Att snacka oväder.

 

IMG_2465

 

Det här kan man kalla oväder.

Sen igår har huset skakats av storm, snön har fallit i sidled och åkrarna tar sats och liksom blåser ut drivor på grusvägen utanför huset. Jisses.

Vi satt ihopkrupna i soffan hela gårdagskvällen och skakade på huvudet åt varann och sa herregud vad det blåser! och undrade om inte det här skulle bli ovädret som gav oss strömavbrott ändå. Men vi klarade oss, konstigt nog, och kunde tassa upp lagom till läggdags och krypa ner på värmedyna och dra täckena upp till näsan och plira på varann ovanför täckkanten och fnissa åt hur flickorna försökte ta så mycket plats som möjligt i värmen därunder.

Snöstorm, drivbildning, minusgrader och frost i salukisvansar.

Var det någon som sa vår?

 

slut

19 kommentarer till “Att snacka oväder.

  1. Det låter som om ovädret har intagit sitt grepp och allt vi kan göra är att hoppas på att våren vinner kampen mot eländet. Ha en fin tisdag!

  2. Stormen nådde upp hit också, men mer i form av lite pustande. När det blåser lite kan jag tycka att det är riktigt mysigt men inte halv storm. Nej tack.

  3. Våren känns så avlägsen!! Här blåste det också storm och till råga på allt lade värmepumpen av stup i kvarten. Så alla tre barnen låg nerbäddade hos mig under dubbla täcken. Mysigt på något sätt! Fast i dag håller jag tummarna för att de fixar pumpen!
    Kram

  4. Jag är lite besviken faktiskt, det här är inte den stormen som jag hörde upprepade varningar om igår.. Inte alls.
    Men det kvittar, för då blir det kanske vår lite snabbare…

  5. JA jag sa vår! Jag säger vår! GE MIG DEN NU!!!

    Åh vad jag längtar efter fåglar som kvittrar, träd som står i knoppar, vårblommor som sträcker sig mot himlen, sopade gator och solen som lyser på mitt ansikte.

    Ge mig vår!

    Kram finaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg