Att ha en tidig lördag.

 

IMG_2785

IMG_2798

 

Idag startas den här lördagsmorgonen med tidig frukost (vaniljyoghurt med linfrö, goji- och tranbär, mmmmm) och gäspningar  (och några djupa suckar för att inte jag också är här där de är) i soffan, och strax ska jag köra till Lund och rida med Emma och njuta vårvintersol. Rida! Det var ju ett tag sen sist; har inte suttit på en häst sen jag blev gravid med Busen. Hoppas ni hänger med via Instagram @attvaranagonsfru – där händer det lite mer mellan blogginläggen.

Men idag startar alltså min dag på hästryggen. Och sen fortsätter den med busetid och helgkänsla och avslutas med date med mannen nånstans inne i stan där maten är god och där vi kan sitta nån timme och vara bara två.

Hej lördag! Du har varit efterlängtad.

 

slut

10 kommentarer till “Att ha en tidig lördag.

  1. Se upp för träningsvärk kan jag bara varna. 🙂 Jag hade ridit ända sedan jag var en liten skit men lade av när jag fick första barnet. Fem år senare skulle jag följa med min kompis och rida och vi skrittade och travade pyttelite. Dagen efter hade jag en träningsvärk utan dess like i ljumskarna. Herre min gud! När det hade gått två veckor så ringde jag småskrattande till husläkaren och frågade om jag kanske hade fått någon inflammation i musklerna eller vad det nu kan bli men han sa bara att ridning, det är en bra träningsform. 🙂 Lite för bra när man inte hade gjort det på ett tag. 😉

    Ha det så himla mysigt och jag hoppas att solen skiner nere hos er också så att det blir en extra härlig ridtur. 🙂
    Kram Linda

  2. Här startade dagen också tidigt med tre små apor som hoppade i sängen:) Mysigt med ridtur. Själv ska jag också tillbringa någon timme i stallet då dottern har ridlektion. Ha en fin dag!
    Kram
    Rebecca

  3. Åh så mysigt, tog också upp tidningen efter många års uppehåll. Ringrostig men vilken lycka för själen och välmåendet. Ha en mysig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg