Att ha fått vintern tillbaka.

 

IMG_0148

IMG_0161

IMG_8931

 

Min våryra fick visst bli kort, om än passionerad.

Idag har snön kommit i sidled som arga, vita streck och fått Tooka att sjunka djupare ner i sin melankoli framför vardagsrummets kamin. Vi har varit inne, eldat och läst Busens alla böcker fem gånger och lika många till och ätit fluffig kaka (recept kommer) och hämtat kraft inför veckan. Hela huset ilar och tjuter av vinden och att jag ens kunnat stå häromdagen utan jacka och njuta sol känns just nu nästan som om det var hittepå. Vi tänder Voluspa, och säger det är ju ganska mysigt ändå med storm och försöker nicka övertygande.

Men att ha vinter igen, alltså. Inte riktigt vad jag har beställt.

stjarna

Och så måste jag bara tipsa er som suktar över marrakechgolven; jag såg på fejjan att alla som handlar för 500 kr här inne innan den 17/3 är automatiskt med i utlottningen av 10 m2 underbart, marockanskt cementgolv.

 

slut

14 kommentarer till “Att ha fått vintern tillbaka.

  1. Var i Malmö igår och höll på att blåsa omkull!!!
    Men så mycket fint det fanns i Malmö… måste dit igen! Men väntar tills det blir varmt! 🙂
    Ha en skön kväll!
    Kram Malin

  2. Ja, alltså vad hände med våren?!?! Väldigt förvånande att vakna upp till vinterlandskap imorse…

    Ha en mysig söndagskväll!
    Kram

  3. Ja uscha här har det också snöat åt alla håll och kanter idag. Jag vet ju det där med att man ska ta vädret som det är för det går inte göra något åt det. MEN jag vill ha våååår nuuu 😉 Ha en fin vecka!

  4. Ja, vad hände? Vaknade och kollade ut, snöade som vanligt på tvären här i Skåne men jag hade inte riktigt planerat in en decimeter snö på mina solsängar som jag låg och drack smoothie på i tisdags….
    Kram

  5. Ja nej usch och fy – jag blir deprimerad bara jag tänker på det . Här har vi tretton minusgrader på nätterna och knappt plusgrader på dagarna… ingenting i de fjorton dagars väderprognoser jag kikar på tyder på bättring.. fy. Drivorna av snö är fortfarande meterhöga.. jag vill ha vår, blommor och värme.
    Kram Jannike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg