Att starta om igen.

 

IMG_2426

 

Ny vecka och ny tid framför oss, och själv kan jag inte riktigt låta bli att sucka över kylan och gå här hemma och stryka med händerna över vårkläder och mumla böner om värme och vindar som inte lägger sig i magen. Snart april, snart, och då passar det sig inte riktigt med minusgrader och vinterjacka och en bil som kräver en halvtimme med kupévärmaren på mornarna för att man inte ska vilja brista ut i gråt när man sätter sig i den tycker jag. Jag är inte riktigt byggd för kyla. Så är det bara. Jag är byggd för tunna tyger och öppna skor och klänningar som säger mjuka svisch svisch när man går.

Men iallafall.

Den tiden kommer, jag vet ju det. Och ännu mer uthärdligt blir det när jag igår fick resan bokad till årets absolut häftigaste fotojobb – en perfekt kombinerad business and pleasure-resa till värmen som jag hoppas kunna dela med er snart. Jag dör så roligt det ska bli. Och så är det som sagt april snart och jag vet att med den kommer det vindstilla och det torra gruset och små stunder på lunchen när man kan sitta ute och få rosa näsa och så stark sol att man måste blinka några gånger när man kommer in på kontoret igen för att ens kunna se.

V-å-r-e-n. Vi får hoppas att den kommer snart.

 

slut

19 kommentarer till “Att starta om igen.

  1. Ja nu längtar man sannerligen, går oxå och bläddrar bland skira klänningar i klädskåpet, ett antal gånger.. Städat bort lite vinterkläder, för att sen plocka fram dem igen, när man får ett bakslag i form av snö 🙁

    Men nu hör jag fågelkvitter, dags för morgonpromenad med barn och vovve =))

    Ha en härlig dag, och gud vad spännande jobbet låter!! Blir ju väldans nyfiken, en resa till värmen sa du, gaaah vad jag blir avis!!
    Kram Catta

  2. Å, härligt att åka till värmen 🙂 kan inte fatta! vi har minus 16 grader nu på morgonen! Kul och följa din resa och fotojobbet!

    Önskar dig en fin vecka!

    /S

  3. Så spännande det låter med fotojobb i värmen! Ska bli kul att höra mer om det! Kyla går bort. Nu är vi så trötta på det och barnen är så trötta på overaller, vantar och mössor. Fy och usch! Nu har dock vårblommorna börjat titta fram i våra rabatter så lite hopp finns det.
    Kram
    Rebecca

  4. Toklängtar också efter rosa näsa och bli lite solblind! Trött på tjocka termobyxor och går också och glanar på fina vårkappor till barnen och små fina svampmössor…

    Kraam
    Petronella

  5. Härligt! Jag undrar, du är ju inte utbildad till fotograf så hur får du dina stora fotojobb?

  6. Åj ja så man längtar efter den där våren nu. I torsdags fick jag lite sol på nosen på lunchen och kände då hur jag verkligen längtar till de där stunderna då jag tar min lunch och går ut och äter (även om det är lite kallt).

    Vad spännande det låter med fotojobb på varmare ort. Sweeeeeet!

  7. Ja det där ljudet av torrt grus på vägen när man går, DET är vårkänsla.
    Men HÄR kom sommaren i helgen och jag har varit ute på min första runda och fått solbrända kinder. Jisses vad fort det tog.
    EN timme och poff så ser man ut som Heidi 😉

    Men HÄRLIGT är det.
    Snart är det er tur.

    Hälsningar
    Yohanna
    som skickar med en länk om nån skulle bli sugen på att vara med:
    http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/march/real-life-badrumsskapet.html

  8. Hjälp!!!

    För en tid sedan köpte jag ett jättefint halsband, en fågelbur med en liten vit fågel i. Burdörren gick att öppna genom att man sköt upp den. Halsbandet är typ bronsfärgat.

    NU HAR DET GÅTT SÖNDER!!!! Jag har sökt med ljus o lykta på nätet, i butiken där jag köpte det, men icke!!
    Snälla, om någon vet var det finns, skriv en rad. Mitt liv skulle bli så mycket gladare om jag fick tag på ett nytt! 🙂

    J

  9. Visst väntar man?! Går också och stryker på en skinnjacka som vill komma ut och lufta sig;)
    Underbaraste lille sötkillen på bilden…så go:)

    Kram
    Adela

  10. Envisas med såväl vårjacka som converse för förra måndagen gjorde jag mitt eget Ronja vårskrik, trots kylan. Men jag behövde det, för att leva på hoppet. Allt är möjligt och snart snart är det vår!

  11. Stort grattis till ditt fotojobb. Så himla kul. Tänk vad man kan alltså. I like it! Och våren. Vad ska man säga mer än att man längtar ihjäl sig efter den. Dessutom ska det bli värsta jäkla snöstormen här nere i morgon och det gillar jag inte alls. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg