki = not so pretty).

  6. Här har det också varit en slapp söndag. Det är rätt skönt allt ibland. Snart är det vår o allt det hektiska drar igång när man har trädgård.

  7. Jamen, asså, det måste bara sägas; du är ju galet snygg människa!!!! Även i slappekläder och rufsigt hår. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg